maddebabe

31 juli 2010

Kategori: Allmänt

Hallå allihopa. Delade mitt rum med kusinen inatt, kunde inte sova helt okej. Han snarkade och sånt. Han vaknade flera gånger under natten och sen vid halv sex och vid halv åtta. Tillslut kastade jag ut honom. Jag gick upp vid halv elva istället.

Nu har jag packat träningsväskan och kläder som jag ska ha på mig sen, ska nämligen ha grillfest med laget. Ska bli sjuktkul! Innan grillfesten ska vi spela träningsmatch mot Hindås. Det känns som om man inte har spelat fotboll på år och dar. Vi ska förmodligen basta också, kul! :)

Jag hoppas att ni får en lika trevlig kväll som jag har framför mig.
puss

30 juli 2010

Kategori: Allmänt

Hallå! Gick upp vid nio imorse, käkade en rejäl frukost och sedan åkte jag, mamma, Therese och våran faster Carina till Ullared.  I Ullared hittade jag bland annat tofsar, hårnålar, parfym, sockar, mjukisbyxor och godis. Haha, det viktigaste alltså!

Vi kom hem ungefär vid fem tiden, mamma körde fel och så åkte vi till Bollebygd direkt efter. Sen vi kom hem har jag spelat TV spel med min kusin. Haha, han är som besatt!

Är fortfarande lite ledsen, men det går väl förhoppningsvis över.

Ha en fin kväll
puss

Does she love you better than I can?

Kategori: Allmänt

Träningen gick bra. Innan så trodde jag att jag skulle dö, eftersom det var första träningen och så. Men det gjorde jag inte! Det var en ganska skön träning faktiskt. Som tur var så regnade det, och det svalkar ju alltid gött när man är varm och svettig.

Imorgon blir det en tur till Ullared med mamma, Therese och våran faster Carina. Vi får se vad man kan hitta för bra och billiga saker där.

Jag måste bara säga att det är helt sinnessjukt hur en liten grej kan ändra ens humör omedelbart. Jag visste att det skulle bli så här, jag visste det!

Nu ska jag tycka synd om mig själv resten av kvällen och kolla på några One Tree Hill avsnitt.

God natt, dröm sött
puss

29 juli 2010

Kategori: Allmänt

Fy fan. Är det redan den 29e juli? Vi börjar skolan om exakt 18 dagar. Det är mindre än tre veckor kvar! PANIK! Jag ska iallafall försöka njuta av dessa knappa tre veckorna.

Idag har vädret varit skitdåligt, regn. Efter frukosten så kollade jag på film och sen dess har jag bara suttit vid datorn. Jag har bland annat kollat några avsnitt av One Tree Hill. Det är så bra! Men är tvungen att ta en paus nu, för det är dags för träning. Idag är det första seriösa träningen för mig som inte var med i tisdags. Hur fan ska detta gå? Jag ska ta i så att det känns iallafall. Spyr jag så är det ett plustecken enligt tränaren, haha. Säsongspremiären är den 8e augusti, och vi spelar mot seriens bästa lag. Hur i helvete ska detta gå?! Vi borde egentligen börjat ännu tidigare med dessa "seriösa" träningar. Nu ska jag byta om.

puss

Tonight you arrested my mind

Kategori: Allmänt

Efter förra inlägget så packade jag upp min resväska. Något som brukar ta mig en vecka att göra gjorde jag på en kvart. Gött! Sen cyklade jag, Emma och Frida upp till Ramsjön för ett kvällsdopp. Det var inte lika skönt som jag hade tänkt mig, en aning för kallt för mig. En aning för kallt för Emma och Frida också som det såg ut. Efter badet så käkade jag faktiskt lite kaffeglass (alltid lika gott) samtidigt som jag kollade på rullen 50 First Dates med Adam Sandler och Drew Barrymore i huvudrollerna. Det filmen är så bra! Adam Sandler är definitivt en av mina favorit skådespelare.

Nu har jag precis tagit en dusch och ska kolla på senaste avsnittet av True Blood!

God natt alla fina
puss

Home sweet home

Kategori: Bilder

Hejhej! Har tillbringat i stort sett hela dagen i våran bil. Idag åkte vi alltså hem från Branäs. Vi har haft det super mysigt och trevligt i skogen, men som man säger: borta bra men hemma bäst.

Vi har mest slappat och tagit det lugnt. Men jag och Emma har även åkt på hennes crossmoppe. Eller rättare sagt, hon körde och jag satt där bak. Det var skitkul att åka över alla gupp längs grusvägarna. Fläsket flög rakt upp i luften och landade med ett bums. Riktigt kul!

