maddebabe

31e augusti 2010

Kategori: Bilder

Fyfan vad kallt det var i morse! Det fick bli tjocktröja, vantar och halsduk. Jag kan inte tro att det är augusti. Hösten kommer tidigt nu. Iallafall, skolan gick bra. Inget speciellt liksom. Men efter skolan så köpte jag med mig en godis påse för trettio spänn. TJOCKIS! Men men, är man sugen så är man. Jag ska ändå spela match ikväll. Jag tränar bort det ;)

Har hittat ett par snygga skor som jag ska köpa på lördag!


499 kr, Scorett


499 kr, Din Sko
Dessa skor ska jag köpa nästa gång jag köper skor. Och så ska jag köpa ett till par converse

30e augusti 2010

Kategori: Allmänt

Hejhej. Vaknade imorse av att mamma väckte mig och började prata om praktikplats. Jag kände hur ångesten smög sig på mig. Praktikplats ska vara ordnad tills på torsdag, och jag har inte fixat ett skit. Antingen ska man söka egen praktikplats, eller så söker man via praktikplatsen.se. Jag ska kanske praoa på ett ålderdomshem här i Rävlanda, men det är inte säkert att jag får det. Och man ska söka  fem praktikplatser på hemsidan, men mitt lösenord fungerar inte. Vet inte riktigt vad jag ska göra här..
Iallafall, dagen har flytit på bra. Helt okej. Efter skolan så åkte vi hem till Signe. Vi har inte gjort så mycket, bara tagit det lugnt och slappat. Tanken var att vi skulle plugga, men det har inte blivit något av det än. Inte för mig iallafall, Signe sitter och pluggar här bredvid mig.
Ikväll ska vi på föräldramöte på skolan, angående våran klassresa. Känner mig inte direkt jättetaggad inför det, men men.
puss

what's the point of doing anything, if you'll never notice?

Kategori: Musik

Ibland får jag bara lust att radera min facebook. Är trött på att bli ledsen och irriterad för att vissa personer laddar upp bilder som jag verkligen inte vill se, och att de laddar upp statusar som jag verkligen inte vill läsa. Kommer dock inte radera min facebook, jag är för beroende.

Jag har försökt lägga detta bakom mig och jag tänker fortsätta försöka. Men det är jävligt svårt när man ska bli påmind hela tiden.

Jaja. Här har ni en bra låt iallafall:

29e augusti 2010

Kategori: Allmänt

Igår så var vi på kräftskiva hos morfar, men jag och Therese åkte hem på kvällen. Innan dess så gjorde jag inte så mycket. Jag försökte plugga lite, men det gick inte superbra.

Sov ut ordentligt idag, vaknade vid halv tolv någon gång. Emma och Frida kom hit, och så pratade vi lite. Sen så kollade jag färdigt på 17 Again. Sen dess har jag bara ätit frukost och suttit här vid datorn. Jag ska ta på mig kläder och göra mig i ordning (sitter i pyjamasen) och så ska jag packa fotbollsväskan. Är faktiskt taggad inför dagens match, ska bli sjuktkul. Efter våran match ska jag och några kompisar kolla på herrarnas match.

puss

27e augusti 2010

Kategori: Bilder

Hejsan hejsan! Helt underbart att det är helg nu.
U N D E R B A R T !

Skolan var helt okej. Bara att vi börjar dagen klockan åtta med en teknik lektion, sen har vi en håltimma på en och en halv timma, sen matte och lunch och såndär. Men sen, då har vi TVÅ engelska lektioner på raken. TVÅ! Hur tänker de där egentligen? Och sist av allt så har vi den tråkigaste lektionen någonsin, SO... Så jag slutade vid tio över tre idag. Var hemma vid halv fyra sisådär, och vid fyra skulle jag ta bussen till Göteborg. För jag och systrami skulle på bio och se Inception. Filmen var grymt bra! Men tveksamt om den var så grym som de flesta påstår. Men den är definitivt sevärd. Just det ja, jag köpte även en tröja i stan. En stickad tjocktröja från Gina Tricot. Den är svart och vit. Får ladda upp här på bloggen någon gång hur den ser ut, är helt enkelt för trött för det nu.

