maddebabe

30e augusti 2012

Kategori: Bilder

Hejsan! Jag bytte bloggdesign snabbt här, vad tycker ni? Jag ska ändra lite smådetaljer och sådär, men det gör jag imorgon istället.
 
Igår hade jag en bra dag i skolan, det var fint väder och jag kände mig glad helt enkelt. Jag slutade vid fyra, och åkte direkt in till stan och mötte ett par fina vänner i slottskogen. Vi pratade skrattade, sjöng finsång, förtärde några cider och hade det allmänt trevligt. Innan vi åkte hemåt var vi ett par stycken som åt på donken innan bussen åkte. Jag sov hos en killkompis i bollebygd och vi vandrade hem till honom framåt ett-tiden någongång. På morgonen idag var vi barnvakter åt hans söta lillebror, sedan vandrade jag iväg i regnet till tandläkaren..
Här hemma har jag pluggat, sovit och lagat mat typ. Det är min dag stort sett. Jag ska plugga det sista, innan jag ska ta det lugnt framför en bra film med te/cola/chips, får se vilket av det jag väljer hehe..
pusssss
 


ungefär detta gänget som hängde i slottis igår
 

29e augusti 2012

Kategori: Bilder

Godmorgon! Jag kom precis till skolan, efter att ha suttit på tåget med signe och haft det mysigt. Idag börjar jag klockan nio med engelska, och jag slutar strax efter fyra.. Jag har alltså en lång dag framför mig. Direkt efter skolan ska jag träffa ett par vänner i slottskogen och grilla och ha det trevligt, lite volleyboll och frisbee blir det säkert också. En låång dag lär det bli, men inte mig emot.
 
Igår hängde jag i stan efter skolan, och köpte presenter och spontanköpte mina favoritskor! Äntligen är dem mina, mina älsklingar. Jag köpte även ett par byxor och lite annat krimskrams. 
 


det blev ett par som är nästan identiska med dessa

27e augusti 2012

Kategori: Bilder

Äntligen är den bästa dagen på veckan här, måndag! (Jag hoppas ni hör min sarkasm när ni läser den meningen).

Började klockan åtta idag, inte alls skönt eller behagligt. Engelska i närmre två timmar med en lärare jag verkligen ogillar. Men resten av dagen gick väldigt bra, och fort också för den delen. Är så glad att jag har mina klasskompisar, det hade inte funkat annars. De bara sprider massa glädje och motivation! Jaaaaaja, var hemma ganska sent på eftermiddagen, och direkt när jag kom hem så pluggade jag! Min ambition inför tvåan är att satsa mer på skolan och anstränga mig mer, och det ska jag banne mig göra! Så jag var väldigt nöjd med mig själv som läste ungefär trettio sidor naturkunskap när jag kom hem. Efter det har jag städat rummet, spelat musik osv, tvspel, tagit det lugnt helt enkelt. Nu är jag nyduschad och lade mig precis i sängen, och ska sova! Imorgon blir det en tidig morgon med, men jag slutar iallafall tidigt på förmiddagen. Underbart.
pussssss
 

25e augusti 2012

Kategori: Allmänt

Hejsan svejsan. Äntligen är det helg, och har varit det i två dagar nu och jag har tagit det sjukt lugnt. Igårkväll träffade jag ida i stan och tog en kopp te på condecos uteservering, och pratade om dittan och dattan. Mysigt värre! När jag kom hem träffade jag några killkompisar och kollade på film och hade det allmänt trevligt. Sen fick jag sällskap av en annan kompis och kollade film hela natten typ. Idag har jag varit extremt trött och seg, det blir så när man lägger sig alldeles för sent.. Jag har ätit kebab men några kompisar, det är i stort sett det jag har åstadkommit idag. Jag ska nog fortsätta i samma stuk och ta det lugnt framför film med familjen, pusssss

imorgon är det fredag!

Kategori: Allmänt

Hej där. Slänger iväg ett litet inlägg såhär på kvällskvisten faktiskt, tyckte det var läge för det. Idag var det nog första dagen på länge som jag hade roligt i skolan. Inte för någon speciell anledning så, har bara varit på bra humör och varit med mina sköna klasskompisar. Efter skolan däckade jag på soffan, standard när man kommer hem hehe. Sen blev det lite stressmoment innan jag körde till landvetter och tog bussen in till stan, och mötte upp jens och carl vid donken. Även edmond och chalene joinade oss där, och sen begick vi oss vidare till liseberg och maggio. Riktigt bra faktiskt, och roligt framförallt. Det var mycket lyckat. Alla förutom jag och jens skulle ut på krogen och leva loppan, så jag och jens åkte hemåt rävlanda och bollebygd. Nu ligger jag i sängen redo för att sova. Där har ni min dag i ord helt enkelt! Fick världens kick av lycka nu med, lönen kommer idag så blev väldigt positivt överraskad. Hard work pays off !
pussss, godnatt
 
 

22a augusti 2012

Kategori: Musik

Hallo! Idag stod klockan på tio i sex, då det var bara upp och hoppa in i duschen för att åka till skolan och delta i hulesärken. Det var helt okej faktiskt, varken bra eller dåligt. Men vädret var ju verkligen inte på våran sida, så var ju helt dränkt i vatten när jag kom hem. Väl här hemma tog jag en powernap, och har kollat på filmen armageddon. Sjukt bra! Tanken var att hänga med ida efter skolan, men jag kände mig extremt lam och trött så jag var tråkig och stannade hemma istället.. Nu ska jag ta en kopp te och spela lite tv-spel, hehe.. Sen ska jag ta itu med lite tråkiga skolgrejer!
pussss
 
 

21a augusti 2012

Kategori: Bilder

Godkväll! Matchen igår gick inget vidare, och idag har jag ont överallt kan man väl säga. Tån, höften, benet och jag vet inte vad. Jag kunde inte sova heller, blev väckt av min syster som ringde mitt i natten. Tack för den hehe.. Kunde självklart inte somna om heller, så de två senaste dygnen har jag sovit typ tre timmar. Det rekomenderas inte då jag har varit på dåligt humör typ hela dagen på grund av detta..
 
