maddebabe

30e november

Kategori:

Godmorgon! Sitter just nu och dricker kaffe framför grey's anatomy, frukost alltså. Har inte sovit ett dyft inatt, bara legat och vridit på mig hela natten och bara mått illa... Usch! Idag är jag alltså hemma från skolan, bortsett från pianouppspelningen jag har vid halv tolv, nervöst! Men jag känner mig väl förberedd iallafall :)
puss

28e november 2012

Kategori:

Godförmiddag! Var hos tandläkaren imorse och när jag kom till skolan så var tydligen idrotten inställd, så var här två timmar innan min lektion började, bara tjugo minuter kvar nu! Orkar inte, haha! Nu har jag sång, sen stresshantering och sen slutar jag!
puss

27e november 2012

Kategori: Allmänt

Godmorgon! Det blev inget inlägg igår pågrund av tidsbrist (hade inget essentielt att skriva heller). Igår hade jag migrän från morgon till kväll, så stannade hemma på förmiddagen faktiskt. På eftermiddagen åkte jag till skolan för att rigga för spelningen vi hade på kvällen, vilket gick bra förövrigt! När jag kom hem igen så svängde jag förbi ali en stund. Idag är jag riktigt trött dock, vet inte ens vad jag gör haha.. Men har komp-ledigt på ensemblen i eftermiddag, för att vi spelade igår, så därför har jag bara två lektioner och slutar vid elva! Då ska jag sova en bra stund, och sen kanske plugga lite? Ja, det låter som en bra idé tycker jag.
pussss
 
 

when the morning light explodes

Kategori: Allmänt

oh please take me there
 

25e november 2012

Kategori: Bilder

Visiten i göteborg igår var mycket trevlig, det blev mys med gustav på café tintin och massa tjo och tjim. När jag var hemma i rävlanda närmre tvåtiden, så hälsade jag på ali en stund innan jag vandrade hem och läste. En riktigt lugn helg har det varit, vet inte om det är positivt eller negativt. Men sådana helger behöver man ibland! Idag sov jag ut ordentligt, gick upp vid ett (!!) och började plugga direkt, och har gjort klart 2 av 3 inlämningar! Är riktigt stolt faktiskt hehe.. Nu har jag precis ätit tacos och är riktigt mätt, usch och fy. Varför kan man aldrig lära sig att sluta äta i tid? Efter middagen nu, har jag kollat på en ny mobil. Min HTC är långsam, spricka i skärmen, och jag hatar den för tilfället. Vill köpa en iPhone 5 men jag har ett år kvar på mitt abbonemang och man kan tydligen inte ha kvar abbonemanget och köpa ny mobil.. Så måste vänta ett år till bindningstiden har gått ut.. Någon som kan hjälpa mig? hahah
 

I won't fall asleep

Kategori:

Godkväll. Övningskörningen gick gallant förut, men planerna för kvällen blev inte som tänkt. Min syster fick förhinder så det blev inget filmmys, istället är jag påväg in till stan för att träffa gustav en stund, sen får vi se vart kvällen bär av!
puss

24e november 2012

Kategori: Allmänt

Hallå hallå! Min fredag var riktigt bra, skolan gick bra och var lugn och fick massa cred på pianolektionen, där rektorn satt och iakttog, kände pressen lite haha. Men det gick bra som sagt. Vid nästa lektion har jag terminsuppspelning, men känner mig bra förberedd.
Igårkväll blev det filmtittande här hemma först, jag och pappa såg på shutter island, senare så vandrade jag upp till ali och hängde där ett bra tag. En lugn fredag alltså! Idag har jag inte alls gjort mycket, och om en stund ska jag och pappa ut och övningsköra och ikväll blir det mys med min syster.
pusss

23e november 2012

Kategori:

Mindre än en månad till världen sägs gå under.. Tror inte ett dyft på det faktiskt! Iallafall, godmorgon! Jag är på ett helt strålande humör, antagligen för att det är fredag, vem vet? Sitter på bussen mot la escuela ahora, med kaffe och bra musik, börjar klockan tio idag så fick en någorlunda sovmorgon åtminstone. Eftersom jag vill sova så länge som möjligt så fick jag springa till bussen, bokstavligt talat.. Men nu sitter jag och tar det lugnt, tittar ut genom fönstret på det fina vädret hehe.. Ha en fantastisk dag!
puss



22a december 2012

Kategori: Allmänt

Wow, vi överlevde. Någon som blev förvånad? Knappast.
 