Men efter några om och men och försenade bussar så kom vi hem. Vi var hemma vid typ kvart i elva någon gång. Nu närmar sig klockan ett och jag är sjukt trött. Överlag så har det varit en mysig dag. Jag hoppas att imorgon blir en minst lika trevlig dag, vi ska nämligen till morfar och ha kräftskiva.

Men nu måste jag verkligen sova. Dröm underbara drömmar!
puss








men se där! där har ni ju tröjan

26e augusti 2010

Kategori: Allmänt

Hejhej. Jag var helt död i morse när jag skulle upp. Jag hatar att gå upp på morgonen när man är sjukt trött och bara vill ligga kvar och sova hela dagen. Jag börjar åtta, och jag och Emma brukar gå gemensamt vid tjugo i åtta senast. Men idag blev det lite stressigt och vi gick nästan tio i åtta. Kom någon minut sent till SO lektionen men som tur var så var läraren inte allt för arg.

Skoldagen har flytit på bra, och den var nästintill rolig faktisk. Sista lektionen hade vi biologi, och jag trodde att den skulle vara tråkig som vanligt. Men idag började vi med sex och samlevnad, så det var ju roligare än vanligt iallafall.

När jag kom hem så gjorde jag middag till mig själv: Kyckling med ris och sallad. Efter middagen belönade jag mig med några koppar Earl Grey te och apelsinkrokant. Så sjukt gott. Älskar den blandingen! Först lägger man en ruta choklad på tungan, och sen sveper man den med en klunk te. Det smälter gött i munnen. UNDERBART!

Nu skiner solen också, och jag känner att jag mår riktigt bra. Idag iallafall. Det känns skönt. Snart ska jag göra mig i ordning inför kvällens fotbollsträning och imorgon är det fredag. Jag ska förmodligen på bio imorgon med min kära syster också. Jag hade gärna velat se antingen Toy Story 3 eller Inception.

puss

25e augusti 2010

Kategori: Allmänt

Vi vann matchen igår! Så jävla gött. Var jävligt segt att spela i regnet dock. Vi vann iallafall med 2-1.

Skolan var helt okej idag, även om det var bajsväder idag med. Men ni vet ju hur skolan är, alltid seg. Det är ju aldrig som skolan känns riktigt rolig.

Nu ska jag packa min fotbollsväska, för vi har ännu en match idag. Denna gången i Sollebrunn. Ingen aning vad det ligger, men det låter långt borta iallafall. Min kropp har inte riktigt återhämtat sig från igår, har ont stort sett överallt.

puss

24e augusti 2010

Kategori: Allmänt

Skolan var rätt bra idag faktiskt. Jag kände mig mycket gladare idag, även om det verkligen ösregnade ute. Jag kom hem för en timma sen sådär, och har hunnit äta lite mellis. Det blev ingen middag, äter det senare. Tänkte bara skriva ett litet snabbt inlägg, för i sista sekunden så har vi fått veta att det är match idag. Borta i Borås. Fyfan, är så otaggad som det bara går. I'm just not feeling it. Vädret suger snopp och jag måste egentligen plugga. Jag får ta tag i det sistnämna när jag kommer hem sen. Jag känner på mig att detta kommer bli en sen kväll.

puss

23e augusti 2010

Kategori: Allmänt

Bra väder eller inte, men idag har varit en bajsdag. Jag har varit på dåligt humör hela dagen, har kännt mig allmänt låg. Jag hoppas det blir bättre imon.

Efter skolan så har jag bara slappat faktiskt. Jag har kollat tv, läst lite fysik, spelat piano och suttit vid datorn. Jag har kollat på det senaste avsnitten av True Blood nu också. Så jädra bra! Känns lite segt att behöva vänta en hel vecka på nästa avsnitt. Men men.

