maddebabe

ny blus

Kategori: Bilder

Tänkte visa er min nya blus från gina tricot. 249 spänn.







28e februari 2011

Kategori: Allmänt

Ojdå. Stängde av datan vid halv tre igår natt. Somnade säkert inte föräns vid halv fyra. Men jag har faktiskt inte varit trött, bara på morgonen när jag skulle gå upp. Det var riktigt jobbigt.

Skolan har varit helt okej, lektionerna flöt på bra. Finns inget mer att säga om det. När jag kom hem åt jag lite, och började läsa på religionen. kände jag att jag blev hur trött som helst, allt på en enda sekund. Lyckades iallafall läsa igenom hälften av sidorna, innan jag la mig i soffan och tog en powernap. Nu ska jag fixa käk med hjälp av mamma, pasta med pastasås (tomat och basilika). Goooottttt! Och ikväll blir det träning utomhus. Inte taggad denna gången heller.

puss

söndag

Kategori: Allmänt

Efter förra inlägget har jag inte gjort så mycket. Åt en jättegod middag som min farbror gjorde. Wok med nudlar, grönsaker och strimlad lövbiff. Hur gott som helst! Blir nästan sugen på att gå ner och äta mer.. Men bara nästan. Jag har faktiskt fått lite plugg gjort också. Jag har läst igenom alla religionssidor en gång iallafall. Bättre än ingenting, men kunde självklart pluggat mer men jag ville inte helt enkelt. Har kollat på solsidan, självklart. Men det var inte så roligt idag faktiskt. Nu ligger jag i sängen och ska snart försöka sova. Kommer nog inte gå så bra, iochmed att jag tog en lång powernap på två timmar förut på eftermiddagen. Skit samma, jag får väl vara trött imon då.

puss och sov gott!

27e februari 2011

Kategori: Allmänt

Åkte till axel igårkväll, där henke också var. Spelade lite kort oså, och kollade på när dom åt. Sen gick vi vidare till petter som hade lite folk hemma. Det blev en chillkväll med massa musik, skratt och prat! Trevligt trevligt. På kvällen drog jag, henke och axel hem till axel och kollade på paranormal activity 2 men jag somnade direkt när jag la mig i soffan typ. Så jävla gott att bara få sova när man är sjukt trött! Vaknade inatt flera gånger, och mådde jätteilla. Så jag fick springa på toa hela natten, och hela morgonen/förmiddagen. Var hemma vid halv ett igen iallafall. Tog en dusch, och mådde fortfarande jätteilla. Men efter duschen sov jag tills nu typ, hade ju inte sovit jättebra. Men nu har illamåendet gått över men jag är fortfarande sjukt trött. Och jag måste verkligen försöka plugga sen, läsa igenom massa sidor om hinduismen... Så jävla tråkigt, men det måste tyvärr göras.

puss

26e februari 2011

Kategori: Bilder

Hejhej! Gick upp vid elva imorse, åt frukost oså. Fick reda på att vi skulle åka till allum och köpa fotbollsskor till mig, så jag ställde in träningen idag faktiskt. Jag hittade ett par röda fotbollsskor från nike. Hur bekväma som helst! Men dock lite dyra, 1300 kronor. Från intersport, förresten. Hittade även lite annat. En vit blus och svarta örhängen från gina tricot. En svart blus och massa underkläder från H&M. Köpte även ett nytt fritidskort, alltid bra att ha!

Nu softar jag med lite musik, och väntar på att pappa ska sätta igång med maten. Hungrig!!!



25e februari 2011

Kategori: Allmänt

Äntligen är dagen här som vi alla har väntat på, fredag! Hur efterlängtat som helst. Helt underbart, nu är det äntligen helg!

