maddebabe

31a december - nyårsafton

Kategori: Bilder


Hejhopp allesammans! Vaknade vid nio imorse, av att pappa satte sig vid datorn.. Jag blev inte jätteglad direkt, det låter jättemycket när den brummar och när han trycker på tangentbordet. Så jag gick upp och la mig i syrrans säng istället.. Och vaknade vid halv tolv, gööööttttt! Då kom Emma hit och vi gick över till Frida för att checka läget, och som tur var så har hennes feber gått över (yes!). Och planerna för ikväll är att vi gör oss i ordning här, åker till några kompisar i hindås och käkar middag, och sen drar vi vidare till någon fest :) Om det dyker upp nåt det vill säga. Men det kanske blir landvetter eller nåt sånt.

Jag hoppas ni får en grymt bra nyårsafton!!!
puss



30e december 2010

Kategori: Allmänt


Hejhej! Är sjukt trött idag. Hade ställt klockan på halv tio, men snoozade till tio över. Underbart! Jag och Emma tog elvabussen in till stan, men det var inte så värst lyckat. Hittade ingenting förutom en mysig godispåse, gottit! Har iallafall sovit i sex-sju timmar inatt, och på bussen hem somnade jag nästan. Hur skönt som helst! Nu sitter vi här i soffan och kollar på film, Georgia Rule.

Nu ska vi fortsätta planera inför nyår och kolla film, och sen vankas det middag!
puss

29e december 2010

Kategori: Bilder


Hejsvejs! Är inte så fasligt trött ändå, gick ju hem från emma vid fyra inatt och vaknade vid halv tio. Fem timmars sömn, och jag är inte ens trött! Knasigt. Jag, Emma och Frida försökte höra oss för lite, när det gäller nyår oså. Ingen verkar veta så mycket direkt, men vi kanske är något på spåret iallafall. Annars har vi ju plan B! Signes syster Agnes och hennes pojkvän ska inte vara hemma, så vi kan få låna deras lägenhet i stan i värsta fall. Verkligen jättesnällt! ♥ Då får vi bjuda dit lite folk istället, om det är några andra som inte har en aning om vad de ska göra..

Nu ska jag nog softa järnet och kolla på Iron Man 2.
pussen!




28e december 2010

Kategori: Allmänt


Soft dag! Har inte gjort någonting ansträngande överhuvudtaget. Gick upp vid halv tolv, har alltså sovit i elva timmar typ. Gött! Kollade på film, och åt frukost. Provade lite olika kläder inför nyår, och sitter just nu vid datan och kollar tv samtidigt. Ska snart äta middag här och sen ikväll blir det träning :)

puss

shopping !

Kategori: Bilder

27e december 2010

Kategori: Allmänt


Gick upp vid halv åtta imorse (!) för att ta niobussen in till stan med Emma och Frida. Nu är jag 1100 kr fattigare! :(
Jag köpte väldigt mycket och välbehövliga saker. En klänning till nyår/fest, skor, jeans, linne, tröja och tights. Klockers! Bilder kommer senare, kanske :)

puss

han är känslomässigt störd, egoistisk och kall

Kategori: Musik





I wrote two hundred letters I will never send.

Kategori: Bilder


Gästerna har precis åkt hem, och jag har försökt locka mitt hår med den nya lock och plattången som är från Björn Axén. Det är inte jättelätt att göra det på sig själv faktiskt, lite svårt att komma åt. Jag ska ha lockar på nyår, och då får jag be min syster eller nån att hjälpa mig.







26e december 2010

Kategori: Bilder


Hejhej! Jag blev jätteglad för mina julklappar som jag fick av Signe igår, jag fick en pianobok (!) och en fin BH i svart spets. Efter julklappsöppningen så färgade vi mitt hår, nu är det väldigt mörkbrunt med en liten röd nyans. Men det är nästan svart. Jag blev väldigt nöjd i vilket fall!

