maddebabe

30e september 2010

Kategori: Allmänt

Kom hem för en timma sen ungefär. Dagen har varit bra, ingen större mot de andra dagarna denna veckan.

Just nu käkar jag godiset från igår, som jag köpte eftersom jag var så jääääävla godissugen! Nu ska jag kolla på Kungarna av Tylösand, såg bara halva programmet igår eftersom mamma och pappa satte sig och skulle ha tvn.

puss

29e september 2010

Kategori: Musik



Hej! Jag känner mig inte överdrivet pigg just nu, ögonen går nästan i kors. Idag blev ännu en tidig dag, gick upp vid kvart i sju någongång. Åt självklart frukost, och sedan gjorde jag iordning mig och packade ner alla grejer jag skulle ha med till jobbet. Fick en chock när jag gick utanför dörren, fy satan vad kallt det var! Det måste säkert ha varit minusgrader. Frost var det ute iallafall, tycker dock att det är väldigt mysigt när det är kallt, frostigt och solsken ute.

Dagen har flytit på bra. Har fått höra från personalen att vi gör ett mycket bra jobb, och det känns alltid bra att höra det. Komplimanger, vem gillar inte de liksom?

Nu funderar jag på att ta en powernap.. Är helt slut! Jag får se hur det blir, jag kanske piggnar till efter ett tag. Ikväll är det Kungarna av Tylösand, men funderar på att strunta i det. Det är inte slut förräns vid elva, och då måste jag sova. Jag får nog ta och kolla på det imorgon, på Kanal5.

puss

piercing

Kategori: Allmänt

Städade rummet som sagt förut, nu är det rent och fint! Bytte sängkläder också, till ett blommigt. Sen slappade jag bara framför tvn, och kollade på Idol. Diskuterade även med mamma och pappa om piercing, och de gick med på det! Så när vi kommer hem från Spanien ska jag pierca naveln. Det känns bäst att göra det nu till hösten/vintern när det inte är några matcher o så. Det känns inte förjävla bra om jag skulle få en boll i magen liksom. Jag har länge velat pierca navel, men det har alltid varit något som har satt stopp för den idén. Antingen har jag inte vågat och varit för feg helt enkelt, eller så har det varit min mor och far som inte vill att jag ska pierca mig. De har varit rädda för att det ska bli en infektering, men den risken finns ju alltid. Till och med när du ska pierca örat. Åh, nu vill jag ta hål i örat också. Eller flera hål faktiskt. Jaja, det tar jag en annan gång.

Nu måste jag sova. Godnatt
puss

Because it's a bittersweet symphony, this life

Kategori: Musik



Jobbet gick bra idag, det var roligare idag än igår faktiskt. Nu har man ju lärt sig lite mer, vi behöver inte fråga hela tiden vad vi ska göra. Det kommer ganska naturligt faktiskt, vad vi ska göra. Och nu har vi lärt oss vad alla heter, och vart de flesta bor.

När jag kom hem så åt jag rostat bröd med jordnötssmör och sylt, asgott! Hade inte ätit det på evigheter. Är dock inte så nyttigt, men jääävligt gott! Det låter nog ganska mysko, men jag lovar, det är jättegott. Köpte en skvallertidning igår, som jag läste idag. Så jag har bara slappat och ätit än så länge. Nu ska jag slappa lite till, sen ska jag städa mitt rum. Det blir en storstädning och så ska jag bädda sängen. Underbart.

puss

28e september 2010

Kategori: Bilder

God morgon! Fy fan vad jobbigt det var att gå upp i morse.. Var helt, jävla sjukt trött. Somnade inte förräns vid halv tolv igår kväll, så jag har mina anledningar.

Idag fortsätter praon! Nu ska jag duka undan frukosten och fixa lunch, idag blir det tacos! Mums. Sen ska jag bege mig för att möta Jessica innan jobbet. Ska sminka mig lite innan dess också. Jag måste bara säga att det är jävligt gött att slippa skolan i två veckor, och inte ha något plugg. Förutom lite matte dårå, men det går ju snabbt att räkna. Och lite spanskaglosor... Vad mycket det blev nu..

puss

27e september 2010

Kategori: Bilder

Hejsan allesammans! Vi vann matchen igår med 4-1. Och om jag får säga det själv, så var jag duktig igår. Så är det bara.

