maddebabe

And the truth been told, I miss you. And the truth been told, I'm lying

Kategori: Allmänt

Nu har jag legat ute i solen i nästan tre timmar och lyssnat på musik, pluggat so och sovit lite. Haha, göttans. Men måste fortsätta plugga lite strax.

När mamma kommer hem från affären blire grill! Underbart. Sommar'n är här!

puss

Efter regn kommer solsken

Kategori: Allmänt

Det är i alla fall det jag hoppas på. Det kan nästan inte bli värre.

Vi fick sluta tidigare från spanskan, fan vad gött asså. Så nu har jag gjort klart svenska grejen, jag har gjort en baksida till min deckare. Haha, det blev jättekort. Typ tre meningar eller nåt sånt.

Nu ska jag lägga mig ute i solen och läsa lite historia. Lite färg kanske man får i alla fall. Haha, jag kommer faila totalt på detta provet! Vad gör det egentligen? Men jag hoppas på ett VG, fast ett G gör inte så mycket det heller.

puss

31 maj 2010

Kategori: Allmänt

God morgon. Sitter och käkar frukost just nu: müsli och te. Mumma.

Mår nog sämre idag än vad jag gjorde igår. Men bara jag tar mig igenom dagen så. När jag kommer hem sen efter skolan måste jag plugga historia och svenska!

puss

Söndag

Kategori: Allmänt

Förlorade matchen förut med 2-1 tror jag. Vi var bättre, så enkelt är det. Efter matchen cyklade vi hem och sen kollade jag och några andra på B-laget här uppe. Mycket trevligt, men jag blir lite fundersam ibland angående vissa saker. Mina närmsta vet nog vad jag syftar på.

Nu har jag en jävla huvudvärk, känner mig febrig, är arg på skolan och lite smått deprimerad och irriterad/besviken/ledsen. Funderar seriöst på att skita i skolan imon och stanna hemma och plugga. Men på något konstigt sätt så vill jag ändå gå. Jaja.

Godnatt, dröm sött
puss

So tired of wishing you were here

Kategori: Allmänt

KUKUKUKUKUKUK!

Jag känner mig så jävla förbannad, ledsen och jag vet inte vad. Ibland vill jag bara lägga mig i sängen och sova och totalt glömma allt som har med omvärlden att göra. Jag längtar som fan tills jag börjar på gymnasiet och kan träffa nya människor, framför allt killar.

Nu ska jag gå ner och spela piano och tycka synd om mig själv, sen ska jag banne mig plugga på den helvetes jävla industriella revolutionen!

30 maj 2010

Kategori: Allmänt

God morgon allihopa. Sovit gott?

Igår kväll så tog jag, Emma och Frida en promenad runt samhället. Jag fick fnatt som vanligt och skämtade hej vilt. Men jävligt kul var det ändå. Haha. Sen kom Henke hit och vi kollade på en film.

På kvällen var jag lite nedstämd och det brukar alltid gå över när jag får sova, men det verkar inte ha fungerat. Jag är fortfarande lite nere, och irriterad också för den delen. Det går väl förhoppningsvis över under dagen.

Idag måste jag läsa lite historia, vi har ju prov om den industriella revolutionen på tisdag. Längtar lite smått ihjäl mig... Höhö. I eftermiddag är det derby här i Rävlanda! Haha, vi spelar mot serieledarna och "rivalerna" sen. Så nu måste jag tagga järnet och lägga alla mina bekymmer åt sidan. Efter våran match så spelar B-laget match, får se om jag kollar på den. Skulle behöva plugga ännu mer. Vi får se helt enkelt.

Ha en fin dag.
puss

29 maj 2010

Kategori: Bilder

Hej allihopa!

Hade en heldag i Göteborg med Frida idag. Emma och vi tog samma buss in, Emma skulle nämligen träffa en kompis i stan. Jag köpte bl.a en tröja, en bikini och presenter till Emma och Signe.

Nu sitter jag och Frida och diggar med till Don't Stop Believing. Den är så jävla bra! Lätt den bästa låten. Ikväll blir det väl någon film som vanligt med Fridich och Emma Pemma ;)

Tack för en bra dag, göllungar! ♥


Linne från Gina Tricot
129:-


Bikini från H&M
79:- /delen

28 maj 2010

Kategori: Bilder

Hejhej. Äntligen är det fredag, helt underbart!

Hade en bra dag i skolan idag. Teatern var bra, men jag blir så förbannad på vissa idioter som är så respektlösa och aldrig kan hålla käften! Dessa människor går ju ändå i åttan och nian, lite vett i skallen borde de ha.

När vi kom tillbaka hem så käkade vi lunch och sen hade vi "tjejsnack" med skolsköterskan om hur vi mår och om sex och könssjukdomar. Intressant och viktigt att veta! Sen hade vi teknik, aptråkigt. Men vi hade en kort lektion, så det var ändå helt okej.

Får se vad som händer ikväll, det är P14 match uppe vid Bråtared iallafall. Om det kommer trevligt folk dit och kollar så kommer jag kanske upp. Men vi får se.

Nu ska jag nog gå över till Emma och se om hon har lust att kolla på någon film eller nåt :)


Vackraste Emma!


puss

27 maj 2010

Kategori: Bilder

Hejsan allihopa. Slänger in ett inlägg så här på kvällen.

Imorse tog jag en sovmorgon, eftersom svenska lektionen var frivillig. Det behövdes. Men jag sov bara i åtta timmar, kunde ha sovt mycket längre. Vi hade halvdag idag, så vi hade bara två lektioner: matte och gympa. Underbart. Men på gympan var vi bara sex (?) stycken! Så jävla dåligt asså. Jaja, det var roligt ändå. Bara att jag kastade och sköt bollar på allihopa, haha!

När jag kom hem så kollade jag äntligen på Transformers, sen gjorde jag mig i ordning för Marcus studentmottagning. Eller vad man nu ska kalla det. Är så glad för hans skull! Hade dock ingen aning om att han är egen företagare och är musikproducent. Fräckt. Har suttit vid datorn sen jag kom hem, och fixitrixat med musik och sånt där.

Imorgon ska vi på teater i Mölnlycke och se I Taket Lyser Stjärnorna. Jag har både läst boken och sett filmen, så det ska bli roligt att se den på teater också. Den är säkert jättebra. Bussen går vid kvart i nio och jag skulle egentligen har börjat över en timma senare, så det är ju självklart lite segt. Men det gör inte så mycket, jag får ju träffa trevligt folk! Nu ska jag gå och läsa ur Expert På Att Rodna tills jag somnar.



Kusin Marcus!

Syskonkärlek?

