maddebabe

26 juni 2010

Kategori: Bilder

Hejhej alla fina! Jag hoppas ni alla har haft en helt underbar midsommar. Jag har ju varit på "lyxön" med släkten. Ärligt talat så hade jag nog hellre träffat några vänner och haft det kul men det är ju en tradition att vi är på ön på midsommar. Men detta var antagligen sista gången jag firade midsommar där, man växer ju upp liksom. Men vi vet aldrig vad som händer.

Här är lite bilder från både igår och idag:


Pappa som ror båten från bryggan till ön


I båten




Pappa och min älskade morfar!







Jag tog ett dopp i sjön också. Med åren har jag nog blivit en liten badkruka tror jag

Glad midsommar!

Kategori: Allmänt

Hejhej! Åkte till morfar igår eftermiddag. Vi tjötade, grillade och kollade fotboll på kvällen. Japan var jätteduktiga, mycket bättre än Danmark!

Vaknade vid halv tolv i förmiddags. Drömde en jätte mysko dröm.. Kommer knappt ihåg den nu, i och för sig. Bara några enstaka grejer.

Ärligt talat så hade jag nog hellre varit hemma med mina vänner och umgåtts. Men det är inte helt fel att vara här på morfars ö heller. Jag får börja tänka positivt :)
Vi ska kolla Brasilien - Portugal vid fyra, sen blir det god mat!

Jag hoppas ni alla får en underbar midsommar!
puss

Dear John ♥

Kategori: Bilder

Jag och Signe såg Dear John härom kvällen. Det är lätt en av de bästa filmerna jag har sett. Den är otroligt fin, och sorglig. Den ska ni definitivt se! Jag såg den på TVshack, jag har blivit kär i den sidan. Haha. Jag funderar på att se filmen en gång till..


Hade inte varit helt fel att vara Amanda Seyfried där ♥

24 juni 2010

Kategori: Bilder

God förmiddag!

Igår kväll så satt jag uppe och snackade med pappa till säkert halv fyra på natten. Jag såg att solen höll på att gå upp, då var det nog dags att gå och lägga sig. Han väckte mig i morse klockan elva, så jag har bara sovit sju timmar i natt. Men jag hade inte velat gå upp senare heller, då hade man ju sovit bort hela dagen.

I eftermiddag ska vi nog åka till morfars ö som ligger i Härryda, vårat sommarställe. Lite lyxigt med en egen ö sådär. Vi ska vara där i midsommar, men det är inte säkert att vi åker idag iochförsig, vi kanske åker imorgon förmiddag. Mysigt ska det bli i alla fall. Trevligt att träffa kusinerna och andra släktingar som man inte har sett på ett tag. Jag hoppas att vädret blir bra också, så man kanske kan ta sig ett dopp.

Idag är det lite halvmulet, men det är sol ibland och det är varmt i luften. Kanske ska man gå ut och sola en stund..


Hittade mina älsklingar i mamma och pappas säng som låg och gosade så sött

Osocial

Kategori: Allmänt

God morgon allihopa. Tanken var att jag, Signe och Nora skulle åka till Hindås och bada och steka idag, men vädret satte stopp för det. Det sägs att det ska bli bättre under dagen, men alla dessa molnen gör att jag tvivlar på det. Himlen är ju täckt av moln!

Istället ska jag vara väldigt osocial och stanna inomhus och kolla på filmer och serier på TVshack. Busigt värre. Jag ska försöka tagga inför den sista matchen också, som vi spelar ikväll!

Jag hoppas ni alla får en fin dag
puss

22 juni 2010

Kategori: Bilder

Hej allesammans! Imorse åkte jag och mamma och hälsade på en vän till henne som bor i Hällingsjö, kom hem för en stund sen. Vi satt ute i solen och käkade glass, mycket trevligt!

Vädret är på topp idag med. Jag funderar starkt på att cykla upp och bada senare under dagen, innan träningen i så fall. Eller så kan man ju ta ett kvällsdopp efter träningen.. Jag ska i alla fall ut och sola snart.



puss

21 juni 2010

Kategori: Allmänt

God morgon!

Igår kväll spelade vi match mot Äspered, vi vann med 2-1! Så jävla gött. Alla var skitduktiga igår, verkligen.

Idag vet jag inte riktigt hur vädret ser ut, men om det är sol så ska jag nog ut och sola. Jag ska spendera mycket tid vid datorn också, på TVshack och kolla filmer och serier. Hehe, busigt värre.

Nu ska jag äta frukost
puss

19 juni 2010

Kategori: Allmänt

Hejhej. Jag har inte bloggat på några dagar nu, jag har ärligt talat inte orkat. Jag hade ingen inspiration eller motivation.