Min syster fyller 18 imorgon, men eftersom det är en måndag så firar vi henne idag istället. Så om typ två timmar kommer farmor, farfar, kusinerna, faster och fasters man hit och ska käka tårta och sånt där. Therese har redan fått min present iochförsig, hon fick en bok med 366 olika sexställningar! Det kan ju vara bra att ha liksom..


syster

juldagen

Kategori: Allmänt


Hade en mysig julafton igår. Först eldade vi och grillade med några grannar, sen åkte vi till kusinen i Ulricehamn. Var hemma vid åtta igen, och då var jag med Frida och Emma en stund. Idag däremot ska jag träffa Signe, och byta julklappar med henne! Och sen så ska vi färga mitt hår till en mörkare nyans, jag hoppas bara färgen räcker eftersom mitt hår har blivit ganska långt...

Nu ska jag fortsätta äta frukost här, sen ska jag slå en pling till Signe!
puss

christmas time

Kategori: Bilder


Har haft en skön och mysig dag. Vaknade som sagt vid tolv, och sen åkte jag och Emma in till stan. Jag köpte bland annat trosor och hårfärg. Sen gick vi till Liseberg. Det var väldigt mysigt med alla fina ljus oså. Vi var inte där så länge dock, eftersom det var sjukt jävla kallt! Kallare än vanligt. Har hört att det var typ 28 minus idag.. Har bara slappat sen jag kom hem, och ska fortsätta med det ett tag till. Sen ska jag nog ta en dusch och raka benen och sådär :)







23e december 2010

Kategori: Allmänt


God morgon! Igår kväll bytte jag, Emma och Frida julklappar. Vi skulle egentligen gjort det idag, men vad fasen liksom. Jag fick örhängen, hårspännen, tre nagellack, två tröjor, ett par trosor och ansiktsmasker. Jättebra och roliga presenter, tack! Men jag har verkligen inte fått någon julkänsla än, överhuvudtaget! Helt stört.

Idag ska jag på jul på liseberg med Emma. Tanken var att Signe också skulle med, men hon kunde tyvärr inte :( Haha, igår kom hon på att det var dagen före julafton och kunde inte hänga med då. Men jaja, det kommer fler tillfällen!

puss

22a december 2010

Kategori: Allmänt


Två dagar kvar till julafton, sinnessjukt! Jag och Frida tog tolvbussen in till stan för att köpa de sista julklapparna. Jag köpte till Emma och till pappa, men köpte även ett mineralpuder till mig själv. Det jag har hemma börjar ta slut nämligen. Det var väldigt effektivt i stan, vi tog halv tre bussen hem så det blev en och ½ timmas shopping! Jag var galet hungrig, så var tvungen att svänga förbi donken också! Jag var äckligt sugen på en cheeseburgare och pommes. När jag kom hem så somnade jag på soffan och vaknade nyss typ, gott! Har bara sovit sex timmar inatt, konstigt alltså.

puss

belief makes things real

Kategori: Allmänt


Jag är väldigt nöjd med dagen. Vi hade det väldigt mysigt i stan, alla tjugo vännerna. Vi kanske till och med var fler. Filmen var grymt bra! Verkligen. När de andra bestämde sig för att käka så drog jag och Henke hem. Fick vänta på bussen i en kvart typ, i 20 minus grader. Fy i helvete!! Kallt som fan. Men ändå, jag fick spendera lite mysig tid med min fina vän ♥

När jag kom hem åt jag en hamburgare. Satt vid datorn en stund innan träningen också. Och det gick toppenbra på träningen, gjorde många snygga mål ;) Men mådde lite illa på slutet. Nu har jag fått goda nyheter också, och det känns verkligen som allting löser sig för mig. Men man vet aldrig, det kan ju skita sig som vanligt.

puss

jullov

Kategori: Allmänt


Kom hem för en timma sen ungefär. Det var mysigt på julavslutningen, och det var väldigt kul att dansa. Men fyfan vad kallt det var påvägen dit och hem, det är ju typ 20 minusgrader ute..