Nu ska jag fixa några låtar till iPoden, och sen ska jag försöka lägga mig i en hyfsad tid. Igår somnade jag inte förräns vid halv ett, så idag måste det blir bättre. Kommer dock läsa innan jag somnar. Just nu läser jag Dyk i av Kate Cann. Det är en serie. Den rekomenderar jag verkligen till er som gillar ungdomsböcker om kärlek.

puss

22e augusti 2010

Kategori: Allmänt

Igår kväll var jag hos Signe och Nora. Vi hade lite filmmys och kollade på Remember Me och Sex and the City 2. Båda filmerna var jättebra, verkligen. De rekomenderas. Jag sov över hos Signe och gick hem idag vid ett tiden någon gång.

När jag kom hem så åkte pappa, jag, Emma och Frida till Bollebygd och köpte lite godis och sånt där. När vi kom hem så åkte mamma och pappa och hälsade på morfar, jag bestämde mig för att stanna hemma. När de hade åkt så kopplade jag in iPoden i förstärkaren och spelade musik på högsta volym och gjorde middag för en. Det blev skinkschnitzel med sallad, ris och bearnaisesås. Det var jättegott! Nu är jag dock proppmätt. Men sitter ändå och äter chilinötter.

Ikväll blir det filmmys med Emma och Frida! Och fyfan, imorgon är det skola...

puss

Diktbok

Kategori: Bilder

Här har ni en bild av min egen-designade diktbok. Jag har inte skrivit på jättelänge, något år eller så. Men när jag var inne i mitt "flow" så gjorde jag en egen diktbok. Jag tycker faktiskt den är riktigt fin och den ska jag spara tills jag dör. HAHA! Men det är kul att ha när man är en gammal tant sen. Och jag kanske fortsätter skriva, om jag hittar någon inspiration. Det vill säga om jag kan sätta ord på mina känslor.

21e augusti 2010

Kategori: Allmänt

Vaknade vid tio imorse. Det var oerhört att kunna sova ut ordentligt, jag har ju gått upp vid halv sju varje morgon denna veckan. Helgen betyder verkligen mycket när man går i skolan som jag gör.

Idag är det filmväder ute. Funderar på att gå över till Emma och Frida och höra om de vill kolla någon skräckis. Åh, nu önskar jag att jag hade godis hemma! Jag får springa upp till tempo sen och köpa lite.

puss

Darling please, don't start to cry

Kategori: Allmänt

Jag mår illa, har ont i huvudet, ont i magen och är ledsen. Även om jag inte har någon rätt till det. Eller någon anledning direkt. Men jag bara är det. Ledsen. Jag är helt enkel trött på att försöka vara glad när jag verkligen inte är det. Det kanske är dags att gå och sova nu och hoppas att det blir en bättre dag imorgon.

20e augusti 2010

Kategori: Allmänt

Hej!

Jag har inte bloggat på de senaste fem dagarna, anledningen är att jag inte har haft tillgång till internet. Vårat modem la helt plötsligt av så de var tvugna att skicka nytt. Men nu fungerar allt som det ska!

De senaste dagarna har jag varit i skolan. Fyfan. Än så länge känns det helt okej, men det är när alla läxor och prov kommer som jag får panik. Jaja, det är ett senare problem.

Efter skolan idag så var jag med Emma. Vi kollade film (jag somade några gånger) och så käkade vi pizza. Mumsigt. Nu har jag absolut ingenting att göra. Emma är med en kille, Signe är hos en kompis och Frida är på liseberg. Jag får ta en myskväll med familjen istället. Det är väl trevligt det med.

Ha en fin kväll
puss

15e augusti 2010

Kategori: Allmänt

Satt vid datorn hela förmiddagen, och kollade på de sista avsnitten av Glee. Så nu har jag sett färdigt alla avsnitt! Packade väskan o så, och sen bar det av till match. Vi vann! Så jävla gött. Men jag blev förbannad på en tjej som direkt när domaren inte kollade, så sa hon saker som att jag var dålig, fet och väderlös. Det är ju bara patetiskt och urlöjligt att man ska ta till sådana saker i en vanlig, hederlig fotbollsmatch. Jag åkte på mig ett gult kort också, för att jag gjorde en efterslägning. Mot denna tjejen. Jag ångrar det verkligen inte.