Vi var ett par vänner hos osckar igår, spelade sällskapsspel, groggade lite, hade musikquiz och massa skratt. Riktigt trevligt men tyvärr ganska underskattat. Efter hänget hos osckar drog de flesta hem, medan några andra gick till ali och kollade film ungefär. Idag sov jag ut ordentligt, tror jag aldrig ha sovit så länge nämligen, jag vaknade halv fyra på eftermiddagen! Det sjukaste. Antar att kroppen är helt utsliten efter massa stress, jobbiga känslor och dålig sömn den senaste månaden. Det gjorde utslag iallafall kan jag säga. Efter jag vaknade har jag ätit pizza, kollat på film och varit hos kusinen och haft lite julmys typ. En helt okej, lugn dag alltså!
 
bilder från gårkvällen
 
finaste vännen
 
snygga vänner
 
fina malin
 
 
 
sexig, jag vet

22a november 2012

Kategori:

Godkväll godkväll! Det är redan torsdag och veckan har gått sjukt fort.. Men imorgon är det fredag och endast fyra veckor kvar till jullov, det gäller att tänka positivt. Dagen har varit bra och skön, inga jobbiga lektioner och provet gick bra. Kändes bra iallafall, men det kan ha gått lite hursomhelst. Idag blev den första pluggfria dagen på sex dagar, känner mig riktigt nöjd faktiskt som har pluggat såpass mycket och hittat lite mer motivation till skolan.. Men idag blev det alltså en slappdag med filmtittande och bland annat lite planeringar inför kommande tatueringar. Har bestämt mig för vad den första kommer bli, men tänker inte avslöja någonting förrens den sitter på min kropp!
Nu ska jag läsa lite innan jag somnar, puss



bild från igår, obemannad scen obviously

why do fools fall in love?

Kategori: Allmänt

mcfly, ignorance
 

Jag var nog något trött imorse, för minns knappt att jag slängde iväg ett inlägg där i morgonyran, haha! Jag bara lever och existerar på ren automatik nuförtiden.. Jag bara går omkring utan någon slutdestination. Djupt.
Skolan idag har varit bra, jag har varit glad och spridit glädje och kramat på de flesta. Hulehjälpen var idag, en egen variant av musikhjälpen alltså. Flera av mina talangfulla och vackra vänner ställde upp och sjöng och spela några trudelutter. Jag var inte medveten om att man kunde anmäla sig till att framträda, så jag satt i publiken och hejade glatt istället. Efter skolan så var jag på ett möte, som var mycket givande och nedtyngande faktiskt.. Mer än så tänker jag inte säga. Efter middagen (kebabrulle, jajamensan) så brummade jag iväg till träningen. Inte speciellt rolig träning och jag var lite irriterad ibland faktiskt, men jag blev svettig ändå och förbrände förhoppningsvis några kalorier. Nu sitter jag här med en skadad fot dessutom, rev upp en gammal krigsskada så att säga, och har pluggat musikteori inför provet imorgon. Hoppas det ska gå bra, men det lär det nog göra faktiskt. Nu ska jag bege mig mot sängen och sträckläsa lite ur boken.
godnatt
 

21a november 2012

Kategori:

Redan den 21a idag.. Snart närmar sig december, herregud vart har året tagit vägen?
Just nu sitter jag på tåget påväg till skolan och känner mig halvt paralyserad, är väldigt trött och kroppen värker av någon anledning som jag inte är medveten om.. Hoppas det blir bättre under dagen! Jag slutar runt två tiden idag, sen så har jag ett möte vid fem. Får se om det ens är någon idé att åka hem däremellan.. Efter mötet så ska jag racerplugga inför musikteoriprovet imorgon, så jag förhoppningsvis kan vara med på fotbollsträningen ikväll.
puss


lite ögongodis är väl aldrig fel? tom hardy är en av de hetaste människor som finns där ute, MUMS!