Nu är det iallafall bestämt vilken film vi ska se, det blir The Town. Vi ska antagligen käka efterråt också, på en restaurang eller nåt. Men jag hade lätt nöjt mig med donken ;)

puss

21e december 2010

Kategori: Allmänt


God morgon allesammans! Gick upp vid halv sju för att duscha och sådär, och nu sitter jag vid tvn och kollar klart på 17 Again. Snart ska jag göra mig i ordning och sminka mig, platta håret och ta på lite finare kläder. Jag tänkte ha min nya tröja idag! Jag måste ta med mina danskläder också, så jag får se till att inte glömma dem. Jag kör på svarta strumpbyxor och en svart body, jag kommer ha bodyn utanför. Haha, kulkul. Ska bli hur skönt som helst att gå på jullov idag! Efteråt ska antagligen jag och ett gäng kompisar på bio. Det verkade inte helt solklart om hur det blir, vilken tid eller vilken film vi ska se. Jaja, vi får hoppas att det löser sig på något sätt.

puss

outfit

Kategori: Bilder


Det blev en mysig dag på stan! På bussen träffade vi Jonte, så han fick följa med oss på julklapps jakt.. Jag hittade allt jag skulle, och lite till. Jag köpte nämligen en fin tröja på H&M. Väldigt nöjd faktiskt. Jag har även fått låna två klädesplagg av Signe, som jag ska ha till jul och nyår. Jag tror jag kör på ett svart fodral, även om det är lite litet. Men men. Den är så snygg ändå!

Jag ser fram emot morgondagen jättemycket. Först på morgonen ska vi ha mys med klassen, byta julklappar och tända ljus och kanske lite julgodis. Sen ska vi ha julavslutning, och jag ska dansa (!). Inte likt mig, men kul ska det bli :)









20e december 2010

Kategori: Bilder


Ovärd dag! Helt jävla meningslös. Pallrar mig ner till skolan, förkyld som ett jävla as. På mentorstiden gick vi bara igenom morgondagen, alla tider oså. På spanskan körde vi hänga gubben (meningslöst), på biologin fick vi sluta tidigare för att kolla på film på högen (meningslöst), på bilden kollade vi film (meningslöst) och sen slutade vi. Men nej nej, klockan två (alltså om två timmar), då ska jag tillbaka till skolan för att öva på dansen. Och därefter ska jag och Signe till stan för att köpa julklappar. Vi hade kunnat ta tolvbussen egentligen, men på grund av lärarnas dåliga skitplanering får vi ta en buss som går tre timmar senare. Ovärt.



shit vad jag älskar dig, trots att jag inte vet vad orden betyder

Kategori: Bilder













































19e december 2010

Kategori: Bilder


Fyfaan! Somnade säkert inte föräns vid halv fyra i natt, och vaknade vid nio. Åt frukost och sådär, och nu sitter jag vid datorn och ska ladda ner någon bra film tänkte jag. Idag ska jag bara slappa och ta det lugnt, och försöka bli kvitt min jävla förkyldning. Jag kan knappt andas, och hostar hela tiden och det kliar så in i helvete i halsen. Usch och blä.



18e december 2010

Kategori: Bilder


Har spenderat dagen med Emma i stan. Vi tog tiobussen in, och tog spårvagnen till ett mysig café vid Vasa Viktoriagatan, café Vasa heter det. Jag åt en ost och skinkfralla och te. Till dessert blev det cheesecake med grädde. Det blev min frukost! Sen letade Emma julklappar. Jag hade inte så mycket pengar med mig, så jag köpte bara en mössa. Och fika då.

Jag har gått runt som den sjukling jag är, och hostat hela dagen typ. Inte så fräscht. Men det känns skönt att vara hemma nu, och sitta i myskläderna och bara slappa! Jag och Emma ska äta godis och chips om cirkus en timma, och kolla på Grinchen.









sick and tired

Kategori: Allmänt


Har haft en väldigt mysig dag/kväll med Signe med mycket one tree hill tittande. Myspys! Vi pratade bland annat om min födelsedag. Jag fyller ju år i slutet av januari, och då ska jag ha fest här hemma. Så funderade lite på vilka man ska bjuda oså. Är astaggad just nu faktiskt! Det blir nog sjuktskoj. Det känns som en fördel, att jag har ett biljardbord här hemma faktiskt.