Kategori: Allmänt

Ibland blir jag helt galen på min syster Therese!!! Hon lånar alltid grejer av mig utan att fråga (skor, kläder, smycken osv). Hon får spel om jag ens frågar henne om jag får låna hennes grejer. Och på lördag ska jag och Frida in till stan och jag ska bl.a leta efter present till Emma som fyller år nästa vecka, och jag har inget busskort. Så jag tänkte fråga Therese om jag fick låna hennes fritidskort. Hon är hos hennes pojkvän 24/7, alltså inte bara på helgerna. Så när jag frågar om jag får låna hennes fritidskort så säger hon nej, och att hon ska vara med sin pojkvän. Hur jävla egoistisk får man bli? Hon kan väl för fan offra sig en dag?! Idiot säger jag bara. Jag tänker inte köpa ett fritidskort denna månaden, isåfall i juli någongång. För just nu behöver jag inte det. Jag åker in till stan någon gång i månaden, då behöver man inte ha fritidskort. Då känns det jävligt onödigt att punga ut 600 spänn för ett busskort man inte ens har användning för. Varför måste hon vara med sin jävla pojkvän varje dag för? HON DRIVER MIG TILL VANSINNE IBLAND!!!

Movie time

Kategori: Allmänt

Snart kommer Fridolf hit och vi ska checka någon film. Kanske blir det Transformers?

Och ikväll är det Grey's Anatomy och True Blood. Jag har laddat upp med Marabou Apelsin Krokant!
U N D E R B A R T

26 maj 2010

Kategori: Bilder

Hej allihopa!

Hade ingen överdrivet bra dag i skolan idag. Onsdagar är definitivt den värsta dagen i skolväg! Fy fan asså. Vi hade ju fysikprov idag, jag tror det gick ganska bra. Jag kämpar för att ha kvar mitt G i alla fall. Men idag vara bara en allmänt skitdag.

Ikväll ska jag bara ta det lugnt och inte plugga ett skit! Det har jag gjort tillräckligt mycket denna veckan. Ska plugga i helgen inför historiaprovet istället.



Ny bild :)


puss

25 maj 2010

Kategori: Allmänt

Hejhej. Har en sådan jävla huvudvärk, jag tror jag ska dö alltså.

Skolan har varit helt okej idag, vi hade praktiskt prov i hemkunskapen. Jag och Signe gjorde en rotfruktspanna med varsin quornfilé och till dessert gjorde vi en drottningpaj (jordgubb, hallon och blåbär). Det var väldigt gott, och jag var så jädrans mätt! På svenskan fick vi information om gymnasieval och sånt där, och vi fick tillbaka våra deckare. Jag fick VG och det är jag nöjd med, det var definitivt inget MVG arbete som jag hade gjort. Jag förtjänade mitt betyg. Lilla gummsan Signe blev så missnöjd över sitt resultat att hon gick hem. Du var jätteduktig sötnos, hade jag varit Jessica så hade jag gett dig MVG hela vägen! ♥

Vi hade ju geografiprov idag också, det gick jättebra! Jag skrev på alla, men vi får se om jag prickade ut länderna på rätt ställe, höhö. När vi hade skrivit klart fick vi sluta, då var det typ en timma kvar till nästa lektion. Så vi gick ner till högen och kollade på Pretty Woman.

Jag borde egentligen plugga fysik. Men nu ska jag ta en huvudvärkstablett och ta någonting att äta, sen blir det plugg. Och ikväll är det träning. Göttans.

puss

Now you're gone, and I need you here tonight ♥

Kategori: Musik



Nu har jag börjat med belöningsmetoden, så efter att jag hade pluggat lite fysik och gjort klart engelska arbetet så gick jag upp och köpte en liten godispåse i Tempo, busigt. Nu har jag lite dåligt samvete faktiskt. Varför köpte jag den egentligen? Pluggade lite mer när jag kom hem, sen tog jag en långdusch och hade lite egentid och rakade benen och armarna och sånt där. Sen blev det bodylotion på det och jag nopprade ögonbrynen. Sen kollade jag klart på Helens Små Underverk. Haha, det tar lång tid för mig att kolla klart på en film.

Nu ska jag kolla igenom geografin en sista gång, sen ska jag lägga mig i sängen och läsa Expert På Att Rodna. Jag tycker inte att den har varit jättebra hittills, och jag har snart läst halva boken. Men de flesta säger att den är bra, så jag får lita på er.

Ha en underbar kväll ♥
puss

24 maj 2010

Kategori: Allmänt

Hejhej. Försov mig idag, vaknade vid halv åtta och skulle gå hel. Jag hann inte äta så mycket till frukost, bara en knäckemacka. Jag fick strunta i gympaväskan idag. Jag trodde att det skulle bli kallt idag så jag tog mina tighta svarta jeans, väldigt varmt blev det under dagen. Det är i och för sig skönt att det har varit varmt.

Vi hade SO idag, så nu kan jag alla länder inför provet imorgon, göttans. Jag ska bara kolla igenom dem någon gång innan jag lägger mig sen. När jag kom hem från skolan så gick jag med Emma och Fredrik och köpte glass, så jävla gött asså. Sen när jag kom hem så la jag mig ute i solen och stekte och läste lite ur fysiken. Nu har jag skrivit klart min engelskauppsats om mitt liv, den fick heta Memory Lane. Och nu ska jag läsa lite fysik igen. Åh all denna underbara skola. Denna veckan har vi två prov: kartprov och fysikprov. Och två inlämingar: engelskan och göra en bokrecension om våran deckare. Sedan har vi bara en grej kvar: prov i historia nästa vecka, den industriella revolutionen. Oh, the joy. Men sen är det inte långt kvar till sommarlov!
U N D E R B A R T  ♥

Summer!

Kategori: Bilder

Matchen gick bra, bara att vi kom tio minuter innan matchstart. Haha, vilken jävla omväg alltså. Vi vann i alla fall med 7-1, superbra! Och vilket väder vi har haft idag, underbart. Men det ska bli sämre väder i veckan, inte lika underbart.

Nu har jag precis gjort en paj, jag var så sugen på något gott! Så jag tog bären som blev över från igår, men vi hade dock ingen vanlijsås hemma. Men det fick bli vaniljglass istället, inte helt fel det heller.

Jag hittade en massa bikinis som jag vill köpa:


Gina Tricot


H&M


H&M


H&M

I found a reason for me, to change who I used to be. A reason to start over new, and the reason is you

Kategori: Allmänt

Hej allihopa. Vid tolv så tog jag en promenix runt samhället med Signe och Nora, när jag kom hem så käkade jag lunch. Sen var jag duktig och satte mig och pluggade fysik. Jag läste igenom alla sidorna och gjorde en sida med studieuppgifter. Jag ska försöka plugga lite sen efter matchen också. Sen satte jag mig här vid datorn och skulle skriva på min engelska uppsats men en massa musik vilseledde mig, så jag har laddat ner låtar till iPoden istället. Busigt värre.