día maravilloso

Kategori: Bilder

Så, nu sitter jag ned i lugn och ro och kan skriva lite. Annars då? Min dag har varit ganska annorlunda. Gick upp närmre elva, tog bussen in till göteborg en timma senare. Åkte vidare till gamlestan och till inspelningen av postkodsmiljonären, det var ganska intressant och spännande faktiskt. Blir kul att se när avsnittet/avsnitten sänds på tv. Av en speciell anledning lär jag synas ganska mycket, haha.. Här hemma har jag bara ätit och pluggat, är äntligen klar med den satans miljöinlämningen! Är riktigt stolt över mig själv, har haft det svårt med skolan det senaste om jag ska vara ärlig, och jag var riktigt nöjd med min insats nu. Nu ska jag bara ta det lugnt resten av kvällen, och läsa ett bra tag. Imorgon blir det mer plugg, det går bra nu och jag känner mig konstigt nog motiverad.. Är riktigt glad nuförtiden med! pussss
 

20e november 2012

Kategori:

skriver när jag kommer hem. Sålänge får ni bilder från dagen!









göteborgs rapé

Kategori:

Rubriken säger allt.. Eller? Nej inte direkt. Har för mycket energi för att sova. Förstår inte hur jag inte kan vara trött.. Det är verkligen ett mysterium som borde lösas. På vägen hem från skolan satt jag fastklistrad framför "50 shades of grey", fortsatte läsa en stuns när jag kom hem. Tog en paus på två timmar för att plugga på miljöarbetet (snart klar, yeey)! Efter plugget har jag läst konstant. Är nästan helt omöjligt att lämna den ifrån sig alltså. Nu ska jag ge det ett försök till att sova.. Tur att jag inte börjar förrens 13.20 imorgon och då ska vi bara sitta i publiken vid inspelningen av postkodsmiljonären! En riktigt go dag alltså.. Kanske ställer klockan någon timma tidigare så jag hinner skriva klart arbetet..
puss och godnatt!



såhär roligt kan madeleine ha det när hon inte kan sova! se där minsann..

19e november 2012

Kategori:

Usch, det är måndag och jag är sjukt trött. Låg vaken och läste hela natten igår, somnade närmre fyra.. Min sömn är helt åt helvete nuförtiden, blir så arg! Men imorgon börjar jag inte förrens tidigast tolv och kan ta en liten powernap när jag kommer hem sen utan dåligt samvete. Just nu sitter jag på naturkunskapen och pratar om kärnenergi, oj så roligt! Lite intressant är det faktiskt. Snart är lektionen slut och jag har mentorstid och utvecklingssamtal, sen kan jag äntligen åka hem! Då blir det till att sova och att plugga hela kvällen.. Usch och fy!
puss



söndagsmys

Kategori:

Såja, nu har allt lugnat ned sig och jag har tid att blogga lite. De senaste två timmarna har jag jobbat med en uppgift med hållbar utveckling och mänskliga rättigheter osv, samt läst en hel del körkortsteori! Känner mig riktigt taggad och motiverad för körkortet, är ju bara runt två månader tills jag fyller arton och jag vill ha körkortet så fort som möjligt såklart. Just nu ligger jag bekvämt i soffan med tända ljus, en kopp te och en bra film! Det enda som saknas nu är att ha en käresta, haha!
puss på er alla fina



18e november 2012

Kategori: Allmänt

Där kom dippen igen ja.. Inget inlägg på tre dagar, skäms! I fredags efter skolan hade jag, signe och ali filmkväll i värred. Mysigt mysigt. Vi såg the dark knight rises bland annat. På lördag förmiddag och eftermiddag blev det plugg och tvtittande för mig och signe, innan vi hetsade i oss lite mat och brummade hem till mig där gustav väntade. På kvällen blev det födelsedagsfirande för Eric och sedan inflyttningsfest i kålltorp.. Idag blev det en sväng med bilen med pappa, kebabrulle när jag kom hem och så har jag legat på soffan några timmar och sovit och varvat med filmtittande. Nu har jag faktiskt pluggat den senaste timmen med, och ska fortsätta en liten stund till. Där har ni en snabb överblick över min helg, kommer ett till inlägg senare under kvällen då jag har mer tid!
pussss