Efter våran match så kollade jag och några andra när B-laget spelade. När jag kom hem så kollade jag och mamma på Hulken som gick på TV. Nu måste jag sova dock, men ska nog läsa lite så att jag blir tröttare. Fyfan alltså, skolan börjar imorgon.. ÅNGEST!

puss

Ännu en

Kategori: Allmänt

..Dålig kväll.

Är på skitdåligt humör just nu. Är seriöst trött på all denna skiten. Jag önskar att allt bara kunde vara över. Och jag vill verkligen inte börja skolan på måndag!

Har tänkt på annat genom att rensa all min musik och mina dikter, och så har jag spelat piano. Musik är min medicin. Det hjälper lite iallafall.

14e augusti 2010

Kategori: Allmänt

Igår förmiddag åkte vi till farmor och farfar och sov där tills idag. Det var mysigt att spendera lite tid med dem, har inte gjort det på ett bra tag. Vi kom hem för drygt en timma sen. Börjar få lite ångest av att skolan börjar på måndag, men försöker tänka positivt så gott det går. Det ska iallfall bli roligt att träffa alla vänner igen!

puss

Film eller Glee?

Kategori: Allmänt

Träningen var rolig idag, inte lika rolig som i tisdags dock. Vi var väldigt få på kvällens träning.
När jag kom hem efter träningen så tog jag en långdusch och rakade benen och armarna. Inte armarna förstås, armhålorna.

Nu har jag plaserat mig framför datorn och ska äta chips och dricka cola samtidigt som jag antingen kollar på en film eller kollar på Glee. Vad tycker ni? Jag tror faktiskt att det blir Glee ikväll.

puss

12e augusti 2010

Kategori: Allmänt

Hej. Vaknade relativt tidigt idag, gick upp vid tio. Jag som brukar gå upp vid tolv, halv ett i vanliga fall. Åt frukost och kollade film, sen blev jag jättetrött igen! Det är så konstigt, det känns som jag är trött hela tiden. Vet inte riktigt varför. Nu känner jag mig jättesugen på något gott, typ godis. Det är nog bara för att jag inte har ätit någon lunch än och att jag är uttråkad. Jag får slänga ihop en sallad och steka ägg eller något, så blir det säkert bra igen.

puss

30 seconds to mars - Closer to the edge

Kategori: Musik



Älskar den!

11e augusti 2010

Kategori: Allmänt

Det har i stort sett regnat hela dagen. En perfekt dag för film! Jag har kollat tre filmer idag: Trubbel i paradiset, Kidulthood och Dina, mina och våra. Alla filmerna var jättebra.

Nu på kvällen så tog jag en dusch och sen så vågade jag mig på att vaxa benen. Det blev inte så lyckat, för håret var för kort. Får vänta ett tag till med det. Men jag provade såntdär hårborttagningscreme också. Det funkade jättebra! Får se om jag satsar på det istället. Jag tycker det är så jobbigt att raka benen hela tiden.

Igår kväll så läste jag ut Tillsammans: Andra boken, så ikväll innan jag somnar ska börja på den tredje och sista boken ur den serien. Jag har läst alla de böckerna innan, men de är så sjukt bra!

puss

Edwina Hayes - Feels Like Home

Kategori: Musik

Something in you eyes, makes me wanna lose myself
Makes me wanna lose myself, in your arms
There's something in your voice, makes my heart beat fast
Hope this feeling lasts, the rest of my life

If you knew how lonely my life has been
And how long I've been so alone
And if you knew how I wanted someone to come along
and change my life the way you've done

It feels like home to me, it feels like home to me
It feels like I'm all the way back, where I come from
It feels like home to me, it feels like home to me
It feels like I'm all the way back, where I belong

A window breaks, down a long, dark street
And a siren wails, in the night
But I'm alright, cause I have you here with me
And I can almost see, through the dark there is light

If you knew how much this moment means to me
And how long I've waited for your touch
And if you knew how happy you are making me
I never thought I'd love anyone so much

It feels like home to me, it feels like home to me
It feels like I'm all the way back, where I come from
It feels like home to me, it feels like home to me
It feels like I'm all the way back, where I belong
It feels like I'm all the way back, where I belong...



