maddebabe

26e september 2012

Kategori: Bilder

Godkväll godkväll. Haft en bra vecka hittills? Min har varit både bra och dålig faktiskt. Måndagen var helt okej, först skolan sen sov jag hemma ett par timmar, sen jobbade jag på derbyt (spännande), och när jag kom hem på kvällen hälsade jag på osckar och ali en stund. Igår tisdag var jag i skolan, hade bara lite info om ett nytt projektarbete vi ska börja med. När jag kom hem åt jag ben&jerrys och kollade på filmen law abiding citizen, sett den ett par gånger men oj så bra den är! På kvällen tränade jag, och det var en riktigt bra och rolig träning faktiskt! Efter det åkte jag till bollebygd och träffade en kompis typ. Och idag har jag varit ledig från skolan för att gå på begravning, mindre roligt alltså.. Övningskörde hem, sen har jag varit med ett par kompisar hos ali och kollat film, spelat tvspel, biljard, tagit det extremt lugnt helt enkelt. Nu ligger jag i sängen och borde egentligen sova eftersom klockan ringer ganska tidigt imorgon.. Men självklart är jag inte trött, så ska väl kolla lite på film eller något liknande.. Kanske läsa en bok till och med?
 
Här kommer några bilder från de senaste dagarna, pusssss
 
 
 

23e september 2012

Kategori: Bilder

Godkväll! Ingen uppdatering sen i torsdags, men har inte haft någon aning vad jag ska skriva faktiskt. Men men, så kan det vara ibland. I helgen har jag inte haft så mycket för mig, har varit småsjuk hela veckan så har tagit det lugnt mestadels. I fredags skrev jag ett prov i skolan, sen åkte jag hem faktiskt. På kvällen var jag med ett par kompisar i min kusins lägenhet och pratade, skrattande, rökte vattenpipa osv hehe. Efter det så spelade vi tv-spel hemma hos ali som vanligt.. På lördagen tänkte jag plugga, eftersom jag har ett stort prov i naturkunskap imorgon, men icke sa nicke. Istället blev det filmtittande på egen hand (the butterfly effect, se den!) och sedan pratade jag med emma ett tag, good talk! Sedan fanns det ingen tid till att plugga, då vi var ett par stycken som skulle ses hos signe och ha filmkväll. Kvällen var förövrigt supermysig och rolig, mycket skratt och flum som vanligt med det gänget. Jag hade en bra kväll/natt alltså. Morgonen idag var stressig, vi gick upp alldeles för sent (en timma innan matchsamling). Matchen gick bajsdåligt och jag vet inte vad jag sysslade med om jag ska vara ärlig. Nu är jag hemma iallafall och pluggar, efter massa om och men. Tänkte träffa en fin vän ikväll, men jag orkar nog inte det faktiskt hehe. Plugget ropar på mig, och kroppen med. Måste ta hand om den ikväll. Just nu tar jag en paus i pluggandet dock, och tar en kopp te och kollar på det första avsnittet av williams lista!
Ha en fin söndagskväll, pusssss
 

20e september 2012

Kategori: Allmänt

Godkväll. Allt bra? Själv fick jag dippen nu, efter en ganska bra dag annars. Var i skolan i bara två timmar då vi hade inställda lektioner. Här hemma har jag sovit och pluggat typ. Nu ligger jag i sängen och ska sova, och känner mig en aning förvirrad faktiskt.. Jaja, jag tar itu med världsproblemen imon.
puss

18e september 2012

Kategori: Bilder

Hallåhallå! Det senaste inlägget/bilden var inte jag som lade upp, det var oskar.. Där har ni den förklaringen iallafall.
 
