maddebabe

30e juli 2011

Kategori: Allmänt

Var hos thomas vid sextiden igår, åt grillat med hans familj! Gottgott. Kollade film hela kvällen typ, och myste. Jag fick skjuts hem av stefan på förmiddagen, och har inte gjort så mycket här hemma faktiskt. Pratat med emma en stund bara. Kanske är dags att äka frukost/lunch för min del också? Senare under dagen kommer thomas hit, så ska vi umgås med signe och lite folk på kvällen. Blir nog pizzabakning och massa gott! :)

puss

29e juli 2011

Kategori: Allmänt

Hej där! Igårkväll satt vi ute på signes altan och lyssnade på musik, drack te och åt massa geisha och myste helt enkelt. Jag och emma sov över hos signe, men jag har inte sovit bra. Somnade inte på flera timmar, och så har jag drömt obehagliga drömmar och så har jag haft skitont i knät, haha! Vaknade vid halv tolv, och jag och emma gick hem ganska tidigt. Jag har varit på banken med mamma och hämtat ut mitt id-kort, och köpte glass och godis och såntdär. Nu tänkte jag sova en stund och piggna till, och sen ska jag ta en lång dusch. Badade i havet igår ju, och har inte tvättat ut saltvattnet från håret än.. Lagom fräsch. Senare på kvällen åker jag hem till thomas och sover där tror jag!

puss

saltholmen ♥

Kategori: Bilder

28e juli 2011 - saltholmen

Kategori: Allmänt

Jag, emma och signe tog tjugo i elva tåget imorse till göteborg. Köpte med oss lite snacks på ica, och så köpte vi med oss lunch (sushi och sallad), sen tog vi spårvagnen till saltholmen. Har i stort sett spenderat hela dagen där, var helt underbart! Men lite för mycket vind bara, och inte så mycket sol som vi hade hoppats på. Men förhoppningsvis har vi fått lite färg! Det blev mycket skratt och massa tjejsnack, härligt härligt. Jag och emma badade även i havet när vi var där, måste ju nästan passa på när man hade sånt guldläge. Var iskallt, men skönt. Emma och signe tog en massa bilder, men dom laddar jag upp någon annan gång när jag har fått tag i dom ;)

Kom hem från tåget för en halvtimma sen ungefär, och har bara varit hemma och ätit middag. Snart när jag har kommit ur min matkoma så ska jag promenera upp till signe så ska vi tre tjejer mysa med film och godis/chips. Gott! Dock så tror jag att jag sover hemma, ska till banken och hämta ut min legitimation imorgon förmiddag och sen på eftermiddagen/kvällen så åker jag till thomas :)
pussss


27e juli 2011 - förvirring

Kategori: Allmänt

Var ju med emma igårkväll. Vi kollade film, åt scones, drack te och pratade typ. Väldigt mysigt. Vi sa väl hejdå vid tvåtiden någongång. Har inte sovit jättebra inatt, bara legat och oroat mig. När jag väl somnade, så drömde jag om det jag oroade mig för. Så inte den bästa natten kanske. Låg och drog mig i sängen till tio typ, och vaknade till liv av ett sms från thomas ♥

Idag skiner solen, äntligen! Helst hade jag velat träffa thomas, men blir nog inte så. Så kanske frågar emma om hon vill åka in till stan, kanske till havet till saltholmen? Har ju typ inte badat eller så på hela sommaren så det hade varit skönt och kul framförallt! Köpa med sig lite picknik grejer, hade ju varit jättehärligt!
pusss