Samling uppe vid Bråtaredsvallen om en halvtimma, nu är det dags att packa väskan tror jag.

puss

23 maj 2010

Kategori: Allmänt

God morgon. Vädret ser bra ut idag, men inte lika bra som det var igår. Men ändå.

Sitter här och dricker te och kollar på Summerland just nu, ska förmodligen ut på en promenad snart så jag äter frukost efter den. Och jag måste plugga idag alltså, speciellt fysik. Sen får vi se hur mycket klockan blir, samlingen till matchen är halv fyra.

Ha en fin dag
puss

I fell in love, in love with you suddenly. Now there's no place else I could be, but here in your arms ♥

Kategori: Allmänt

Vilken underbar kväll jag har haft! Jag började promenera hemifrån vid tjugo i fem och var framme hos Nora vid hel. Vi gjorde i ordning lite med maten och så, sen satte vi oss ute vid gräsmatten och käkade buffé. Helt underbart. Vädret var ju på topp också. Sommaren är på väg. Vi satt där ett tag och bara tjötade. Sedan gick vi upp på Noras balkong och käkade efterrätt och sånt där. Vi spelade olika spel, pratade, lyssnade på musik och skrattade. Vid halv ett någon gång så skulle vi alla hem, och jag ville inte gå helt ensam i skogen så Jessica skjutsade hem mig på hennes moppe, verkligen jättesnällt! Haha, jag har aldrig åkt moppe förut, det var skööööj! :)

Nu ligger jag i sängen och ska kolla på en film. Helens Små Underverk tror jag att det blir. Imorgon ska jag sova ut, sen ska jag nog ut på en "morgon" promenad med Signe
Jag måste försöka plugga lite geografi och fysik också. Jag får ju inte glömma matchen heller. Fullt upp med andra ord.

Tack för en underbar kväll mina fina vänner  ♥

Godnatt, dröm sött
puss

If I'm not back again this time tomorrow. Carry on, carry on as if nothing really matters ♥

Kategori: Bilder

Queen är så bäst ibland. Älskar Bohemian Rhapsody.

Nu har jag gjort klart min paj. En sats var till 4-5 personer så jag gjorde dubbel sats, men det ser ändå ut som om det är jättelite. Förhoppningsvis finns det fler efterrätter än min lilla paj.

Vi ska vara hos min vän Nora klockan fem, så jag ska försöka hinna lägga mig i solen och läsa lite fysik. Sen ska jag duscha och välja ut kvällens kläder, smink och smycken. Och så får vi inte glömma håret. Fanken. Vad ska man göra egentligen?


mäster bagar'n


skit att det blev så  jävla lite!



pussar

The smulpaj ♥

Kategori: Bilder

Stack upp till Tempo med Frida, men det fattades visst lite pengar. Så vi gick till mammas jobb och hämtade lite cash. Hon jobbar typ två minuter ifrån affären, så det gjorde inte så mycket. Pucko som jag är så gick jag med mjukisbyxor, inget smart drag eftersom det är typ 30 grader i solen. Mycket varmt alltså. Men nu har jag i alla fall köpt frysta blåbär och hallon, och vaniljsås. Nu ska det bakas paj.




osminkad och go ;)

Nu måste jag förflytta mig härifrån och börja baka.


puss

22 maj 2010

Kategori: Allmänt

God morgon. Först vaknade jag vid halv åtta av pappa som ringde och undrade varför jag inte var i skolan. Nu är han helt borta alltså. Haha, blev lite irriterad för jag kunde inte somna om helt. Så jag lov och halvsov tills halv elva. Jag ställde klockan på halv elva och när den ringde så kunde jag knappt lyfta kroppen, är så jädrans seg från matchen igår!

Vädret ser superbra ut idag, och en vän fyller ju år idag. Snart ska jag pallra mig upp till affären och köpa lite blåbär och hallon. Måste bara hålla mig, så att jag inte börjar äta på den innan jag ska dit. Hehe, smulpaj är farligt gott!

Nu måste jag dock äta frukost, sen ska jag lägga mig ute i solen och försöka läsa lite fysik -.-

puss

Save tonight, and fight the break of dawn. Come tomorrow, tomorrow I'll be gone ♥

Kategori: Allmänt

Kom hem för en timma sen ungefär. Vi har spelat match i Vårgårda ikväll. Vi vann med 5-4, underbart! Men något som är mindre underbart är att jag stoppade en tjej med mitt ansikte. Hon och jag sprang in i varandra och jag flög med bakhuvudet rakt ner i backen. Hon var ganska kraftig av sig, eller inte tjock, hon var muskulös. Men det känns nu kan jag ju säga, mitt ögonbryn börjar bli svullet. Haha, ögonbrynet, fy fan vad skumt. Hur lyckas man få en smäll där liksom? Har en jävla huvudvärk nu i alla fall. Vi tog en jädrans omväg hem också, vi åkte via Borås (?). Så det tog mer än en halvtimma extra. Vi stannade även vid McDonald's, hehe. Tjockisar alltså. Jag höll på att somna i bilen på vägen hem.

Imorgon fyller en vän år, så då ska vi fira henne. Hon ska ha en knytpicknik :) Gött, för det sägs att det ska vara megabra väder imorgon. Närmare 22 grader. Men eftersom det är knytpicknik så ska man baka något att ta med sig, så jag ska nog göra en blåbär- och hallonpaj. Usch vad jobbigt det känns. Orkar inte. Men det är bara att göra det känner jag!

Nu går ögonen snart i kors, så det är dags att sova.

Godnatt, sov sött  ♥
puss

21 maj 2010

Kategori: Bilder

God morgon. Eller jag har varit vaken ett tag, jag gick upp vid åtta. Så skönt att kunna sova ut idag, jag börjar nämligen tio i tio.

Men nu har jag käkat frukost och nu ska jag byta om. Ikväll blir det ännu en fotbollsmatch. Ett lycka till kanske? Det känns som om jag behöver det.


Här kommer lite bilder från i onsdags när det var så jädrans bra väder!




Vädret ser kanske inte så bra ut, men det var säkert över 30 grader i solen!




Jag hoppas ni får en fin fredag

puss

It's hard to say that I'd rather stay awake when I'm asleep

Kategori: Musik



God kvällen. Spelade ju match idag, det blev 3-3. Jag tabbade mig i slutet, men sånt händer.  Det var en kul match i alla fall. Haha, jag fick spela på mittfältet igen.

Jag och Frida promenerade hem, det var ganska skönt faktiskt. Även om det duggregnade men det var varmt och skönt i luften. När jag kom hem så satte jag mig här direkt och började plugga geografi: alla Europas länder och huvudstäder. Jag börjar få kläm på länderna, men sen ska jag ju lära mig alla huvudstäder också. Provet är nästa tisdag. Eller onsdag kanske det var. Jaja. Och så har jag fysikprov på onsdag också. Jag hatar fysik, det är det värsta ämnet någonsin. Jag fattar ingenting av det jag läser. Nu fick jag ångest här.