Kom hem från bollebygd för en timma sen ungefär. Har handlat massa mat med pappa, och på hemvägen blev det pizza. Kebabrulle för min del, och självklart det obligatoriska glaset med cola till! Gott! Har även köpt lite choklad och chips, så det blir nog en myskväll hemma idag. Ikväll kommer min farbror hit också, så han får vara med. Måste gå upp lite tidigare imon också, träning på förmiddagen. Segt som fan!

puss

nya chanser

Kategori: Bilder

Maten smakade mycket bra förut, kyckling är en utav mina favoriter! Men det är nästan riset som gör det.

Har städat lite smått på mitt rum nu. Kollade i en låda och hittade alla mina fina solbrillor, det fick mig att längta till våren och sommaren ! Åh, vad underbart det kommer blir. En massa grillkvällar, badkvällar, myskvällar och fester med massa goa människor i solnedgången! Gott! Kommer antagligen göra något på dagen också, inte bara på kvällen, hehe. Hoppas det blir en varm och het sommar nu. Och kanske blir det någon festival eller så. Längtar, längtar, längtar!

Nu tänkte jag klinka lite på pianot, på det stycket jag ska spela på intagningsprovet inför gymnasiet. Men jag tänkte även öva in ett annat stycke, fast på gitarr. Isåfall blir det free falling med sång till. Eller så sjunger jag don't look back in anger med ett pianokomp. Men grejen är ju att jag ska våga sjunga inför en jävla jury också.. Nu ska jag öva iallafall, och lyssna efter vad som låter bäst!



24e februari 2011

Kategori: Bilder

Helt okej dag i skolan. Jag har nog kommit över det stadiet när jag bara känner mig skoltrött hela tiden, skönt är det! Jag hade bland annat ett spanskaförhör idag, gick nog bra tror jag. Efter lunchen tog jag och Signe en promenad upp till tempo där jag köpte två color och fyra kexchoklad. Gott! Fyra kexchoklader för tjugo kronor, hur bra som helst ju! Rena rama kapet där. Men har två kexchoklader kvar, ska nog försöka spara dom tills imorgon.

Torsdag idag, innebär att det är fredag imorgon. Det ska bli hur skönt som helst med helg, den är efterlängtad som fan! Jag ska äta massa chips, hur sugen som helst just nu faktiskt. Salt och gott! Iallafall, jag får nöja mig med mammas kyckling för tillfället. Men det är inte fel det heller.





ingen passande rubrik

Kategori: Bilder

Träningen var helt okej förut. Inte allt för jobbigt, och lite rolig faktiskt. Har spenderat kvällen framför datan och tvn, och druckit lite te faktiskt. Det var längesen!

Just det ja, målade mina naglar igår. De blev riktigt balla ändå, tycker jag.





23e februari 2011

Kategori: Allmänt

Idag är det ju onsdag då, och ni vet vad jag tycker om dom. Värsta dagen på veckan. Men jag tog mig igenom den utan att gå hem! Första lektionen på morgonen skrev jag ett religionsförhör, och fick VG! På gympan hade jag egen lektion, fotboll. Det gick skitdåligt tycker jag, men jaja.. Och sista lektionen hade vi en 80 minuter lång fysiklektion.. Mysigt liksom. Hur fan tänker man om man ge oss ett nationellt prov i fysik?! :o

Har precis ätit två gigantiska portioner pasta, med pastasås och sallad. Är nu sjukt mätt! Men måste ladda upp inför träningen ikväll. Sitter just nu framför the simpsons med ett stort glas oboy. Jag har blivit beroende av oboy och pucko den senaste veckan. Dricker det varje dag, seriöst! Men det är bara så underbart gott!!! Iallafall, känner mig jävligt trött så funderar på att ta en powernap på en halvtimma eller nåt innan det är dags att byta om..

puss

22a februari 2011

Kategori: Allmänt

Kom hem för en stund sen. Sitter just nu i soffan och dricker oboy, käkar rostat bröd och kollar på oc. Snart ska jag börja plugga lite smått på religionen också. Jag ska läsa igenom det en gång iallafall, det är ju ändå rätt många sidor.