De senaste dagarna har jag varit med Signe. Vi har bland annat åkt moppe. Idag fick jag köra lite också, det var lite nervöst men det gick bättre och bättre att köra. Det var jätteroligt! Vi körde på skolan, där det inte var något folk. Hon har skjutsat mig en massa också. Vi har även varit inne i Göteborg. Signe köpte lite allt möjligt. Tröjor, nagellack, armband, en ring o.s.v. Jag hade dock inga pengar, så det var lite segt. Men vädret var på topp och vi hade en mysig dag på stan. Innan vi åkte hem så köpte vi varsin stor godispåse också..

Igår kväll kollade vi på The Greatest. Den är så fin den filmen, och sorglig. Efter ett tag så satt jag och lipade, haha, både åt filmen och av personliga skäl. Det är så bra när man kollar på en sorglig film, för då kan man släppa lös alla känslor och gråta över vad som helst som pågår i ditt liv.

Nu ska vi äta en sen lunch, sen ska vi kolla på Van Helsing. Jag älskar vampyr filmer!

puss

16 juni 2010

Kategori: Bilder

Hej!

Började dagen med att få ett sms av Emma, som frågade om jag ville följa med på en joggingtur. Vi sprang en liten runda runt Värred (Rävlandas "lantliga" del) i solskenet. Jag har inte tränat på en hel vecka (inte en jättelång tid men för mig som tränar nästan varannan dag så är det länge) och jag har dessutom varit sjuk och är fortfarande lite förkyld så jag var helt mör i benen och väldigt anfådd när jag kom in igen. Så istället för att gå ut i det fina vädret så kollade jag och Emma på en film. Men efter filmen gick vi ute på altanen och lirade lite boll och solade.

På eftermiddagen så följde jag och Frida med Emma till hennes ridning i Mölnlycke. De skulle tydligen rida ute i skogen så jag och Frida gick till Mölnlycke centrum istället, och köpte glass :)

Vi har precis ätit middag ute på altanen i solnedgången. Supermysigt och trevligt. Men nu är jag så jädrans mätt! Fyfan. Det känns som om jag ska explodera, haha. Nu är det sommar i vart fall. Det har varit soligt hela dagen, och på kvällen åt vi grillat. Kan det bli bättre än så här?

Nu taggar jag säsongsavslutningen av Grey's Anatomy. Kommer Derek överleva eller ej? Haha, vi får se...

puss


På vägen til byn


På vägen till byn. Det var jättevackert på ängarna där!


En glad Frida :)




Jag och Friday


På vägen till byn

15 juni 2010

Kategori: Allmänt

Hejhej allihopa.

Spenderade dagen med Signe gummsan. Vi satt ute i gräset och solade, åt jordgubbar med grädde och spelade kort. Idag var det första dagen som jag fick känslan av att nu är det banne mig sommarlov. Eftersom solen beslöt sig för att joina oss. Vi promenixade upp till tempo och köpte halloumiost, grönsaker, godis och glass. Signe gjorde en god sallad till halloumiosten och till efterrätt käkade vi godis och choklad. Mums! Glassen mumsade jag i mig på hemvägen..

Signe gick hem vid fem tiden någon gång, och jag var så jädrans trött att jag tog en powernap på en timma. Det kallas nog inte för en powernap då, snarare en vilostund. Tog en dusch och sen cyklade jag och Frida upp till träningen, men jag var inte med eftersom jag är fortfarande lite förkyld. Så det slutade med att jag kollade på träningen och trixade lite vid sidan av planen.

Nu sitter jag och dricker oboy och kollar matchen mellan Brasilien och Nordkorea. Härligt, det ser ut som Brassarna vinner! :D

puss

Kvällen

Kategori: Bilder

Förut smsade Frida och undrade om jag var sugen på att gå ut och lira lite boll. Självklart följde jag med :D










Efter fotbollslirandet så kollade jag och Emma på Linas Kvällsbok. Frida kollade inte med oss, eftersom hon har sommarjobb nu. Filmen var sjuktrolig, varför har jag inte sett den förut?

14 juni 2010

Kategori: Allmänt

Fy fanken vilken tråkig start på sommarlovet. Vädret suger snopp och jag är sjuk. Har varit uttråkad hela dagen, har bara kollat på tv och suttit vid datorn. Haha. Så går det när alla kompisar är upptagna med vettigare saker, såsom jobb och moppekurser ;)

Jag ska nog gå ut på en promenad eller nåt tror jag, sen ikväll blir det film med Emma och Frida kanske? Vi får se hur det blir helt enkelt.

puss

13 juni 2010

Kategori: Allmänt

Hejhej.