10e augusti 2010

Kategori: Allmänt

Somnade inte förräns vid halv fem imorse. Först kollade jag på det senaste avsnittet av True Blood (så jävla bra!!!) och sen läste jag lite ur boken Tillsammans: Andra boken. Tiden rann iväg bara. Sen så var jag inte jättetrött heller. Vaknade iallafall vid ett i förmiddags. Helt sjukt. Men känns ändå gött att man kan ta sånna här dagar, där man gör absolut ingenting och kan gå lägga sig när man vill, och gå upp när man vill. Man måste ju passa på, skolan börjar ju om sex dagar.. Usch!

Ser fram emot träningen ikväll, även om jag har lite ont i halsen. Men förhoppningsvis så dör jag inte ;)

puss

From tonight until the end of time

Kategori: Bilder

Tog 610:an in till stan förut med Emma och Frida. Jag hittade inte något att köpa, förutom te. Vi fikade och sen tog vi spårvagnen till Liseberg. Det blev någon timme eller två där, sen åkte vi hem.

När jag kom hem så rensade jag i våran tehylla, det behövdes verkligen. Det ska vara fräscht, och så ska man kunna se alla tesorter som man har! Så det ser man nu. Sen, ambitiös som jag var, så kokade jag upp nudlar till middag. Usch, nu kommer jag ihåg varför jag slutade äta det. Inte det godaste direkt. Sen kom Emma och Frida till mig och så kollade vi på The Proposal. Efter filmen så kollade vi på Dirty Sanchez på MTV. Haha, de killarna är helt störda men jävligt roliga!

Tack för en bra dag brudar! :)

God natt, dröm sött
puss

9 augusti 2010

Kategori: Allmänt

Vad är det som händer? Jag sov jättedåligt inatt. Det lyste in i rummet, det var varmt och jag hade ont i halsen. Det är antagligen därför jag inte kunde sova. Vaknade från och till hela natten i vart fall. Jag gick upp vid tolv. Jag har bara latat mig sen dess, kollat på Ellen DeGeneres Show. Jag, Emma och Frida ska in till stan sen också och ta en fika, och kanske gå till Liseberg. Vi får se hur det blir med den saken. Jag har iallafall inte råd med ett åkband just nu, så jag kanske bara köper några kuponger.

puss

God natt !

Kategori: Bilder

Direkt när jag satte mig vid datorn så blev jag pigg igen. Men om någon hade masserat eller kliat mig på ryggen nu så hade jag somnat direkt. Kanske kan jag ropa hit mamma.. Höhö. Eller så hämtar jag orgasmatorn så kan jag göra det själv. För er som inte vet vad en orgasmator är, så är det en sånhär:





Det blev inte mycket av till True Blood eller någon film. Det har inte kommit några nya avsnitt. Nu ska jag försöka stänga av datorn och läsa lite istället.

Godnatt, dröm sött
puss

Tonight is gonna be a magic night

Kategori: Allmänt

Jag är nöjd. Vi spelade som sagt mot Bergdalen idag (serieledarna) på Borås Arena. Det blev dock en förlust, men jävlar vad vi kämpade! Jag är faktiskt riktigt nöjd med min insats och våran insats som ett lag. Bergdalen gjorde mål när det bara var tre minuter kvar. Det är orättvist. Men men, vad ska man göra? Vi kan iallafall glädjas åt att vi alla gjorde vårat bästa, och mer än så kan man ju inte göra direkt.

När jag kom hem så packade jag upp väskan direkt, och sen så la jag mig i soffan och kollade på film med mamma och pappa. Samtidigt som vi kollade på film så tvingade jag mamma att massera mig och klia mig i ansiktet. När hon fick kramp i fingrarna och i armarna så tvingade jag pappa att klia mig på ryggen. Jag älskar att bli kliad!