Och jag vettefan vad man ska göra med kärleken. Jag hatar obesvarad kärlek. Eller kärlek vet jag inte om det är, snarare attraktion. Från min sida. Life goes on, I guess. Även om jag vet att han inte gillar mig på den nivån, så kan jag inte sluta tänka på honom. Bajs på den alltså.

Har sovmorgon imon, oerhört skönt. Nu ska jag gå ner och äta lite kvällsmat och umgås med min kära mor ♥

Sov sött, godnatt
puss

20 maj 2010

Kategori: Allmänt

Hej allihopa! Imorse insåg jag att det var varmt ute, och då blev det kjol som gällde. Utan några strumpebyxor. Gött som fan säger jag bara. Det har ju varit apvarmt hela dagen. Även om det har varit mulet och kvavt. Nu åskar det och regnar det. Fast lite mysigt är det ändå. Längtar som fanken till matchen ikväll också. Nu kör vi över dem, tjejer!

Nu ska jag gå ner och käka tacos, sen ska jag försöka plugga lite. Fick ingenting gjort igår, så nu är det dags att ta tummen ur röven. Åter igen.

puss

I fell in love at the seaside ♥

Kategori: Musik


Jag fullkomligt älskar The Kooks!

Jag har precis ätit tacos med mamma och Therese, det var väldigt gott (som vanligt). Jag och Therese började även bråka (som vanligt). Haha, syskonkärlek alltså. Hon driver mig till vansinne ibland.

Nu ska jag gå ut och sätta mig på altanen och läsa. Sedan blir det Grey's Anatomy och True Blood. Jag älskar onsdagskvällar :)

puss

Underbart ♥

Kategori: Allmänt

Har legat ute i solen i ungefär två timmar nu, jag hoppas att jag fick lite färg i alla fall. Sommaren är på väg. Det är över 20 grader i skuggan, helt underbart. Men efter ett tag så dör man lite halvt. Men tyvärr så ser jag några elaka moln på himlen, om de kunde försvinna så ska jag gå ut och sola mer.

Ännu en sak som är helt sjuk, är att det är skolavslutningen om tre veckor! Helt galet. Vårterminen har gått oerhört snabbt. Längtar som fan till sommarlovet nu. Sola och bada hela dagarna långa, käka glass och umgås med fint folk. I can't wait!

puss

19 maj 2010

Kategori: Allmänt

God morgon! Fy fan asså. Jag somnade vid tre tiden någon gång inatt och vaknade vid tolv. Helt underbart. Vädret är fint också, kanske går jag ut och solar sen. Bara om alla molnen kunde försvinna.

Nu ska jag äta frukost, sen ska jag fortsätta läsa ur Expert på att rodna. Jag ska försöka plugga lite idag med, läsa lite historia och fysik. Men vi får se hur det blir med det.

Jag hoppas ni får en fin dag
puss

You could be a sweet dream, or a beautiful nightmare. Either way, I don't wanna wake up from you ♥

Kategori: Allmänt

Jag har haft en lugn och mysig kväll med mamma. Jag har suttit vid datorn typ hela kvällen och kollat på tv. Nu kollar jag på American Pie: The Naked Mile. De filmerna är helt störda, men ack så roliga! Haha. Men det är helt otroligt hur de kvinnorna förnedrar sig själva i dem filmerna. Jaja, det är deras val.

Snart blir det väl sängdags för mig, åter igen alldeles ensam. Jag vill ha en kille att krama om, och ligga sked med.

puss

She won't last another day ♥

Kategori: Allmänt

Kvällens fotbollsträning gick bra. Var helt okej. Fick veta att vi har tre matcher i veckan. På torsdag, fredag och söndag. Fullspäckat schema, hehe. Ska klämma in en knytpickning där emellan också. Men allt ordnar sig.

Haha, jag vill ha en pojkvän. Tanken slog mig precis i huvudet. Weird

puss

Bokmalen kommer fram

Kategori: Bilder

Eller bokmal vette fan. Det har jag nog aldrig varit, och kommer nog aldrig bli. Men ibland unnar jag mig själv några bra böcker. Det är skönt att fly från verkligheten ibland. Denna gången blev det Expert på att rodna och Hur kär får man bli? av Katarina von Bredow.

Efter orienteringen så kollade jag och Emma på Avatar. Na'vi folket är så vackra! Jag vill seriöst ha en egen Avatar, så sjukt fina. Sedan kom Frida och satte sig vid datorn och kollade på slutet med oss. Sedan tog vi cyklarna upp till biblioteket och lånade böcker.

Nu ska jag försöka kolla runt lite på nätet och peka ut något som jag ska köpa till skolavslutningen. Men alltid när man hittar något fint på internet, så är det inte alls fint i verkligheten. Eller inte alltid, men ofta. Men ska ta och försöka göra det nu i alla fall.

Sedan är det dags för lite mys på egenhand:




Osminkad, nyduschad, mjukiskläderna på och en bra bok. Kan det bli bättre?


Och teet får vi inte glömma!

pussar

18 maj 2010

Kategori: Allmänt

Hejhej. Vi hade orientering i skolan idag, så vi började en halvtimma senare, göttans. Jag har inte käkat någon riktig frukost idag, så det kändes som om jag skulle svimma. Och jag var så jävla törstig! Men det gick bra, vi klarade banan på typ två timmar. Haha, det var nio kontroller. Men vi höll på att villa bort oss vid en av kontrollerna. Haha, vilka idioter vi var asså. Helt pantade i bollen.

Jag kom hem för en halvtimma sen ungefär, så nu har jag duschat. Och vädret ser bra ut, funderar på om man ska gå ut och sola lite. Hmm...

Snart drar mamsen till jobbet, och då är jag ensam hemma. Fan vad gött. Haha, det låter som om jag inte älskar min familj, hehe. Men det gör jag. Och så är det träning ikväll. Kul...

puss

If fools were meant to fuck you, then why do fools fall in love?

Kategori: Musik


Tacka vet jag McFly. Kärlek

Vad hände med denna eftermiddagen? Den gick käpprätt åt helvete. Just nu mår jag pissdåligt. Fy fan. Jag vill bara lägga mig i sängen och aldrig vakna upp igen. Så känner jag just nu.

17 maj 2010

Kategori: Allmänt

Hejhej. Haha, jag var livrädd i skolan idag. Jaja, jag dog inte iallafall.

Jag lämnade in deckaren och geografi arbetet idag, nervöst som fan! Fick tillbaka mitt matteprov idag också, jag fick bättre än vad jag fick på förra provet i alla fall. Jag fick 36 av 43, men jag kan bättre än så. Jag är nöjd i vilket fall. Fick tillbaka mitt spanskaprov idag också! Jag fick MVG på det provet, vilket känns jävligt osannolikt för det känns som om det gick jättedåligt. Jag var fyra poäng i från alla rätt. Göttans.