Men det sjukaste hände igår. Jag och Emma gick upp till toppen av Branäsberget för att sätta oss hos Emmas pappa Svante. Där var en norrman och svensk tjej som spelade in solnedgången. De skulle nog göra en reklamfilm för Branäs. Då frågar tjejen om hon får spela in när jag och Emma gick förbi. Emma och jag var paralyserade vid detta laget. Så vi gick en bit nerför berget och de spelade in bakifrån. Haha, jag trodde vi skulle ramla och börja ramla ner för backen. Sen skulle vi gå uppför och kolla in i kameran. Tillslut skulle vi sätta oss på en sten bredvid varandra och le in mot kameran. "Smiiila jenter!" Upprepade norrmannen. Haha, helt sjukt asså. "Kempe grejt. Riktigt söta jenter de här asså". Haha, helt overkligt. Va fan hände där liksom?

Jag har som sagt haft en riktigt mysig vecka i Branäs.




Söta Emma !













Kategori: Allmänt

Yeah I know it's stupid. But I just got to see it for myself.
I'm in the corner, watching you kiss her.
I'm over here, why can't you see me?
I'm giving it my all, but I'm not the girl you're taking home.
I keep dancing on my own.

I'm head over heels in love with you.

23 juli 2010

Kategori: Allmänt

Hejhej !

Gick upp sent idag igen. Vaknade av att mamma ringde vid halv tolv. Hade hon inte ringt så vet jag inte när jag hade gått upp.. Jag gick upp och städade lite, och spelade musik på högsta volym. Sen gjorde jag iordning frukosten: Te (himlagott), rostat bröd och apelsinjuice. Mums! Jag kollade självklart på TV samtidigt. Jag har även spelat lite gitarr och piano nu på förmiddagen. Får se om jag kanske har en ny låg på G. Det är för tidigt att avgöra det nu.

Imorgon ska jag, mamma och pappa åka till Branäs. Våra vänner är redan där, de åkte dit i onsdags. Så jag har precis gjort en packningslista. Vi ska vara där i fyra dagar, och om man kollar på min lista så kan man tro att vi ska vara där i två veckor.. Men man vet aldrig vad man kan behöva. Vette fan vad vi ska göra i Branäs, men jag och Emma ska fiska och åka crossmoppe iallafall. Jag har aldrig åkt på en moped med växlar så vi får se hur det blir med den saken. Hon ska iallafall öva på att skjutsa, så jag blir försökskanin, haha!

Just nu laddar jag ner två filmer som jag kan lägga in på iPoden senare, jag måste ju hålla mig sysselsatt på nåt sätt när jag ska sitta i en bil över sex timmar.

puss

The Last Song ♥

Kategori: Bilder

Är väldigt nöjd över allt jag har fått gjort idag. Förs har jag vikt en massa tvätt. Sedan har jag rensat egenom alla mina kläder och vikt dem i prydliga högar. Efter städningen så åt jag middag med pappa.

Efter maten så kollade jag som sagt på The Last Song. Jag älskade filmen! Filmen är ju baserad på en bok, och jag älskar den författaren, Nicholas Sparks. Jag får nog ta och läsa något av hans verk.

Nu sitter jag i mitt rum med tända ljus, rökelse och en fläkt. Myspys med mig själv. Jag ska nog kolla på en film nu innan jag somnar, eller så läser jag en bok.

Wish you were here



Miley Cyrus och Liam Hemsworth

Just gonna stand there and hear me cry, well that's all right because I love the way you lie

Kategori: Musik


Älskar den!

Nu ska jag tvätta och vika tvätten. Sen ska jag äta mat och kolla på en ny film jag har laddat ner. Busigt. The Last Song blir det.

I'm in the corner, watching you kiss her

Kategori: Musik

22 juli 2010

Kategori: Allmänt

Hej. Sov ut ordentligt idag med, vaknade vid halv tolv. UNDERBART!
Åt frukost såklart, samtidigt som jag zappade mellan alla tv kanaler som vi har här hemma. Eftersom jag inte hittade något intressant på tv så satte jag på en film istället, Just My Luck. Jag har inte sett den filmen på år och dar, och det var så kul att se McFly när de var så små också. Haha.