Idag blev det ingen träning för mig, så istället satt jag och kollade på med några andra tjejer. Det var väldigt mysigt faktiskt! Nu har jag precis spelat lite tv-spel och tänkte lägga mig i sängen framför ett avsnitt av modern family.
pusssss
 

vila i frid

20 augusti 2012

Kategori: Allmänt

Hejsan! Idag var det första dagen i skolan, usch och fy. Kunde inte somna igår heller, låg bara och vände och vred på mig hela natten.. Men första dagen kändes ändå bättre än väntat. Såklart fanns det ångest som låg och skavde här och där, men överlag var det bra. Nu är jag hemma och ska äta middag innan vi brummar iväg på fotbollsmatch! Ikväll möter vi serieledarna örby, hoppas på en riktigt spännande match..
pussssss

14e augusti 2012

Kategori: Allmänt

Hejsan svejsan! Det är ju egentligen skamligt hur fort tiden har gått sedan vi sist hördes av, alltså över en vecka sedan.. Shame on me! Det jag har haft för mig det senaste är att jag har tagit det lugnt, samt varit sjuk.. Jag har städat, tränat och hängt med kompisar mer eller mindre. Igårkväll åkte jag hem till sofia där vi kollade på film och pratade halva natten, som vanligt. Idag däremot har jag hunnit med att övningsköra, ätit kebab och varit i stan på kulturkalaset med fina vänner! Idag var det Melissa Horn och Timbuktu som briljerade på scen. Nu ligger jag i min säng (som jag inte har sovit i på jättelänge, kommer t.o.m inte ihåg sist jag sov i den), och ska kolla på true blood tills jag somnar.
pussssss

6e augusti 2012

Kategori: Bilder

Hallåå! Haft en bra helg? Det har åtminstone jag haft! I fredags satt jag ju ensam till stor del av kvällen, men sen kom henke + flickvän ett tag. I lördags blev det en snabbvisit till stan och där träffade jag signe bland annat. På kvällen blev det fest hos signe! Det var en riktigt lyckad kväll, och jag hade sjukt roligt. Natten/morgonen var mindre rolig dock, haha! Efter tre timmars sömn så rensade vi huset. Sen tog jag, joel, signe och emma en tur till pizzerian. Dör så gott det var! Haha, sen däckade jag i min säng. Sist men inte minst: jag storstädade hemma hos kusinen. Hon är bortrest och jag får låna hennes lägenhet under veckan och ta hand om hennes djur oså, så självklart får jag städa också.. Rent och fint ska det bli. Ikväll är jag inte helt säker hur det blir, men antagligen kommer en kompis hit! pussss
 

 
 

3e augusti 2012

Kategori: Bilder

Hallå! Igår grillade jag som sagt hos min kusin med lite nytt och spännande folk. Eftersom jag var/är sjuk så stannade jag inte så länge dock. Idag har jag inte gjort alls mycket. Sovit och kollat på film (hamilton, i nationens intresse) och sen åkte jag med mamma och therese till bollebygd. Vi fick köpt med oss sushi hem så det fick bli dagens middag! Nu däremot är jag hemma hos kusinen i min ensamhet och gosar med hennes kattisar och äter choklad, hehe.. Min syster har kastat ut mig ikväll så jag kommer spendera kvällen/natten här.. Imorgon ska jag nog ta en snapp tripp till stan och kolla efter en sak, sen blir det partaj på kvällen! Jag är riktigt taggad faktiskt, det kommer nog bli en rolig kväll.. Sen har jag lärt mig av mina misstag att inte ha för höga förväntningar heller, men det känns bra! Nej nu blir det nog lite jersey shore faktiskt ;)
pussssss
 

springsteen
 
 

2a augusti 2012

Kategori: Allmänt

Hejsansvejsan! Det är redan augusti: sjukt! Det har inte riktigt varit någon sommar, och nu så är den snart slut vilket betyder att skolan börjar snart. Ångest på den alltså.. De senaste två dagarna har jag hängt med signisen! Igår körde vi på en myskväll återigen, då det blev tacomys och sedan ben & jerrys i soffan framför den nya american pie rullen! Signe följde mig hem förut, och här hemma har jag varit väldigt produktiv faktiskt. Jag har storstädat mitt rum (det behövdes verkligen för er som inte har sett det, man kunde knappt se mitt golv och mitt skrivbord var kaos!) och fixat och donat. Jag har gjort en liten musikhörna också, hehe. Jag har ju en keyboard på mitt rum där jag sitter och spelar ibland, och har mina noter oså där med, och nu satte jag upp min finaste mcfly-affisch och biljetten från när vi såg dem 2009! Det blev riktigt sött faktiskt, hihi. Nu ska jag ta det lugnt framför tvn lite och sedan ta en välbehövd dusch, och sen ska jag grilla hemma hos kusinen! Egentligen skulle jag tränat ikväll, men min förkyldning har om möjligt gått och blivit värre. Jag vill inte riskera någonting, det känns väldigt onödigt faktiskt, så jag satsar på att bli frisk till tisdagens träning! pussssss