Nu är jag redigt trött, så ska nog ta en powernap :)
puss

When I'm this alive it's true, I believe in you ♥

Kategori: Musik


Underbar låt!

Som jag sa i förra inlägget så kollade jag på P14s match med Jessica, Felicia och Becca. Mycket trevligt :) Det blev 3-3 tror jag. Haha, bra koll jag har. Sedan gick jag hem och pratade med Emma och åt middag, sedan var det dags för B-laget att spela match, så gick upp och kollade på den med. Vi som kollade var jag, Jessica, Felica, Felicia, Hampus och Henke. Ett litet gäng där, haha. Det var kul att sitta och prata skit och kolla på killar som springer runt på en plan, svettiga och goa. Det är aldrig fel, hehe ;) Vårat lag vann med 3-1 förresten!

Nu har jag ändrat lite grejer på min geografi inlämning och på deckaren och skrivit ut dem. Känns lite nervöst att lämna in dem imorgon. Jag hoppas att jag får godkänt.

Nu är det dags att sova för min del.

puss

16 maj 2010

Kategori: Allmänt

Hejhej. Gårkvällen blev mysig till slut. Jag och Henke gick upp till Signe. Vi lyssnade på musik, skojade, satt vid datorn och kollade på film. Men tråkmånsen tog tio bussen hem, haha. Vi följde honom till bussen, sen gick vi förbi mig och hämtade sova över grejer. Vi pratade med Emma en stund vi brasan och sedan promenerad vi upp till vilda Värred igen! ♥

När vi kom hem till Signe så kollade vi klart på Deep Blue Sea, sedan kollade jag och Signe på The Hot Chick, askul! Sedan vid ett var vi helt döda och somnade nästan på stört. Idag på morgonen så käkade vi frukost, höhö, sen skrev Signe på sin deckare medan jag satt vid datorn. Nu är jag hemma dock. P14 har match om cirkus tio minuter och nu ska jag cykla upp och kolla på den. Ha det fint.

puss

You're the voice I hear inside my head, the reason that I'm singing ♥

Kategori: Allmänt

Lyssnar på låten I Gotta Find You av Joe Jonas. Otroligt bra låt! Älskar den.

Idag har jag inte gjort så värst mycket. Jag har kollat på en film, klinkat på pianot, suttit vid datorn och skrivit ut deckaren. Mamma läser igenom den just nu. Inlämning på måndag, pirri pirr.

Om en halvtimma eller timma så ska jag promenera upp till Signe, och då hoppas jag att du följer med Henke! Då blir det en myskväll med film, snacks, godis och trevligt sällskap :D

puss

15 maj 2010

Kategori: Allmänt

God morgon. Vaknade för typ tjugo minuter sen. Har sovit i nästan elva timmar. UNDERBART!
Regnet öser ner, och jag är ensam hemma. Så jag ska nog vara inne hela dagen och kolla på olika filmer, mys på det. Nu ska bara mamma och pappa komma hem med godispåsen :) Haha.

Nu är det dags för frukost tror jag.
puss

I'm curious for you

Kategori: Allmänt

Deckaren. Är. Klar. Sjukt jävla underbart. Så länge som jag har haft ångest över den, och den är äntligen klart. Slutet är inte det bästa, men som tur är så går läraren inte efter själva berättelsen utan efter språket, stycke indelning och hela den skiten. Men jag ska finslipa hela "boken" imorgon.

Snart kommer en kompis hit, vi ska nog kolla på Så ska det låta. Haha, grymt kul program asså! :D

Hoppas ni har en trevlig fredag kväll.
puss

One night to be confused

Kategori: Allmänt

Hejsan! Är ensam hemma för tillfället, haha rätt skönt att slippa familjen. Jag har städat hela huset (inte jätte noga i och för sig) och mitt rum. Jag har till och med hunnit ta en dusch.

Nu sitter jag och lyssnar på Bruce Springsteen, men egentligen borde jag skriva på min deckare. Har alla förutom jag gjort klar den eller?! Nu måste jag ta tummen ur röven och sluta dra ut på detta arbetet. Vi hörs sen, kanske är jag klar med deckaren då? Det får vi i alla fall hoppas på (Y)

puss

14 maj 2010

Kategori: Allmänt

Jag är trött som ett as. Fyy. Ligger fortfarande i sängen och halvsover. Jag ska nog kolla klart på Angus, Thongs and Perfect Snogging nu. Sen ska jag försöka plugga lite. Sen får vi se vad som händer. Är ensam hemma ikväll, kanske ska träffa en kompis. Vi får se hur det blir helt enkelt.

puss

Ouch!

Kategori: Allmänt

Hejhej. Kom hem från matchen för över en timma sen. När jag kom hem så pratade jag ett tag med mamma och pappa, sedan duschade jag och nu har jag ätit en väldigt sen middag. Matchen gick bra, vi vann med 1-0. Men det var inte en jätterolig match, vet inte varför. Haha. Nu har jag jävligt ont i min kropp dock. Jag har blåmärken över allt, och det ömmar typ över allt. Jag brukar aldrig få så ont som jag har fått den senaste veckan. Kanske har jag leukemi? Får man inte blåmärken då? För jag har inget minne av att jag har fått smällar på dessa ställen. Nu sitter jag och belönar mig själv genom att äta godis. Vad fan hände med idén att sluta äta så mycket onyttigt? Det gick käpprätt åt helvete med den planen.

Jag tror jag ska kolla på någon film innan jag går och lägger mig. I så fall blir det Angus, Thongs and Perfect Snogging. Men det kanske blir att jag lägger mig tidigt ikväll. Det är skönt det med :)

puss

The whole world is moving and I'm standing still

Kategori: Allmänt

Idag har jag faktiskt varit mycket duktig. Jag är nästan helt klar med min deckare! Jag är på sista kapitlet :) Och jag är så otroligt lättad över att jag är klar med geografiarbetet. Geografin och svenskan är tills på måndag och jag är snart klar med allt. Underbart. Men vi har ju fortfarande kvar engelska arbetet, men det flyter nog på på lektionerna :)

Om en halvtimma eller så, så åker jag och Frida upp till samlingen och då bär det av för match i Dalsjöfors. Grymt kul! :) Om bara vädret kunde vara på vår sida...

Är det någon som har några planer nu när det är långhelg och allt? Imorgon ska jag träffa en kompis, annars har jag inga planer. Förutom att göra klart det sista med alla inlämningarna då. Rätt gött faktiskt.

puss

13 maj 2010

Kategori: Allmänt

Vaknade för en timma sen ungefär. Helt underbart att kunna sova ut! Nu ska jag äta lite mer frukost och sen måste jag plugga. Fy fan asså. Förmodligen kommer jag göra klart deckaren! :D

Sedan blir det match, wohoo. Hoppas vi vinner denna också :)

puss

Yaay!