15e november 2012

Kategori:

Det blev inget pluggande igår, då provet är flyttat till nästa vecka.. Lycka! Istället kollade jag film och läste böcker hela eftermiddagen, så sjukt skönt att bara kunna koppla av och fokusera på annat faktiskt. Träningen på kvällen var jätterolig och vårat lag briljerade såklart, hehe.. Skämt åsido, jag var riktigt nöjd med träningen. Jag körde en hel del styrketräning emellan pauserna också, så nöjd så nöjd. Det blev mer styrketräning när jag kom hem och körde även ett pass på spinningcykeln. Har en redig träningsvärk idag dock, men det är gött! Magen fick nog lida mest haha.. Så gött att komma igång med träningen lite, det behövs verkligen. Har gått upp allt för mycket den senaste tiden. Nu ska fettet bort! Men varför sitter jag här med glass då? Haha, jag skyller på att jag är sjuk, har PMS och har pluggat så bra idag hehe... Nu ska jag läsa böcker så det knakar! puss



14e november 2012

Kategori:

Godmorgon! En dålig natt igen (big surprise), men förstår inte varför riktigt. Borde ju vara dödstrött på kvällen, men icke sa nicke. Därför hoppade jag faktiskt över den första lektionen då vi ändå bara kollar på film. Så nu sitter jag på bussen till mölnlycke och ska bara ha idrott och sånglektion sen slutar jag för dagen! När jag kommer hem så ska jag plugga musikteori, har prov imorgon på ackordsanalys, tonika och domenanter osv.. Låter det intressant? Det är det inte kan jag tala om. Sen är det fotbollsträning ikväll, som jag har längtat!
Ha en härlig dag, och om två dagar är det helg! puss och kram


ny mcflysingel, så lycklig! längtar till deras sjätte album som är i produktion just nu!

50 shades of grey

Kategori:

Efter lite filmtittande och avkoppling som jag brukar göra på dagarna när jag egentligen har viktigare saker för mig, så ligger jag i sängen med boken jag pratade om förut. Klockan är ställd på 06.30 så jag hoppas jag somnar innan 03.30 denna natten åtminstone.. Godnatt, dröm sött!



13e november 2012

Kategori:

Hallå! Ännu en dag närmre helgen, score! Jag har haft ont i huvudet hela dagen och varit trött från och till, sömnproblemen verkar inte vilja bli bättre riktigt än. Men som den optimist jag blivit så har jag kört på ändå! Dagen började med naturkunskap och labb, det var ganska roligt faktiskt. Dagen slutade med ensemble då vi repade igenom låten "always like this". Hade en ganska kort dag alltså. Här hemma har jag spelat musik på hög volym, fikat med familjen och lilla farmor och emma med. Gott gott. Nu har jag lånat ett par filmer av frida och boken "fifty shades of grey" som alla hetsar så mycket kring.. Jag ger den ett försök, lär väl inte bli besviken! Men nu blir det en film och lite choklad en dag som denna, innan jag sätter igång med läsandet!



jag hatar hur du får mig att bli den där tjejen som inte kan sluta att le och blir fnittrig hela tiden. är ju som att gå lågstadiet och vara åtta år igen för gudsskull. orkar inte med mig själv ens. sluta bara. jag ska vara lycklig på egen hand ju. detta förstör mina planer

he looked in her eyes and the colour was red

Kategori: Musik

Jag är fortfarande positiv och glad, förvånansvärt för att vara mig haha! Speciellt när jag inte har sovit och är därför vanligtvis lättirriterad. Skolan gick bra, och jag lärde mig t.o.m ett par saker, till exempel att William Shakespeare var gift med en tjej som hette Anne Hathaway, där ser man! Jag hade håltimma förut, så då passade jag på att äta lite frulle och låna ett par böcker på biblioteket. Baristas 2 och tre och fatta eld fick följa med hem. Direkt när jag kom hem blev det alltså soffhäng med en bok och en kopp kaffe innan emma kom över och jag hjälpte henne med lite musikgrejer. Nu däremot har jag precis tagit en varmdusch och ska ta en kopp te framför beck med mor och far.
Kanske slänger iväg ett litet inlägg innan jag lägger mig, annars hör ni av mig imorgon 
 
