maddebabe

31a maj 2011

Kategori: Bilder

Underbar dag! Vädret är helt fantastiskt, var nästan så att man inte behövde ha jacka på morgonen. Iallafall, kom hem för en timma sen ungefär och har bara slappat i solen sen dess. Gick in för att det var för varmt (?!). Tänkte ta en promenad upp till tempo nu och köpa glass, och sen i eftermiddag ska jag till göteborg med therese för att köpa present till signe. Jag ska även kolla efter örhängen till mig själv, som jag ska ha till skolavslutningen! Blir nog nice, om jag hittar några örhängen det vill säga.

Såhär vacker var min syster när hon skulle på bal igår! Helt otroligt..
syster med pojkvän !

30e maj 2011

Kategori: Allmänt

Godkväll! Kom hem från kvällens fotbollsträning ganska nyligen, och har precis slängt i mig spaghetti och pastasås, gottit! Dagen har varit oerhört seg, men jag uthärdade den. Det var iallafall den sista måndagen i nian! Nästa måndag är det ju nationaldagen, och tack o lov är det en röd dag. Känns gött också för att måndagar är den längsta dagen på hela veckan. Nu ska jag bara slappa framför tvn resten av kvällen, pusssss !

29e maj 2011

Kategori: Bilder

Blev en mycket lyckad kväll igår! Var ju som sagt hos min kusin på inflyttningsfest. Jag träffade mycket nytt folk och även vissa personer som man inte har sett på ungefär tio år, väldigt skoj! Jag drog hem ungefär vid halv fyra, och somnade direkt typ. Gick upp vid tolv och sen gick hela tjocka gänget och åt pizza, gott. När jag kom hem packade jag väskan snabbt, och sen gick jag upp till samlingen och åkte till match. Vi vann med 5-1, gött jobb! Nu är jag helt död och hur trött som helst, så tänkte bara ligga i sängen och tjocka mig med film och godis faktiskt.

28e maj 2011

Kategori: Allmänt

Hallå hallå. Igårkväll hade jag lite folk hemma, och det var väldigt trevligt! Blev dock lite irriterad på en granne som kom över och gnällde vid klockan tio, även om det inte alls var lika hög volym som hon hade antytt. Men sänkte musiken och fortsatte att umgås. Vid två någongång drog alla hem typ, förutom richard som sov här. Vaknade vid elva imorse och började röja och städa. Sen stack han hem, och jag åkte iväg på match som vi vann med 3-1, kalasbra! Kom hem för drygt en timma sen, och tjockar mig med chips och cola. Snart ska jag, systern och hennes boyfriend göra middag och senare ska vi till min kusin på inflyttningsfest, blir nog supertrevligt! Men får se om jag stannar där hela kvällen, eller om jag drar någon annanstans senare..
puss


26e maj 2011

Kategori: Bilder

Seg dag. Gick hem efter halva dagen typ, så var hemma vid tolv. Hade huvudvärk och var äckligt trött. Är klar med allt plugg så har bara softat hela dagen! Med andra ord: datan, tvn, sovit och så åkte jag med emma till bollebygd för att aktivera hennes bankkort. Den senaste timmen har jag tagit en lång dusch, och rakat benen och skrubbat hela kroppen! Nu är jag väldigt len kan jag få be och tala om. Nu ska jag softa framför en film hade jag tänkt, det blir komedin fired up.



25e maj 2011

Kategori: Bilder

Godmorgon! För första gången på länge känner jag mig riktigt utvilad. Somnade faktiskt innan halv elva igårkväll, helt otroligt!

Har ätit frukost och så nu, och ska packa gympaväskan. Känner mig inte jättetaggad på att ha idrott utomhus idag.. Och vi kommer antagligen ha friidrott, det jag hatar mest av allt. Men vi slutar direkt efteråt, alltså vid ett, så det är väl ändå helt okej. När jag kommer hem ska jag försöka skriva på mitt arbete om förintelsen.. Så jag kan bli klar med den skiten någon gång!! Nä nu ska jag ta och göra mig i ordning.
puss