Direkt efter att jag hade skrivit mitt förra inlägg så tog jag en powerwalk med iPoden, och avreagerade mig. Nu mår jag bättre iallafall.

Idag har jag inte gjort så mycket, bara slappat och tagit det lugnt. På kvällen kollade jag på B-lagsmatch med Jessica och Becca och tjötade lite, alltid lika trevligt :) När jag kom hem så duschade jag och fixade mina naglar, så nu är de rosa och fina!

Nu ska jag och min syster kolla på en gammal Rocky film, älskar de filmerna!

puss

I'll give you something you can scream about

Kategori: Allmänt

Är så jävla förbannad just nu. På mig själv och på alla andra i min omgivning. Kan inte direkt förklara varför, eller jag tänker inte förklara varför. Är bara tvungen att avreagera mig på något sätt.

HELVETES JÄVLA SKIIIIT

12 juni 2010

Kategori: Allmänt

Hejhej.

Hade det jätte trevligt och mysigt hos Signe igår. Hon och Nora hade ju ett gemensamt födelsedagsparty. Sicken god mat det bjöds på måste jag tala om! Jag sov även över hos Signe gummsan ♥

Vi vaknade typ vid halv tolv i förmiddags, och fy fan vad gött det var att sova ut på riktigt! Helt underbart. Vi åt ingen näringsrik frukost direkt, vi delade på en prinsessbakelse och åt resterna av drottningpajen som blev över från igår. Haha, man måste ju passa på liksom ;)

Sedan kollade vi på 13 snart 30. Hade inte sett den filmen på evigheter, älskar den! Sedan stack jag hem vid tre och gjorde mig i ordning inför den årliga grillfesten vi har här på Åvägen, haha. Den började vid fyra men jag gick hem vid elva typ, har en sån jävla hosta! Hostar varannan sekund ungefär, kände att det var störande om jag skulle sitta där och hosta och väsnas hela tiden så jag gick hem.

Nu funderar jag på om jag ska kolla en film eller om jag ska läsa ur Hur kär får man bli? tills jag somnar... Det lutar åt det andra alternativet faktiskt.

Dröm sött alla fina
puss

11 juni 2010

Kategori: Bilder

God förmiddag allesammans. Vaknade vid halv elva imorse, var så otroligt skönt att kunna sova ut!

Hade ju skolavslutning igår, det var ganska kul faktiskt. Jag tycker att det alltid lika roligt att se alla framträdanden. Vårat elevvals band spelade även en låt som heter Teenage Dirtbag. Det gick nog bra tror jag. Men det är helt sjukt att vi har sommarlov just nu, det känns verkligen inte så. Det är rena rama hösten här ute.

När jag kom hem så gjorde jag inte så mycket. Men sen tog jag, Emma och Henke trebussen till Göteborg, så gick vi till Liseberg och träffade några vänner. Jag har inte varit där på de senaste fem åren så det var en stor grej. Jag hade aldrig åkt balder innan, så det passade jag på att göra igår. Den var skitrolig! Vi åkte även kanonen, fy fan vad läskig den var. Jag är stolt över mig själv att jag klarade av så stora utmaningar igår! Först på skolavslutningen när vi spelade låten och att jag åkte så många läskiga attraktioner på Liseberg ;)
Överlag så var det en lyckad dag!

När vi kom hem på kvällen så var jag med Emma och vi tjötade som vanligt, haha. Jag gick inte till sängs förän vid två någongång.

Är väldigt förkyld för tillfället och har verkligen skitont i halsen. Kan knappt prata ibland. Men nu taggar jag Signe och Nora födelsedagsparty som är ikväll! Synd bara att vädret inte var på deras sida. Grattis till min finaste sötnos Signe som fyller hela femton år idag! Från och med nu är du pökmyndig ;) ♥


Grattis älskling!

10 juni 2010

Kategori: Allmänt

God morgon allesammans!

Är sjuk och vädret är piss, men försöker tagga skolavslutning ändå. Har precis ätit frukost och ska gå upp och byta om any minute now. Jag är fortfarande inte säker på hur jag ska ha håret, men jag ska nog krusa det lite :)

Ha en fin dag allihopa
puss

Sjukling

Kategori: Allmänt

Har tagit en långdusch för en timma sen typ. Nu ska jag måla naglarna och kolla på Grey's Anatomy lite senare under kvällen.

Just nu sitter jag och degar vid datorn i min Hello Kitty pyjamas och mamsens morgonrock och dricker juice. Har en jävla huvudvärk, denna järntumören vägrar släppa. Det känns som om hela huvudet ska sprängas! Ingen skön känsla med andra ord.

