maddebabe

30e april 2011 - valborg

Kategori: Bilder

Har sovit kasst inatt igen, vad fan är problemet egentligen? Vaknade till ett kanonväder, så mår ju bra ändå och känner mig hyfsat utvilad. Har match nu på förmiddagen så ska åka om en halvtimma ungefär, är riktigt taggad faktiskt! När jag kommer hem sen ska jag duscha och raka mig och helt enkelt förbereda mig inför kvällen. Sedan slänger jag ihop någon middag, som antagligen blir den gamla vanliga spaghettin med pastasås. Ska självklart göra mig i ordning och så efter det, inför valborgsfirandet. Det är så skönt att jag redan vet vad jag ska ha på mig, hur jag ska sminka mig och vilken frisyr jag ska ha! Håret ska jag krusa/våffla. Så det blir en jävla volym asså! Riktigt roligt faktiskt, eftersom mitt hår brukar vara platt och rakt, alltså väldigt tråkigt. Här nedan har ni ett litet smakprov! Nej, nu ska jag göra mig i ordning inför matchen. puss



29e april 2011

Kategori: Bilder

Hade tänkt stanna hemma idag, men gick till skolan ändå. Tänkte att det var soligt ute, det är fredag och vi har en chilldag i skolan. Då kunde jag lika gärna gå, hade ju bara lite ont i halsen ändå. Har alltså haft en go dag i skolan. Slutade bland annat tidigare, gott!

Softar med musik nu, och tänkte kolla på ett avsnitt av true blood. Sen vid fyra åker jag in till stan med emma för att köpa present till frida, och så ska jag kolla efter lite grejer till mig själv faktiskt. Var ett tag sen nu. Jag ska kolla efter strumpbyxor, piercings, shorts och kanske någon jumpsuit. Vi får se vad jag kommer hem med. Förresten, har hittat ett par skor från nelly som jag ska köpa till skolavslutningen. Vad tycks?

28e april 2011

Kategori: Allmänt

Hallå hallå. Stannade hemma från skolan idag, tror att det var ett smart drag faktiskt. Febern har gått över iallafall, men jag har fortfarande jävligt ont i min hals. Jag gick upp vid tio imorse någongång, och har bara slappat framför tvn sen dess. Det finns ju inte så mycket annat att göra när man är sjuk. Nu ska jag dock kolla på true blood och sen ska jag försöka göra lite mat också!

puss

27e april 2011

Kategori: Bilder

Dåligt med sömn inatt, som vanligt. Vaknade med huvudvärk och riktigt ont i halsen, känns som att mandlarna eller något körtel som sitter där har svullnat upp. Jag kan knappt svälja för att det är nånting som blockerar, och så gör det skitont. Jag funderade på att strunta i att gå till skolan, men pallrade mig upp ändå. Dagen har varit seg som fan, och det var vid ett tillfälle som jag var jättenära på att gå hem och sova bara. Men jag stannade kvar! Och glad är jag för det, att jag tog mig igenom den värsta dagen på hela veckan. Nu påvägen hem från skolan fick jag en äcklig feberfrossa och jag orkar och vill verkligen inte bli sjuk nu inför valborg.. Så nu har jag skickat pappa till affären för att köpa glass till min onda hals, och jag sitter i mjukiskläderna och ska kolla på några avsnitt av true blood. Skippar alltså träningen ikväll.


hihi, hittade en gammal bild. eller är bara ett år gammalt iofs

26e april 2011

Kategori: Bilder

Hallå där! Jag checkar in efter en lång dag. Har sovit tre timmar inatt, men har ändå tagit mig igenom dagen hyfsat bra. Var sjukt trött på mattelektionen dock, och kunde knappt hålla mig vaken men jag klarade det. På hemvägen gick jag med markus och sebbe och vi satt utanför tempo isom tre luffare och bara snackade i solen i ungefär två timmar. De är otroligt sköna de killarna alltså! Härligt härligt. Här hemma har jag inte gjort så mycket förutom att duscha, ätit och kollat på true blood. Ni hörde rätt, jag ska kolla om alla säsongerna. Bara för att det är en sån bra serie. Det enda negativa är att det tar en evighet att ladda ner, jag åldras ju här.


bild från spanien i höstas

bildbomb

Kategori: Bilder

Här kommer en massa bilder från mitt lov, med massa härliga människor!










bilder lånade av filippa o lina!