Kom nyss hem dock, gick i snöovädret och i kylan. Inte jätte poppis när man är sjuk, men mysigt på sätt och vis ändå. Hatar verkligen att vara förkyld! Perfekt timing, har ju julavslutning på tisdag och då ska jag ju dansa och grejer. Aja, det löser saaaj!

puss

17e december 2010

Kategori: Bilder


Mådde förjävligt imorse, så tänkte att det inte var någon idé att gå till skolan. Hade ändå försovit mig. Efter ett tag ringde Signe och frågade ifall om hon fick komma hit, eftersom hon orkade inte heller vara i skolan. Men hon gick precis tillbaka till skolan, för att vara med på den viktiga religionslektionen. Fyfan alltså. Vi har bara kollat på one tree hill och charlie st. cloud. Just nu sitter jag och lyssnar på musik, dricker kaffe och äter skumtomtar! Mums. Men snart kommer Signe hit igen, och då skulle jag kunna tro att vi promenerar upp till henne och så spenderar jag eftermiddagen/kvällen där :) Myys!



but you just smile and take my hand. you've been there, you understand

Kategori: Bilder


Kollade på film med Emma och Frida förut. Vi såg filmen The Greatest, en väldigt sorgsen film! Några tårar blev det nog allt. Det blev även väldigt många skumtomtar för min del.

Ligger i sängen just nu, och ska läsa lite ur Linas Kvällsbok. Funderar också på hur jag ska göra imorgon, i nuläget känner jag mig förkyld och lite febrig. Vi får se om jag går till skolan. Det känns samtidigt inte som någon idé, eftersom det finns inget viktigt att göra. Vi slappar ju på alla lektioner, och kollar på film typ. Kanske stannar hemma och kurerar mig, och dricker väldans mycket te istället!



16e december 2010

Kategori: Allmänt


Go dag i skolan, har bara haft rövont i halsen hela dagen. När jag kom hem gick jag med Emma och Frida till Tempo, och sen satte jag mig här vid datorn och drack te och åt en jädrans massa skumtomtar, har över ett halv kilo kvar här. Gottit!

puss

15e december 2010

Kategori: Bilder


Helt okej dag i skolan, bara att jag har haft världens huvudvärk och varit astrött. Men bortsett från det så var det helt okej. Blev även glatt överraskad flera gånger idag. Fick tillbaka mitt geografiarbete, som jag fick MVG på. Jag var säker på att det var VG eller G bara, så det var ju glada nyheter. Fick veta att jag har MVG i gympa, äntligen! Fick tillbaka min terminsuppgift (bokrecensionen) och fick VG! Trodde verkligen att jag skulle få G. Och sist, jag fick VG på mitt fysikprov. Det känns verkligen jättebra att allt har gått så bra, för jag har knappt kämpat med något av detta. Härligt.

Efter skolan slängde jag och mamma ihop en middag, och sen slappade jag framför datan och one tree hill. Sen åkte vi till Mölnlycke för att hjälpa min syster med hennes utställning. När jag hade hjälpt till där så tog jag bussen hem, och kom hem för en halvtimma sen ungefär. Nu ligger jag i soffan framför tvn och kollar på handboll, och dricker kaffe och äter lussebullar. Underbart! Senare ska jag kolla på Grey's Anatomy också.





tom

Kategori: Bilder


Idag har det varit en riktigt slappdag! Jag har kollat på film, suttit vid datan, sovit och så tog jag och Emma en promenad till biblioteket och jag lånade två böcker: Linas Kvällsbok 1 och 2, och Kyssen. Två ungdomsböcker som verkar riktigt bra!

Jag har precis pratat med Frida i cirkus en timma, haha bra tidsfördriv! Bara en timma kvar till träningen nu då. Jag har även pratat om viktiga saker med min kära mor, och nu känner jag mig helt tom på känslor.
Helt tom...



14e december 2010

Kategori: Allmänt


Har inte alls sovit bra i natt, inte länge heller för den delen. Har legat och vridit på mig i stort sett hela natten, på grund av magvärk. Mensvärk, rättare sagt. Fy satan vad ont det gör! Och utöver det har jag huvudvärk och så börjar jag bli förkyld. Lagom sådär till lovet..

