maddebabe

10e september 2013

Kategori: Allmänt

Hejsan! Över en vecka sedan jag hörde av mig, har verkligen inte funnits någon tid till bloggandet. Busy woman. Dagarna börjar vid sju, och slutar vid tio på kvällen. Hektiska dagar! Men är lika bra att passa på att jobba så mycket som möjligt, när det är relativt lugnt på skolfronten.

Vad har jag gjort förutom att jobba? I fredags sov jag hos sofia och samåkte med henne till jobbet på lördag morgon (fyfan för att jobba på helger), och på lördagkväll åkte jag, ali och mattias till morfars hus i härryda och fiskade, alltid mysigt. I söndags var planerna först att åka till allum med pappa och kolla efter en höst/vinterjacka, men istället så blev jag tillfrågad att spela match. Med a-laget dessutom. Skitrolig match iallafall, och en skön seger!

Nu sitter jag på bussen mot skolan, för att bara ha en enda lektion. Sitta på en buss i totalt en och en halvtimme för att ha femtio minuter lång lektion, känns lite segt faktiskt. Men jag åker hem efteråt, och är hemma någon timma innan jag behöver dra mig mot jobbet. Så ser dagen ut!

1a september 2013

Kategori: Allmänt

Söndagen är här med blandade känslor. Helgerna går som vanligt alldeles för fort, och nu är det officiellt höst med. September är här. Men jag tycker hösten är riktigt mysig, allra vackra färger och dricka massa te och läsa massa bra böcker bland annat. Mysigt alltså.
 
Vad har hänt i veckan? Skola + jobb varje dag och i lördags spelade jag fotbollsmatch. Trots ett halvårsuppehåll (!!) klarade jag mig bra. Första halvleken gick väl mindre bra, jag spelade i tio minuter och sedan gav jag upp. Men jag kämpade och slet under hela andra halvlek. Vidrigaste träningsvärken nu, i muskler jag inte visste att jag hade.
Vi kämpade på bra, och det blev 6-3 till motståndarna. Ett riktigt bra resultat, för att möta ett lag som spelar i division ett. Jag får se om jag kommer tillbaka till fotbollen om ett tag, fokus ligger på skola och jobb just nu iallafall. 
 
På lördagskvällen kom Mimmi hit och spenderade kvällen/natten, och vi tog det bara lugnt. Kollade på film och snackade bland annat. Jag som har åkt på världens förkyldning, tyckte det var helt perfekt lagom och mysigt en helg som denna.
Idag har jag bara sovit och kollat på film/serier och försökt kurera mig så bäst det går. Nu ska jag nog ta mig en kopp te och läsa en bok! puss