 

12e november 2012

Kategori:

Godmorgon passar inte riktigt in, men vi kör på det ändå.. Godmorgon! Det blev en jävla stress nu på morgonen (ursäkta mitt språk), vaknade tio minuter innan jag skulle gå till tåget. Med alldeles för lite sömn och ingen mat i magen mår jag illa och har huvudvärk, men känner mig ändå pigg konstigt nog. Jag kör på den positiva stilen mot allting nu, allt löser sig! Direkt när jag kommer till skolan blir det en kopp te och en liten mackis på det tror jag..
Ha en fin måndag, puss

11e november 2012

Kategori: Bilder

Söndag söndag söndag.. Helgen, vart tog du vägen? Denna helgen har varit extremt lugn för min del, det enda "jobbiga" jag gjorde var bion igår. Annars har jag varit i min bubbla hemma i älskade rävlanda, sysslat med musik till mestadels, och filmtittande förstås. Soffläge med familjen helt enkelt. Dagen idag har inte varit så mycket mer annorlunda heller. Har pluggat en hel del, gjort middag till familjen för att det var farsdag och allting, kunde passa på att vara snäll då tyckte jag, vi har kollat på beck och jag har fortsatt med mitt musikskapande. Det går helt okej faktiskt. Började med ett nytt projekt igår och det går lite segt just nu, ibland får jag bara lust att radera hela skiten och aldrig försöka mig på det igen.. Men nej nu jävlar ska det skrivas musik!
 
Nu ligger jag i sängen redo för att sova, och har legat här klarvaken den senaste timmen trots sömntabletter osv. Någonting måste ju vara seriöst fel.. Under den timmen har jag hunnit lösa en hel del världsproblem faktiskt, fast inte alla tyvärr. Jag har tänkt på livet, funderat över relationer och varför allt blir som det blir. Funderat på om det existerar någonting som ödet, vad är meningen med livet, varför dör man, ja ni förstår. Nu överdrev jag ganska så mycket faktiskt, men det är detta som händer när jag inte kan sova. Hjärnan går i extas och kan inte koppla av. Förbannade jävla påfund det där, människan och kroppen, hjärnan..Nu ska jag försöka att blunda och sova, märker imorgon när jag skriver om jag har fått sovit någonting eller ej.
godnatt!
 
 
 

10e november 2012

Kategori:

Hej där! Haft en bra lördag? Det har jag haft faktiskt. Har varit väldigt produktiv men inte på det sättet jag borde. Jag borde ha pluggat till större delen av förmiddagen men självklart blev det inte så. Istället skrev jag musik och gnuggade geniknölarna på så sätt. På eftermiddagen tog jag bussen in till stan och träffade sofia som sagt, och åt blåbärspaj på condeco. Efter fikan blev det alltså bio, och filmen "savages" är en utav de bättre faktiskt. Dessutom innehåller den massa ögongodis, mums. Så den borde ni definitivt se! Nu sitter jag på bussen hem och när jag kommer hem ska jag hoppa i mjukisbrallan och kolla på någon romantisk komedi med mig själv och mina katter/gosedjur som sällskap. Forever alone som vanligt, haha. pussss







9e november 2012

Kategori:

Godkväll. Äntligen är dagen vi har längtat efter här, äntligen fredag. Har ni haft en bra dag på jobbet/skolan? Min dag började inte så bra när jag höll på att svimma påväg till bussen. Så jag vände om och gick hem igen och har sovit till största delen av dagen. Har varit illamående, haft huvudvärk och ont i öronen hela dagen.. Misstänker öroninflammation/bihålsinflammation, verkligen lägligt nu när det är mycket i skolan och spelningar osv. Är så trött på att vara sjuk! Det får gärna ta och ge sig snart alltså... Min dag har alltså varit extremt lugn, och kvällen likaså. Just nu myser jag med familjen framför batmanfilmerna, de är ruskigt bra! Imorgon väntar det lite plugg på förmiddagen och på kvällen ska jag in till göteborg och ta en fika och se en bio med sofia. Det var riktigt längesen jag träffade henne, tror det fortfarande var varmt ute och man kunde gå med bara ben.. Alldeles för längesen alltså! Nu ska jag återgå till filmen och fortsätta mysa i soffan, ha en fin fredagskväll! pussss


haha, charmiga sofia och ali i somras!