25e april 2011

Kategori: Bilder

Sista dagen på lovet är här, buhuu! Men som jag skrev igår, jag har haft det bästa lovet på länge. Haft myskvällar, och festat ganska mycket faktiskt. Gött häng!!

Har sovit kasst inatt, och vaknade vid nio av att familjen väckte mig som vanligt. Tack för den, verkligen. De har åkt iväg till vårat sommarställe, en ö här i närheten. Så jag är ensam hemma, och har spenderat mycket tid i solen än så länge. Det är helt sjukt hur varmt det är! Det är bara april, men det känns som högsommar typ. Vi har match i eftermiddag också, och jag pallar inte att ligga och pressa i solen ända fram tills dess. Jag ska nog äta lite nu, och kolla på ett avsnitt av one tree hill sen packa väskan oså, sen kanske jag lägger mig ute i solen en stund till.
jag och maria i fredags

24e april 2011

Kategori: Allmänt

Hallå hallå. Var på överraskningsfest igår för en kompis som fyllde 18 år. Hela kvällen resluterade i en jättetrevlig kväll med massa fina vänner! Jag sov i hindås hos linnea inatt, och vi somnade vid fem någongång. Vi gick upp vid elvatiden imorse, så tog jag bussen hem och var hemma vid halv tolv. Just nu har vi lite gäster här, för att fira att pappa har fyllt år för en vecka sen ungefär. Ikväll blir det antagligen att åka till hindås och grilla! Lovet och helgen har varit det bästa på länge, och tyvärr är det snart slut.

puss


23e april 2011

Kategori: Allmänt

Spelade som sagt match igår, och vi vann med 2-1! Verkligen helt underbart! Men jag kan ärligt talat säga att första halvlek var jag en katastrof, jag har nog aldrig varit så dålig. Fast jag höjde mig faktiskt under andra halvlek. Men nu har jag världens träningsvärk i hela kroppen, och mina knän är svullna och fyllda med blåmärken.

På kvällen åkte jag, filippa, maria och chalene till max i mölnlycke för lite fest! Det var hur trevligt som helst, verkligen. Jag var så jävla taggad och peppad. Pappa kom och hämtade oss vid två någongång, och när jag kom hem slängde jag i mig resten av min kebabrulle. Jag var sjukt hungrig, haha! Vaknade vid tio nu på morgonen, och tänkte gå ut och sola strax.
puss

22a april 2011

Kategori: Bilder

Fy vad jag är irriterad just nu. Mamma och pappa höll mig vaken till tre ungefär, eftersom de hade folk hemma och vägrade vara tysta när jag skulle sova. Klockan nio vaknar dem och börjar låta en massa, och sen börjar de snickra men borrmaskiner och börjar slå ner väggarna! Sånt blir jag fan förbannad på asså. Samt att jag har match idag, och hade behövt sova ut ordentligt. Vilka jävla idioter man har till föräldrar ibland alltså.
Nu har jag iallafall ätit en liten frukost, och om någon timma eller så blir det lunch! Då blir det pasta och pastasås, perfekt inför match. Massa kolhydrater. Väskan har jag redan packat och nu ska jag ta det lite lugnt framför one tree hill.



21a april 2011

Kategori: Allmänt

Godmorgon! Emma stannade här till halv två ungefär. Vi satt uppe och kollade på tv, pratade och skrattade en massa. Mysigt!! Jag somnade typ direkt när jag la mig i sängen, hur trött som helst! Vaknade nu vid tio. Jag har drömt så jävla sjukt inatt asså. Mitt ben blev avsågat, så jag hoppade runt på ett ben. Och så var det pirater med i drömmen.. Det hände lite andra grejer också, men det tänker jag inte avslöja, hahah! Anyways, idag ska jag och emma in till göteborg. Hon ska kolla efter någon jacka, och jag följer med som sällskap bara. Har inga pengar just nu, får dem i eftermiddag. Gött!
puss


20e april 2011

Kategori: Allmänt

Hallå där. Jag har spenderat en stor del av dagen framför one tree hill och datan, eftersom det inte har varit kanonväder idag. På kvällen tränade jag i och för sig, men det gav inte så mycket. Jag har typ ingen motivation till att träna längre typ, det är bara matcherna som är roliga! Nu på kvällen har jag kollat film med emson, vi såg filmen nära och kära. Mysig och väldigt bra film! Nu ska jag fortsätta o kolla lite tv med emma här :)
puss