However, idag var första dagen på praoen! Jag praoar på Björkelid, ett äldreboende här i Rävlanda. Tur som det är så har jag en kompis som också praoar där, så jag har gått med Jessica i stort sett hela dagen. Känns jävligt gött att ha henne där faktiskt. Då känner man sig inte lite failad när man står där och ser helt vilse ut. Dagen har gått bra, på slutet var det faktiskt lite roligt. Vissa gamlingar är hur roliga som helst! Haha. Har en mycket bättre praktikplats nu än vad jag hade sist, vilket var Burger King. Inte sååå kul asså...

puss


sliten !

26e september 2010

Kategori: Allmänt

Har sovit fruktansvärt dåligt inatt. Har drömt mardrömmar och vaknat från och till. Vaknade vid nio, somnade om och sen gick jag upp vid tio istället. Sedan dess har jag ätit en stor frukost, kollat på en film och tagit en promenad till Tempo med Emma och Frida. Nu är klockan snart två och vi ska samlas om en timma. Idag är det sista matchen för säsongen! Jag är riktigt, jäkla taggad men jag hoppas att jag inte har allt för ont i foten när vi spelar sen. Idag ska jag fan spela bra asså!

Nu kollar på The Simpsons och ska snart börja packa fotbollsväskan.

puss

25e september 2010

Kategori: Bilder

Hejhej. Fyfasen vilken hemsk dag. Gick upp vid åtta och åt frukost, packade väskan och sen bar det av för samling. Skippade loppmarknaden idag, var som sagt med på matchen istället. Själva matchen ska vi inte ens prata om, jag blir bara förbannad på mig själv. Jag kan iallafall säga att jag bidrog till ett självmål. Fy i helvete!

Sen på kvällen åkte vi till Ulricehamn och firade min kusin John som har fyllt sex år, och kom hem för en timma sen idag. Nu har jag ont i halsen, och jävligt ont i min fot/tå. Det känns som jag har en spricka eller nåt i den, eller att jag har brytit den. Men då hade jag nog inte kunnat gå. Problemet är ju att vi har match imon igen, och jag vette fan hur det kommer gå. Men det är ju ett senare problem.

Nu kollar jag på film med mamma, och ska fortsätta med det ett tag till. Men ska försöka lägga mig hyfsat tidigt ikväll, det beror på hur tråkigt jag har det. Jag ska försöka hinna med att läsa lite ur boken Djupt Vatten av Kate Cann också.

puss

Fit for fight!

Kategori: Bilder

Har precis tagit en powernap på en halvtimma. Nu är jag redo för kvällens träning! Eller nej, inte riktigt än. Ska slänga ihop en middag. Föräldrarna är inte hemma, så nu är det eget ansvar. Men godispåsen ser lockande ut.. Nej, en riktigt näringsrik middag ska jag göra! Sen ska jag städa, damma och vika kläder! Fyfasen alltså.

23e september 2010

Kategori: Allmänt

Är precis hemkommen från skolan. Gick hem efter musiklektionen, skippade matten och biologin. Jag hade sådana jädra humörssvängningar. Kände mig förbannad på allt och alla, och var ledsen. Hade inte någon anledning överhuvudtaget egentligen. Gick till tempo och köpte en fet godispåse, och nu ska jag kolla en film. Ikväll blir det träning också.

puss

You're amazing just the way you are...

Kategori: Bilder



Är nu megamätt efter kebabpizzan. Åt dock inte hela. Jag tror jag inte ens åt halva... Jag måste börja lära mig, jag ska från och med nu börja äta barnpizzor.

Sitter just nu i mysyskläderna. Det är sjukt, jävla kallt hemma hos oss nu. Men jag fryser mest om händerna. Jag har en sådan dålig blodcirkulation i mina händer, de är helt iskalla! Känns som ett jädra lik. Får ta och sätta på mig vantarna sen.