8e november 2012

Kategori:

God förmiddag! Trots regn och skitväder så är jag än så länge på bra humör, hyfsat bra humör åtminstone. Igårkväll hade vi jazzkonsert, och det gick riktigt bra! Tycker dock att jazz är tråkig musik, men ganska roligt att spela. Alla var superduktiga iallafall. På tal om musik så har jag ett riktigt bra låttips till er: imagine dragons. Lyssna på låten "demons", ni kommer bli helt kära hehe..Nu är jag påväg in till skolan, inställd musikteori och ensemble gör att jag börjar kvart i ett.. Helt okej ändå, har bara två lektioner idag. När jag kommer hem sen så ska jag plugga, har inte gjort det ordentligt på ett tag så nu är det dags! Samhäll, svenska, naturkunskap, piano och musikteori.. Jaa, vad roligt!pusss

6e november

Kategori:

Sov noll timmar igårnatt, och närmare tre timmar denna natten. Vad håller min sömn på med?! Just nu sitter jag på bussen till skolan och är på exceptionellt bra humör! Det kan vara för att det är riktigt fint väder ute, solen skiner och det är kallt: så som jag gillar det. Jag har bra musik i öronen, sen så har vi inte en vanlig dag i skolan heller, det är öppet hus för de blivande ettorna så vi har bara massa spelningar idag. Är riktigt taggad faktiskt. Det är bra förutsättningar för att få en fantastisk dag!



4e november 2012

Kategori:

Det är en ny månad och snart är det jul.. Är det bara jag som får ångest över julen? Visst att det är mysigt och så, men all denna hets med julklappar är ju sjuk. Iallafall, nu är höstlovet slut i princip, det är redan söndag tyvärr.. Men jag har gjort exakt det jag har velat på lovet: ta det lugnt, bli frisk, vara med fina vänner och någon fest eller två. Denna helgen var den roligaste på länge faktiskt, i fredags hade vi avskedsfest för en kompis som ska åka till barcelona på en bartenderutbildning. Vi var ett gäng på tio - femton personer och det var riktigt roligt. Alkohol, snack, spel, dans, vattenpipa och massa prat och sång. Det är väldigt underskattat med fest på få personer haha. Igår så hade vi avslutning med laget då vi bowlade i ett par timmar i borås, och det gick bättre än vanligt för mig.. Bowla är något man borde göra oftare! På kvällen åt vi middag tillsammans och hade det mysigt. Jag var hemma runt elva och somnade direkt! Just nu däremot är jag påväg in till Ullevi för att jobba på dagens match som också är den sista för säsongen! pusss





31a oktober 2012

Kategori: Bilder

Hallå hallå. Min dag har varit riktigt bra, trots massa jobbig vind och kyla. Sov ut någorlunda, åt en god frukost (knäckemacka och kaffe) och kollade på lite grey's. På eftermiddagen träffade jag fina sanna i göteborg och tog en fika, jag åt den godaste citron/passionsfrukt cheesecaken i världhistorien! Ruskigt god, ni hittar den på cappucino hehe. Jag har inte träffat sanna på riktigt länge, så det var jättetrevligt att få träffa henne igen och bara prata en massa. Efter fikan så tog vi en lite kik inne i nordstan, och jag hittade lite piercings. När jag kom hem så gjorde jag och pappa middag tillsammans, och sen brummade jag iväg till träningen. Nu på kvällen har jag kollat på filmen the shining med ett par vänner, jag är väldigt lättskrämd och tyckde filmen var riktigt obehaglig.. Nu ska jag kolla på någonting som inte är lika skrämmande dock, lite serier kanske?
pusssss
 
hungrig nu med...