24e maj 2011

Kategori: Allmänt

Godkväll! Gick till skolan idag, var ändå helt okej. Förutom de sista två lektionerna när man är helt död, och bara vill lägga sig ner och dö. Men jag överlevde. När jag kom hem tog jag en powernap, satt vid datan och kolla tv oså. Sen fick jag världens ryck och åkte in till stan för att köpa present till emma som fyller år i början på juni, så nu är det fixat! Köpte även ett solpuder till mig själv, och ett fint nagellack :)
puss

23e maj 2011

Kategori: Bilder

Vaknade med huvudvärk, misstänker att det är migrän. Stannade faktiskt hemma, men missar inte så mycket eftersom vi bara har en aktivitetsdag och skulle kolla film på eftermiddagen typ. Istället ska jag försöka plugga (gjorde klart mitt arbete om matkultur igår!) och få bort huvudvärken tills matchen sen.

me right now

jumpsuit

Kategori: Bilder

Här har ni några bilder på min jumpsuit, som jag köpte på bikbok för 199 kronor!

22a maj 2011

Kategori: Bilder

Hallå hallå. Var hos min kusin igårkväll med familjen, och grillade lite oså. Hon har precis flyttat hit till rävlanda, så blev lite inflyttningsmiddag med familjen. Lite trevligt var det ändå, ibland måste man umgås med släkten också! Gick hemåt vid tolvtiden nångång. Satt uppe vid datan till tre typ, vid skype och så kollade jag på film: karate kid. Inte så värst bra tycker jag faktiskt. Somnade vid halv fyra - fyra nångång, för att gamlingarna satt uppe o pratade typ.. Inte helt okej. Vaknade vid tolv i förmiddags, och det var helt underbart att få sova ut! Nu har jag pratat med emma ett tag, har inte träffat henne sen i fredags nångång så var tvungen att skvallra lite typ. Hahah! Jag vet inte riktigt hur dagens planer ser ut, ska iallafall kolla match sen på kvällen. Ska försöka plugga lite också, men lär väl inte bli så som vanligt..

the kooks på peace & love förra sommaren !

21a maj 2011

Kategori: Bilder

Drog in till stan efter skolan, med signe, nora och tove. Signe köpte presenter till sin kusin, och jag köpte min jumpsuit. Är dock lite fundersam över den, men tror nog att jag behåller den. Den är tjusig och så jävla bekväm.. Jo jag ska inte lämna tillbaka den, som jag funderade på. Efter shoppingen fikade vi, sen drog vi till liseberg där det var sjukt mycket folk! Hade det jättetrevligt, verkligen. Maggio var sjukt bra live! Helt otroligt vilken röst hon har, älskar den. Låtarna är väldigt fina ockå, har faktiskt inte lyssnat så mycket på hennes musik innan.. Men bättre sent än aldrig.

Efter konserten gick vi till korsvägen i tron om att vi skulle åka hem. Men där träffade vi lite folk som skulle på en spontanfest så vi följde med dem. "Festen" var skittråkig, så vi gick till ett fik o satte oss där och pratade oså. Sen tog jag bussen hem, där jag stötte på lite folk jag kände. Slutade med att jag spenderade natten i hindås faktiskt.

Kom hem några timmar sen, och har hunnit med att duscha typ.. Och provat jumpsuiten ihop med skorna som jag ska ha på skolavslutningen. Då blev det helt plötsligt mycket snyggare! Softar lite nu, och sen ska jag upp och kolla på fotboll! :)

bild från spanien 07

19e maj 2011

Kategori: Bilder

Helt okej dag i skolan faktiskt. Lite segt att ha matte o kemi som de sista lektionerna, men helt okej ändå. Efter skolan tog jag och emma fyrabussen till stan, för att emma skulle köpa lite grejer. Jag kunde inte köpa nåt för att jag hade mina pengar här hemma, jättesmart! Emma hittade inte det hon var ute efter, så det hela kändes ju ganska meningslöst. Men det var mysigt ändå! Hittade faktiskt en jumpsuit som jag tänkte köpa imorgon. Jag och Signe ska på Veronica Maggio på liseberg, och tanken var att vi skulle åka in tidigare dels för att signe ska leta efter en present till sin kusin, och då passar jag på att köpa jumpsuiten. Emma fyller ju år snart också, kanske är det så att jag hittar något att köpa åt henne. Men min jumpsuit är som sagt högsta prioritet. Jag tänkte använda den på skolavslutningen, på hemliga resan. Det blir nog väldigt fint tror jag! Mycket bra. Ser fram emot morgondagen också, och att få vara med signe lite. Det var ett bra tag sedan faktiskt! ♥
från bikbok!