Kategori: Allmänt

Kom hem för en halvtimma sen ungefär. Underbart säger jag bara. Vi vann med 4-1. Första vinsten för oss denna säsongen. Men min insats i första halvlek var helt katastrofal. Fy fan. Funderade på att sluta med fotboll, vad gör jag här egentligen? Men när vi snackade i halvlek blev jag så peppad, eller snarare förbannad, så jag spelade mycket bättre i andra halvlek faktiskt. Eller jag tycker det i alla fall. Underbart i vilket fall. Vi har match imorgon med, fast med F19+ laget. Då hoppas jag att jag får spela i mittfältet så jag får chans att göra mål, haha, it will never happen.

Nu ska jag fortsätta kolla på Grey's Anatomy, sen blir det True Blood. Amazing!

puss

12 maj 2010

Kategori: Allmänt

Fy FAN vilket väder. Regnet öser ner. Och jag är inte peppad någonstans inför matchen sen. Fy kattsingen. Idag har i allmänhet bara varit en dålig dag, mitt humör har gått upp och ner. Det är den tiden på månaden, om ni fattar. Jag tycker bara synd om de tjejerna som jag kommer slå ner i backen. HAHA!

Nu ska jag försöka äta lite, är dock inte så hungrig men måste försöka få i mig någonting. Sedan ska jag packa fotbollsväskan. Jag måste försöka vila lite innan vi cyklar upp till samlingen också. Även om jag har haft en dålig dag, så blir jag glad över att en viss person kommer och kollar på matchen sen :) <3

puss

Långhelg!!! ♥

Kategori: Allmänt

Är inte det helt underbart att vi är lediga i fyra dagar? Helt fucking amazing, ni får ursäkta språket. Vill bara göra ett glädjetjut asså. Jag hoppas bara vädret är på min sida, sen är det perfekt.

Idag var det träning, var så jävla go träning asså. Vi gjorde några skottövningar och inläggsövningar. Sedan spelade vi på slutet. Anledningen till varför det var så slappt var för att vi har match imorgon. Jag är super, mega taggad. Även om vi har spanskaprov imorgon, första lektionen, och att onsdagar är min hatdag, så är jag ändå jätteglad. Livet rullar på. Och att det är mindre än en månad kvar till skolavslutningen för inte saken värre.

Nu ska jag läsa igenom mina spanska anteckningar, och vi får hoppas att jag är redo inför provet som väntar mig. Sedan blir det bedtime för min del!

puss

11 maj 2010

Kategori: Allmänt

Hejhej. Sitter i skolan och har SO, historia. Tänkte skriva ut mitt geografiarbete som jag är klar med, men självklart så funkar inte skrivaren. Jag får skriva ut den när jag kommer hem sen istället. Och så måste jag skriva klart min deckare. Det gör jag när jag kommer hem det med. Sen är det träning ikväll. Göttans.

Snart är det dags för biologi, usch. Men efter det är det dags för elevval: musik! :D

puss

Time for bed ♥

Kategori: Allmänt

Nu har jag tagit en lång, varm dusch. Så oerhört skönt. Tvättade dock inte håret. Det blev att jag rakade benen och armarna. Nu är jag fräsch och fit for fight inför morgondagen. Har även smörjt in mig i bodylotion, så nu känns jag inte som ett sandpapper. Bra information som har tänkt krama mig imorgon :) Om ni nu känner huden igenom kläderna. Hö hö hö.

Nu ska jag läsa lite ur boken Allt för min syster fast den engelska versionen. Jag har inte läst den på evigheter. Jag började läsa den någon gång förra året men jag har varken hunnit eller orkat fortsätta på det spåret. Jag blir så trött när jag ligger där i sängen och ska läsa en bok, plus att denna är på engelska. Det kanske går bättre denna gången, bara kanske så somnar jag inte med boken liggandes i mitt ansikte. Bara kanske.

Dröm sött ♥
puss

You've got me smiling in my sleep ♥

Kategori: Bilder

Åh vad dålig jag känner mig. Jag har inte pluggat någonting idag. Men jag MÅSTE läsa igenom historia sidorna tills imorgon oavsett hur sent det än blir.

Tog precis en titt på mina naglar och fy fan säger jag bara! Jag måste verkligen sluta bita på dem. Från och med ska jag sluta bita/riva på naglarna. Ni som ser mig pilla med naglarna och hålla på i skolan, däng till mig i skallen bara! Jag kommer så glömma av detta. Jag tänker inte ens på att jag biter på naglarna, det är en vane sak. Men nu jävlar asså. Det är så jävla fult med fula, korta sönderrivna naglar så nu måste jag sluta. Jag har bitit hela livet så det blir svårt, men ska köpa en massa Stop & Grow och handcremer och nageloljor och hela kitet.

Idag har jag varit så jädrans uttråkad. Det är så att man nästan önskar att det är tisdag morgon och man är på väg till skolan, men bara nästan. I morgon har vi kemi och jag hoppas verkligen att vi får tillbaka våra prov, han rättar i snigelfart. Men men. Och så har vi svenska och jag har tänkt skriva klart deckaren imorgon, men jag måste ju skriva ut den på datorn också. Men det går antagligen relativt snabbt. Och så har jag ju självklart engelska kvar. Och en jävla massa prov. Allt detta på mindre än fyra veckor. Åh min Gud!



min finaste älsklings Maya

10 maj 2010

Kategori: Allmänt

Om exakt en månad går vi på sommarlov. Herregud var tiden har gått snabbt! Men får lite smått ångest när jag tänker på allt som jag har kvar att göra.

Idag på morgonen så hade vi matteprov, det kändes väldigt bra när jag skrev det men man vet aldrig. Jag hoppas han är snabb med att rätta proven. Och på onsdag är det dags för ett till prov, i spanska. Fy bubblan.

Men något som är otroligt skönt är att det är en kort vecka i skolan! Vi går bara imorgon och på onsdag, sedan är det ju kristihimmelsfärd eller vad det heter. UNDERBART! Har ingen aning vad jag ska göra dock, det blir väl plugg och så ska jag försöka måla klart i mitt rum. Vi får se hur det går med det.

puss

Sunday

Kategori: Allmänt

Kom hem från matchen för typ en timma sen. På den timman har jag hunnit käka och städa mitt rum. Tummen upp för mig! Matchen gick 0-0 för övrigt. Lite irriterande eftersom vi var mycket bättre än dem. Men så kan det gå. Och nu är mitt rum jättefint och rent måste jag bara få säga. Nu ser man golvet ;)

Nej, nu måste jag däremot plugga lite matte, har nämligen matteprov direkt på morgonen imorgon. Wish me luck!

puss

9 maj 2010

Kategori: Allmänt

Hejhej. Matchen igår gick bra, vi vann med 12-0 rättare sagt, UTKLASSNING! Men jag var skitdålig, gjorde inte ett enda mål även om jag var yttermitt.

