maddebabe

28e februari 2013

Kategori: Allmänt

Godkväll, godkväll. Haft en bra torsdag? Ännu en dag närmre fredag (är bara fyra minuter kvar tills det är fredag men ändå)! Idag har jag pluggat en del, och tränat nu på kvällen. Däremellan har jag faktiskt inte gjort så speciellt mycket hehe.. Nu ligger jag i sängen och kollar runt på datorn lite, kollar serier osv, ska nog ta och sova snart med. Imorgon har jag en massa ärenden jag måste göra, hämta pass och åka till banken oså. Massa tråkgöra! På kvällen blir det 18årspartaj med roliga människor, ruuuligt! puss och godnatt
 

i miss those blue eyes, how you kiss me at night

Kategori: Allmänt

 
Hej där. Pluggandet idag har gått mindre bra då jag har kollat på sisådär tio avsnitt av vampire diaries (fan ta dig sebastian) istället.. Min lite körkortsteori fick jag gjort iallafall. Gjorde lite internettester med, hade bara tolv fel av sjuttio möjliga, det tycker jag var lite bra faktiskt hehe (har bara läst femtio sidor också). Där har ni min dag, inte speciellt händelserik eller rolig faktiskt. Hoppas på en mer fartfylld dag imorgon. Nu ska jag kolla på ett avsnitt av vampyrserien innan jag somnar, godnatt!
 
smulan, sötaste missen någonsin

27e februari 2013

Kategori:

Godförmiddag! Körlektionen och jobbet gick bra igår, men sista passet på jobbet var ganska stressigt och struligt men det blev bra tillslut! Idag tar jag en hemmadag med engelska plugg och körkortateori, missar bara två lektioner (varav en är engelska). Just nu dricker jag lite kaffe och kollar på vampire diaries för att vakna till liv hehe.. Så idag blir det soffläge med plugg och serietittande alltså, får se om jag tränar ikväll med! Ha en fin, solig vårdag!

härliga tisdag

Kategori:

Idag är jag på ett sprudlande humör, älskar vädret! Nu har jag slutat skolan för dagen, med en trevlig sånglektion på slutet. Nu sitter jag och väntar på min körlektion, sen sticker jag iväg till jobbet! Fantastisk dag!


snart är det dags..

26e februari 2013

Kategori:

Godmorgon! Igår var en riktigt pluggdag, pluggade körkortsteori i två timmar och sen naturkunskap. Vi hade förhör nu på morgonen, men jag har inte lärt mig ett piss.. Istället tog jag en välbehövd sovmorgon, på gott och ont. Somnade ganska sent igår, låg och pratade i telefon till ett haha, smart drag där. Nu sitter jag på bussen till skolan, och gud vad vackert det är ute! Nu är våren snart här. Bra musik, fint väder och jag är glad, ganska bra förutsättningar! Efter skolan blir det körlektion (har bokat teoriprov och uppkörning nu!) och jobb, cash is king! Ska shoppa massa när vi åker till spanien, gött att ha pengar då hehe.. puss, ha en bra dag!

they se me rollin'...

Kategori: Allmänt

they hatin'
 

dags att plugga, whoop whoop

25e februari 2013

Kategori:

Godmorgon! Måndagen är här och det känns lite bättre än i vanliga fall, det kanske beror på solen som skymtar runt hörnet? Just nu är jag iallafall påväg till skolan, börjar med engelska i närmre två timmar med hatläraren.. Förhoppningsvis jobbar vi inte med något stort projekt.. Ett inlägg kommer upp under dagen! puss

24e februari 2013

Kategori: Allmänt

Vart ska jag börja? Mitt löfte om att hålla bloggen vid liv har ju gått mindre bra, eller vad säger ni?
 