Igår kväll fick jag en otrevlig överraskning av en smått irriterad pappa, min mobilräkning. Den var skyhög för att vara jag, som brukar vara ekonomisk av mig. Fy vad jag fick dåligt samvete. Anledningen till att den var så dyr var för att jag har varit inne på internet i princip varje dag. Från och med nu ska jag sluta med det. Nu är det endast datorn som gäller.

puss

I'd rather be with you

Kategori: Musik

Now here's the sun, come to dry the rain
Warm my shoulders and relieve my pain
You're the one thing that I'm missing here
With you beside me, I no longer fear



21 juli 2010

Kategori: Allmänt

God morgon allihopa. Vaknade för ungefär en timma sen. Totalt har jag sovit i cirkus elva timmar. Fy fasen vad gött! Idag ser det ut att vara bra väder, så jag ska nog gå ut och lägga mig i solen sen. Hoppas att man kan få lite färg denna sommaren iallafall. Vad är era planer för dagen?

puss

Yesterday, all my troubles seemed so far away

Kategori: Allmänt

Hejhej allesammans! Igår så gjorde jag absolut ingenting på förmiddagen, jag satt bara vid TVn och datorn och slappade. På kvällen så tränade jag, och efter träningen cyklade jag och några andra upp till Ramsjön och badade ett tag. Sen kom Henke också.

puss

20 juli 2010

Kategori: Allmänt

Hejhej. Tänkte först berätta om gårdagen. På förmiddagen gjorde jag inget speciellt, jag var bara hemma och tog det lugnt. Sådana dagar behövs också. På kvällen kom Emma, Henke och Fredrik till mig. Vi cyklade upp till Ramsjön, men bara jag och Emma badade. Henke och Fredrik var fega. Sen kollade vi på film och spelade boll, och så satt vi i vardagsrummet och pratade. Väldigt trevligt och mysigt. Vi följde Henke till bussen vid tolv, och sedan vinkade jag och Emma hejdå till Fredrik också.

Eftersom mamma och pappa inte var hemma igår så sov jag och Therese i mamma och pappas säng. Therese har haft sömnproblem de senaste fyra veckorna, och hon måste ha någon som sover bredvid henne. Så jag blev i stort sett tvingad till att sova brevid henne, men det gjorde inget direkt. Men det som var jobbigt var att hon inte kunde somna och att då skulle hon självklart säga : "Madde, jag kan inte sooova! Kan du hålla om mig?". Efter fyra gånger så kände jag att jag blev lite irriterad. Jag ligger och sover och då ska hon självklart väcka mig hela tiden. Jag kan ju inte göra så att hon somnar lättare. Jaja, tillslut somnade vi båda två.

Idag var tanken att jag, Emma och Fredrik skulle åka till Hindås och bada med Henke. Och kanske åkt vattenskidor. Men imorgon ska Emma iväg till Branäs och måste packa oså idag. Vi får bada efter träningen ikväll istället :) Nu ska jag bara slappa och ta det lugnt faktiskt, kanske städa huset så att mamma och pappa blir glada? Vi får se hur det blir.

Jag hoppas ni alla har en fin dag!
puss

Nailpolish

Kategori: Bilder

Så här blev resultatet med det nya nagellacket från H&M:



18 juli 2010

Kategori: Allmänt

Hejhej. Vaknade imorse vid elva typ. Sen tog jag och Emma tolvbussen in till stan. Där gick vi runt och kollade på lite olika grejer. Men jag hade inga pengar så jag kunde inte köpa något. Hade bara pengar till fika. Men det var mysigt att gå runt i solskenet med min vän.

När vi kom hem så åt jag middag hemma hos Emma, Svante och Katarina. Efter maten tog vi en svängom till Fredrik och cyklade upp till Ramsjön. Men bara jag och Emma badade, Freddan har skadat fingret nämligen. Vi satt där på bryggan och tjötade lite i solskenet. Sen efter badet tog vi en cykeltur genom Rävlanda typ, sen cyklade vi hem till Emma och kollade på Linas Kvällsbok. Klockan var typ halv ett när vi gick hem.

En lyckad dag med andra ord.