Hade kameran hemma (som vi lånade från skolan) så jag var ju tvungen att lämna tillbaka den, annars hade jag stannat hemma. Men var i skolan en timme eller två, och sen gick jag hem. Gick först förbi tempo och köpte godis sen gick jag hem och kollade på one tree hill och nu ligger jag i mamma och pappas säng och ska kolla på en film tänkte jag.

puss

13e december 2010 - Lucia

Kategori: Allmänt


Har haft en väldigt bra dag faktiskt. Började skolan tidigare idag, men det gjorde inte så mycket. Hade luciafirande, och vi fick alltså sjunga två gånger. Men det gjorde inget, för det gick verkligen superbra!! Kul var det iallafall. Efter skolan åkte jag och Signe med Henke hem, och skulle fixa med våran film i engelskan. Men filmkameran behövde en jävla skiva för att kunna föra över klippen till datan. RUMPKNULL! Blir så frustrerad när saker och ting vägrar fungera. När jag kom hem gick jag en svängom förbi Emma och diskuterade några minst sagt väldigt roliga, och intressanta saker. Muuums!

Nu sitter jag framför datan och vräker i mig pepparkakor och lyssnar på musik. Det blir nog en film snart också.

puss

Charlie st. Cloud ♥

Kategori: Bilder

Efter pluggandet har jag suttit och snyftat åt filmen Charlie st. Cloud. Det är seriöst en av de bästa filmerna jag har sett, någonsin! Definitivt topp tio, kanske till och med topp fem. Herreguttan alltså.












12e december 2010

Kategori: Allmänt

Hejhej. Tog en promenad med Emma och Frida igår kväll, och sen satt vi på Emmas rum och pratade tjejsnack, höhö. Somnade vid ett någongång igår kväll.

Imorse vaknade jag vid nio av att pappa satte sig vid datorn, som brummar så in i helvete! Så jag gick upp och fixade frukost, och tände det tredje adventljuset! Slökollade på Valentine's Day samtidig som jag läste lite skvallertidningar. Just nu däremot, sitter jag och skriver på min geografi inlämning som är tills imon. Jävligt segt, men ska bara få det överstökat. Det känns bäst att göra det nu, på förmiddagen, så har jag hela eftermiddagen och kvällen på mig till att göra vad jag vill.

Imorgon är det lucia också, det innebär att jag börjar tidigare eftersom jag ska vara med i luciatåget. Ska bli väldigt kul och spännande. Och framförallt mysigt :)

puss

11e december 2010

Kategori: Bilder

Jag och Emma skulle ta elvabussen in till stan, men innan vi skulle gå på bussen kom Emma på att hon hade glömt sitt busskort. Efter många om och men så körde hennes pappa oss till Landvetter, så hoppade vi på bussen där. Mycket vänligt! Vid tretiden mötte Frida upp oss, eftersom hon har tränat på förmiddagen. Det var väldigt bra i stan! Nu har jag köpt klart till min syster, Signe, Frida och mamma. Nu är det bara Emma och pappa kvar. Gött! När jag kom hem slog jag in alla julklapparna, mysigt. Såg även att mamma och pappa hade köpt nya ljusstakar, så nu har jag satt upp dem också. Och städat lite här och var. Nu slappar jag framför tvn och kollar på Family Guy. Innan har jag inte riktigt fått julkänslan, men nu känner jag att den är här. Snart är det jul! Och jullov, underbart!



puss

friday

Kategori: Allmänt

Har precis ätit en väldigt god pizza som jag och mamma gjorde tillsammans. Mozarella, pesto och soltorkade tomater, mums!