wednesday

Kategori: Bilder

Vilken dag jag har haft alltså! Skolan var soft, slutade ju vid ett någongång. När jag kom hem skrev jag på mitt fördjupningsarbete. Ska skriva någon gång till, sen är jag nog klar med den faktiskt. Och då helt plötsligt har jag bara ett arbete kvar att göra klart innan vi slutar, helt jävla underbart!! Nu känns det bra. Hade ett sammanbrott tidigare under dagen faktiskt, fast då av andra orsaker, bland annat. Men nu mår jag fantastiskt. På kvällen gick jag upp till bråtared för att gå på ett spelarmöte, gick väl bra oså. Tror att det behövdes inom laget. Helgen är snart här, och jag mår bra helt enkelt. Trots skitvädret. Ligger i sängen och tänkte försöka somna lite tidigare ikväll iallafall.

pusss

18e maj 2011

Kategori: Bilder

Var sjukt trött imorse när jag skulle gå upp, som vanligt blev det ännu en sen kväll.. Jag måste bättra mig, men jag hade mina orsaker till att vara uppe så sent. Egentligen hade jag behövt stanna hemma en dag till på grund av förkyldningen, men jag kan nästan inte få mer frånvaro nu. Jag får väl bara hålla ut till sommarlovet är här, även om det känns jävligt onödigt att vara i skolan för tillfället! Just nu har vi u-tid där vi ska plugga m.m, men jag orkar verkligen inte. Vill bara sova! Har ändå historia sen, så då kan jag skriva på min uppsats om förintelsen.. Åh vad roligt, jag längtar verkligen! Annars är jag rätt glad, även om det är onsdag. Ett stort plus är att vi inte har någon fysik på eftermiddagen, så jag slutar typ tjugo över ett! Lycka.

mys

17e maj 2011

Kategori: Allmänt

Somnade vid halv två någongång igår kväll. Värdelöst. Var antagligen för att jag gick upp senare på dagen, och råkade somna när jag kom hem från orienteringen. Idag är förkyldningen bättre, men mår dåligt på andra sätt istället. Ska till läkaren imon igen. Blir så jävla trött på skiten! Idag blir det skola, men helst hade jag ju varit hemma och sovit i stort sett hela dagen. Nej nu ska jag ta och göra mig iordning inför dagen.
puss

16e maj 2011

Kategori: Musik

Godmorgon! Förlorade matchen igår med 3-0. Det var ingen höjdare att spela ute i regnet, när det var iskallt ute, samtidigt som man är sjuk. Jag är riktigt förkyld just nu. Har orienteringsdag med skolan idag, tänkte gå på den iaf. Är ju hyfsat chill. Signe kommer förbi om en kvart ungefär, så går vi upp tillsammans. Nu ska jag leta reda på lite kläder här också!

15e maj 2011

Kategori: Bilder

Good morning sunshines! Släckte lampan vid halv fyra nångång igår kväll, har sovit värdelöst. Är sjuk som en jävla åsna, näsan är helt täppt och lite hes på det. Är lite irriterad också för den delen, haha. Nja, lite skrattretande är det ändå.

Har match vid fyra i eftermiddag, jag kommer ju typ vara döende efteråt. Egentligen är jag ju helt dum i huvudet som spelar när jag är sjuk, men är en såpass viktig match. Men innan matchen hade min kusin tänkt att vi skulle ta en pizza eller något liknande, men jag är inte hungrig faktiskt. Har inte ätit sen sex igår kväll, och är inte hungrig än.. Har inte ätit frukost eller någonting, hel knasigt! Jaja, får se hur jag gör. Kanske bara håller henne sällskap när hon käkar då, hellre det än att sitta hemma och ruttna bort!