Nu ska jag sova, sov så gott alla fina!
puss

Happy for once

Kategori: Allmänt

Hejhej. Efter shoppingen så tog jag det lugnt och satte mig vid datorn. Sedan tog jag en välbehövd powernap. Just det ja, jag klippte även till mina shorts. Haha, jag fick det att låta som att jag hade slagit dem. Fattar ni? "klippa till"? Resultatet blev misslyckat i alla fall. Framåt kvällen så hämtade Signe mig på moppen så åkte vi upp till Ramsjön och tog ett dopp. Sen satt vi där och tjötade ett tag. På hemvägen så hyrde vi film: sherlock holmes och Alvin och gänget 2. Vi kollade bara på den sista filmen. Ännu senare på kvällen så träffade jag Emma. Först tog vi en promenad runt samhället, sen kollade vi på Underbara Älskade. Den är så fin den filmen! När jag kom hem sen så möttes jag av en otrevlig men inte helt oväntad överraskning. In your face for being happy for once.. God natt, dröm sött! Puss

16 juli 2010

Kategori: Bilder

Hejhej. Vaknade väldigt tidigt idag faktiskt, gick upp strax innan nio. Tanken var att jag skulle gå upp ännu tidigare, men det orkade jag självklart inte. Eftersom mamma börjar jobba klockan tre idag så tänkte vi ta en snabbtur in till Borås för att köpa kläder och lite annat till mig. Två och en halvtimma senare så var vi hemma igen. Det kallar jag snabbt! Grejen är att vi stressade inte, utan vi tog det rätt chill inne i affärerna och jag hittade faktiskt ganska många grejer.


Jeans från GinaTricot, 99 :-
(ska klippa sönder dem och göra de till ett par shorts)


Linne från GinaTricot, 129 :-


Topp/BH från GinaTricot, 49 :-


Bodylotion från H&M, 54 :-
Nagellack från H&M, 39.50 :-


BH från Cubus, 149 :-


Trosor med hjärtan från Cubus, 49 :- /st (3 för 2)
Trosa från H&M, 59.50 :-

15 juli 2010

Kategori: Musik

Hejsan! Vaknade vid elva i morse, helt underbart att kunna sova ut! Direkt när jag vaknade startade jag laptopen och spelade Party Girl. Hela låten denna gången, och jag älskar den. Gillar den mer och mer för varje gång jag hör den. Samtidigt som jag spelade låten på högsta volym så gjorde jag iordning min frukost: rostat bröd med skinka på och te, himlagott. Älskar't! Sen kollade jag på filmen Things we lost in the fire. En jättefin och sorglig film, men oerhört tragisk. Den ska ni definitivt se.

Klockan fyra tar jag och Signe bussen mot Göteborg för att gå på bio. Vi ska se Eclipse! Ska bli skitskoj. En sån här dag är det perfekt att gå på bio, regnigt och molnigt. Då slipper man få dåligt samvete för att man är inne och kollar på film.


Spazzzzzz

Kategori: Musik

OH MY GOD! Var min reaktion när jag hörde McFly's nya låt Party Girl. Innan de spelade låten blev jag helt plötsligt väldigt orolig. Tänk om jag inte gillar låten? Tänk om jag inte gillar deras nya sound? Det hade varit en katastrof för de har varit en stor del av mitt liv och jag älskar dem. Tänk om detta är slutet på min kärlek till dem? Men när låten kom igång var det en sten som lättade från mitt hjärta. Jag älskade låten. Men det är en helt ny genre. En blandning av techno, pop, dance och electro. Det var en riktig partylåt, en danslåt. Jag fullkomligt älskar den!

Jag, Emma och Signe åkte till Ramsjön och badade sen på eftermiddagen. Eller rättare sagt, Emma och Signe åkte moppe och jag cyklade. Men det var helt okej. Det var helt underbart skönt att bada i vattnet, det svalkade så gött. Jag tror någon sa att det var 23 grader. Okej, det svalkade kanske inte så jättemycket, men ändå.

Sen åkte jag och Signe med mamma till Bollebygd och handlade mat och sånt där. När vi kom hem så åkte Signe hem och jag, mamma och pappa gjorde tacos. Nu sitter jag här och är helt proppmätt på tacos och kaffeglass.

Ikväll blir det förmodligen ett kvällsdopp med Emma igen, vi ska nog ta med oss jordgubbar och kakor som vi var här hemma. Mysigt mysigt.