26e juli 2011

Kategori: Musik


Hallå hallå. Satt uppe hos emma igår kväll, och pratade med henne och frida ett tag. När jag kom hem satt jag vid datan ett tag, och somnade vid tretiden någongång. Imorse vaknade jag vid elva, och gick upp till kusinen och pratade med henne en stund innan hon stack iväg till jobbet. Har inte gjort så mycket idag förutom det, är ju med emma nu iallafall. Senare ska jag nog med mamma och hälsa på morfar. Har inte sett honom på ett tag, så blir nog mysigt!
pusss

måndagskväll

Kategori: Bilder

Har precis kollat på ghost ship med mamma och pappa, och nu myser vi framför johan falk. Hela dagen, och hela kvällen har jag haft sån jävla ångest.. Jag vet verkligen inte hur eller vad jag ska göra med mitt liv. Usch fy fan, en jävligt jobbig dag helt enkelt. Jag vet verkligen ingenting just nu. Jobbigt läge. Nu ska jag mysa med familjen lite. Känner mig lite förkyld också, så ska nog ta en kopp te och kurera mig lite :)

25e juli 2011

Kategori: Bilder

Hallå. Igår åkte jag till thomas på eftermiddagen, och sov över där. Jag kom hem för en halvtimma sen ungefär. Idag har jag inte så mycket planerat, blir nog att kolla film och mysa med systern. Känner mig väldigt sugen på scones också, så kanske bakar det.. Haha!

23e juli 2011

Kategori: Allmänt

Hallå hallå. Sov hos emma igår natt, som jag sa igår. Vaknade vid tolvtiden nån gång, och var hemma vid tvåtiden ungefär. Duschade och åt mat oså, sen gick jag hem till felicia. Där var felicia, reino, rydberg och henke. Var väldigt trevligt där faktiskt! Kom hem vid halv tolv typ. Nu snackar jag med thomas på skype bara, ska väl sova snart. Imon har jag inte jättemånga planer, prata o träffa emma och frida lite sen ska jag nog till thomas :)

puss o godnatt!

22a juli 2011

Kategori: Bilder

Hallo där. Inget bloggande igår, men ni missade inte överdrivet mycket. Var bara hos thomas typ. Var hemma vid tolvtiden. Idag var planen att åka in till stan på morgonen med emma, men skippade det på grund av jädrans massa regn. Åkte in till stan på förmiddagen istället, fast med frida. Kollade på fotboll i värmen, var olidligt. Mulet och grått, men huuuur varmt som helst. Inte så smart att ha varma kläder, svettades ju ihjäl typ.. När jag kom hem gjorde jag och pappa tacos, och så kom kusin emma och åt med oss. Mysigt och gott framförallt :) Följde med emma hem, och har kollat på film (rocky och flickan från ovan). Den sistnämnda filmen var jättehemsk, och tragisk. Men har dock sett den innan.

Planen är att jag ska sova här hos emma inatt iallafall. Imorgon eftermiddag/kväll ska jag hem till stolpe och förmodligen umgås med henne, pojkvännen och rydberg. Blir nog trevligt, har inte träffat dom på jävligt länge känns det som. Trevligt, trevligt. Nu ska jag kika på tv med kussen. pussar



20e juli 2011 ♥

Kategori: Bilder

Hallå hallå. Var en riktigt bra dag idag. Gick upp vid tio, och vid elva tog emma och jag bussen in till stan. Emma shoppade lite, och sen åkte vi vidare till kviberg och kollade när frida spelade fotbolls match. De spelade 0-0 tyvärr.. Sen åkte jag med pappa, therese och kusin emma till mölnlycke där vi mötte upp stefan för att gå på handledarkurs. Var rätt kul och intressant faktiskt, hade ju den bästa och roligaste handledaren också, haha! När vi kom hem käkade vi pizza och så, sen följde jag med kusinen hem. Har haft skittrevligt, och det blev en hel del tjejsnack också. Är fortfarande kvar hos henne btw, ska väl hem snart om jag inte sover här då.. Pratade även med thomas lite i telefon, och jag är sjukt glad nu, hihi. Imon har jag ingenting planerat, förutom att åka till thompa då


bild från kusins dator, lillliis!