19e april 2011

Kategori: Allmänt

Hallå hallå. Sov hos henke inatt i borås. Käka frukost och kollade på filmen snabba cash sen åkte han till coffe och jag åkte hem. Men jag tog en senare buss till coffe så spenderade jag dagen med de två. Vi åt glass, tog en promenad, lagade mat (var jag som gjorde mest, coffe hjälpte till lite), och så kollade vi på film nu på slutet. Grabbarna har spelat en massa tvspel också, jag tycker det verkar astråkigt! Hahah. Iallafall, nu är jag hemma och ska snart bege mig mot sängen. Ganska trött efter en heldag i solen sådär.
puss


18e april 2011

Kategori: Allmänt

Go dag. Var med emma och henke och solade på förmiddagen, sen gick emma hem. Jag och henke har gjort mat, kollat one tree hill och tagit en liten promenad i solen. Han stack till hindås nyss, men kommer tillbaka sen så åker vi hem till honom i borås. Men jag ska träna först, och nu blir det träning på gräs. Äntligen!
puss


17e april 2011

Kategori: Allmänt

Godmorgon! Var helt dödstrött igår, så jag somnade vid halv tolv ungefär. Och jag gick upp vid halv elva, så nu är jag utvilad och pigg! Har precis ätit frukost oså, och ska snart packa fotbollsväskan. Har DM match i olsfors vid två sen. Inte taggad alls just nu, men det kommer väl. En sak som är helt underbart är att det är söndag, men det är inte skola imorgon för vi har loooooooov!!! Och att serien drar igång på fredag, det är vår/sommar känsla på det asså.

puss


lördaaag

Kategori: Allmänt

Hallå där. Henke och coffe kom hit på eftermiddagen, och vi gick till deras innebandyträning som var inställd. Käkade pizza och pommestallrik vid pizzerian, gick sedan hem igen. Jag gjorde mig i ordning lite, sen åkte vi vidare till coffe. Henke var festsugen, coffe lite halvt sådär, och jag var inte sugen någonstans. Till en början var jag det, men inte senare. Så jag åkte faktiskt hem för att mysa lite med mamma och pappa, som inte är hemma tydligen. De kommer väl hem i natt nångång. För tillfället sitter jag och äter tacos framför 27 dresses som visas på tv. Nu ska jag återgå till min middag!

puss


16e april 2011

Kategori: Bilder

Hallå hallå. Blev en helt annorlunda kväll än vad jag hade tänkt mig, men betydligt trevligare! Åkte med mamma och pappa till bollebygd och fick veta att min syster inte alls skulle vara hemma på kvällen. Jag satte i gång med tacosen när jag kom hem, åt och så. Sen bjöd jag hem lite folk och det blev en väldigt trevlig och lyckad kväll! Haha, jag och några killar bastade bland annat och så blev det lite jamming med gitarren och pianot. Bra avslut på skolveckan. Signe sov här inatt förresten. Men jag har sovit kasst och gick upp vid nio typ, och började städa och röja undan. Nu har signe åkt hem och mitt hus är hyfsat rent iallafall.. Vi får se vad som händer idag iallafall, men nu ska jag nu slappa framför en film eller nåt. pussssss




me right now

15e april 2011

Kategori: Bilder

Hallå hallå! Precis hemkommen från skolan. Helt okej dag, men historia lektionen tar verkligen död på en! Hjälper verkligen inte att det är den sista på hela veckan. Men nu är det äntligen lov! Helt underbart, verkligen. Idag är jag och min syster ensamma hemma, så då ska vi mysa till det med tacos och kanske någon film. Blir nog mysigt. Får se vad som händer senare under kvällen, om någon dyker förbi eller om jag sticker iväg nånstans!





torsdag

Kategori: Bilder

Dålig som jag är, så struntade jag i den sista lektionen för att vara med henkisen. Näää, men hade ingen viktigt lektion. Skulle bara skriva på vårat arbete som jag redan är klar med. Så gick hem och slappa framför tvn typ. Nu har jag sovit i ungefär två timmar.. Inte bra! Kommer nog inte kunna somna allt för lätt ikväll.