Nu ska jag kolla på nästa avsnitt av one tree hill, sen blir det Idol för hela slanten!


såhär kul hade vi det igår

22e september 2010

Kategori: Musik


Störtskön låt!

Har vart i skolan idag, var chill men kallt som faan. Det är ju rena rama vintern ute. Det var säkert några minusgrader ute imorse. Fick tillbaka mitt historiaförhör (VG) och mitt fysikprov (VG). Jag är stolt över mig själv som lyckades få VG på mitt fysikprov, det är första gången jag får det. Så jag ska försöka fjäska lite hos pappa, och fråga om vi kan äta pizza ;) haha!

Idag blir det inget plugg för min del! Har bara spanskaförhör imorgon, men jag tror jag kan det ganska bra. Så ikväll blir det en tv kväll. Idol och Kungarna av Tylösand. Det sistnämnda programmet är helt stört, men sjuktkul!

Du är sjukt, jävla snygg!

mcfly

Kategori: Bilder



Har bara chillat och softat hela dagen. Har inte gjort någonting vettigt överhuvudtaget. Lyssnar på musik just nu, och vid halv åtta ikväll ska vi på föräldramöte. Sjukt segt, men får hoppas att det går hyfsat snabbt.



20e september 2010

Kategori: Bilder

Hejhej. Vi är ju som sagt lediga idag, och hade tänkt att sova ut ordentligt. Men bara för den sakens skull så sov jag självklart för jävligt inatt. Somnade vid halv två någon gång, och vaknade vid nio. Inte superbra kanske. Iallafall, gick upp och tog en långdusch och rakade benen och sånt där. Har precis käkat frukost och kollat lite tv, men nu ska jag nog spela lite gitarr.

I can't get your smile out of my mind. I think about your eyes all the time

Kategori: Musik


En riktigt söt låt !

Vi vann matchen med 4-0. Men jag var helt väderlös, ingen tvivel på den saken. Så var det.

När jag kom hem åt jag middag. Sen så helt plötsligt kände jag mig väldigt ambitiös och började stryka några kläder. Och nu har jag provat mina nya kläder jag köpte igår åter en gång, för att vara helt säker på att de är värda att behållas. Men det är de, värda att behållas.

En sak som är helt jävla underbart, är att vi har studiedag imorgon. Så idag ska jag vara uppe sent och softilera. Det blir nog någon film eller två. Men just nu ska jag ta en kopp te med citrussmak. Mums !

puss

19e september 2010

Kategori: Allmänt

Hejhej. Igår åkte jag med Signe och Nora till stan. Signe sa klockan tjugo över tio att vi skulle ta tio i elva tåget, jag hade alltså en halvtimma på mig att äta frukost, klä på mig och sminka mig. Frukosten fick jag i stort sett skita i, det fick bli en enkel och hederlig banan. Men jag hann till tåget. Satte mig på tåget och det rullade iväg, ringde Signe och frågade vilken vagn de satt på. De var inte på tåget. Signe och Nora bad mig hoppa av vid Hindås och så väntade jag på bussen där och så åkte vi. Haha, jävligt roligt egentligen. De som hoppade av i Hindås samtidigt som jag måste undrat vad fan jag höll på med. Riktigt roligt!

I stan köpte jag ett par hörlurar, en tröja, vantar och ett linne. Sen åt vi asgod lunch från saluhallpaviljongen. För min del blev det pannbiff med potatis, brunsås och lingonsylt, med lite sallad till. Så jävla gott! Det finns nästan ingenting godare.

Tog halv fyra bussen hem, promenerade hem till mig och hämtade övernattningsgrejer, väntade på att Agnes och Johan skulle komma, och sen promenerade vi upp till vilda Värred. Igår åt vi en dundermiddag och spelade sällskapsspel. Mycket mysigt, somnade sen vid halv ett-ett någongång. En mycket trevlig dag!