saturday

Kategori: Allmänt

Åkte med pappa och min morbror stefan till allum förut, och köpte det jag skulle. Benskydd alltså. Blir nog bra. När vi kom hem åt vid middag, grillat! Är ju så fruktansvärt gott, så nu är jag verkligen proppmätt. La mig i sängen en stund förut också, och somnade direkt! Haha, sov bara en kvart eller nåt men var verkligen jätteskönt. Det är denna sjukdomen som gör det alltså. Hatar att vara förkyld. Nu kollar jag lite one tree hill och sedan ska jag väl kolla film eller nåt.
puss

14e maj 2011

Kategori: Allmänt

Blev inget med den grillade maten igår, det blev pizza istället! Men jag hade rätt när det gällde mys hemma, drog inte ut nånstans igår. Kollade på film och åt gott istället. Satte uppe till två ungefär och pratade med richard på skype, han är helt efterbliven alltså. Hahahahaha! När jag vaknade imorse hade jag jätteont i halsen, och var hur täppt i näsan som helst. Nu är jag alltså sjuk igen, typiskt. Har ju match imon också, mot antagligen seriens bästa lag. Bra timing. I eftermiddag ska jag åka med pappa och min farbror för att köpa nya benskydd iallafall!
puss

fredag den 13e

Kategori: Bilder

Ingen otur än så länge. Bortsett från vädret då, och att jag är förkyld. Äntligen är helgen här iallafall! Även om jag inte har en aning om vad jag ska göra, förutom på söndag då vi har match. Ikväll ser det ut att bli en lugn kväll med grillat och mys hemma. Men man vet aldrig, kan ju sluta helt annorlunda också. Vet ju vad jag helst hade velat göra, och det är att träffa en viss person faktiskt :)

everybody just have a good time

Kategori: Bilder

Glad chey. Fick mina skor förut! Yeeeees. Sitter som en smäck, älskar dom alltså. Längtar till skolavslutningen nu, bara så att jag får visa upp dom, haha! Blev riktigt chockad över mig själv förut också. Har ett fördjupningsarbete om mexico som jag ska lämna in om sisådär två veckor, och jag har redan börjat! Känns bra alltså, har nästan skrivit hälften av vad som krävs. Känns riktigt, riktigt bra. Är typ det enda vi har som ska bli klart innan vi slutar nian. Gottgott. Här har ni en kass bild att leva på så länge, på skorna.




finns även en viss person som jag önskar kunde bli frisk nunununu!

12e april 2011

Kategori: Bilder

Hallå hallå. Vann matchen med 3-0 igår, riktigt gött faktiskt. Är ganska nöjd med min insats också, för en gångs skull. Var hemma runt tio nångång.
'
Har sovit värdelöst inatt! Var tråkigt att sova ensam, plus att det var hur varmt som helst. Vaknade två gånger av värmeslag typ. Gick upp vid halv sju iallafall. Skoldagen har varit helt okej faktiskt, började med en so lektion med en diskussion om fattigdom. Trodde det skulle vara mycket värre än vad det var. Efter musiklektionen gick jag faktiskt hem, har rövens ont i halsen och så är jag förkyld. Hade ju feber för två veckor sen, och var förkyld. Det har inte släppt än, och jag blir galen! Täppt i näsan hela tiden ju. Ligger i soffan och slappar framför tvn med en underbart god godispåse!
'

11e maj 2011

Kategori: Allmänt

Dagen började med nationellt prov i matte. Gick nog hyfsat bra, bättre än proven förra veckan iallfall. När jag kom hem gjorde jag mat och slappade framför tvn lite, och tog en powernap på en halvtimma ungefär. Vaknade av att det åska och blixtra, och fick precis reda på att jag ska iväg och spela match i eftermiddag. Samling om mindre än 45 minuter.. Dåså, bara att tagga till!!
puss

10e maj 2011

Kategori: Allmänt

Nu är det exakt en månad kvar till skolavslutningen! Härligt. Idag är vi lediga från skolan, och därför passade jag på att sova ut ordentligt. Jag älskar verkligen att sova, haha. Har ätit frukost oså, och ska snart ut i solen och försöka bli brun. Men först ska jag göra en shoppinglista, är ju bra att ha sen när barnbidraget kommer. Annars blir det ju ofta att man köper all möjlig skit. Jag ska köpa en klänning, bikini och shorts än så länge. Sen får vi se vad som finns kvar.
puss