Här har ni låten Party Girl. Inte hela dock, det var ju bara ett sneak peak.


puss

14 juli 2010

Kategori: Bilder

Hejhej! Vaknade för typ två timmar sen. Tog en dusch och sen ringde jag Signe. Nu sitter jag här vid datorn och lyssnar på Radio1 (en engelsk radiokanal). Jag måste lyssna sen vid klockan ett, för då ska de ha ett litet "sneak peak" av McFly's nästa singel Party Girl. Jag är så jäkla förväntansfull! Det var två år sen som de släppte deras senaste album Radio:ACTIVE och nu ska de släppa nytt till hösten. Och idag får vi höra en ny låt. Längtar!



puss

Schtek

Kategori: Bilder

Idag har jag bara tagit det lugnt och chillat. Tog en dusch imorse, som jag skrev i förra inlägget. Sedan kollade jag på filmen Sky High. Den är väldigt barnslig och overklig, men sånt gillar jag. Jag blev lite uttråkad under filmens gång så då pausade jag och började klinka på pianot lite, haha! Sen fortsatte jag att kolla på filmen. Nu har jag bara suttit vid datorn och städat mitt rum o lite sånt där. Om en timma ska jag träna också, men det blir nog väldigt slappt. Hoppas vi bara spelar tvåmål.



puss

13 juli 2010

Kategori: Allmänt

God morgon allesammans! Jag hoppas att allt är bra med er. Med mig är det finfint, lite ont i magen bara. Men sånt går alltid över.

Jag har precis tagit en dusch, och nu sitter jag framför datorn och äter frukost: knäckebröd och en stor kopp earl grey te. Härligt härligt.

Fy faan vad jobbigt det var att somna igår kväll. Det är ju typ 25 grader inomhus! Jag sov i trosorna, utan täcke o allt men ändå så var det så jävla varmt! Jag somnade tillslut iallafall. Drömde en väldigt knasig dröm också..

Igår åkte vi hem från Varberg, efter att ha varit där i fyra dagar. Jessica och Signe tog tåget, men jag som inte hade något fritidskort fick snålskjuts av Signes föräldrar som ändå hade vägarna förbi. Väldigt snällt att jag fick åka med. Det var så jävla varmt igår! Det var ju säkert 35 grader i skuggan. Så nästan direkt när jag hade kommit hem så körde mamma upp mig, Frida och Emma till Ramsjön så var vi där i typ en timma och badade och solade. Mysigt värre.

Eftersom vädret är sämre idag, så ska jag nog kolla på någon film nu.
Ha det fint! :)

puss

11 juli 2010

Kategori: Allmänt

Hejhej! Är i Varberg just nu med några fina vänner: Signe, Nora och Jessica. Vi kom hit i fredags och vi åker hem imon. Vi bor i Noras mormor och morfars lägenhet. Vädret har varit kanoners och vi har badat i havet varje dag hittills. Vi ska bada idag med, även om det är lite molnigt. Men det är ett sådant tropiskt klimat, det är över 30 grader utomhus och det är varmt och klibbigt. Det känns fan som man är utomlands!
Nu på morgonen tog jag och Signe en promenix till ICA och köpte te till frukosten, Earl Grey blev det. Nora och Jessica har fixat lunch som vi ska ha med oss till stranden sen: pannkakor. Men nu ropar Signe att frukosten är klart. Jag hoppas ni får en lika fin dag som jag har framför mig.
puss!

Sympathizing eyes

Kategori: Allmänt

I can still hear your heart beating.
I can still feel your fingers touching mine.
I can still feel your lips against mine.
I can still feel your breath agains my neck.
I can still feel you inside my mind.
I know it's love, because all I want is you to be happy,
even though I might not be a part of that happiness.
I see how you love her.
I see your eyes watching me with sympathy while you're
kissing her.
You know I'm hurting.

We're calling out answers we don't know. Calling on friends we thought we had lost

Kategori: Musik

We're not gonna sit in silence. We're not gonna live with fear

Kategori: Allmänt

Lyssnar på musik så högt som det bara går. Älskar den känslan asså, ett lyckorus som går genom hela kroppen!

Ikväll ska jag, Signe och Nora till Noras torp i Svenstorp (heter det så?). Imorgon ska vi åka med hennes mormor till Varberg och vara där i helgen, och det sägs att det ska bli toppenväder. Så vi ska ligga vid havet och sola, bada och äta jordgubbar. UNDERBART!

puss

8 juli 2010

Kategori: Allmänt

God morgon allesammans! Igår kväll tog jag en promenad som sagt. Tillslut kände jag mig lite lugnare. När jag kom hem igen så kollade jag på Die Hard 1, den är så bra. Men väldigt orealistisk. Men allt behöver ju inte vara realistiskt hela tiden. Sedan läste jag lite ur boken Tillsammans. Så jag somnade vid två tiden någon gång, och jag vaknade för en kvart sen. Så underbart! Jag har sovit i över nio timmar, awesome!

Vädret är inte jättebra idag, så jag tänker ta ännu en slappdag och kolla på film tror jag. Vad ska ni göra?