Vaknade i vart fall vid elva idag, underbart!!! Åt frukost, tog en liten promenix. Nu ska vi käka lite lunch och sen ska vi iväg till match, är riktigt taggad faktiskt. Idag blir det vänstermitt för min del, taggad till tusen... Verkligen... Nervös som fan!

puss

18e september 2010

Kategori: Bilder

Igår var en riktigt jobbig dag i skolan. Direkt på morgonen hade vi ett teknikprov om datakommandon, om programet BASIC. Astråkigt, men tror att det gick ganska bra iallafall. På håltimman därefter gick vi ner till högen och kollade på Remember Me och jag försökte plugga lite samtidigt, det går ju inte superbra när det visas en kanonfilm i bakgrunden! På sista lektionen i vart fall så hade vi ju då historiaförhöret. Jag tror det gick ganska bra faktiskt, det blir verkligen inget MVG men ett VG får vi hoppas på iallafall. När jag kom hem så satt jag vid stor del bara vid datorn, sen tog jag tummen ur röven och skickade ett sms till Maria och Filippa och hörde vad de hade för sig en fredagskväll. Så det blev att jag promenerade till dem i duggregnet och spenderade kvällen där med dem och deras vän Chalene. Vi käkade hemmalagade hamburgare och kollade på Idol, One Tree Hill och bara hade det allmänt chill. Var hemma vid tvåtiden någon gång inatt. Trevligt trevligt.

Idag däremot vet jag inte riktigt vad jag ska göra, men klockan är ju bara tjugo över nio än så länge. Kanske blir det så att jag ringer Signe och hör vad hon har för sig. Är sugen på en till myskväll i höstvädret såhär :)

puss


Riktigt såhär fint är det ju inte, utan regnet öser ner och löven har
inte fått denna fina färgen. Men det är mysigt ändå!

17e september 2010

Kategori: Bilder

Skrev inget inlägg igår, men ni missade inte så mycket. Var i skolan bara, och när jag kom hem så pluggade jag och kollade på det sista True Blood avsnittet. Träning på kvällen.

Gick upp vid halv sju imorse, trött som ett jävla as. Har käkat frukost nu: rostat bröd med honung på och en kopp te till det. Inte så nyttigt, men riktigt gott. Ser inte fram emot skoldagen idag. Först har vi en teknik lektion på en timma och tjugo minuter, där vi har prov typ. Sen har vi en håltimma på en och en halv timma. Där blir det att chilla på högen och plugga lite historia eftersom vi har förhör sista lektionen. PLUS att vädret suger snopp idag, det fullständigt öser ner ute. Och jag måste gå till skolan i detta vädret. Jaja, paraplyet får självklart följa med så det ska väl ordna sig.

Det är äntligen fredag, vad har ni för planer? Utgång?

puss


Vill ha sommar igen !

Can we pretend that airplanes in the night sky, are like shooting stars? I could really use a wish right now

Kategori: Musik


Älskar denna låten!

Tillslut gick jag ut på en promenad och delade ut loppislappar, men Frida fick göra mig sällskap. Där fick vi lite motion på köpet. När jag kom hem sen så satte jag mig vid datorn och fortsatte skriva rent min svenskatext, vi ska göra en novellanalys. Förhoppningsvis går det bra. Jag kan ju svenska liksom, det är ju bra förutsättningar. Vid åtta kollade jag självklart på Idol, kvällens favoriter var Chima (blandningen mellan James Brown och Hulken) och Linda (den tuffa bruden på slutet). Nu ska jag plugga lite spanska och läsa igenom historia sidorna, sen blir det bedtime för min del.

puss

Äntligen hemma

Kategori: Bilder

Hejhej. Kom precis hem från skolan. Sista lektionen vi hade var fysik, så det innebar prov! Jag tror det gick ganska bra faktiskt, bra för att vara mig i alla fall. Men jag skrev dock ingenting på de två sista frågorna, de var alldeles för svåra för mig. Nu sitter jag och äter mellis och ska nog kolla på gårdagen avsnitt av Idol, sen måste jag ut och lämna lappar i några brevlådar angående våran loppmarknad. Jag ska även försöka plugga lite ikväll också.

puss

15e september 2010

Kategori: Allmänt

God morgon allihopa! Det är första gången sedan i fredags som jag har sovit mer än åtta timmar, och att jag har sovit bra också. Somnade kanske vid kvart över tio igår kväll. Helt underbart. Var jävligt trött när jag skulle gå upp dock. Jag sitter och äter frukost just nu; havrefras med mjölk och jordgubbssylt och självklart en kopp te till det. Idag fick det bli citruste. Väldigt gott! Nu ska jag äta färdigt här och sen så ska jag packa gympaväskan. Ha en fin dag allesammans!

puss

14e september 2010

Kategori: Musik


En gammal going!