Ska upp tidigt imon, ställer nog klockan på sex så kan jag ligga och dra mig lite ;) Ska inte vara i skolan förrän åtta, kvart över någon gång. Men jag har verkligen ingen aning om hur jag ska ha håret! Hängande med lite lockar kanske? Eller inbakad fläta? Vi får se, vi får se...


sjukling!


puss

Onsdag

Kategori: Allmänt

Hello!

Jag var helt slut i morse, så jag körde på bekväma kläder: MJUKISKLÄDER!

Vi hade en städdag i skolan och jag skulle egentligen repat på morgonen, som jag skrev i förra inlägget. Jag missade ju självklart det, det var jävligt dålig information av lärarna måste jag bara säga!

Efter städdagen så spelade niorna en fotbollsmatch mot lärarna, alltid lika kul att se :) Niorna vann! Det var kul att sitta och tjöta med en massa trevligt folk också.

När vi kom hem så kollade jag och Emma på John Tucker Must Die och jag var så jävla trött! Jag somnade typ tre gånger, haha. Denna febern asså. Men imorgon är det skolavslutning, och även om jag kommer vara som en vandrande bacill så är det bara att uthärda! Sjuk kan jag vara resten av sommarlovet.

Nu kollar jag på The Simpsons och snart ska jag ha en "spakväll" för mig själv, och sen ska jag måla naglarna (Y)

puss

9 juni 2010

Kategori: Allmänt

Hejhej. Är i skolan just nu. Jag trodde att vi började klockan nio som alla andra men vi började egentligen vid åtta, iallafall de som ska repa på musiken. Så jag missade repningen. Idag är jag sjuk och allmänt deprimerad och vill bara gå hem. Fyfan asså :( Puss

8 juni 2010

Kategori: Allmänt

God morgon allesammans. Eller ja, jag gick ju upp för en timma sen men ändå.

Vid halv åtta imorse så gick jag och Emma upp till Tempo för hon skulle köpa med sig fika inför dagen på Naturhistoriska. Några frallor blev det där. När jag kom hem från affären slängde jag i mig en pannkaka och packade matsäcken. Nu dricker jag te och borde egentligen borsta tänderna och sminka mig inför dagen, så det ska jag göra nu.

Ha en fin dag
puss

7 juni 2010

Kategori: Bilder

Hejhej!

Har haft en väldigt bra dag. Skolan var chill, dill och grill. Det var den sista "riktiga" skoldagen, så det var gött. Efter skolan så åkte jag och Emma in till Göteborg. Hon skulle leta efter skolavslutningskläder och jag skulle främst leta efter presenter till Signe och Nora. Jag hittade det jag skulle och lite till.

Imorgon ska alla åttor till Naturhistoriska riksmuseet och sen ska vi eventuellt fika i Slottskogen, då ska vi ha med oss matsäck. Så jag gör pannkakor nu, och så ska jag ta med lite gifflar. Om det blir några kvar det vill säga. Höhö.


Väska från H&M, 99 :-




Örhängen från Glitter, 65 :-


Sockor från H&M, 49.50 :-


Nailpolish Remover från Åhlens, 35 :-
Lösnaglar från H&M, 85 :-
Nagellack från Maybelline (H&M), 49.50 :-
Nagellack från H&M, 39.50 :- (x2)


Present till min sötnos!



Present till Nora!

Awesome

Kategori: Bilder

Hallojsan! Kom hem från Borås från en halvtimma sen typ. Hittade en mobil tillslut!
Ä N T L I G E N.

Jag köpte även lite andra grejer:


Din Sko, 249 :-


H&M, 79.50 :-


H&M, 129 :-

6 juni 2010

Kategori: Allmänt

God morgon allesammans!

Just nu äter jag frukost och snart ska jag upp och byta om, sen ska jag och pappa åka till Borås för att köpa ny mobil till mig. Äntligen säger jag bara. Min mobil blev snodd i februari och jag har lånat pappas mobil från och till sen dess. Så det ska bli skönt med en egen mobil, med kamera och musikspelare. Och denna gången blir det abonnemang för hela slanten! :D

Vi ska ta en snabb tur in till knalleland också för att kolla efter ett par skor, eller två. Ett par ballerina och ett par gladiator sandaler, om jag hittar det vill säga.

puss

Green Day

Kategori: Allmänt

Jag kom precis hem från Green Day konserten. Pappa var så snäll och hämtade mig, Therese och Robin vid Ullevi.
Konserten var jättebra! Ett minus var att det var några stora killar som skulle trängas och hoppa så jag ramlade. Jag vågade inte säga till heller, var rädd att de skulle slå till mig, haha. Bille Joe är så snygg måste jag bara tillägga!