De senaste dagarna har jag varit sjuk och skadad, men är sakta men säkert på bättringsvägen. Igårkväll hängde jag med pojkarna innan signe gjorde oss sällskap. Pizza, biljard, tv-spel och vattenpipshäng blev det hemma hos ali (fritidsgården). Trevligt var det, men på kvällen kände jag mig febrig och hängig så gick hem och sov typ. Därför blev det ingen skola idag heller, har istället pluggat en del och kollat film. På eftermiddagen kom oskar och våldgästade, sen gick vi till ali och har hängt där hela kvällen och tjockat oss med pizza osv. Nu sprang jag hem i ösregnet och har lagt mig i sängen nu, ska försöka sova om en stund. Har ju varit uppe för sent det senaste, så måste vända tillbaks dygnet lite.. Imon har jag tänkt gå till skolan faktiskt, har ju skolkort bland annat så känns lite segt att missa det om jag ska vara ärlig. Ska tänka ut vad jag ska ha på mig med..
puss och godnatt
 


 

 

vill göra, men kan inte

Kategori: Bilder

15e september 2012

Kategori: Bilder

Hejsan alla fina! Förlåt för en kass uppdatering denna veckan men tro det eller ej, har varit upptagen med plugg och det känns riktigt bra. Jag är stolt över mig själv som har lyckats gå från den mest skoltrötta personen jag var, till en som känner sig någorlunda motiverad inför skolan nu. Men det ni har missat är inte alls mycket, onsdag skola och inte allt för mycket på kvällen. I torsdags efter skolan hängde jag med signe och emma, och spenderade även natten hos signe, myspys. På fredagen hade jag en allmänt bra dag, både i skolan och resten av eftermiddagen/kvällen. På kvällen firade vi ett par vänner som har fyllt år här i bygden och det blev väldigt lyckat efter några om och men. När festen gick mot sitt slut så hängde jag med killarna i alis källare innan jag och en vän gick hem till mig för att sova. Idag däremot har jag spelat fotbollsmatch och varit på bio med några tjejkompisar nu på kvällen. Vi såg filmen magic mike som är en film med massa mumsbitar i hehe.. Nu ska jag sova och ladda upp inför jobb imorgon! pusssss
 


 

 

11e september 2012

Kategori: Allmänt

Hejsansvejsan! Haft en bra tisdag? Det har jag haft, eller en helt okej tisdag iallafall. Varit trött och seg hela dagen, men det kan ha att göra med att jag somnade närmare halv två igår.. Inte bra! Jag var hos kusinen på kvällen, sen träffade jag ett par vänner faktiskt.
Idag har jag inte gjort så mycket dock. Skola till ett, pluggat här hemma lite och kollat på glee i stort sett. Nu ska jag nog bara ta det lugnt tror jag :)
pusssss

9e september 2012

Kategori: Bilder

Godkväll! En liten update från helgen kanske är på sin plats? Fredagen var ganska så konstig faktiskt, det var massa motgångar från första början faktiskt. Stress till tåget, kunde inte hitta min mascara, stötte på otrevliga människor i skolan osv. Kräftskrivan på kvällen var trevlig såklart, men samtidigt väldigt underlig.. Jag och signe sov över där, samt några fler. Efter standardpizzan hjälptes vi åt att städa och ta ner partytält osv. På lördagkväll gick planerna upp och ner. Från början skulle vi kröka med några vänner, men det blev inte av så jag kollade film och tjötade med oskar istället. Men det var också trevligt såklart! När jag väl kom hem däckade jag omedelbums. Dagen idag har bestått av sömn och fotboll i stort sett. Jag har varit otroligt seg och tung idag faktiskt. Men sådana dagar måste man tillåta sig själv att ha ibland. Nu ska jag antingen kolla på några glee avsnitt eller kolla på feelgood filmen 50 first dates..
pussss och godnatt! 
 