Helt okej dag för övrigt. Var bara sjukt trött imorse, även om jag har sovit över åtta timmar. Gick runt i skolan som en zombie, och det kan nog mina klasskamrater intyga. Jag somnade på vissa lektioner, och somnade nere på högen också, haha! Jaja, skönt var det iallafall. Jag måste bara få tillägga att jag har sån jävla träningsvärk idag! Jag har ont i högerarmen från bowlingen igår, och ont i vaderna och i låren från gårkvällens fotbollsträning. Det är ju bra värk iofs, men ändå. Det gör oooont!

puss

trött

Kategori: Allmänt

Nu är jag helt slut alltså. På sista lektionen, profilen, åkte vi till mölnlycke och bowlade. Kul oså, men jag var sjukt jävla trött och hade en sprängande huvudvärk. Men det var kul ändå och jag vann faktiskt. Tog bussen hem (tjötade med petter som också var där) och var hemma vid fem, slängde i mig två mackor och åkte iväg till träningen. Träningen var helt okej, men mina vader var helt döda. Gjorde så jävla ont för varje steg jag tog typ. Men som sagt, det gick väl bra.

Nu ska jag kolla på lite tv oså, sen ska jag försöka lägga mig i tid. Känns som jag kommer lyckas faktiskt, eftersom jag har bara sovit i fyra timmar och det har varit full fart hela dagen så kommer jag nog somna rätt gött.

puss

21a februari 2011

Kategori: Allmänt

God morgon. Somnade inte föräns vid två igår inatt. Vaknade vid kvart i sju, och var faktiskt inte trött. Helt sjukt. Men gött. Fick lite panik nu på morgonen, jag har inte pluggat över huvud taget på hela lovet. Jag får skylla mig själv, visst. Men jag tycker inte man ska behöva plugga på lov. Jag tror jag har spanska prov idag, och religionsförhör på onsdag. Och så ligger jag efter i matten. Skulle egentligen behövt läsa lite fysik, men det hinner jag göra imorgon. Idag kommer jag inte hinna så mycket annat. Jag gissar på att jag kommer hem vid fem-halvsex tiden eftersom vi ska bowla på profilen. Och när jag kommer hem ska jag stressa iväg till fotbollsträningen som är utomhus. Mysigt, i typ 15 minusgrader.

puss

20e februari 2011

Kategori: Allmänt

Dålig uppdatering. Henke sov här i fredags, och igår morse gick jag upp tidigare för att träna. Opepp som fan, men gick ändå helt okej. På eftermiddagen tog jag och henke en spontantripp till stan för att käka på donken, sen åkte vi hem till honom i borås för att han skulle hämta kläder oså. Sen fick vi skjuts till rävlanda, för att tillslut åka till hindås. I hindås träffade vi axel, klint och kollade film oså. Sen satt vi på ett lager o drack kaffe med micha och amanda, haha. Men tillslut gick vi hem till axel och kollade på ytterligare en film. Vi somnade inte föräns vid sju nångång iallafall, och vaknade vid två. Jag har nu förstört dagen totalt. Lycka till med att kunna vakna imorgon. Skolan börjar imorgon, och jag ska gå upp vid halv sju typ. Lycka till som sagt.

puss

this is hardcore

Kategori: Bilder

Nu ska jag lyfta mitt arsle från soffan och bege mig upp till affären. Puss!





18e februari 2011

Kategori: Allmänt

Vaknade vid tolv idag igen, jag älskar att sova! Somnade inte föräns vid tre igårkväll. Har duschat och ätit frukost oså nu, ska nog ta en promenad upp till tempo och köpa mig något gott. Kanske lite choklad och cola kanske? Vi får se vad det blir, är sötsugen iallafall. Fredag idag, hoppas verkligen att det händer något ikväll. Orkar inte sitta hemma, har gjort det så många dagar på lovet nu.. Jaja, det löser sig säkert :)

puss

17e februari 2011

Kategori: Allmänt

Tio timmars sömn, underbart! Men känns som man förstör hela dagen med att gå upp så sent som klockan tolv. Men jag hade ändå inte gjort något vettigt, bara glo på tv eller nåt liknande. Sitter just nu framför tvn (...) och äter frukost. Jag har börjat bli mer onyttigt än vanligt, skäms! Idag blir det nämligen rostat ljust bröd och oboy till det. Det är ju väldigt gott faktiskt. Får försöka bli mer nyttig sen när skolan börjar igen. Usch, lovet är snart slut och jag har typ inte gjort något. Jag har slappat och varit med kompisar, men det är kanske så man ska spendera loven?

puss

te amo ♥

Kategori: Bilder

Några fina bilder från bloggen lelove ...