18e juli 2011

Kategori: Allmänt

Mamma väckte mig vid tolv idag, kanske dags att gå upp vid den tiden ja.. Vid två tog jag tåget till stan, och sen åkte jag hem till thomas. Eller rättare sagt, han och hans mamma hämtade upp mig i landvetter. Vi har kollat film, och pratat en massa. Härligt! Var hemma vid halv elva, och har nu pratat med frida ett tag. Imorgon åker jag med hennes mamma och kollar på fridas fotbollsmatch. Den grisen spelar ju på gothia nu, och jag är en aning avundsjuk. Matchen börjar vid tolv, så jag måste ställa klockan på tio.. Kommer vara omöjligt för mig att gå upp så tidigt! Har ju vaknat vid tolv, ett tiden varje dag på lovet typ. Hoppas på en bra dag imon alltså, och självklart vinst för tjejerna. På onsdag ska jag, therese, pappa, emma och stefan på handledarkurs för att få övningsköra.. Snart ska även jag ut på vägarna, se upp! ;)

puss

17e juli 2011

Kategori: Allmänt

Hallå hallå! Igår eftermiddag kom emma hit, för att vi skulle förfesta lite och göra oss iordning för fest. Senare under kvällen kom markus, sebbe och philip så vi gick till festen tillsammans. Det var väldigt trevligt där förresten! Träffade folk som man inte har sett på ett tag. Det var väldigt trevligt iallafall. Markus följde mig en bit på vägen, så jag var hemma vid ett nångång. Satt uppe med pappa och pratade till tretiden nångång.. Och så gick jag upp vid ett idag, har ju sovit ut ganska ordentligt iallafall. Hehe. Idag har jag inga planer, bara ta det lugnt med familjen typ. Till middag blir det tacos, och sen blir det säkert någon film som vi kollar på :)

puss

16e juli 2011

Kategori: Bilder

hallå hallå! Var ju hos thomas igår, och när jag kom hem gick jag en snabbis till kussen. Så jag följde med henne på rave fest senare på kvällen, som var i en tunnel...! Rätt så fräckt faktiskt. Var inte direkt min musikstil där, men var helt okej ändå. På slutet kom polisen med polisanmälningar och skit, då kände jag och emma att det var dags att dra hemåt. Jag sov hos henne, och vi la oss inte förräns vid halv fyra. Vaknade vid tolv nångång. Har inte gjort så mycket här hemma, duschat och målat naglarna bara typ. Får damp när man har målat naglarna och det tar så jävla lång tid för lacket att torka, och så råkar man ju stöta i nåt.. Jag får seriös damp! Nu väntar jag på att det ska torka färdigt, och sen ska jag äntligen ta mig något att äta. Sen kommer calzone hit så ska vi göra oss iordning för fest och allt sådant!

emma och jag förra helgen!

15e juli 2011

Kategori: Allmänt

Hallå hallå! Kvällen igår spenderade jag med kusinen emma. Kollade tv/film och pratade en massa. Myyysigt!

Vaknade vid kvart över tio av att en kompis ringde. Orkade inte svara och somnade om istället. Gick upp vid tolv sen, när mamma väckte mig.. Har bara ätit frukost, och tjötat med frida i en timma ungefär! Gött snack. Nu ska jag duscha och sedan göra mig iordning för att bege mig till thomas.
pusss

14e juli 2011

Kategori: Musik

Godmorgon. Igår eftermiddag/kväll var jag hos thomas och kollade film och åt middag med hans familj typ. Mysigt! Var hemma vid halv elva nångång, men somnade inte förrän vid två. Vaknade vid tolv nu av att emma och frida kom och knackade på, haha! Dagens planer var att åka till borås i eftermiddag, för att se veronica maggio på stora torget. Jag, emma och signe tänkte fika lite och så innan. Men vädret verkar inte jättelovande, ser ju ut som att det ska börja regna vilken sekund som helst. Så får vi se hur vi gör. Jag kanske stannar hemma, känner mig inte jättesugen just nu faktiskt..

mys med vännerna

Kategori: Allmänt

Idag har jag hämtat lite anteckningar av linnea.. Var jättejobbigt att läsa igenom dem nu. Har pratat med linnea i fem år, om alla mina problem och allt mellan himmel och jord typ. Kändes som jag var tillbaka på ruta ett typ, i all skit. Fyfan. Läste även igenom en massa gamla dikter, som jag skrev när jag mådde som sämst. Var också jättejobbigt, haha! Nu ska jag iallafall mysa med lite film med emma och frida, får väl se en snyftare så får jag gråta ut lite typ.