Nu är jag helt slut i kroppen, och är jävligt trött. Kanske blir det en tidig kväll för mig? Eller så ska jag kolla om det finns ett nytt True Blood avsnitt ute på nätet, eller så läser jag lite.

puss

Redo !

Kategori: Allmänt

Fyfan vad mätt jag är nu! Har ätit två chorizos med tsatziki och en gigantisk hög med sallad. Nu klarar jag mig resten av dagen iallafall, hehe. Det känns som om jag ska spricka.

Nu har jag precis packat färdigt fotbollsväskan, men det känns alltid som om man har glömt något. Men det allra viktigaste är nedpackat iallafall: skorna och benskydden. Det har blivit lite ändrade planer angående matchen, vi ska spela på Borås Arena. Lite småhäftigt sådär. Vi har spelat där en gång innan, men ändå. Ska sluta inlägget med att säga hur nervös jag är. Det är mycket! Jag har en känsla av att vi kommer förlora.. Måste verkligen sluta tänka så!

puss

8 augusti 2010

Kategori: Allmänt

Hejhej allesammans. Efter att jag hade städat och diskat o så igår, så kom Signe hit. Hon bakade paj medan jag gjorde cheesecake. Sedan åkte hon och hämtade sin syster Agnes och de åkte till Bollebygd och köpte godis. Sen kom de hit och vi kollade på två avsnitt av True Blood som laggade hela kvällen! Sen sov Signe och Agnes över här. Det var jättemysigt :)

Vaknade vid tio och kunde inte somna om, så jag gick upp medan de andra två låg och sov. Sen när de vaknade så åt vi lite frukost och kollade på ännu ett avsnitt av True Blood. Som tur var så laggade det inte idag. Nu har de åkt hem och jag ska sova lite tror jag. Jag måste vila upp mig inför seriepremiären senare i eftermiddag. Och så har jag rövens ont i halsen!!! Fyfan alltså.

puss

7 augusti 2010

Kategori: Allmänt

Igår kom Signe, Jessica och Nora hem till mig. Vi hade en tjejkväll och gjorde absolut ingentingt! Ibland behövs sånna dagar. När de kom hit så tog vi mopparna och åkte till Bollebygd och köpte lite mys inför kvällen. När vi kom hem så käkade jag pizza och de andra läste skvallertidningar. Vi gick upp till Ramsjön efter det, och alla förutom jag badade. Kände helt enkelt inte för det. Jag var inte på det bästa humöret igår, men det var kul att de kom och de piggade upp mig :) Sen kollade vi på Stay Alive och American Pie: The Naked Mile. Sen spelade vi lite biljard och helt plötsligt var klockan tre. Vi sov alla fyra i mamma och pappas dubbelsäng. Jag har nog aldrig sovit så gott! Sov drygt i tio timmar. Med andra ord: jag vaknade klockan ett. Inte helt okej alltså. Vi tog en lugn frukost framför filmen I Hennes Skor och sen städade jag hela huset. Jag har diskat, tvättat, dammsugit, rensat alla mina filmer (det är många kan jag ju säga) och bäddat sängen. Lite duktig har jag varit iallafall.

Nu har alla åkt hem, men snart kommer Signe hit och så ska hon sova över.

puss

6 augusti 2010

Kategori: Allmänt

Fyfan vad dåligt jag har sovit inatt. Gick och la mig vid tolv tiden, låg och läste till klockan ett. Sedan kunde jag helt enkelt inte somna förräns vid typ halv sex. Jag vaknade vid elva. Jag vet inte vad det är med mig, men jag var helt enkelt inte trött. Vet inte varför.

Jag och Therese åkte med mamma till Bollebygd på förmiddagen, sen har jag bara hunnit kolla på film: Juno. Sen dess har jag suttit här vid datorn och lyssnat på musik. Chill.

