maddebabe

24e oktober 2013

Kategori: Allmänt

God eftermiddag! Idag har jag studiedag, riktigt skönt och passande då jag jobbade kväll igår och var hemma runt halv ett.. Så jag tog mig en välförtjänt sovmorgon idag. Dagen har gått åt till att plugga, skrev klart ett helt arbete om Gatukonst/StreetArt. Väldigt intressant faktiskt. Fördelarna med att gå en estetutbildning, man läser lite roligare kurser!
Mamma och pappa kom hem från spanien idag också, så jag fick lite smått och gott av dem, lite kläder och baileys bland annat. Skönt att ha dem hemma iallafall.
 
Imorgon är helgen här, och det betyder att jag inte behöver vara i skolan på en hel vecka, för det är nämligen höstlov! Åh så underbart! Dock så har jag inte så mycket planerat i helgen, eller på lovet heller för den delen. Men det är så jag gillar det, tar dagen som den kommer. Det enda inplanerat är utgång på lördag för att fira en kompis, och nästa helg blir det en stor Halloweenfest. Kul!
 
Streetart av Banksy
 

år och dagar sen

Kategori: Allmänt

Hej kära vänner. Nu var det allt för längesedan sist, men har haft andra prioriteringar än bloggen det senaste. Men here we go again!
 

Skolan är i full rulle, med prov, gymnasiearbeten och allt vad det är. Det märks att man är tillbaka i rutinerna nu alltså, men jag gillar det så! Förutom skolan så händer det i princip ingenting just nu. Varit nere i en liten svacka nu när det gäller allting i princip, men det hör väl till hösten. Positivt med hösten dock, är ju alla vackra färger! Åh så fint.
 
Nu är det äntligen helg, och efter skolan idag har jag hunnit med att kolla på det senaste vampire diaries avsnittet, och nu ska jag städa och sedan duscha. Senare ikväll kommer det över några vänner på filmkväll, blir nog mysipys!
 
tattuerat mig för tre veckor sen förresten!