puss

förändring

Kategori: Musik



Jag torkar bort en tår, fast fler kommer rinna.
Sluter mina ögon och glider fram genom dimma.
Försöker vara stark, i stunder av smärta.
Hålla mig på fast mark och lätta mitt hjärta.
Men smärtan vägrar dämpa så jag fortsätter kämpa.
Försöker vara glad, och fortsätter skämta.
Men ingenting kan någonsin bli som förut,
tar en tyst minut innan tiden tar slut.
Jag hatar det du gjort, men jag älskar ju dig så.
Tiden gick alldeles för fort, men jag måste förstå.
Mitt hjärta börjar banka, hjärnan fylls med tankar.
Jag har svårt att fatta.
Jag går runt som en skugga genom mörkret utan lampa,
jag trampar på. Men det känns så hårt.
Det finns ingenting som kan stilla min gråt.
Jag vill känna din närhet, och höra dig skratta.
Tiden som har varit har fått mig att fatta.
Om jag dör, kom ihåg mig som en krigare.
Du vet vad jag vill, snälla lova att gå vidare.
Jag vill vara hos dig, och smeka din kind.
Om jag så ska springa dit du är i en motvind.
Du är vacker och fin, på alla möjliga sätt.
Ett liv att dela med dig känns så lätt.
Ligger i min säng, och tårarna rinner.
Känner hur livet sakta försvinner.
Jag vill vara med dig, och hålla dig nära.
Jag trodde verkligen att vi två var kära.
Du finns i allt, tankar och blod.
Men det ska vara du och jag på denna jord.
Ett sista farväl, med snara runt halsen.
Jag har sparkat bort stolen, jag har dansat sista dansen..

12e juli 2011

Kategori: Allmänt

Igår kväll gick jag hem till min kusin emma. Var jättetrevligt att bara prata om allt mellan himmel och jord, och sen sov jag över där på hennes übersköna soffa! Somnade vid halv två nångång, och vaknade vid tolv av att mobilen ringde. Har sovit rätt länge, men ändå känner jag mig som en zombie och vill bara somna om igen.. Är hemma nu och äter lite frukost, sen ska jag ner till skolan och hämta lite anteckningar och så. Sen får jag se vad jag gör resten av dagen.

pusss

headache

Kategori: Musik


Hallå hallå! Kom nyss hem från thomas. Kollade film, pratade och myste bara typ. Väldigt trevligt :)
Har haft konstant huvudvärk hela dagen, och påvägen hem kändes det som att jag skulle svimma typ, fyfan. Därför fick pappa hämta mig i landvetter, så slapp jag stå där i en halvtimma och svimma, haha! Träffade syrran där också, som hade varit i stan och piercat tungan.. Härmapa! Så pappsen skjutsade hem oss, mycket snällt. Nu väntar jag på lite bröd ur ugnen, sen ska jag äta! Är sjukt hungrig. Sen ska jag mysa med lite film med familjen, benjamin buttons otroliga liv tror jag den hette?
pusssssss

11e juli 2011

Kategori: Bilder

Vaknade för en halvtimma sen ungefär. Drömde massa mardrömmar, så kändes bra att få vakna upp från den skiten. Har sovit ganska länge, och ändå känner jag mig hur trött som helst...! Fattar inte detta. Nu ska jag slappa och ta det lugnt ett tag, sen ska jag ta en dusch innan jag åker. pussssss