Sitter ensam hemma och är ganska uttråkad, och eftersom vädret ser kanon ut så ska jag fråga med emma ut på en promenad. Hoppas hon är klar med sitt plugg bara. Imorgon är det fredag också, och sen är det lov. Helt underbart faktiskt.





14e april 2011

Kategori: Allmänt

Hade nationellt prov i skolan igår, gick hem efter den typ. Har ju som sagt en mindre hjärnskakning, och igår kom huvudvärken och illamåendet tillbaka. Gick hem och tog det lugnt, och sov i två timmar ungefär. Underbart! Tog bussen vid fyra för att åka till vårdcentralen, pappa hämtade mig efteråt. Allt gick bra! Iallafall, somnade i tid igår med. Somnade vid halv elva någongång. Men ändå är jag hur trött som helst och gissa vad? Nu har jag huvudvärk igen.. Jag tror seriöst att jag har hjärntumör eller nåt, haha!

Är i skolan nu, ska skriva på mitt examensarbete. Men så blir det inte, eftersom att jag är klar! Härligt härligt. Jag längtar bara tills vi har slutat, så att jag får gå hem och lägga mig i soffan och kolla på one tree hill.. Åh, kan inte dagen gå snabbare!

puss


13e april 2011

Kategori: Allmänt

Godmorgon! Sovit bra? Det har iallafall jag. Somnade vid elva igår, och har sovit hur djupt och skönt som helst. Älskar verkligen att sova när man är sådär sjukt trött. Äter frukost just nu, framför vakna! med the voice. Försöker tagga till inför skolan och nationellt prov i engelska, men helst vill jag bara lägga mig i sängen igen..

puss

12e april 2011

Kategori: Allmänt

Herrejävlar, igår gjorde jag nåt jag aldrig trott att jag skulle våga.

Tog en promenad i solskenet med emma igårkväll. Vi hyrde film och köpte godis på hemvägen, vi hyrde filmen charlie st cloud. Jag har ju iochförsig sett den innan, men den är så bra att jag inte hade något emot att se den igen. Det blev en lyckad kväll igår. Somnade vid två någongång och vaknade vid halv tio ungefär. Vi är lediga idag om ni inte har förstått det. Nu ska jag kolla färdigt på den sjunde one tree hill boxen och i eftermiddag kanske det blir en tur in till göteborg med emma och frida. Det beror lite på om jag kan få låna lite pengar av min mor.

puss

11e april 2011

Kategori: Bilder

Hallå hallå. Vann matchen igår med 1-0. Men jag var katastrofalt dålig. Direkt när jag kom hem fick jag mat, underbart gott när man inte har ätit på hela dagen. Det blev favoriten kyckling också. Resten av kvällen spenderade jag framför tvn och one tree hill. Somnade ganska tidigt igår också, vid halv elva någongång. Typ första gången på detta året, brukar aldrig somna före tolv i vanliga fall. Men var ändå sjukt trött imorse, och är fortfarande det. Orkar verkligen inte med den längsta skoldagen idag. Har bland annat gympa, elevensval (fotboll) och fotbollsträning ikväll. Slutar vid fyra, usch! Vädret är iallafall hyfsat bra, och vi har studiedag imorgon. Det räddar min vecka typ! Och så har vi lov nästa vecka. Livet känns väldigt bra just nu faktiskt. Jag känner mig lycklig, och jag är så oerhört tacksam att jag har alla mina vänner. Utan dem vet jag inte vad jag skulle ta mig till, älskar er alla faktiskt!


Signe och jag på peace and love förra sommaren!

10e april 2011

Kategori: Allmänt

Hallå hallå. Igår eftermiddag kollade jag på henkes innebandy träning i två timmar, kan vara det tråkigaste jag har varit med om. Den var slut vid sex någongång, sen gick vi hem till mig. Bytte om oså, sen tog vi bussen till hindås till coffe. Lite krök där, med skönt folk. Men blev faktiskt lite segt framåt slutet om jag ska vara ärlig. Mamma var jättesnäll och hämtade mig vid ett någongång. Jag var sjukt trött, och kanske skulle vara bra om man var hemma i någorlunda tid eftersom jag har match idag. Somnade direkt när jag kom hem iallafall. Nu ska jag äta frukost och kolla på one tree hill tänkte jag!

puss

9e april 2011

Kategori: Allmänt

Igår innan jag skulle somna var jag riktigt arg och ledsen. Men nu när jag har fått sova så har känslorna svalnat lite, och hur kan man inte vara glad när man vaknar till ett underbart soligt väder?!