Hejhej allesammans. Har ni haft en bra dag hittills? Det har jag, rätt så i alla fall. Idag fick bli en chill-dill och grill dag i skolan, jag gick osminkad och i myskläder. Vädret var förjävligt, riktigt höstväder, då fick det bli mjukis-style. Gött som fasen. När jag kom hem så åt jag mellis: müsli med filmjölk, krossade linfrön och en massa kanel. Och självklart, en stor kopp med mareld-te. Det är ett grönt, gott te. Det borde ni verkligen köpa! Det är mitt favoritte efter Earl Grey. Anyways, satt vid datorn en stund, och sen pluggade jag spanskaglosor, fysik och försökte läsa igenom historia sidorna men det gick inte så bra. Får läsa igenom det i morgon ordentligt. Nu ska jag skriva rent svenskan innan det är dags för träning! En hektisk men trevlig dag.

puss

13e september 2010

Kategori: Bilder

Detta har varit en bra dag. Överlag.

Skolan var helt okej, bara jävligt långt. Slutade ju vid fyra. Kom hem och åt lite mellis och zappade vid tvn. Sen åt jag middag och försökte plugga lite fysik och så la jag in spanskaglosorna på Glosboken. Sen åkte jag och Emma upp och kollade på B-lagsmatchen med Henke och Coffe. Mysmys. Kom hem för en timma sen ungefär och har precis duschat. Nu ska jag nog läsa lite innan jag somnar.

Dröm sött, godnatt
puss

12e september 2010

Kategori: Bilder

Idag har jag varit riktigt uttråkad och rastlös! Har sovit jättedåligt inatt. Har inte sovit ordentligt, bara typ vilat. Jag gick upp vid halv elva och åt frukost och såntdär, och kollade på film. Jag har för det mesta suttit vid TVn och datorn och så gick jag och vilade i en timma ungefär, dels för att jag var sjukt trött men också för att fördriva tiden. Jag ville bara att det skulle bli kväll så jag kunde få sova och att det skulle bli måndag. Är jag sjuk som nästan längtar till måndagarna? Bara för att jag hatar söndagsångesten? Jag får ångest över allting på söndagarna, inte bara skolan.

På eftermiddagen så kollade jag, Jessica och Hampus på killarnas fotbollsmatch. Sedan vandrade vi hem och jag fortsatte upp hem till Signe, vi hade en mysig pluggdejt :) Haha! Vi gjorde klart vårat projektarbete i samhällen, vi ska representera ett parti och vi har F! (Feministiskt initiativ). Det ska vara klart tills imorgon så vi skrev klart allt på två timmar kanske.

Nu ligger jag i sängen, hur bekvämt som helst. Ska kolla på This is England och äta två klubbor som har blivit över från helgens godis. Enda problemet är att jag känner att jag verkligen behöver gå på toa. Jag ska gå upp och kissa, sen blir det film!

Godnatt, dröm sött
puss


sötnos!

11e september 2010

Kategori: Bilder

Nej jag har inte dött, har helt enkelt bara inte orkat eller hunnit skriva några inlägg. Jag har inte varit med om så mycket egentligen. Igår efter skolan följde jag med Signe hem. Vi och Tove kollade på Idol och sen sov jag över. Vi gick upp vid halv åtta imorse, käkade frukost och sen promenerade jag hem. Packade fotbollsväskan, och sedan var det dags för samling vid kvart i nio. Vi spelade match ända bort i Trollhättan! Vafan liksom. Men vi vann iallafall, det kompenserar hela resan. PLUS att jag gjorde mål, det är en sensation i sig. Vi var hemma vid tretiden igen, och sen dess har jag bara tagit det lugnt. Kollat på film, käkat pizza och suttit vid datorn. Det var min fredag och lördag i ord. Jag känner mig smått rastlös faktiskt. Hade velat hitta på något. Jaja, vi får se vad det blir nästa helg istället. Imorgon blir det nämligen en pluggdag. Har ett fysikprov jag måste plugga inför, och läsa historia. Men kom precis på att jag har historiaboken i skolan. Tror jag åtminstone. Nu ska jag kolla på ett Idol avsnitt, från när de var i Göteborg. Sen tror jag att jag ska sova. Patetiskt nästan, när jag tänker på det.