snygging ;*

10e juli 2011

Kategori: Bilder

Hallå där! Slänger iväg ett inlägg såhär på kvällskvisten. Idag gjorde jag inte så mycket på förmiddagen, vaknade rätt sent. Har bara fixat och trixat med musik typ. Stressad försökte jag leta efter kläder som jag skulle ha på mig, eftersom jag och emma gick på bio på kvällen. Vi såg dramafilmen something borrowed. Den var jättebra, och verkligen dramatisk, haha! När vi kom hem vid halv tio åkte vi upp med moppen till signe för lite filmmys med te och kakor typ, jättemysigt! Och blev en massa tjejprat, och massa skit. Verkligen en jättetrevlig kväll. Tjejerna skjutsade hem mig nyss, och jag la mig i sängen precis. Jag fattar bara inte hur jag kan vara så pigg som jag är. Har ändå hållt igång hela dagen typ. Antingen ska jag kolla på film tills jag somnar, eller så läser jag en bok. Kör nog på det sista alternativet. Imon ska jag iallafall sova ut, och sen ska jag åka till thomas! Mysa mys! Godnatt, pussssss






9e juli 2011

Kategori: Bilder

Igår på dagen var jag i stan med emma och frida. Jag köpte underkläder, tröja, byxor, smycken och ett blått nagellack. När jag kom hem så duschade jag och allt sådant, och sen kom emma och signe så gjorde vi oss iordning för en födelsedagsfest. Mindre roligt för mig, som var tvungen att vara nykter i och med piercingen i tungan.. Jag var hemma vid ett nångång inatt. Idag vaknade jag av att signe kom och skulle hämta sina grejer.. Sen dess har jag inte gjort så mycket, ätit lite soppa och kollat på film typ. Kom precis ut ur duschen också. Snart ska jag börja göra mig iordning, och sen åker jag iväg till tahult! 





7e juli 2011

Kategori: Bilder

Var hos thomas vid åttatiden igår. Kollade bara film och pratade typ, myspys. På bussen hem träffade jag några kompisar som tydligen tyckte det lät gulligt när jag pratade, eftersom jag läspar.. Haha! Var hemma vid halv ett någongång. När jag kom hem kollade jag på film med pappa, vi såg filmen anger management. Jag såg inte hela filmen dock, var sjukt trött så gick och la mig vid två. Idag vaknade jag vid nio av att mamma och pappa skulle åka iväg. Somnnade om och vaknade vid tio igen, av att mamma ringde och väckte mig.. Tack för den, var ju omöjligt att somna om. Nu har jag försökt äta lite, jordgubbar och glass faktiskt. Fick hacka jordgubbarna till minimala bitar, men gjorde fortfarande ont när jag åt. Jag får mest äta soppa och barnmat den närmsta tiden nu.. Man kan  ju hoppas på att man går ner i vikt samtidigt, haha!


signe och jag  på hemliga resan!

piercing

Kategori: Bilder

Åkte ju som sagt in till stan med mamma och pappa förut, för att pierca tungan! Gjorde ungefär lika ont som att pierca naveln, alltså det kändes knappt. Är jättenöjd, men det känns väldigt ovant och lite ömt nu i början. Nu ska jag ta det lugnt hemma en stund, men sen åker jag hem till thomas :)

före!


och efter! vad tycks?

6e juli 2011

Kategori: Allmänt

Godmorgon! Åkte och träffade thomas igår, med emma. Fick en känsla av lättnad när jag fick träffa honom och bara krama om honom, otroligt skönt! När jag kom hem igen tog jag det lugnt och åt pizza och kollade på one tree hill..

Idag ska jag, mamma och pappa åka in till stan för att jag ska pierca mig. Ni får inte veta än vad det blev för nåt, ni får antagligen se bilder senare under dagen! I eftermiddag/kväll nån gång ska jag åka till thomas igen tror jag. Men först skulle han till sjukhuset och sen iväg på nåt annat. Men ikväll är han min, haha!
pussss

5e juli 2011

Kategori: Bilder

Hallå där. Kom precis hem från bollebygd, har fixat leg och sånt. Hoppas bara jag får det i tid till kursen.. Just nu lyssnar jag bara på musik och tar det lugnt, och väntar på att min kusin ska höra av sig om när vi ska åka sen.

jag älskar verkligen mina naglar!


härlig dag, trots allt!