Ända tills på söndag är jag helt ensam. Föräldrafritt och syskonfritt. Ska fira det med att träffa Signe, Nora och Jessica ikväll. Förhoppningsvis. Kanske ska vi vara här också.

puss

Without saying a word you can light up the dark

Kategori: Allmänt

Träningen var väldigt rolig idag! Vi spelade och sköt en massa, vi gjorde en löpövning på slutet bara. Det kändes bra, jag orkade ganska mycket faktiskt. Efter träningen gick jag hem och lyssnade på min kära iPod.

Efter att jag hade duschat så kollade jag på The Proposal. Ryan Reynolds är snygg!

Nu ska jag läsa lite och sen ska jag försöka lägga mig tidigt för en gångs skull.
puss

So far away, but still so near. The lights go on, the music dies. But you don't see me, standing here. I just came to say goodbye

Kategori: Musik

Älskar denna versionen. Den blir så ömtålig och sårbar på något sätt. Den är så fin!





Det ösregnar ute och åskar. Supermysigt tycker jag. Önskar bara att man kunde ha någon att mysa med.
Men ser dock inte fram emot att träna i detta vädret..

5 augusti 2010

Kategori: Allmänt

Har suttit vid datorn hela morgonen och förmiddagen, och jobbat på en ny design. Vad tycker ni? Jag hade velat flytta ner menyn lite, men vet inte hur man gör. Jag var inne på DesignaDinBlogg och kollade, men hittade inte något inlägg om hur man gör det. Bloggen får se ut så här så länge iallafall.

Har ingenting planerat idag, förutom kvällens fotbollsträning. Gött ! Då blir det nog att checka någon film ;)

puss

The ways you made me feel alive. The ways I loved you

Kategori: Bilder

Tog trebussen in till stan med Signe och Nora, Jessica orkade inte följa med. Det blev dock en snabb visit i Göteborg, vi tog nämligen halv sex bussen hem. Men det var väldigt mysigt att kika i affärerna och käka middag i parken. För min del blev det kycklingspett med jordnötssås, ris och sallad. Favoriten. Eller en av dem. Eftersom jag inte hade så mycket pengar så köpte jag bara två piercingar. Fina var dem. Men väldigt basic.

När vi kom hem så åkte vi hem till Signe och kollade på ett avsnitt av True Blood och drack te. Tack för en mysig dag tjejer!

Nu sitter jag i mitt finfina rum och lyssnar på musik med tända ljus och doftolja: ros.





Wish you were here..

4 augusti 2010

Kategori: Allmänt

Jag somnade inte förräns vid fyra igår natt. Jag låg uppe i mitt nya, fina rum och kollade på One Tree Hill. Jag har ett avsnitt kvar att kolla på, sen är jag klar med sjunde säsongen. Kan de inte börja sända den åttonde säsongen already?!

Vaknade vid elva imorse, det innebär att jag bara har sovit cirkus sju timmar. Alldeles för lite för min del. Jag känner att ögonen går i kors då och då. Jag ska till stan med Signe och Nora sen, jag kanske tar en powernap innan dess. Vi får helt enkelt se hur trött jag är.

Just nu är jag pank. Jag har ju målat här hemma, så mamma och pappa ska ge mig pengar. Men det blir inte förräns de får deras lön. Kanske kan jag tigga lite pengar i förskott. Jag har iallafall råd att köpa någon piercing och något linne idag.

pussen !

Helt okej

Kategori: Allmänt

Kvällens träning gick över förväntan. Inte för mycket löpövningar, helt lagom. Det var sjukt jobbigt dock. Vi sköt en del, och så avslutade vi med tvåmål. Seriepremiären på söndag närmare sig.. Hur fan ska detta gå egentligen? Jaja. Efter duschen så städade jag mitt rum och möblerade om och sådär. Nu är det fint. Jag ska bara köpa lite smågrejer. Men jag har gjort klart grovarbetet iallafall. Det är skönt.

Efter städningen så kollade jag och mamma på filmen Because I Said So. Jag var tvungen att unna mig något gott eftersom jag har målat klart rummet idag, tränat på kvällen och dessutom städat mitt rum så jag käkade kaffeglass. Inte var det nog med det. Jag åt också cheesecake och choklad. Jag har börjat med belöningsmetoden. Det verkar fungera.