 

6e september 2012

Kategori: Bilder

Hallojsan! Det blev inte så mycket plugg gjort igår, ingenting rättare sagt. Men jag har faktiskt varit så duktig att jag har pluggat alla andra dagar.. Igårkväll/natt hängde jag med filurerna jens och ali, satt och målade och kollade på stjärnorna hehe..
Idag var jag hemma från skolan faktiskt, förkyld och feber är ingen jättebra kombination alltså. Så jag har spenderat större delen av dagen i signes säng och sovit haha. Efter sovandet åkte jag och pappa till bollebygd och köpte lite mat inför imorgon: kräftor! Ja, jag ska alltså på kräftskiva imorgon.. Ska bli riktigt roligt faktiskt, det blir nog trevligt! Men innan dess blir det skolan såklart, imorgon måste jag dit oavsett hur dåligt jag mår.
Nu ska jag ta tag i lite pianospel innan jag drar mig till signe och spenderar natten där med film/serietittande och chips hehe..
pusssss
 

såhär ser min kväll ut

5e september 2012

Kategori: Bilder

Hejsansvejsan. Igårkväll gick jag upp till kusinen och hängde där ett tag, innan jag började må förjävligt rent ut sagt. Feber, illamående, huvudvärk osv osv.. Ändå envisades jag med att gå till skolan idag, haha big mistake. Men nu är jag hemma iaf, och tar det lugnt. Jag ska försöka plugga lite också (spela piano och sjunga en låt, sjukt). Sen får jag se vad som händer under kvällen lite.. Jag hoppas på att må bättre iallafall! Jag kanske ska baka något? Lite chokladbollar lät väldigt gott i mina öron faktiskt..
pusss
 


 

den nya färgen! det syns mer irl för den delen

don't want to forget, come daylight

Kategori: Musik

joshua radin, schuyler fisk - paperweight
 
Sedan vi sist hördes av har jag hunnit kolla på true blood, övningskört, pluggat och ätit middag. I skrivandes stund väntar jag på att jag ska få tvätta håret (färgar håret).. Spännande ska det bli, hoppas det blir bra! Bilder kommer någon dag här framöver, beroende på hur bra det blir hehe.. Men tänker inte spoila, och tala om vilken färg det blir!
pusssss

4e september 2012

Kategori: Bilder

Hallå där. En riktigt trött Madeleine som skriver just nu. Igår efter skolan såg jag the dark knight rises på bio med systern, en riktigt grym film. Den rekomenderar jag alla att se. Efter bion tog jag bussen till bollebygd och träffade en kompis och kollade på filmen this means war, rolig hehe. Somnade runt tvåtiden och gick upp vid halv sju = riktigt trött. Skolan gick bra ändå, eller snarare helt okej, höll ju på att somna ett flertal gånger. Men nu är jag äntligen hemma och ska ta det lugnt i soffan innan jag sätter igång med pluggandet. Har egentligen fotbollsträning ikväll, men jag har plugg jag måste ta itu med..
pusshej
 


 

we'll do it all, everything

Kategori: Allmänt

Jag sitter i bilen just nu med linda och filippa från laget, och lyssnar på musik! Idag möter vi trollhättan i regnet.. Är riktigt taggad faktiskt, var ungefär två veckor sedan vi spelade match sist och jag har tränat en gång däremellan, på grund av min onda fot som fortfarande inte har läkt helt. Efter matchen får vi se vad som händer, kanske blir en tur till bollebygd till och med?
Hörs sen iallafall, pussss

2a september 2012

Kategori: Bilder

God förmiddag! En ny månad, återigen.. Tiden bara flyger förbi, helt sinnessjukt hur fort tiden går.
Ja, vad har jag gjort det senaste? I fredags var jag i skolan förstås, allt gick bra osv. På eftermiddagen/kvällen var jag med signe, carl och jens och kollade på film och spelade spel. Jag var en riktig partyblocker när jag skulle gå och lägga mig för att jag skulle jobba tidigt på morgonen, så då drog killarna hem.. Jobbet igår var klart på en timma ungefär, så det kändes väldigt onödigt faktiskt. När jag kom hem sov jag i ett par timmar, innan jag gjorde mig iordning för att fira sofia med ett par vänner. Det blev dock en tidig kväll för mig, som somnade runt tolvtiden. 
Nu ska jag äta lite innan jag åker iväg och spelar fotboll.
pusssss