Efter matchen så följde jag med Signe hem. Hennes syster Agnes var också med under kvällen :) Vi lagade tacos, kollade på film och tog en promenad. Vi pratade även om mina kärleksbekymmer eller vad man nu ska kalla dem, HAHA! Hade allmänt en pissdag igår, men Signe och Agnes gjorde den bättre. På kvällen så trängde vi tre ihop oss i Signes dubbelsäng och kollade på Goal 1 och 2 och sedan somnade vi där, haha.

Nu är jag hemma dock, kom hem för en timma sen ungefär. Har ännu en match idag, fy attsingen. Jag är inte taggad någonstans. Och så får jag ångest över att vi har matteprov imorgon, och jag har inte pluggat någonting idag, jag måste göra det ikväll. Eller innan samlingen om jag hinner, men måste få i mig lite käk också. Och jag vill inte gå till skolan imorgon p.g.a matteprovet och vissa människor jag inte vill träffa. Just suck it up, right?

Nu ska jag äta lite tacos och sen packa väskan :)

puss

8 maj 2010

Kategori: Allmänt

God morgon. Klockan är nio och jag har inte varit uppe så här tidigt på en helg på evigheter. Jag kunde inte sova bra inatt. För mycket problem i mitt liv, haha.

Nu ska jag fördriva tiden med att kolla på en film, sen får vi se om jag går ut och städar. Sen är det match, och jag är supertaggad! :D

puss

I wish I could bubblewrap my heart, in case I fall and break apart ♥

Kategori: Bilder

Hejhej. För en stund sen tog jag en promenad med min vän Jonna. Kul att prata med henne, och prata lite skit. HAHA.

Jag är lite stolt över mig själv över att jag nästan är klar med alla de jobbiga inlämningarna vi har! Deckaren är jag snart klar med, jag vet vad jag ska skriva så jag gör antagligen klart den på nästa svenska lektion. Geografi inlämningen gör jag antagligen klart imorgon, gött. Det är den som jag har haft mest ångest inför. Och så har vi ju självklart Engelskan, den har jag inte gjort jättemycket på, men engelska är såpass enkelt så det kommer nog flyta på på nästa lektion det med. Vi ska ju göra en bok om oss själva, men jag vet inte hur mycket till bok det blir egentligen. Det blir snarare en novell. Engelska är nog det ämnet som jag tycker är lättast. Grammatiken är skitlätt och jag har lättare att formulera och uttrycka mig i engelska än i svenska. Otroligt skönt egentligen.

Nu närmar sig klockan kvart över åtta och jag ska pallra mig in i mamma och pappas sovrum och kolla på Så ska det låta. Sedan ska jag nog packa fotbollsväskan, så slipper jag göra det imorgon. Samlingen är dock klockan två. Men vi ska ju har städdag här i området så jag vill helst packa väskan innan dess. Får se om jag är med och hjälper till, kommer definitivt närvara när det serveras fika. Busigt va?

Innan det är dags på sängen ska jag hämta laptopen och kolla på McFly Radio:ACTIVE Live at Wembley. Oerhört bra konsert DVD!




puss på er allesammans

Usch och fy

Kategori: Bilder

Det blev ingen tacos, vi hade en massa kyckling wok över från igår, kände att det var onödigt att laga en massa annan mat. Duktigt av mig. Hehe. Efter maten åt jag allt för många Toffifee bitar, så nu mår jag skit dåligt :( Aj aj, min mage.

Nu ska jag försöka plugga lite geografi, sen vet jag inte vad jag ska göra. Någon film kanske? Får se hur det blir.


Farligt gott asså, de slinker ner hur lätt som helst!



pussar

My boy lollipop. You are as sweet as candy

Kategori: Allmänt

Kom hem för en halvtimma sen ungefär. Mysig dag i skolan faktiskt. Nu är jag väldigt trött dock, kan bero på att jag åt väldigt lite i bamba som var för mer än fyra timmar sen, och jag har inte ätit frukost idag. Så nu ska jag laga lite käk, tacos blir det! Mums filibabba.

Ikväll har jag inga planer, vi får se vad som händer. Annars blir det en mysig hemmakväll med familjen.

puss

7 maj 2010

Kategori: Allmänt

God morgon! När jag vaknade vid åtta så tog jag en varm långdusch. Underbart. Duschade även igår efter träningen, men shamponerade det nu på morran. Nu sitter jag i soffan, dricker te och lyssnar på MTV i bakgrunden.

Äntligen fredag! Eller vad säger ni? Helt fucking underbart. Idag har jag inga planer, förutom att vara i skolan några timmar. Jag vet inte om det är skönt eller übertråkigt att inte ha något att göra på fredag kvällarna. Jag vill inte sitta inlåst med mina föräldrar direkt. Även om det kan vara trevligt att ha en "familjekväll" ibland.

Men vad händer med vädret idag? Igår var det fantastiskt väder, och det enda jag ser nu är en massa moln. Usch, fy och blä på det.

Jag hoppas ni får en underbar fredag! :)

puss

When the nights are long they'll be easier together ♥

Kategori: Bilder

När jag kom hem från skolan idag så satte jag mig ju i solen och pluggade, som jag skrev förut. Sen försökte jag sola en stund men det blåste så satans kallt! Så jag gick in och kollade på Scrubs och How I met your mother. Sedan skulle jag och Frida till träningen, och Emma och fula Simba följde med och kollade på ett tag. Sedan cyklade vi hem i solnedgången :)

Nu känner jag mig nedstämd dock, hur bra väder det än har varit. Jag har ångest över skolan, fotboll, vänner och killar. Life is a bitch sometimes.

Imorgon är det fredag! Åh så underbart. Denna skolveckan har gått ovanligt snabb, göttans. Det innebär att jag har sovmorgon imorgon och tänker kolla på Casanova nu. Jag måste få romantik på något sätt. Så nu ska jag krypa ner i sängen och tycka synd om mig själv. Det är bara godiset som fattas!


puss på er alla, jag hoppas ni har någon fin att spendera kvällen med!

6 maj 2010

Kategori: Allmänt

Hejhej. Vilken underbar dag det är! Vädret har varit fantastiskt och vi hade skapliga lektioner idag. Torsdagar är bra asså. Har skrattat mycket, och solat mycket i skolan. Det finns verkligen underbara människor ibland.

Nu sitter jag på altanen och ska plugga geografi. Fy attans. Vi ska jämföra Sverige med ett annat land och jag har valt England. Så nu ska jag börja skriva om England, eftersom jag är klar med Sverige. Vilket är jävligt gött! Och jag sitter i solen, vilket är underbart det med.