Utöver alla omständigheterna i mitt liv så mår jag nog helt okej. Önskar att det kunde vara bättre. Men ändå, helt okej.

puss

3 augusti 2010

Kategori: Bilder

Hallå där! Idag har jag målat färdigt rummet! YES!!! Är så nöjd. Nu ska det bara köpas gardiner och en fåtölj i någon skarp färg, eller så blir det en tvåsits soffa. Vi får se vad som får plats. Så blir det när man har ett litet rum.

Nu ska jag in och kika lite på IKEAS hemsida. Jag hoppas det finns något fint att köpa till rummet.


Nästan klart..


Klart !!!

Good night !

Kategori: Allmänt

Hejhej. Målade som sagt inte klart rummet idag, har bara en liten vägg kvar sen är jag klar! Jävligt lättförtjänta pengar säger jag bara.

Efter målandet käkade jag middag, tacos. Älskar't! Sen gick jag på en promenad med Emma och så kollade vi på Dear John och The Last Song. Det är typ tredje gången som jag ser The Last Song och jag stör mig som fan på Miley Cyrus mun! Haha. Men han som spelar Will är så jävla söt och har en riktigt fin kropp ;)

Nu har jag precis sett att det sjunde avsnittet av True Blood finns ute på nätet, så jag ska kolla på det nu innan jag somnar. Jag måste ju belöna mig för en bra arbetsdag och ladda för en ny imorgon. Dessutom så har vi träning imon.

God natt alla snyggingar!
puss

2 augusti 2010

Kategori: Allmänt

Det är redan augusti. Helt sjukt.

Gick upp vid halv tolv och käkade frukost, sedan började jag jobba. Jag jobbar här hemma lite från och till. Idag har jag målat mitt rum! Jag började med det projektet på påsklovet och har seriöst inte orkat göra klart det förräns nu. Så imon är i stort sett allting klart, bara några lister som ska upp och målas. Jag laddar upp en bild när allt är klart.

Nu är mamma iväg och handlar, och jag skickade med henne en lång köplista. Bland annat ingredienser till en nyttig cheesecake, synd att vi inte kan äta den förrän imon dock. Dagens efterrätt blir jordgubbar och kaffeglass istället.

puss

I'm giving it my all, but I'm not the girl you're taking home

Kategori: Allmänt

Hejhej. Dagen började slappt, och fortsatte så resten av dagen också. Vid fyratiden kom Signe med moppen och hämtade mig, vi åkte till Tempo och köpte lite gottis och sen fortsatte resan hem till henne. När vi kom hem till Signe så väntade Nora på oss, och vi kollade på Valentine's Day. Den är mysig och bra den filmen, jag har dock sett den innan. Efter filmen tog vi en lite promenad och så åt vi middag och sen kollade vi på kvällens andra film: The Last Song. Jag älskar den filmen mycket. Den är otroligt fin. Efter en mysig dag tillsammans så skjutsade Signe hem mig. Jag har bara hunnit vara hemma en halvtimma ungefär, och under den halvtimman har jag suttit här vid datorn. Nu ska jag fortsätta kolla på One Tree Hill. Om jag inte är allt för trött sen, så kanske jag kollar på ännu en film ;)

puss

1 augusti 2010

Kategori: Allmänt

Hallå! Igår så spelade vi ju en träningsmatch mot Hindås, som vi vann med 7-2! Underbart. Efter matchen så hade vi grillfest med laget. Vi käkade god mat, umgicks och spelade kubb. Det var supertrevligt! Men det blev lite för mycket av det goda, det känner jag nu.

Idag ska jag vara med Signe och Nora och kolla på en massa filmer. Mysigt. Det är sånt man ska göra när det är sånt här skitväder! Imorgon ska jag börja jobba här hemma också, jag ska börja med att måla färdigt mitt rum och när det är bra väder ska jag måla utomhus också.

puss