Jag hoppas att alla ni där ute har haft en mer fartfylld och energisk kväll än vad jag har haft, tillbringad med en massa fina vänner!
puss

But you don't really care for music, do you?

Kategori: Musik

Har haft Hallelujah i huvudet heeela dagen. Men det gör inget i och för sig, den är ju bra!


Detta är en cover dock, hittade ingen bra version av originalet.

Idag har jag i stort sett bara slappat. Jag har bland annat varit lite kreativ och spelat piano och gitarr. Jag har även kollat på Night at the Museum 2. Den var faktiskt bra, bättre än vad jag trodde den skulle vara. Men den var ju inte bättre än den första filmen. Jag har också läst ut en bok, Dyk I av Kate Cann. Jag började på den andra boken ur serien fem sekunder efter typ. Jag älskar den serien! Så otroligt bra. Sen kollade jag på Idol. Det har verkligen varit med helt fantastiska sångare. Helt otroligt. Definitivt det bästa året hittils. Detta blir en kul höst.

Just det ja, mamma och pappa har bokat biljetter nu, så till höstlovet åker vi till Spanien och hälsar på morfar som ska bo där över vintern! Ska bli väldigt roligt och trevligt. Man måste ju passa på och bli brun när man har chansen liksom. Ska bli nice! :)

Nu måste jag sova dock, men är inte särskilt trött. Jag får fortsätta läsa ur Djupt Vatten (den andra boken) tills jag somnar. Godnatt alla vackra människor, sov gott!

puss

8e september 2010

Kategori: Bilder

Vaknade i morse med huvudvärk och en väldigt täppt näsa. Jag tänker såhär: Jag stannar hemma och kurerar mig, och pluggar. Så får det bli idag faktiskt. Jag har inte så mycket mer att säga egentligen. Nu ska jag äta frukost.



puss

6e september 2010

Kategori: Bilder

Hejhej allihopa. Har ni haft en bra dag i skolan? Jag antar att ni som läser min blogg går i skolan.. Själv har jag haft en bra dag, men en jävligt lång bara. Jo, men det har varit en helt okej dag.

När pappa kom hem från jobbet så hade han med sig en moped, en gammal blå crescent compact. Jag har ju inget körkort, och tänker inte fixa något för typ 4000 kr. Det är mer pengar än vad själva moppen kostar. Ovärt. Men det är även ovärt om jag får böta. Men det blir ju mamma och pappa som får betala isåfall. Jaja.


såhär ser den ut! Skitful tycker jag

5e september 2010

Kategori: Bilder

Hejhej allesammans! Har haft en väldigt mysig och trevlig helg med Signe och hennes syster Agnes. I fredags var vi bara hemma hos Signe och tog det lugnt. Vi hyrde film: Flickan från ovan. Den var jättebra, men väldigt full med ångest. Usch, den var hemsk på det sättet. Men oerhört bra, jag tycker verkligen det är en film ni borde se.

I lördags, igår alltså, så var vi i stan och jag shoppade loss! Jag köpte bland annat jeans, tröjor och underkläder. Skorna som jag skulle köpa var slutsålda, surt. Så jag får vänta tills nästa månad med att köpa dem. Jaja, jag har ju skor tills dess iallafall. När vi kom hem från stan så tog jag och Signe moppen till Bollebygd och köpte lite mat och såntdär, när vi kom hem så gjorde vi pizza! Rättare sagt: Signe och Agnes gjorde pizza, jag kollade bara på och satt vid datorn. Vi hyrde en film igår med: The Box. En av de sämsta filmerna jag någonsin har sett! Fyfan. Den är helt rubbad, man får bara en massa frågetecken i huvudet, som man inte får svar på. Skitkass!