Grattis till mina fina vän Signe som har tagit moppekörkort idag! Jag är så glad för din skull älskling. Nu äntligen kan du åka runt på pärlan lagligt :) <3

puss

Inte igen..

Kategori: Allmänt

Jag är så in i helvetes trött på denna skiten! Nu har jag sådär äckligt ont i magen. Ännu en gång som han får mig bli arg, ledsen och förbannad. Men framförallt besviken. Nu måste jag ta en promenad för att avreagera mig.

7 juli 2010

Kategori: Allmänt

Hejhej. Vaknade vid elva av att morfar ringde och väckte mig. Kunde inte somna om efter det, kände att jag inte ville sova längre heller. Sedan tog jag en powerwalk med Jonna, haha det behövdes. Funderar på att gå ut och springa en runda senare ikväll också. Bara jag och iPoden..

Är ensam hemma så ska passa på att duscha och raka benen och sånt där, får se om jag kanske hittar en ansiktsmask också. Denna veckan har varit så seg asså. Jag har inte gjort någonting bra, bara suttit inne och latat mig! Så en springrunda ikväll kanske blir bra.

puss

6 juli 2010

Kategori: Allmänt

Hejhej. Egentligen är det ju den 7:de juli, eftersom klockan är cirkus tjugo i ett. Men men.

Jag gjorde ingenting produktivt idag. Eller nja, jag lyckades slänga ihop en liten halvtaskig kärleks dikt. Ni ser den i slutet av inlägget. Eftersom vädret inte har varit på topp idag så har jag kollat tv och suttit vid datorn väldigt mycket. När det inte är bra väder så känns det som om man får göra sånt, slappa utan att få dåligt samvete. Är det jättefint väder och solen skiner, så vill man ju inte sitta inne och glo på tv heller!

På kvällen så tränade jag. Eftersom de flesta har semester och sommarlov nu så är dessa träningarna frivilliga. Men om man ändå är hemma och inte har något för sig så kan man ju dra upp och lira lite boll, enligt mig. Dagens träning var väldigt flummig, men väldigt rolig. Vi skrattade och busade hela tiden. Haha, vårat lag är helt stört.

Tycker så synd om min syster också. Hon har haft sömnproblem den senaste veckan, och kan tydligen inte sova om ingen ligger bredvid henne. Mamma fick nitlotten och har fått sova med henne de flesta nätterna. Jag undrar varför hon inte kan sova bara.. Men hon har köpt receptfria sömntabletter så jag hoppas att de kan lösa hennes problem. Eller så får hon kanske prata med en psykolog, det kanske sitter i det undermedvetna. Vem vet?

Nu ska jag nog läsa lite och sedan blir det off to sleepy land!


Obesvarad kärlek
Jag drömmer mig bort till en bättre värld,
där bara du och jag existerar.
Vi går hand i hand genom livet,
som ett älskande par.
Tillsammans, du och jag.
Jag tror jag älskar dig.

5 juli 2010

Kategori: Bilder

Har sovit väldigt dåligt inatt. Hade två flugor som surrade runt och vägrade lämna mig ifred, sen krafsade Ebba på dörren också. När jag släppte in henne så började hon självklart hoppa upp och ner och försökte få tag i flugorna, och rev ner lite grejer på mitt skrivbord. Jag slängde ut henne strax därefter. Så jag gick upp vid tio ungefär.

Till frukosten så började jag kolla på Transformers: Revenge of the Fallen. Jag hann inte se klart den för Signe ringde och frågade om jag ville ut på en kort powerwalk runt samhället. När jag kom hem så tog jag en långdusch och sedan kollade jag klart på filmen. Nu har jag även fixat en massa nya album. Bland annat The Kooks, Johnossi och Fibes, oh Fibes! Just nu lyssnar jag på The Kooks album Konk. Mycket bra, det rekomenderar jag verkligen till er som gillar indie musik! :)

Nu ska jag fortsätta lyssna på musik, och sen ska jag nog kolla på ett True Blood avsnitt.


ett litet smakprov av vad vi har upplevt på p&l

Hemma!

Kategori: Allmänt

Hejhej! Kom hem för en halvtimma sen ungefär. Vi har haft det helt underbart på peace & love i Borlänge. Musiken har varit helt fantastiskt bra. Vi har sett så många bra artister. Bilder kommer förmodligen upp i morgon. Till och med vädret har varit fantastiskt. Men nu är jag helt sliten efter en vecka i värmen, och av allt dansande. Nu blir det sängdags för mig.

Godnatt, dröm sött
puss