16e februari 2011

Kategori: Musik



Var framme i borås vid åtta igår kväll. Där hämtade henke, hans mamma och coffe mig för att åka vidare. Vi kollade på film, käkade massa onyttigt och hade en myskväll helt enkelt. Det blev en hel del skräckfilmer också, ganska bra faktiskt. Somnade vid halv fyra nångång, och gick upp vid ett. Gött som fan! Jag var tvungen att åka hem tidigare iofs, för att träna. Inte taggad överhuvudtaget. Men vem är taggad inför en fysträning ute i kylan? Minusgrader och is, underbart.. Ska käka pizza innan iaf, om bara pappa kan komma hem nångång!

puss

mästerkocken

Kategori: Bilder

Dagen blev som planerad, tillägnad till att göra absolut ingenting i princip. Har bara suttit vid datorn framför facebook, spotify och film typ. Myspys. Tog en efterlängtad dusch också. Men jag har faktiskt varit lite duktig idag ändå, gjorde middag åt familjen. Det fick bli pizza, enkelt och gott. Hehe, vi köpte färdig pizzadeg. Jag slängde på tomatsås, soltorkadetomater, pesto och mozarellaost. Underbart gott! Nu däremot, ska jag packa ihop lite kläder och så för att ta tåget till borås för att träffa henke och hans kompis och sova över där :)





15e februari 2011

Kategori: Allmänt

Uppdaterade ingenting igår. Men gjorde inte så mycket faktiskt. Lagade mat med emma, och så hyrde vi filmen i rymden finns inga känslor. Mycket bra film. Sen kom frida också, och vi slappade hela dagen/kvällen i stort sett. Gott!

Idag har jag sovit ut ordentligt. Somnade vid ett nån gång, och vaknade vid elva.. Det är alltså tio timmar bara där! Underbart. Idag blir det ännu en slappdag för min del, min förkyldning har inte släppt helt heller så ska försöka bli helt frisk nu.

puss

13e februari 2011

Kategori: Allmänt

Gårkvällen blev lite knasig. Gick över till emma och frida och gjorde mig iordning, sen tog vi sjubussen till landvetter med massa annat folk. I landvetter var det helt dött till en början, men efter typ tre-fyra timmar ordnade det upp sig, haha! Hade en kul kväll med mina vänner, och lärde känna nya kontakter också. Kul kul! Jag, signe, henke och några andra tog tvåbussen hem, och sen så slaggade henke hos mig. Vi gick upp vid halv tolv typ, och sen kom emma och frida hit och tjötade ett tag. Sen på eftermiddagen kom petter också, så har vi bara spelat tvspel i stort sett. Soft!

Nu väntar jag på att middagen ska bli klar; grillat kött med pommes, bearneisesås och en fet sallad. Gottit! Och jag är så jävla glad för att vi har lov nu, hur gött som helst!

puss

get the party started

Kategori: Bilder

Nu är jag på bättre humör, och känner mig lite mer taggad inför kvällen.

Jag tog en promenad upp till tempo förut, med emma och frida. Jag köpte lite mat oså. Idag blev det riktigt avancerad matlagning.. Jag kokade pasta och värmde pastasås och gjorde en liten god sallad till det. Enkelt men jättegott!