Halihallå. Det är redan söndag natt och helgerna går alldeles för fort. Men det blir väl så när man har roligt med. I fredags var jag i hindås med fint folk och hade det trevligt. Vid tretiden vandrade vi genom skog och is, för att hitta till bussen. I lördags så var jag i götalaborg med stefano och fixade pass, fixade stefans frisyr, övningskörde och handlade mat. En ganska effektiv runda på stan tycker jag. På kvällen vankades det fest i mölnlycke, hos fina my som fyllde arton i veckan! En härlig mix av folk som var där, träffade många nya fina människor!
Idag har jag legat på soffan till mestadels. Sovandes, kollandes på vampire diaries, eller ätandes. That's about it. Jag hade tänkt få lite plugg gjort idag, men icke sa nicke! Det får bli morgondagens bekymmer. Nu ska jag sova, dröm sött alla finisar!
 
birthday girl!
(kolla längst ner till höger)

night times

Kategori:

Hallå hallå. Kvällen spenderades i hindås med ett par fina vänner och jag är nöjd med kvällen, jag hade det riktigt trevligt från och till! Vi var ett gäng på sju pers som tog bussen hem till rävlanda, och jag och sophia har precis lagt oss i sängarna för att sova.. Klockan är inte ställd förrens vid tio imorgon så det blir en någorlunda sovmorgon iallafall. Sleep tight!

22a februari 2013

Kategori: Allmänt

Godmorgon! Klockan stod på 6.00 imorse, klockan ringde kanske (kanske inte), hörde ingenting iallafall och vaknade klockan nio.. Orkar inte. Nu har jag duschat och ska äta lite frulle, sen så tar jag bussen till skolan och har pianolektion. Sedan får vi se om jag åker hem eller stannar kvar, huvudvärken är på gång nu känner jag. Idag är dagens schema iallafall: Åka till skolan och spela piano, åka hem och sova en stund, plugga piano, äta, duscha, kanske ska på "krök" ikväll med. Men det blir en lugn kväll oavsett, ska iväg ganska tidigt imorgon och fixa pass och passar på att övningsköra samtidigt. Sedan på kvällen blir det 18årsmiddag och partaj, ruligt ruligt! Nu blir det en kaffe på det, puss!
 
 
haha, detta vill jag testa!

sleep now under my skin

Kategori:

matt corby - brother

Hejsan svejsan. Förvånande nog så har huvudvärken släppt nästintill helt! Det var på tiden. Nu sitter jag på bussen mot mölnlycke för att hämta några grejer i skåpet, sedan åker jag vidare till jobbet. Vad kan gå fel med musik på jobbet, eller hur? Whoopdidoo!

21a februari 2013

Kategori: Allmänt

Migrän, migrän, migrän.. Dag ut och dag in. Jag vaknade med huvudvärk i tisdagsmorse, och det har inte släppt än. Jag kan knappt röra mig alls, kan knappt andas för fasen, haha.. Lite skrattretande hur en huvudvärk kan utplåna mig så mycket. Jaja, massa vatten och treo nu på förmiddagen, sen måste jag jobba.. Är för sent att sjukanmäla mig nu, dessutom så sitter jag still det mesta så förhoppningsvis kommer det gå okej. Tur att jag bara jobbar fyra timmar iallafall. Jag hoppas migränen släpper så jag kan gå till skolan imorgon och träffa mina vänner! Nu ska jag fortsätta med min kopp kaffe, och försöka få kroppen till liv. Det spelar nästan ingen roll om jag sover fyra timmar eller nio timmar (som inatt), jag är alltid trött ändå! Jag måste ha narkolepsi eller någonting. Narkolepsi och migrän (antagligen hjärntumör) är ingen höjdare alltså, haha.. puss
 

20e februari 2013

Kategori: Allmänt

Tjosan trosan. Plugget igår gick förvånansvärt bra, jag skrev klart ett arbete och det gick bra och jag är riktigt nöjd med resultatet. Egentligen skulle vi redovisat det idag, men jag har sån migrän så det är omöjligt att ens resa mig upp i stort sett.. Istället blir det soffläge här hemma, och jag kan förhoppningsvis plugga lite så fort migränen har lagt sig.. Sova, sova, sova! Tur att jag inte missar många lektioner, eller speciellt viktiga heller för den delen.. Nu ska jag försöka masa mig upp ur sängen och ta en kopp kaffe och försöka vakna till liv. puss