Kategori: Bilder

Har haft en jättemysig och trevlig dag med emma och therese! Jag är jättenöjd med mina naglar, och tycker självklart att mina blev mycket snyggare än dom andras. Dom är rosa med en fin design, en kass bild har ni här nedanför. Det blev väldigt mycket shopping också! Köpte bland annat skor, piercing, ring, jumpsuit, ballongbyxor och massa fler! Innan shoppingen åt vi faktiskt suhi som planerat, första gången för mig.. Hatade det inte, men älskade det inte heller. Helt okej var det. Som sagt, en mycket trevlig dag! Imorgon blir det nog också bra tror jag. Först ska jag fixa leg så att jag får gå handledarkursen inför övningskörningen, och efter det ska jag och emma hälsa på våran vän! Saknar honom nåt otroligt nu, och vill bara krama om honom 









4e juli 2011

Kategori: Musik

Min kusin och stefan (min farbror) kom hit igår. Jag fick världens chock när hon berättade att en gemensam vän till oss hade varit med om en bilolycka. Det är en kompis som jag har träffat väldigt mycket den senaste tiden.. Olyckan inträffade samma kväll som han hade varit här, men det var tydligen inte på hemvägen. Var verkligen en hemsk dag igår. Kvällen spenderade jag med min älskade kusin och hennes vänner, och kollade på konserten the big 4 på tvn. Inte alls min musik, men var bara skönt att inte vara ensam en kväll som igår. Nu däremot äter jag frukost och lyssnar på musik, och snart ska jag göra mig iordning inför att åka till partille och fixa mina naglar (!), det blir nog att vi äter sushi idag också. Förväntansfull, jag har faktiskt aldrig ätit sushi innan. Vi ska nog gå runt och shoppa lite på allum också.

3e juli - ärlighet varar längst

Kategori: Bilder

Matchen igår blev 2-2.. Men känns fan som att vi förlorade faktiskt. Det andra laget ledde med 1-0 i halvlek, men vi lyckades kämpa upp oss till 2-1! Tre minuter kvar av matchen (tre!), får dom in ett jävla skitmål! Vi skulle fan ha vunnit den jävla matchen, så irriterad! Jaja. På hemvägen åkte vi förbi borås och då krävde jag att vi stannade på donken, haha! Gott som fan faktiskt. Handlade massa onyttigt också. På kvällen gick jag med maria och becca till en kompis här i rävlanda, på lite krök typ. Det var väl trevligt och allt så, men en jääävla massa drama. Folk som bråkade, och jag mådde inte förjävla bra för jag vet att jag hade med det att göra. Jag hoppas bara att allt löser sig! Idag ska jag bara vara hemma och ta det lugnt, har jätte ont i magen.. Och imorgon ska jag fixa mina naglar på en salong, tillsammans med min kusin emma och min syster. Blir nog fint och bra!

jag och emma vid bryggorna i hindås!

2a juli 2011

Kategori: Allmänt

Godmorgon! Igår kväll var jag hos filippa och maria med lite annat folk, satt ute på deras altan och tjötade lite bara. Trevligt trevligt. Gick hem vid halv elva ungefär, tillsammans med lite annat folk. När jag kom hem kollade jag film med familjen bara, somnade vid halv ett nångång. Jag gick upp för en halvtimma sen, och har inte gjort så mycket annat än att äta frukost. Nu ska jag slappa lite och ta det lugnt, innan det är dags för att packa fotbollsväskan och spela den sista matchen innan sommaruppehållet. Hoppas fan att vi vinner idag!

puss

1a juli 2011

Kategori: Bilder

Hallå hallå. Sov alltså ut ordentligt idag, gick upp vid elva ungefär. Har inte gjort så mycket idag faktiskt.. Hämtade posten och fick brev från gymnasieintagningen, och jag kom in på hulebäck! Så jag ska bli estetera till hösten, känns otroligt bra! Det firade jag med en kebabtallrik, cola och film.. Hahah! Magen känns lite bättre också, tur det. Fredag idag, och har faktiskt ingen aning vad jag ska göra ikväll.. Men blir nog ganska lugnt, har ju match imorgon. Sista matchen nu innan sommaruppehållet. Sen drar det igång i agusti igen!