Ska slappa framför en film i en timma typ, sen ska jag börja göra mig iordning lite smått. Ska kolla igenom garderoben och se vad man hittar.





förbannad

Kategori: Allmänt

Träningen var förjävlig. Jag är inte helt frisk, så det var hur jobbigt som helst. Känns som all min kondition har försvunnit och så kände jag mig illamående och svimfärdig hela tiden.

Har precis snackat med pappa lite, och nu är jag jävligt förbannad! Nu förstörde han hela min kväll. Helt sjukt hur irriterad jag är just nu, känner verkligen inte för nånting. Det är egentligen en skitsak att vara arg för, men ändå. Irriterad för att jag ärligt talat inte har någon dricka till festen ikväll. Kul att gå runt o vara spiknykter och stel och tråkig. Helt jävla dryg typ! Irritation.

12e februari 2011

Kategori: Allmänt

God morgon! Idag har jag sovit ut ordentligt. Somnade vid ett, halv två nån gång igår kväll. Och gick upp vid elva imorse. Ändå nio timmar, gött!

Om en halvtimma ungefär ska jag börja göra mig iordning för träningen, har inte tränat på hela veckan så det behövs. Men jag är inte taggad eller peppad för fem öre. Jag hatar dessa träningarna, det finns inget roligt med dem över huvud taget. Ikväll ska jag till Landvetter med några kompisar på lokalfest, jag hoppas det blir kul iallafall!

En sak bara, jag förstår mig verkligen inte på killar. Vad tänker de med? De verkar vara en aning schitzofrena.. Iallafall de som jag har stött på.

puss

you ain't nothing but a vulture

Kategori: Musik



Idag blir det en riktig chill fredag. Förut kände jag verkligen för att göra nåt, men mina kompisar ville ha myskväll typ. Och en annan befinner sig för långt bort, så det blir slappt. Har precis kollat på film, letters to juliet. Fin och mysig film! Perfekt med romantik, något man kanske borde se nu eftersom det är alla hjärtans dag på måndag. Är det bara jag som inte har en jävla aning vad man ska göra? Slutar väl upp med kompisarna, men hade ju velat mysa med en pojke lite så. Ursäkta ärligheten, men så är det faktiskt. Nä, nu ska jag käka middag här!

puss

11e februari 2011

Kategori: Allmänt

Försov mig imorse.. Började vid åtta, och vaknade nån gång strax därefter. Var med en stund på lektionen iaf, sen på håltimman gick jag ner till högen o chillade. Försökte plugga på religionen, men det gick mindre bra. När vi väl skulle ha religionen så orkade jag inte, kändes helt meningslöst. Så jag drog till med en vitlögn helt enkelt, och drog hem istället. Fy skäms, men allt känns så jävla meningslöst nu för tiden. Jag är extremt skoltrött...! Men nu ska jag inte tänka på skola mer, för nu har vi sportlov! Och så är det helg. Ikväll blir det nog bara till att stanna hemma tror jag, och imon ska jag antingen till landvetter till nån lokalfest eller så hamnar jag hos nån kompis. Vi får se på den.

puss

you can't stop my shine

Kategori: Musik



Konstig dag. Började vid kvart över åtta, och skrev uppsats i svenskan. Jag tror att det gick ganska bra faktiskt, jag är nöjd med min text iallafall! Hade håltimma i över en och en halvtimma, för att sen ha musik egentligen. Men då kollade vi på en tråkig faktafilm med resten av alla niorna. Meningslöst. Jag var hemma vid ett typ, och försöka läsa lite på religionen. Men efter en stund kunde jag inte läsa mer, eftersom ögonen gick i kors hela tiden. La mig ner och tänkte sova i en tjugo minuter ungefär, vaknar kvart i fyra istället. En powernap som var tänkt att ta tjugo minuter tog istället två timmar. Bra där madde, bra där. Jag kommer aldrig kunna somna inatt! Buhu, jag som verkligen behöver sova på natten. Jag kommer vara helt död imorgon.