19e februari 2013

Kategori: Allmänt

Hej där! Jag ber om ursäkt för bristen på inlägg, det har inte riktigt funnits tid eller motivation till att blogga, men nu blir det ändring på det! Här kommer en liten redovisning på vad jag gjorde i helgen (ska försöka minnas allting):
 
Fredags: Efter jobbet så var jag med osckar bl.a och spelade tvspel och förkrökade lite. Sedan åkte jag, osckar och olliver till göteborg och var på källarn med lite andra mysiga människor.
Lördags: Sov ut ordentligt och slappade hela dagen, på kvällen var jag med emma och kollade på ett par filmer, mysipysi.
Söndags: Var ute och övningskörde med farbror, var hos ali på kvällen och tog det lugnt.
 
Min helg var alltså ganska lugn, det var riktigt skönt efter jobbveckan faktiskt.. Nu sitter jag och pluggar, varvat med musik och te. Vi hörs ikväll, när jag förhoppningsvis har tagit mig en bit ut ur högen med plugg...
 

17e februari 2013

Kategori: Allmänt

Hejsan! Nu ska jag och farbror stefan ut och övningsköra i snöstormen. Ett inlägg om hur helgen har varit, och om söndagsångesten, kommer i eftermiddag!

källhäng och BK

Kategori:











kissligan!



whoop whoop

Kategori:

Frukost! (skulle publicerats för tre timmar sen)

15e februari 2013

Kategori: Allmänt

Godmorgon.. Fytusan vad jobbigt det var att gå upp kvart i fem, dödstrött! Sängen såg så inbjudande ut, jag ville bara krya ner igen.. Men icke sa nicke, upp och jobba! Nu sitter jag med en kopp kaffe och har precis ätit lite, försöker vakna till liv lite.. Om en kvart ska jag vandra upp till bussen, sen hämtar chefen mig i landvetter och kör mig sista biten, lyx om något. När jag kommer hem i eftermiddag så ska jag sova, vad härligt det kommer bli! Ikväll har jag inga planer faktiskt, det känns ganska skönt ändå, lär ju vara megatrött ändå. Det enda jag har planerat hittills inför helgen är att träffa emma på lördag kväll, och på söndag ska jag ut och övningsköra.. Nu ska jag återgå till kaffet och lite bubble shooter spelande!
 
min alla hjärtans dag spenderades på jobbet, och sedan ätandes glass och vinst på lotto! (60 kronor, men ändå!)
 
jag älskar dig 
 

14e februari 2013 - alla hjärtans dag

Kategori:

Hejhej. Lyckades till slut somna, och sen sov jag hur bra som helst och drömde härliga drömmar. Nu sitter jag på bussen påväg till jobbet, och är inte alls taggad på jobb.. Skönt att jag bara jobbar fyra timmar, till skillnad från imorgon då jag jobbar nio timmar (sju till fyra).. Men sen så är det helg och då ska jag bara ta det lugnt och/eller göra massa roliga grejer, typ träffa vännerna osv. Vad har ni för planer i helgen?


fint ska det vara!

insomnia

Kategori: Allmänt

Tjosan trosan. Jobbet ikväll gick bra, men det kändes fysiskt tungt idag.. Kanske är för att jag fortfarande inte är helt frisk eller något. Farbror hämtade mig, sedan åkte vi och käkade lite, sen åkte vi hem till lilla rävis.. Så var det med det. Här hemma har jag bara tagit det lugnt med familjen (mamma kliade och masserade mig tills jag somnade i soffan, det är det enda jag har gjort, vadårå?). Nu är jag därför hur pigg som helst, och roar mig med världens roligaste spel.. Haha, riktig nerd-alert på mig där.. Jag får nog ta och släppa spelandet, och kanske somna till någon film istället.. Imorgon ska jag jobba igen, men jobbar kväll igen så kan sova ut imon med! Whoop whoop.
 
måste länka spelen alltså...

workworkwork

Kategori:

Nu åker jag iväg till jobbet!