9e maj 2011

Kategori: Bilder

Är på strålande humör idag! Vädret har varit underbart, men ibland nästan för varmt. Trots att det har varit en lång dag så är jag som sagt på bra humör. Hade bland annat orientering på idrotten, fotbollsprofil på eftermiddagen så var alltså hemma vid fyra. Och om en timma ungefär är det dags för fotbollsträning igen.. Men inte mig emot, är riktigt taggad faktiskt! När jag kommer hem ska jag käka grillat med familjen också, längtar redan. Är sjukt hungrig, men kan inte äta nåt nu, då får jag världens håll antagligen. Ska ta en banan istället tror jag. Just det ja, beställde de där skorna jag pratade om, från nelly ni vet! Här har ni bilden igen.

8e maj 2011

Kategori: Allmänt

Blev inte som tänkt igår. Eller på ett sätt så blev det ju det. Istället för att åka till hindås så åkte jag på fest i bollebygd med några kompisar. Var där i några timmar, och istället för att åka hem så åkte jag till hindås och spenderade natten där. Var hemma vid halv två i förmiddags och då var det att snabbt packa fotbollsväskan och slänga i mig mat. Åt något för mycket. Ingen bra kombination att vara bakfull och mätt, när man ska spela match. Fast vi vann ju ändå, som tur var. Jag var värdelös hela matchen, och vi var väl inte i toppform direkt. Stannade kvar där en timma med emelie, för att sedan kolla när herrarna spelade. Det gick också bra för dom, och dom vann med 4-3 tror jag att det var. Fyfan, jag har sån jävla beslutsångest också.. Vet fan inte vad jag ska göra alltså. AAAAH!

Iallafall, efter en lång dag ska jag bara ta det lugnt framför datan nu, innan det är dags att göra sig redo för morgondagen.. Vill verkligen inte att det ska vara måndag imon, haha!
puss

7e maj 2011

Kategori: Musik




Somnade vid ett igårkväll någongång. Vaknade sen vid åtta, men somnade om och gick upp vid tio ungefär. Åt frukost och kollade klart på filmen jag började kolla på tidigare i veckan. Ikväll ska jag antagligen träffa en kompis, antingen kommer han hit eller så ska jag till honom, men för säkerthetsskull har jag gjort en storstädning i mitt rum. Ska försöka städa igenom resten av huset också. Inte jättenoga, men iallafall lite ytligt så. Tvätta är något jag också behöver göra..
puss

6e maj 2011

Kategori: Allmänt

Hallå hallå. Äntligen fredag! Men fy vilken lång dag det känns som. Skola till tre, var hemma vid kvart i fyra på grund av långsamma kompisar.. Packa väskan och slänga i mig en macka, och sen promenerade jag upp till samlingen. Match i holmalund, förlorade med 3-2. Vi var bättre och kämpade mer, de fick in två jävla skitmål på slutet. Pung! Nu är jag hemma iallafall och ska äta en pizza och ta det lugnt framför en film hade jag tänkt. Ska beställa ett par skor från nelly nu också, som jag ska ha på skolavslutningen.
puss

thursday

Kategori: Musik

Nationellt prov i matte på morgonen.. Kändes bra, men nu i efterhand tror jag att det gick rakt åt helvete faktiskt. Bra bra. Resten av dagen var otroligt seg, och kändes riktigt onödigt att vi hade en mattelektion på eftermiddagen. Den tycker jag att vi kunde ha fått skippa faktiskt. När jag kom hem började jag kolla på filmen step up 3 men självklart somnade jag. Vaknade av att morfar ringde som har kommit hem från spanien, sen åt jag middag och fortsatte kolla på filmen. Där har ni min dag i ord hittills typ, inte jätteintressant dag alltså. Nu blir det den vanliga dosen av true blood.