Nej, nu måste jag plugga om jag ska hinna träna ikväll!

puss

Bedtime ♥

Kategori: Allmänt

Idag har jag inte gjort så mycket. Har suttit vid datorn, pluggat lite geografi. Men måste göra mer imorgon. Kollat på film och nu har jag kollat på Grey's Anatomy och True Blood. Fan vad bra det var idag, båda programmen. Men speciellt True Blood.

Dagen kändes inte så bra idag, typ i skolan och så. Men när jag kom hem och satte mig vid datorn och pratade med en viss kille så blev jag helt plötsligt på bättre humör :)

Nu när jag försöker somna så går det inte, tänker bara på honom. Han är så jävla fin! ♥

Nu måste jag däremot sova, om det går.

puss och godnatt

I'm loving angels instead ♥

Kategori: Allmänt

Har precis tagit en powernap, och har kollat på scrubs. Sitter nu vid datorn: iTunes, Facebook och MSN. Plötsligt mår jag mycket bättre :)

puss

You're falling to pieces every time

Kategori: Allmänt

Kom hem för en stund sen, har redan hunnit käka lite mellanmål: havrefras.

Jag känner mig allmänt trött, dum och nedstämd. Fy. Och så måste jag plugga på geografi helvetet. Ibland hatar jag livet, och allt som följer med det.

puss ändå

5 maj 2010

Kategori: Allmänt

Hejhej. Sitter här i datorrummet i skolan, med några vänner från skolan. Vi har geografi nu. Är så jävla tråkigt!
Men sen har vi bara två lektioner kvar: Fysik och slöjd.

Idag fyller min vän Markus år, vill bara gratulera honom. Nu är du byxmyndig, din tönt ;) ♥

puss

4 maj 2010

Kategori: Allmänt

Idag har varit en bra dag, om man bortser från den maffiga regnskuren förut!
Skolan har varit helt okej. Hade hemkunskap på morgonen, vi gjorde scones och så läste vi lite teori. Vi hade svenska och jag skrev inte lika mycket på deckaren som jag hade velat. Men men, vad gör det om hundra år? Hade bland annat elevval idag också, vi gick egenom några låtar som vi ska spela på skolavslutningen. Göttans.

Idag är det ju träning, men eftersom jag är förkyld så skippar jag den idag. Jag tycker det är viktigare att jag blir frisk tills på matchen på söndag. Men jag ska nog följa med upp och kolla på träningen dock. Nu måste jag verkligen plugga lite Geografi, och sedan om jag hinner så ska jag kolla lite på Goal! :)

puss

Time for bed ♥

Kategori: Allmänt

Jag har inte varit så produktiv idag. Jag har tagit det lugnt och slappat. Alla läxor jag har ska jag försöka gör klart på lektionstid i skolan istället, så imorgon gäller det att vara effektiv på svenskan och geografin. Jag kommer inte stressa ihjäl mig på geografi inlämningen, så jag kommer satsa på ett G eller VG. Jag blir inte missnöjd om jag får ett G.

Nu har jag kollat lite på Goal! 2 men tänkte att det var dags att sova, annars kommer jag vara död i skolan imorgon, och det vill vi ju inte. Imorgon har vi hemkunskap på morgonen, och jag hoppas att vi ska laga/baka något, och att vi inte har teori. För då behöver jag inte äta frukost. I alla fall inte lika mycket som i vanliga fall.

dröm sött, puss

3 maj 2010

Kategori: Bilder

Ny dag, ny vecka och jag mår underbart bra. På SO lektionen idag fick jag och Signe tillbaka vårat projektarbete i religionen. Ni vet den som vi jobbade på i cirkus tio veckor och hade ångest över varje gång vi startade datorn och skulle börja skriva? Just det, den ja. Vi fick MVG på den! It made my day. Jag är så stolt över oss! Awesome.

När jag kom hem från skolan så tog jag några nya profil bilder, det blev dock inte så många bra. Så jag har valt ut en som jag ska använda lite överallt här på nätet. Den jag hade sist var tagen i vintras och man ser all snö i bakgrunden. Nu har jag en neutral i vart fall.

Snart tänker jag plugga lite geografi, men vi får se hur det går med det. Jag såg också att vi har fått två LOVEFiLM filmer idag: Goal 2: Living the Dream och Casanova. I slutändan så tror jag att jag kommer kolla på någon av dem istället för att plugga. Icke bra Madde, icke bra. Något som heller inte är bra, är att direkt när jag satte mig vid datorn så öppnade jag min Marabou Apelsin Krokant...

Nä, men nu ska jag och Frida gå upp till tempo och posta brev och antagligen köpa glass :)

puss

2 maj 2010

Kategori: Allmänt

Vilken dålig söndag!

Förstörde dagen genom att vakna klockan tolv. Usch och fy. Sedan tänkte jag kolla klart på Avatar, men då kom morfar, min morbror och min kusin. Sedan packade jag fotbolls väskan och så gick jag och Frida till samlingen. Matchen gick så jävla skitdåligt! Vi var dåliga, och inte allra minst jag. Det var nog den sämsta matchen jag någonsin har gjort. Vi förlorade med 5-4 men vi ledde i halvlek med 4-1. Hur fan kan det bli så? Skamligt är var det är.

När jag kom hem så åt vi middag: grillat. Väldigt gott, som vanligt. Sedan kollade jag och mamma klart på Avatar, och shit vilken bra film! Vacker var den också.

Nu har jag suttit vid datorn en stund och jag känner att jag mår skit. Är förkyld som attans och har spränghuvudvärk. Jag hoppas det går över tills imorgon.

Vädret har varit underbart idag, det är antagligen det som har gjort mig glad ;) Jag hoppas det är fint väder imorgon också, så jag kan ha mina nya solbrillor till skolan.

puss och godnatt

1 maj 2010

Kategori: Bilder

Idag är det exakt ett år sedan jag såg McFly live på Hammersmith Apollo i London. Åh min Gud, vad tiden har gått snabbt.

Jag sov hos Signe från igår till idag, sedan gick jag hem vid typ kvart över nio och sedan åkte jag och Emma in till stan, hon skulle nämligen leta efter en present till Frida som fyller år idag. Grattis! Av mig fick hon ett vanligt vitt linne, fast lite längre, och ett rosa nagellack. Jag tror hon blev glad i alla fall.

Jag har precis varit ute på altanen, där några grannar har "soppkväll" så jag och Emma var där. Men eftersom jag börjar bli sjuk så gick jag in efter en timma. Det var så satans kallt ute!

Jag är lite irriterad, mest på mig själv. Jag tror att jag gillar en kille som jag inte får gilla. Vad fan ska jag göra?! BAJS på den säger jag bara.

Nu funderar jag på att gå ner och kolla på Nanny Diaries som går på tv. Sedan ska jag nog kolla på Avatar som mamma köpte igår.



London


utanför konserthallen


gud vad jag saknar det


älsklingarna!