Snart blir det bedtime tror jag. Imorgon blir det luffiga Borås med pappa och köpa mobil, sen på eftermiddagen blir det träning.

Sov gott alla fina
puss

5 juni 2010

Kategori: Allmänt

Hejhej!

Igår kollade jag, Emma och några andra på fotboll här uppe i byn. Sen spelade vi lite boll på 7manna planen, trevligt trevligt. Sen cyklade jag och Emma hem och kollade på Save the Last Dance. Frida kom senare och vi tjötade lite, haha mycket tjejsnack blev det. De sov över här på kvällen, och eftersom mamma och pappa inte var hemma så slaggade vi i deras säng. Somnade inte föräns vid tre typ. Men fyfan vad gött man sov i den sängen! Lite mys på det, att alla tre sov i samma säng ;)

Nu ska jag ut i värmen och sola lite, sen ska jag göra mig i ordning för konserten! Green Day ikväll, tagga järnet. Har ståplats och insläppet börjar vid fem.

Ha en helt underbar dag!
puss

4 juni 2010

Kategori: Bilder

Hejhej! Har precis smörjt in mig med solkräm, jag börjar lära mig nu. Ska kila iväg till skolan om tio minuter så det är kanske dags att fixa iordning sig. Eller vad tror ni?

Grattis till Emma sötnosen som fyller femton idag! Jag hoppas du får en helt jävla underbar dag. Pökmyndig nu också ;)


Grattis!

3 juni 2010

Kategori: Bilder

Hejhej alla fina! Jag hoppas ni alla mår bra en vacker dag som denna, i alla fall här i västsverige.

Vädret har varit kanon hela dagen, likaså alla andra dagar denna vecka. Skoldagen började med lite redovisning av våra deckare. Det blev typ som ett vernissage. Vi gick runt och kollade på alla grejer och så fick vi fika också, inte helt fel alltså. Sen blev det en hel del solning på våran plåt, jag har lyckats bränna mig på bröstkorgen också, tummen upp för det. Idiot som jag är så tog jag ingen solkräm imorse, så jag ska ta och smörja in mig med after sun lotion nu.

Sista lektionen vi hade idag var spanska, och jag fick veta vad jag har för betyg. Jag gick därifrån med ett leende på läpparna i vart fall :)

På hemvägen gick vi förbi tempo och köpte hårfärg och glass. Härmed är jag nästan svart hårig, eller det är en väldigt mörkbrun färg. Signe min älskling hjälpte mig och färga det, även om det gjorde skitont när hon kammade igenom håret!

Jag fick även min klänning från Nelly idag, blev megaglad! Den är så fin och den satt helt perfekt! Nu ska jag bara hitta ett par fina skor att ha till.




puss

2 juni 2010

Kategori: Bilder

Bortsett från huvudvärken så mår jag förvånadsvärt bra! Skolan var slapp o go, underbart väder och underbara människor. Kan det bli bättre? Fick tillbaka provet vi gjort igår, om den industriella revolutionen. Jag fick MVG! Är så jävla glad, fick även veta vilket betyg vi fick i SO ämnena. Är supernöjd över mig själv, faktiskt.

Efter SO lektionen gick jag hem, för den satans huvudvärken vägrar släppa! Nu ska jag ta en tablett och så ska jag packa fotbollsväskan. Är dock inte taggad för matchen, men det kommer väl.

Just det ja, beställde en klänning från Nelly igår. Jag ska nog ha den på skolavslutningen. Jag tycker den var jättesöt i vart fall

Floral Contrast Dress SEK 399, Rare Fashion - NELLY.COM
Så här ser den ut!


pussar

1 juni 2010

Kategori: Allmänt

Helt otroligt att det redan är juni! Nu är det officiellt, nu är sommar'n här!

Chill dag i skolan, förutom historiaprovet då. Fy fan säger jag bara, det gick skitdåligt. Under hela tiden jag satt där så ville jag bara gå därifrån. Sen på biologi lektionen så slappade vi, vi gick ut i solen och stekte.

Har vart hemma en timma eller så. Käkade lite när jag kom hem, sen gick jag och Emma ut och solade. Hon pluggade också, dock inte så mycket. Något som är jävligt härligt och underbart, är att vi inte har någonting kvar att plugga på! Inga läxor eller prov över huvud taget, nada.

Jag är ovanligt taggad inför träningen ikväll, ska bli grymt kul! Hoppas det blir mycket skott och spel.

puss