13e februari 2013

Kategori: Allmänt

Godförmiddag. Fick ett samtal från chiefen att jag kunde ta kvällspasset idag istället, inte mig emot då jag fortfarande känner mig lite kass. Fick använda timmarna på förmiddagen åt att vila mig istället. Nu ska jag fixa lunch/middagen som jag tar med till jobbet, samt äta lite innan jag åker. Jag jobbar bara fyra timmar idag, så det känns ganska skönt faktiskt. Men imorgon blir det 7-16.00 as usual..
Här har ni några fina bilder från de senaste dagarna!
 
 
älskling!
 

12e februari 2013

Kategori: Allmänt

Denna morgonen är allt annat än god, därför tänker jag inte säga godmorgon.. Anledningen till min bitterhet är att jag har legat och varit orolig i magen hela natten och varit illamående, och nu på morgonen bröt helvetet löst. Jag tror ni förstår hur det hela slutade där. Inget jobb för mig idag (tyvärr! första gången någonsin som jag har tyckt det varit roligt att jobba), förhoppningsvis blir det bättre under dagen,  vågar man ens hoppas på att kunna jobba imorgon? Ett stort glas vatten och en ipren, och hinken ligger här i tryggt förvar bredvid mig, living the sweet life. Alltså att må så illa att man spyr är nog någonting av det värsta jag vet, en av de mest obehagliga känslorna..Detta är typ tortyr för mig, haha.. Nu ligger jag i sängen och ska sova så mycket som jag kan, men självklart är jag pigg och magen lever ett helt annat liv än vad jag vill just nu.. Hoppas den är något mer samarbetsvillig under dagen. Vi hörs senare, då har jag antagligen kommit upp en bit över ytan igen. 
 
 
 
 
 
jag kanske borde...?
 
 
 
såhär kommer nog min v-day se ut med, whoop
 
 
 

11e februari 2013

Kategori:

Hujedamig, vilken dag! Efter knappt två timmar sömn, gick jag upp vid halv fem och var rent ut sagt: helt död. Tack vare en snäll chef som hämtade upp mig i Landvetter så behövde jag åtminstone inte gå upp vid halv fyra.. Den första jobbdagen har faktiskt varit rolig! Vissa delar var extremt jobbiga, men inte på grund av själva arbetet. Från och till var det riktigt lugnt, och de sista två timmarna satt man mest och kollade ut i det tomma intet och räknade minuterna tills man fick gå hem. Det har alltså varit en bra dag, som till och med slutade i solsken. Nu är jag på bussen hem och har en satans huvudvärk.. En treo och middag när jag kommer hem, javisst.


färdmusik när den är som bäst

9e februari 2013

Kategori: Allmänt

Klockan är redan åtta och det känns som att jag bara har varit vaken i en, två timmar.. Inatt sov jag ut ordentligt som jag sa, närmre fjorton timmar! Det behövde nog min kropp och mitt sinne, har iallafall kännt mig piggare men inte speciellt friskare.. Inget illamående, så det är ju åt rätt riktining åtminstone. Jag vaknade närmre tre i eftermiddags (?!) och sedan dess har jag legat på soffan och kollat på grey'ssnart har jag sett klart på alla avsnitt som finns ute.. Dags att leta efter nya serier haha, eller se om one tree hill till exempel. När jag har ätit upp soppan här, så ska jag nog gå ut och ta mig lite frisk luft. Hört att det också kan vara bra ibland! puss
 
 
finmuggen jag fick av emma och frida för något år sedan!