Nu ska jag äta middag, pannkakor! Sen ska jag läsa färdigt alla religionssidor. Och vill bara påminna om att det är fredag imorgon, men sen så har vi lov! Helt jävla underbart.

puss

10e februari 2011

Kategori: Allmänt

God morgon! Vaknade först vid kvart över sex, och trodde att jag hade fått ett sms. Jag var helt säker att jag hörde den där sony ericsson sms signalen ni vet, men jag kollade på mobilen och hade inte fått några nya händelser så jag somnade om. Klockan ringde vid tjugo i sju, och jag snoozade till sju. Just nu sitter jag och äter frukost: havregrynsgröt med lite sirap och mjölk. Var även sjukt sugen på cola, så hällde faktiskt upp ett glas med det också..

Idag har vi nationellt prov i svenska, uppsatsskrivning. Jag hoppas verkligen att det går bra, att jag kommer på snabbt vad jag ska skriva! Hoppas verkligen att det är bra ämnen att skriva om också. Vi ska ju sitta där i tre timmar så jag har laddat upp med cola, ballerina, bilar och en kexchoklad!

puss

uttråkad

Kategori: Bilder

Har precis varit ute i området och försökt sälja lite newbody-kläder. Så jävla tråkigt, men måste göras. Det var några som köpte, men gick dock inte till alla grannar. Just nu softar jag framför datan och filmen The Break-up. Ska försöka lägga mig i tid ikväll också!!

puss
kyss





9e februari 2011

Kategori: Allmänt

Jag tog mig igenom dagen. Har nog aldrig varit så trött som jag var imorse. Fy fan alltså. Dagen var helt okej, bortsett från fysiklektionen på 80 minuter, som var den sista lektionen för dagen. Tortyr. Onsdagar är tortyr.

Nu har jag gnällt färdigt iallafall. När jag kom hem åt jag lite, och har precis tagit en dusch. Jag ska plugga lite på islam, sen måste jag upp till tempo och köpa fika inför morgondagen. Nationella proven i svenska, uppsatsskrivning, tre timmar.. Jag kommer behöva massa socker. Sen ska jag försöka gå ut och sälja lite newbodykläder också. Opepp som fan. Skippar träningen idag också förresten, är inte helt frisk än! Det enda jag vill göra just nu är att bara lägga mig och sova, är hur trött som helst!

puss

bättre

Kategori: Bilder

Har slappat hela dagen, och jag känner att jag är på bättringsvägen! Jag ska till skolan imon iallafall, och jag måste stå ut. Eftersom onsdagar är den värsta dagen.. Det gnäller jag om varje vecka, när den jävla dagen kommer! Just nu sitter jag och softar go musik och äter avokadosallad med stekt ägg. Ska försöka lägga mig om en stund, men tror inte det kommer bli så tyvärr..





8e februari 2011

Kategori: Allmänt

Gick till skolan ändå, även om jag var hur förkyld som helst. Men vi hade svenska på morgonen, och vi hade nationella proven. Men efter svenska lektionen gick jag hem igen, jag gick runt och hostade och näsan rann hela tiden. Känns inte så bra att vara i skolan då faktiskt. När jag kom hem hoppade jag i myskläderna och satte på en film och la mig i soffan, efter en halvtimma ungefär så somnade jag och vaknade nyss typ. Härligt! Ska försöka plugga lite snart, och i eftermiddag/kväll ska jag gå runt till alla grannar och höra om de vill köpa lite newbody-kläder. Vi samlar nämligen in pengar till våran klassresa. Men måste få lite plugg gjort innan dess!

puss

7e februari 2011

Kategori: Allmänt

Jag har seriöst inte mått så här dåligt på länge. Jag är hur förkyld som helst, och lite av febern sitter fortfarande kvar. Det kliar i ögonen, och de tåras hela tiden. Det kliar i näsan, och det rinner hela tiden! Halsen gör hur ont som helst, och jag har knarkat fisherman's hela helgen.. Fyfan vad äcklig och skabbig jag känner mig. Måste ta en dusch sen också. Idag skulle jag egentligen tränat, vi ska träna ute nu. På gruset. Skippar nog det när jag är så här sjuk. Hade seriöst dött eller nåt sånt om jag hade tränat. Nu ska jag ladda ner nån film eller nåt!