Äter frukost framför tvn just nu, gottit. Ska snart göra mig iordning lite, sen hämtar jessica mig med moppen så åker vi iväg till en domarutbildning här i byn. Fyra timmar ungefär.. Kommer hungra ihjäl, så får passa på att äta mycket nu. Får se vad som händer resten av dagen.

puss

fredag

Kategori: Bilder

Har haft en bra dag! Blev lite förvirringar kring hur kvällen skulle se ut, men det ordnade upp sig tillslut. Blev en myskväll med emma, frida och pontus. Tog bilen till bollebygd o köpte lite godis oså, sen gjorde tjejerna pizza. Kollade på skräckfilm o mös, och tog sedan en promenad när jag kom hem. Låter som en kanondag, eller hur?! Men ändå lyckades det bli en av de värsta på länge, och jag känner att jag verkligen inte orkar mer. Jag orkar inte att gå varje dag med ett falskt leende och låtsas att allt är bra, när det känns som jag går i tusen bitar på insidan. Du sårar mig så jävla hårt, på ett sätt som du själv inte är medveten om. Jag orkar verkligen inte.



8e april 2011

Kategori: Allmänt

Bra dag. Soligt och fint, iallafall framåt eftermiddagen. Hade nationellt prov i engelska idag, gick faktiskt väldigt bra. Men hörförståelsen var lite svår. Sista lektionen började tidigare, så slutade vid två istället för tre idag. Mycket skönt. Hemma har jag bara slappat, duschat och ätit en kebabrulle typ. Ingen aning hur kvällen ser ut, men lär bli en hemmakväll. Trååååk! Imon förmiddag ska jag iallafall på domarutbildning. Tror det var vid elva någongång.

puss

torsdag

Kategori: Bilder

Gick som sagt förbi tempo på hemvägen och köpte med mig godis, kexchoklad, cola och glass. Jag är ett riktigt godismonster, och älskar sötsaker. Det är helt oemotståndligt för mig. Tog en promenad/joggintur med emma senare under kvällen. Var skönt och uppfriskande att springa ute i solen, men hade nog lite för lite kläder på mig. Det blåste riktigt mycket också, men förutom det så var det riktigt skönt. Bara det att jag hatar att springa, haha! Här hemma har jag bara slappat och fixat med musik oså. Kollade igenom lite klädsidor också, och kollade bland annat på bikinis. Hittade en bikinimodell som jag fastnade för, och som jag ska beställa!



jag ska inte ha den i svart, utan antingen i röd eller rosa. Vilken är finast?

7e april 2011

Kategori: Bilder

Hallå där! Sitter på no lektionen i skolan, sista för idag sen drar jag hem. Ska egentligen skriva på mitt examensarbetet om barnarbete och chokladproduktion, men jag är i princip klar så känner inte att det behövdes riktigt. Inlämning på den nästa vecka, känns underbart att jag inte behöver jobba mer med den! Har även en inlämning om Shakespeare som ska in veckan efter lovet, och jag är typ klar med den också. Härligt härligt. Har egentligen inte så mycket plugg nu för tiden, bara nationella imon och på onsdag. Har väl småläxor hit och dit, men orkar inte bry mig om det. Jag klarar mig fint utan dem. Jo förresten, fick tillbaka mitt musikprov idag och fick MVG! Mycket nöjd.

När jag går hem sen ska jag gå förbi tempo och köpa godis faktiskt. Det var ett tag sen nu, åt inget i helgen nämligen. Bara chips, haha.. När jag väl är hemma ska jag nog slappa framför big brother och en film efter det kanske?


gott!!

i spend my time thinking about you

Kategori: Musik




tyler hilton - missing you


Jag känner mig på mys/goshumör så jag laddade upp denna mysiga låten! Njut!
Iallafall, kvällens träning gick hyfsat bra. Slutade med löpning i skogen, men trodde det skulle vara mycket jobbigare än vad det var. Fick även reda på att vi har match på söndag mot lerkil, på konstgräs. Spelade ingen match i helgen som var, så jag är riktigt taggad faktiskt. Jag älskar verkligen att spela match, och jag längtar som fan tills serien kommer igång i vår. Jag tycker att det är riktigt kul, plus att det är kul när kompisar oså kommer och stöttar en, haha!