Jag sitter och spelar gitarr för tillfället, och taggar inför idolfinalen ikväll! Jag hoppas verkligen att Jay vinner. Iallafall, snälla mamma har gett mig lite pengar inför morgondagen. Jag ska ju som sagt till götet och köpa julklappar med Emma (och eventuellt Frida). Jag hoppas verkligen att mina pengar räcker! GAAAH. Annars får jag vänta på barnbidraget, och det kommer ju den 20:e. Alltså fyra dagar innan julafton. Känns inte så kul att åka in i all stress sådär. Men så blir det antagligen.

puss

10e december 2010

Kategori: Bilder

Blev lite sen imorse, gick hemifrån tio minuter innan lektionen började. Men jag kom i tid! Just nu sitter jag på tekniklektion, och sen ska vi som vanligt ner till högen och slappa. Sen har vi matte, lunch, engelska, historia och sen slutar vi. Då är det heelg! Härligt. Ikväll ska jag vara med Emma och Frida och kolla på Idolfinalen och imorgon ska jag, Emma och Frida antagligen in till stan för att köpa julklappar. Eller så åker jag in med min syster, vi får se hur det blir. Men en tripp till stan blir det iallafall.


Just nu känns det helt underbart att inte ha något mer plugg, förutom en geografi inlämning som jag i stort sett är klar med. Den kan jag ju skriva klart på söndag, men fram tills dess är det frihet. Underbart.



9e december 2010

Kategori: Musik






Äckligt jobbig dag i skolan. Hade en debatt i svenskan, vilken vi vann men ändå jobbigt, hade matteprov och biologi inlämning. Jag fick även tillbaka mitt spanskaprov, happyface! Har också varit helt död idag, var jättetrött. Väldigt konstigt, eftersom jag har sovit 8-9 timmar i natt. När jag kom hem från skolan kollade jag på The Proposal och sov i typ en timma. Jag kommer garanterat ha problem med att somna ikväll. Sen åkte jag och mamma till bollebygd och när jag kom hem tog jag en promenad med Emma och sen åt jag lite middag. En väldigt sen middag dock. Och nu har jag skrivit klart terminsuppgiften i historian. Nu har jag bara en geografi inlämning tills på måndag, sen är jag klar med allt typ. Iallafall för denna terminen. Underbart. Det är helt sjukt hur mycket man kan hata skolan ibland.

puss

irritation

Kategori: Allmänt

Har precis ätit middag, och kom in i en diskussion med min syster. Är så jävla trött på hennes rasistiska- och homofobiska åsikter. Jag fattar verkligen inte hennes problem. Hon är så jävla omogen! Man kan inte ha en diskution med henne, det slutar alltid med att hon ber mig att dra åt helvete, att jag är dum i huvudet, och slutar med ett fuck you. Hur mogen är man då? Hon fyller ju fasen 18 om typ tre veckor. Människa, väx upp för fan!

8e december 2010

Kategori: Bilder

Äntligen är skoldagen avklarad. Jag hatar ju som sagt onsdagar, och idag var det inget undantag. Vaknade med världens huvudvärk som har suttit i hela dagen, vi har haft apsega lektioner och så hade vi fysikprov sista lektionen. Rumpa på den dagen alltså. På hemvägen gick jag och Emma förbi Tempo, kakmonster som jag är så köpte jag ett paket choholate chip cookies. Mumma! När jag kom hem så kollade jag klart på Titanic. Rekomenderas inte när man har huvudvärk. Jag satt och verkligen och storbölade i typ en timma. Den är så jävla sorglig, och så lät jag alla mina känslor flyga iväg. Det blev att jag satt och grät åt allting, som har med mitt liv att göra också. Nu tror jag dock att jag ska avlida, på grund av min huvudvärk. Fyfaaaan vad ont det gör! :(
Men jag tröstar mig med en stor kopp te och kakor.






kärlek

åh-åh vad det är skönt o va naken, svänga med snabeln o vicka på baken

Kategori: Allmänt


en av de första låtarna jag lärde mig, någonsin! göötttttt

Har kollat igenom en massa kläder nu. Är ju Lucia på måndag, och jag är med i lussetåget. Jag hade inte ens kollat om jag hade ett nattlinne, men det hade jag som tur var. Det är helt stört att det fortfarande passar, sist jag hade den gick jag i sexan. Tre år sen liksom. Kollade också igenom lite klänningar, som jag kan ha till jul/nyår. Behövs nog inte köpas någon ny. Jag har inte råd ändå.