Idag har vi varit vid Visko och kollat efter skor, jag hittade inga med Signe köpte ett par Dr Martens och Agnes köpte ett par kängor hon med. När vi kom hem käkade vi lite, och sen var det dags för match för Signe och Agnes. Jag får ju inte spela, blev ju utvisad förra matchen. Vi vann iallafall med 1-0! UNDERBART!

Sen jag kom hem har jag ätit middag, pluggat och suttit här vid datorn. Jag har inte hunnit med så mycket mer. Nu måste jag sova dock, ska upp vid halv sju imorgon och ta en dusch, sen blir det ju självklart skolan...


Lilla Maya har vart med i ett slagsmål och har ett stort sår på tassen...
Nu ska jag lägga mig bredvid henne och pussa på henne lite.
Godnatt!

2a september 2010

Kategori: Musik

När jag vaknade imorse så kände jag riktigt hur förkyld jag var. Skulle egentligen stannat hemma, men tyckte att vi hade ganska viktiga lektioner, och några få roliga faktiskt. Eller snarare en rolig lektion, musik. På dagens musiklektion blev jag faktiskt väldigt stolt över mig själv. Jag som ofta hatar att sjunga offentligt, för jag har ofta hört att jag inte sjunger bra. Jag har även inbillat mig att jag sjunger rent ut sagt förjävligt. Men för att komma till saken, idag på musiklektionen så började vi med en ny låt: Dancing on My Own (en låt som jag hade valt) och jag ska sjunga! Det gick faktiskt bra, men vi får se hur det går nästa vecka när vi ska sjunga inför hela klassen. Det är jag och två tjejer till som ska sjunga. För er så låter detta kanske inte som en stor sak, men för mig är det det. Idag är jag stolt över mig själv.

Jag gick iallafall hem efter musiklektionen, vi hade liksom bara två lektioner kvar och det kändes ovärt att vara kvar på dem. När jag kom hem så åt jag mellis och kollade på Grey's Anatomy på tv, och sen har jag pluggat. Nu har jag gjort klart veckans alla läxor. Jag ska bara skriva rent en samanfattning av en artikel, sen är jag klar. UNDERBART!

Ikväll skippar jag träningen, eftersom jag inte känner mig 100% frisk och så har det blivit så jävla mycket fotboll på den senaste tiden. Jag stannar hemma och gör middag, och kollar någon film eller så. Måste dock upp till fotbollsplanen och lämna en One Tree Hill box till en i laget :)


The birth of a song, a death of a dream

Kategori: Allmänt

Efter skolan så åkte jag och Signe till Björkelid för att be de fylla i dendära lappen om egen praktikplats. Där tog det längre tid än tänkt och det blev väldigt stressigt, för vi skulle åka med Signes pappa in till Göteborg efter det. Han hade nämligen ett läkarbesök som han nästan missade på grund av mig. Men det löste sig, tack och lov! Väl inne i stan så gick vi till det caféet där Signe ska praktisera, så fikade vi där och sen så fyllde tjejen där i hennes lapp. Sen fick vi skjuts hem av Signes pappa och hennes bror Erik, väldigt snällt. Sen på kvällen var jag med Signe och vi har bara kollat på det senaste avsnittet av True Blood och käkat en mycket god middag. Det var i stort sett hela min dag i ord. Nu ska jag försöka plugga lite spanska glosor också.

Godnatt!
puss

1a september 2010

Kategori: Allmänt

Herregud, det är redan september! Dagarna flyger förbi.

Godmorgon allesammans! Jag hoppas ni alla mår bra en höstdag som denna. Jag sitter just nu och äter frukost och snart ska jag gå och borsta tänderna och sånt där. På tal om ingenting så vann vi matchen igår! Så jeeedrans gött. I första halvlek var vi inte jättebra, men vi höjde oss i andra halvlek. Vi vann med 5-2. Kulkul!

Idag efter skolan ska jag och Signe till stan, hon ska fixa med sin praktikplats och jag ska köpa ett par skor. Men innan dess så måste jag fixa min praktikplats jag med, och det gör jag här i Rävlanda.

Jag hoppas ni alla får en fin dag
puss