puss

6e april 2011

Kategori: Bilder

Skum dag. Började 8.20 med u-tid, där jag jobbade med svenskan. Sen hade jag rast och lunch fram tills vi hade nationella typ, i fysik (labbdelen). Den gick hyfsat. Efter labben hade vi gympa, och sen slutade vi. På hemvägen gick jag med markus, sebastian och oliver. Vi stannade till vid pizzerian där markus köpe pommestallrik som vi alla tog av, så pratade vi en massa. Mysigt! Haha, jag trivs bland grabbarna alltså. Det är nästan så att det är lättare att umgås med killar, iallafall för min del. Inga bekymmer typ. Kom hem nyss iallafall, och har slagit mig ner i soffan med kaffe och lite godis. Ska äta lite mat sen innan tränignen också. Ska kolla på big brother nu iallafall!







tisdag

Kategori: Bilder

Tog fyratåget in till stan med emma förut, frida satt redan på tåget. I stan hittade jag ett par snygga, höga jeansshorts från h&m, för bara 200kronor. Härligt. De kommer användas flitigt i sommar. När nästa barnbidrag kommer ska jag köpa ett par till shorts från bikbok som jag har kollat ut. Och så ska jag köpa olika linnen, och massa fina smycken. Älskar verkligen våren och sommaren, helt underbart!

Var hemma vid halv nio, längtade efter att ta en varmdusch efter en stressig dag. När jag har hoppat in i duschen märker jag att min idiot till syster har tagit slut på all varmvatten. Irritation. Plus att hon har tagit en massa saker av mig utan att fråga oså också. Jaja, ligger i sängen nu iallafall, lyssnar på musik och ska kolla på big brother hade jag tänkt.


mina nya shorts från h&m

5e april 2011

Kategori: Allmänt

okej dag i skolan, blev nästan lite förbannad när jag såg att det ösregnade när vi skulle gå hem. Vart hemma i en halvtimma ungefär, och ska strax iväg igen. Ska till stan med emma och frida. Emma ska kolla efter ett par jeans, och jag ska se om jag hittar några jeansshorts inför våren/sommaren för ett rimligt pris!

puss

every day feels like a monday

Kategori: Musik

Äntligen hemma, och sitter och tar det lugnt. Skolan har flytit på bra, och jag har inte gått hem än så länge. Men har ju bara gått en dag iofs. Skoldagen slutade med solsken, och fotbollsspel. Henke följde med mig hem efteråt, för att hämta lite saker som han hade glömt här. Sen körde pappa mig till träningen. Hann alltså inte äta emellan. Ni kan ju bara gissa hur hungrig jag var när jag kom hem. Jag har nu ätit världens största portion av tacos och massa nachos. Fyfan vad gott det är, när man är riktigt hungrig!



puss

4e april 2011

Kategori: Allmänt

Godmorgon. Var faktiskt hyfsat pigg när jag vaknade, skönt. Packade gympa/fotbollsväskan. Idag blir det en riktig träninggsdag. Har gympa i skolan, på profilen (elevens val) har vi fotboll, och så är det fotbollsträning ikväll. Tur att fotboll är så kul, annars hade jag aldrig pallat.

Äter frukost och kollar på big brother nu, ska strax borsta tänderna och göra mig iordning oså inför skolan.
puss

3e april 2011

Kategori: Allmänt

Tog fyratåget in till stan igår, med emma och frida. Men jag tog halv sex bussen hem till delsjön, så hämtade pappa mig där. En kompis hörde nåt om någon fest, och jag ville faktiskt gå på den. Henke kom hit, så gjorde vi oss i ordning oså, tog sen sjubussen. Ja, det blev väl en trevlig kväll. Men blev lite irriterad dock.

Idag mår jag illa, och har ont i magen och ska därför bara slappa och tjocka mig. Ska ladda ner någon film nu tror jag, några förslag?

puss

1a april 2011

Kategori: Allmänt

Tråkig dag. Även om jag var med henke efteråt oså. Men tråkigt, var faktiskt festsugen men blev en innesittarkväll. Fyfan, blir bara irriterad då. Henke drog nyss iväg till hindås o dissade mig, som får sitta kvar här hemma :)
Imon blir det eventuellt stan med emma o frida iallafall. Nu ska jag nog kolla någon film eller nåt.

puss