puss

sweet sixteen

Kategori: Bilder

Här kommer en massa bilder som är lånade av Emma och Ida!





















puss

6e februari 2011

Kategori: Allmänt

Grymt! Kvällen blev väldigt lyckad igår faktiskt. Till att börja med så blev pizzorna hur goda som helst! Bålen/välkomstdrinken också faktiskt. Jag är överraskad av mig själv, jag som aldrig har blandat någon bål i hela mitt liv. Folket började komma runt sju, jag var dock inte helt klar oså. Men vafan, det blev bra ändå. Orkar inte gå igenom hela kvällen, men jag hade det grymt kul iallafall! Alla drog hem vid tretiden och jag bäddade åt Henke o Axel, och jag och Ida fick trängas i min säng. Vi låg och pratade till halv sex någongång typ. Inte Henke iochförsig, han däckade direkt. Gick upp vid elva imorse, åt frukost. Petter kom hit o käkade frukost med oss, och sen drog vi och kollade på när han dömde en innebandymatch. Lite småsegt så, men bättre än att sitta hemma och göra ingenting. Axel och Ida tog bussen hem, jag och Henke gick hit. Han stack nyss till sin träning, och jag tänkte kolla på någon film nu.. Bilder kommer antagligen upp senare under dagen!

puss

5e februari 2011

Kategori: Allmänt

Hallå där! Gick upp vid nio imorse, var helt död! Min hals gjorde så jävla ont så jag visste inte vart jag skulle ta vägen. Tog bussen in till stan, och var inne vid elva. Mötte upp min kusin o kollade lite affärer, sen följde jag med när hon skulle tattuera sig. Var hemma vid halv två, och sov i en och en halvtimma ungefär. Har precis duschat, och ska sätta igång med pizzan här nu. Jag och mina närmaste ska träffas innan, och ha lite födelsedagsmiddag. Sen ska vi börja göra oss iordning lite smått, sen drar partyt igång!

puss

ännu mera mys

Kategori: Bilder

Klar i duschen med bastu, rakning, ansiktmask och noppring av ögonbrynen. Nu ska jag äta lite gott och kolla på någon mysig film. Önskar bara man hade någon att mysa med!



myspys på egen hand

Kategori: Musik

Har känt mig småkrasslig hela dagen, men det börjar bli bättre faktiskt. Nu är jag astaggad inför helgen, kommer bli sjukt kul!!! Taggar med musik på hög volym på surround systemet just nu. Men snart ska jag göra iordning ett eget litet hemma spa.. Tända ljus, mysig musik långdusch och raka benen oså, göra en ansiktsmask och kanske ta en liten bastu också. Jag kör nog på det ikväll, och vilar upp mig inför imorgon.

Här får ni ett litet smakprov av vad helgen kommer bestå av.. Party!



fredag

Kategori: Allmänt

Helt okej dag i skolan faktiskt, även om jag har haft sjukt ont i halsen och hostat hela dagen typ. Sista lektionen hade vi religionsförhör, tror att det gick rätt bra faktiskt. Var hemma vid halv fyra typ, och har städat sen dess. Ska ju ha födelsedagsfirande imorgon så körde på stort och storstädade hela huset. Gick hyfsat snabbt ändå! Två timmar bara.

puss

4e februari 2011

Kategori: Allmänt

Usch. Mår inte bra alltså. Jag har väldigt ont i halsen, och fryser hela tiden och det värker i kroppen. Men en varm kopp te gjorde det bättre för tillfället. Skulle nog egentligen behövt stanna hemma idag med, men missar så mycket i skolan just nu. Idag har vi matte, och jag ligger efter nån sida eller två. Och så har vi religionsförhör idag, skulle ju egentligen gjort det i onsdag men jag gick hem. Vill bara ha det överstökat. När jag kommer hem ska jag vila, och storstäda huset! Det blir en lugn fredag idag.

puss

you tossed it in the trash

Kategori: Bilder

Nu har jag faktiskt pluggat lite! Pluggade matte tills räknehäftet tog slut, och jag har läst igenom religionen en gång. Ska läsa igenom sidorna en gång till sen. Har precis tagit en dusch också, och har bytt min piercing! Den är riktigt fin alltså.. Nu ska jag lindra min hals lite genom att äta glass framför en film!