Nu lyssnar jag på dåliga Björn Rosenström-låtar, och taggar inför träningen!

puss

önskelista !

Kategori: Bilder

Ibland önskar jag att pengar växte på träd eller något. Vill ha så jävla mycket i julklapp! Och detta är inte ens hälften av det. Men här har ni iallafall några exempel:


platt- och locktång från Björn Axén


kamera!


piercingsmycken och andra smycken


mcfly's nya album!


massvis av nagellack


moneeeeey!


7e december 2010

Kategori: Allmänt

Chill dag iskolan. Hade spanskaprov sista lektionen, tror att det gick riktigt bra faktiskt!

När jag kom hem åt jag tacos, och kollade lite på Titanic. Sen pluggade jag på geografin och svarade på frågor. Jag hoppade nyss i mina mjukiskläder (underbart!) och satte mig här vid datorn och just nu lyssnar jag på musik. Ska plugga lite fysik sen också, innan träningen. Ska bli sjukt skoj med lite fotbollslir sen!

puss

american pie

Kategori: Bilder

Tog en promenad med Emma förut, runt samhället och pratade lite oså. Sen följde jag med henne hem och läste lite tidningar. Nu är jag hemma igen, och ska kolla på en film. American Pie: The Naked Mile. Grymt rolig! Och så finns det massvis med snygga pojkar i den. Muums! Men först ska jag ta bort smink och grejer, och göra rent piercingen.



6e december 2010

Kategori: Bilder

Hade halvdag idag, gött som fan! Det behövde jag verkligen. Kom hem för två timmar sen ungefär, och har ätit lite tacos och skrivit på min bokrecension. Jag har kommit ganska långt faktiskt. Jag tänkte läsa igenom fysiken också, sen har jag pluggat färdigt för dagen tror jag. Jag hade behövt plugga geografi också, men självklart har jag glömt boken i skolan. Det får jag ta imorgon istället. Sen blir det nog en mysig film och lite godis och te.



do they know it's christmas time at all?

Kategori: Allmänt

Är riktigt förbannad just nu. Mamma och pappa ska tydligen jobba hela julafon! Jag vet inte riktigt vart min syster och jag ska vara. Julafton tycker jag att man ska spendera med släkten och familjen, och nyår ska man fira med vänner och festa och sådär. Men antingen får vi fira jul hos en kompis/pojkvän, eller så får vi helt enkelt ta tåget till farmor och farfar som bor i Ulricehamn. Det känns så jävla ovärt! Eller ett alternativ som pappa sa, att vi får fira jul dagen efter. Men det tycker jag är helt uteslutet. Det går ju inte. Vad fan ska man göra alltså?!


5e december 2010

Kategori: Bilder

Gårdagen blev väldigt trevlig! Vi åt ett underbart gott julbord, och bakade en massa godgrejer. Bland annat lussebullar, pepparkakskladdkaka och snöbollar (vita chokladbollar). Sen på kvällen kollade vi på Love Actually. Sen drog alla andra hem, och vid två någongång gjorde Signe bröd. Eller hon gjorde degen. Vi somnade inte föräns vid halv tre någongång.

Nu har vi precis ätit en jättegod frukost med nybakat bröd och te. UNDERBART GOTT! Just nu diskar Signe och jag slappar vid datorn.. Hehe, latmask där.













4e december 2010

Kategori: Allmänt

Det blev inte lika lyckat som jag hade hoppats på i stan, eftersom jag hittade bara tre julklappar. Och jag har bara cirkus trehundra kvar. Jag får snylta på föräldrarna lite. Men det var ändå mysigt i stan. Sen på kvällen kollade vi på Idol. och kollade på House of Wax. Trevligt! :)

Gick upp för en halvtimma sen, och nu sitter jag och äter frukost. Jag tog precis en rejäl klunk från mitt varma, heta te. Inte så smart. Fyfan vad ont det gjorde! Det var ju fan helt kokhett. Iallafall, jag ser fram emot en mysig dag med mina vänner! :)

puss

3e december 2010

Kategori: Allmänt

Det var skitbra på Hulebäck igår! Verkligen jättebra. Musikprogrammet verkar jätteroligt och bra. Jag satsar nog på det.