kärlek

5e maj 2011

Kategori: Bilder

Godmorgon! Det är första gången på länge som jag har lagt mig i tid, låg och smsade lite och somnade innan elva någongång igår kväll. Gott! Har sovit underbart skönt, och har sovit riktigt djupt. Det tar emot väldigt mycket att gå upp ur en varm och skön säng på morgonen, när man bara vill sova. Men nu när jag har ätit frukost och så, så får jag huvudvärk direkt. Vad fan beror det på? Jag hade konstant huvudvärk hela dagen igår också.. Detta är inte bra alltså. Ska äta lite till här och sen göra mig iordning för skolan, och nationellt prov i matte. Jag kommer ju faila alltså, känns alltid så inför de nationella proven. Det kommer säkert bara komma frågor på saker jag inte kan. Helvete också.



hatdagen är här

Kategori: Bilder

Men nu är den värsta dagen över! Eller ja, inte helt över, men skoldagen är över. Skippade sista lektionen för att faktiskt åka till ungdomsmottagningen, pratade med en tjej lite där. När jag skulle åka hem insåg jag att jag precis hade missat tåget, så fick vänta en timma ungefär.. Då passade jag på att gå in på bolles och köpa en stor, fet godispåse! Har alltså mölat i mig en massa godis idag, det är typ det jag har levt på hittills. Men nu är jag hemma och kokar pasta förfullt! Måste få lite näring i mig innan kvällens träning. Fy sjuttsingen vad kallt det är ute, blir nog underställ idag faktiskt.





4e maj 2011

Kategori: Allmänt

Godmorgon! Tänkte gå upp tidigare för att duscha nu på morgonen, men var alldeles för trött för det. Jag kör på en hästsvans idag, så duschar jag ikväll istället. Som sagt, ska till läkaren i eftermiddag så missar sista lektionen; fysik. Jättetråkigt, verkligen.. Nu ska jag äta frukost här, och sen ska jag hinna med att packa gympaväskan.. Och självklart göra mig iordning också. Hurry curry!
puss

3e maj 2011

Kategori: Bilder

Hej där! När jag vaknade imorse hade jag jätte, jätte, jätteont i min mage! Men envisades med att gå till skolan ändå. Det visade sig att det inte var ett smart drag, eftersom det bara blev värre. Så jag gick hem igen. Jag var inte i skolan förra torsdagen, men det var för att jag hade feber och nu har jag något fel med min mage. Nu när jag har varit hemma har det inte varit för att jag inte orkar vara i skolan, som det brukar, utan nu har jag haft riktiga anledningar. Men kropp är helt ur funktion för tillfället! Fattar inte grejen riktigt.. Tror jag är hypokondriker eller nåt, haha! Men ska iallafall åka till vårdcentralen eller ungdomsmottagningen imorgon och höra vad som kan vara fel. Iallafall, har försökt sova sen jag kom hem men gick inte jättebra (då jag hade ont hela tiden, i alla lägen). Har försökt äta lite nu, gick inte heller jättebra. Men sitter iallafall med en kopp kaffe och den går ner i magen sakta men säkert. Nu ska jag mysa med lite true blood, hehe ;)

puss / sjuklingen

2a maj 2011

Kategori: Allmänt

Hallå där. Hade halvdag i skolan idag, underbart skönt. Var hemma vid tolv någongång, och vid halv ett hade jag somnat i min sköna säng. Vaknade vid halv tre av att emma kom hit. Jag har alltså tagit en powernap på två timmar, och jag är fortfarande sjukt trött. Något är ju fel hos mig. Så fick jag huvudvärk också, av att sova så mycket.. Men men, hoppas bara att jag är lika trött ikväll när jag ska sova. Ikväll blir det träning också, kanske blir trött av att ta ut mig där med. Nu äter jag lite mellis och ska kolla ett avsnitt av true blood innan träningen.
puss

1a maj 2011

Kategori: Bilder

Hallå där. Tog åttabussen till hindås igår, åkte hem till linnea och gick till brasan med henne och hennes kompisar. Det var kallt och lite segt vid brasan till en början, men blev trevligare så småningom. Men fortfarande riktigt kallt. Jag stack hem vid tolv, och spenderade natten i hindås. Var hemma vid halvtvå i förmiddags. Har inte gjort så mycket sen dess förutom att kolla lite true blood och nu har jag och emma precis varit och firat frida som fyller hela 18 år! Grattis sötnos ♥

jag och fridolf!