baby bara håll om mig

Kategori: Allmänt

baby baby baby, steget
 

Hej magsjuka! Urk, vad dåligt jag mår. Soffläge exakt hela dagen (sedan klockan tre iallafall) med film, serietittande och massa te. Nu på kvällen har toaletten varit min bästa vän som inte har lämnat min sida: tack för att du finns ♥ Magsjuka, feber, förkyld, ont i halsen, en sprängande huvudvärk och känner mig ledsen och ensam, finns någon bättre kombination eller? Haha denna veckan alltså, antingen är jag deppig eller så är jag sjuk så in i helvete.. Allt eller inget, som vanligt. Nu ska jag ta mitt frusna arsle och vandra upp för trappan och begrava mig i sängen (om jag ens orkar gå upp för trappan eller ens resa mig upp ur soffan). Förlåt för det ynkliga inlägget, men var tvungen att lägga min frustration någonstans och bara få tycka synd om mig själv hehe.. Imorgon ska jag verkligen sova ut, och ta ikapp alla förlorade sömntimmar och ladda inför kommande jobbvecka som sagt.. Nu ska jag masa mig till min älskling då (sängen♥), godnatt!
 
 
 

8e februari 2013

Kategori:

Äntligen är skoldagen över! Vaknade vid fem imorse och kunde inte somna om, så med två timmar sömn i bagaget så masade jag mig till skolan vid åtta, dödssjuk typ.. Men dagen har rullat på bra, och jag har varit produktiv på alla lektioner (förutom den sista då vi kollade på film och jag hostade sönder, så gick hem och mår piss) plus lite till. Har fixat lite jobbgrejer, och det verkar som jag ska jobba hela nästa vecka! Goa pengar förstås, men är inte så pepp över att få gå upp vid fyratiden.. Men cash is king! Så ett lov blir det inte, haha. Nu är jag alltså påväg hem och ska spendera hela eftermiddagen och kvällen i soffan och kurera mig/knarka choklad, te, soppa, alvedon, halstabletter, näsdukar och nässpray. De kommer kalla mig för pundarmadde hädanefter! Resten av helgen blir väl lite av samma anda kan jag tänka mig.. Hoppas alla får en bra helg, och ett härligt lov för de som nu har det! :)



mysmusik på bussen, redo för att blunda ögonen ett tag

7e februari 2013

Kategori: Allmänt

Godmorgon! (Jag vet att klockan är över två, men det är morgon för mig). Igår fick jag kvällsbesök och fick inte någon sömn alls på hela natten, inte alls bra för min kropp eller min sjukdom som härjar inne i kroppen. När han åkte hem för att jobba kröp jag ner i sängen bredvid mamma och sov fram tills nu ungefär, fem timmar senare. Jag mår kasst, mer än kasst faktiskt. Nu ska jag äta min goda frukost och kolla på något avsnitt eller två av grey's anatomy innan det blir pianoplugg och körkortsteori resten av dagen.. Whoop whoop! En jädrans massa te blir det under dagen med, alltid den bästa medicinen mot alla sjukdomar (främst halsont) säger de ju. Förresten, imorgon är det fredag och därefter lov!
 
Godaste frullen: Earlgrey te (i den sötaste muggen någonsin) och knäckebröd med ost och paprika. Mums!

everybody's feeling warm and bright

Kategori:

Fyfan vad missnöjd jag är med dagen körlektion, det gick inte alls så bra som jag hade tänkt mig. Men inte ger jag upp för det, hem och boka inför nästa vecka igen! Naturkunskapsprovet gick däremot bättre än vad jag hade tänkt, hur skönt som helst att ha det överstökat. Nu åker jag tåg påväg hem, och ikväll trotsar jag förkyldningen och tränar ändå.



6e februari 2013

Kategori:

Egentligen skulle jag varit i skolan vid tolv för att fira samernas nationaldag (hulebäck i ett nötskal), som skulle tagit fem minuter.. Istället för att vara i skolan och sedan ha tre timmar håltimma passade jag på att ta en sovmorgon och plugga på naturkunskapsprovet jag har sedan.. Fyy, kommer antagligen gå käpprätt åt helvete. Nu ska jag köra lite bil på körskolan innan jag ska fortsätta plugga inför provet.. Yaay..


dessa sötnosar vaknade jag till

i've still got so many unsaid things i wanna say

Kategori: Allmänt

mcfly, unsaid things
 

Detta roar jag mig på min lediga tid. Tro det eller ej, men ganska intressant faktiskt!
 