Dagens planer är att först vara i skolan, och sen åka in till Göteborg med Emma för att köpa julklappar. Mysigt! Det behövs verkligen, jag har inte köpt en enda julklapp än så länge.. Men det blir det ändring på idag! Förhoppningsvis. Vi tar fyratåget in, och ska senast ta halv sju bussen hem, så att man hinner kolla på Idol! Vi får se hur många julklappar jag hinner köpa. Jag antar att det blir ett besök på Donken och på 4-gott också.

Imorgon däremot, ska jag och några andra hem till Signe för julmys! Det blir julbord, och massa julbak! Härligt och gott. Men jag hade velat ta med några julfilmer, bland annat Grinchen. Men vi måste ha lånat ut den till nån, för den är inte hemma. Men jag har ingen aning vem vi har lånat ut den till! Man kan inte fira jul utan Grinchen! GAAAH. Jag ska iallafall försöka låna Love Actually från Frida, som jag kan ta med.

Jag hoppas på en väldigt mysig helg.
puss

 

2a december 2010

Kategori: Allmänt

Chill dag i skolan, bara att jag har haft huvudvärk som vanligt.

Kom hem för en stund sen, och just nu äter jag nötter och dricker ett supergott te: himlagott.
Ikväll ska jag, mamma och pappa till Hulebäck för öppet hus! Ska bli kul och intressant. Det ryktas även att det serveras mat...

puss

du är bäst nu, men du var bättre för

Kategori: Bilder

Jag har lugnat mig en aning nu. Fyfan vad arg jag var! Iallafall, nu lyssnar jag på musik: Daniel Adams-Ray. Han är underbar! Och sen ska jag kolla på ett avsnitt av Ung & Bortskämd, och äta naturgodis, pepparkakor och dricka julmust! Gött. Vad ska ni göra, såhär på en lill lördag?


han är ju rätt snygg ändå

pizza

Kategori: Allmänt

Har precis ätit pizza! Dock en halv, delade med Therese. Slutade med att jag och Therese började bråka så in i helvete, ibland orkar jag bara inte med syskon! Jag blir så jävla förbannad på henne! Fittunge, måste jag bara säga. Hon ska alltid ta grejer av mig (kläder, smycken, smink o.s.v) utan att fråga, men när jag vid ett enda tillfälle lånar något utav hennes grejer, då bryter hela helvetet lös! IDIOT!!!

gott nytt jul !

Kategori: Musik

Har faktiskt börjat skriva lite på bokrecensionen nu! Har inte direkt skrivit så mycket, men det är ju ändå över en vecka kvar. Känns bra!

Ska strax iväg till Bollebygd med mamma, kanske blir det lite godis? Eller naturgodis? Cashewnötter med yoghurt hade inte suttit helt fel. Och ikväll blir det Grey's Anatomy :)




1a december 2010

Kategori: Bilder

Helt sinnessjukt att det redan är december! Året har gått sjukt snabbt. Känns som det var nyårsafton igår typ. Okej kanske inte, men typ någon månad sen bara. Sinnez!

Kom hem för en timma sen ungefär, har bara ätit lite och slappat framför tvn under den tiden. Onsdagar är den värsta dagen på hela veckan, och förra veckan gick jag hem. Men inte idag, och då kan jag vara nöjd över mig själv! Att jag orkade klara av hela dagen.

Jag måste verkligen börja skriva på min bokrecension om Anne Frank! As tråkigt och jobbigt, men det måste göras. Den blir dock lite halvdan. Men men, det är något jag får leva med. Skulle egentligen vara med i en talangjakt ikväll också, på skolan. Men jag har ingen aning vad jag ska spela och jag känner verkligen inte för det. Så jag har bett Signe att stryka mig från listan, eftersom hon ska vara domare. Istället får jag vara hemma och plugga en massa! Men om jag känner mig själv rätt, så blir det nog inte så mycket pluggande.