3e februari 2011

Kategori: Allmänt

Sämsta timingen någonsin.. Vaknade med huvudvärk, magont och feberfrossa imorse. Somnade om och vaknade vid elva ungefär. Har ätit frukost, och suttit vid tvn lite. Nu ska jag förflytta arslet härifrån, ta tummen ur och plugga för en gångs skull! Jag måste plugga matte och läsa på religionen.. Gud vad roligt. Det finns inga ord för att förklara hur skoltrött jag är just nu, och hur mycket jag hatar skolan.. Iallafall, jag ska nog ta en dusch innan jag sätter igång med pluggandet.

puss

2a februari 2011

Kategori: Allmänt

Inte okej alltså.. Jag gick hem idag igen. Jag hatar onsdagar, därför gick jag hem. Och så var jag sjukt, jävla trött och hade världens huvudvärk. Men den versionen fick inte mamma ta del av, då hade hon bara blivit arg på mig som bara går hemma hela tiden. Så istället hade vi halvdag..

Var hemma vid elva och åt lite lunch, sen la jag mig i mamma o pappas säng och kollade på film. Självklart somnade jag också och sov i en och en halvtimma ungefär. Har suttit här sen dess typ. Ska försöka plugga lite sen, om jag orkar och vill :)

puss

smärta

Kategori: Allmänt

God kväll. Det blev inget plugg över huvud taget förut, inte bra i och med att jag har ett religionsförhör imorgon. Efter middagen så körde pappa mig till träningen.. Vi spelade i början, sen sprang vi och slutade med styrka. Lår! Fy fan vad ont jag har i mina ben nu, helt slut. Jag kommer ha världens träningsvärk imorgon. En annan kroppsdel jag har ont i är brösten.. De värker så in i helvete. Kanske är bra iochförsig, de kanske växer!

Nu ska jag läsa lite på religionen (islam) sen ska jag försöka lägga mig i tid, alltså inte klockan ett som det har blivit de andra nätterna.

puss

trött !

Kategori: Bilder

Äcklig dag! Har ju bara sovit 4-5 timmar inatt, hur dåligt som helst. Direkt när jag vaknade så tjafsade mamma med mig, orkade verkligen inte med det. Var samma sak när jag kom hem från skolan igår. Jaja iallafall, skolan var hur seg som helst! Känns som jag börjar bli sjuk också, som är helt fel läge. Hade en halvtimmas rast innan matten förut, somnade på högen bland allt kaos! Hur skönt som helst faktiskt. Kändes mindre bra att resa sig upp och gå ut i kylan och gå på en seg, tråkig mattelektion. På hemvägen gick jag och emma förbi tempo och jag köpte lite choklad, gott! Jag kör på belöningsmetoden faktiskt.. Ska nämligen börja plugga snart, och så ska jag ju träna ikväll också. Inte taggad överhuvudtaget! Jag hatar dessa träningarna, när vi bara har fys/kondition/styrka. Det är hemskt!


haha, hittade en gammal bild!

1a februari 2011

Kategori: Allmänt

Ny månad, nya tag! Eller man kan åtminstone försöka.

Somnade vid ett igår kväll, och har inte lyckats somna i en djup sömn. Vilket resulterade i att jag är jävligt trött idag! Plus att det är mycket på gång nu också, jag hoppas verkligen att allt löser sig för båda så att båda mår bra i slutändan. Iallafall, äter frukost och kollar på tv just nu. Ska snart gå upp och försöka komma på vad man ska ha på sig i skolan idag..

puss