5e februari 2013

Kategori:

God förmiddag. Efter skolan igår bjöds det på konsert från billströmskas folkhögskola, riktigt duktiga. När jag kom hem stensomnade jag på soffan och var borta i närmre två timmar, det var nog den bästa tuppluren jag någonsin tagit, haha.. På kvällen var jag hos ali en stund och snickisnackade. Idag när jag vaknade var klumpen i magen tillbaka och panikångesten likaså.. Ingen skola för mig alltså, det hade varit fysiskt omöjligt. Nu sitter jag på bussen påväg till ett viktigt möte, det känns ganska motigt och jag känner inte alls för att gå dit. Men det är lika bra att göra det och ha det överstökat, det blir bättre i slutändan. När jag kommer hem blir det plugg hela eftermiddagen.. Jippi..





4e februari 2013

Kategori:

Godmorgon! Somnade inte förrens tretiden igår, men kände mig ändå utvilad med lite mer än fem timmar sömn. Nu sitter jag på bussen till skolan med kusin vitamin (syster-ish) och ska ha kör direkt på morgonen.. Det är ingen hit att sjunga det första man gör, när rösten, kroppen och sinnet är hur trött som helst! Ett blogginlägg kommer i eftermiddag. pussss

night time

Kategori:

Det blir ett litet inlägg från mobilen såhär mitt i natten. "Släktkalaset" förut gick väl bra, det bjöds på tårta, kaffe, middag och presentöppning. Jag fick mer pengar till körkortet, pengar pengar pengar! Det behövs verkligen nu då jag inte har jobb.. Nu ligger jag i sängen och ska börja läsa ur mcfly's biografi (tur att jag har sovmorgon imorgon). Puss och godnatt!





3e februari 2013

Kategori: Allmänt

Hej där! Gårdagen var väldigt underlig, en känslomässig bergodalbana. Skratt, tårar, dans, sång, kramar osv. Jag hade det trevligt på källarn med alla fina människor, och medan de andra drog vidare åkte jag hem. Det var iallafall tanken, tills bussen gick fem minuter tidigare och åkte förbi mig när jag sprang som en idiot. Snälla pappa hämtade mig, och under tiden gick jag till donken och hade kvalitétstid med systern (hon jobbar där hehe) och tryckte i mig chilicheese haha.. Jag gick upp för en stund sen och vaknade med klumpen i magen idag igen, jag hoppas verkligen den försvinner under dagen.. Pessimisten i mig kommer fram igen och tror dessvärre att den inte försvinner idag, då den har varit där i sen i fredags. Men jag hoppas på det bästa! Nu ska jag slappa lite, och sedan blir det släktkalas som jag bävar inför, haha!
 
 
 
 
 
haha!

2a februari 2013

Kategori: Allmänt

Hej! Nu har ni fått massa bilder, men inga länkande texter. Har inte skrivit någonting om min 18årsdag, eller min 18årsferre. I torsdags när jag fyllde år så fikade jag med familjen (den största tårtan någonsin) sedan tog jag, sofia, emma och osckar bussen in till göteborg. Först gick vi till pc där edmond, chalene och filippa mötte oss. Vi tog några drinkar där, sedan vandrade vi till sticky och där var det hur roligt som helst! Var där med härliga människor, dansade hela natten lång, drack lite gott och hade det sjukt roligt! Fram tills någon random tjej spydde över hela mig, men det är en annan historia. Igårkväll hade jag hyrt lokal för att kunna fira med "alla" mina fina vänner. Alla verkade ha det roligt och jag är nöjd. Jag var inte på ett jätte partyhumör, var stressad, lättretlig, ledsen, glad, osv osv. Men är riktigt nöjd ändå! Dock så fick jag ingen sång som jag hade "hoppats" på haha, kanske är lika bra det? Nu ska jag ta det lugnt några timmar till, sedan ska jag åka in till göteborg och möta upp ett par vänner och gå ut på en krogrunda! Japp, så blir det!
 
vackraste vännerna 
 
haha!
 

presents

Kategori: Allmänt

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

18

Kategori:

Här kommer bilder från min 18årsnatt. Det kommer upp ett inlägg senare