maddebabe

31e oktober 2010 - ¡En España!

Kategori: Allmänt

Hejhej! Är i Spanien just nu, gött som fan! Igàr var vädret jättedàligt, sà vi var bara hemma i radhuset och slappade. Idag är vädret däremot lite bättre, sà idag ska jag sola som bara den! Har ni det bra där hemma i kylan?

puss

Avsked

Kategori: Allmänt

Förut kollade jag och Frida på Idol. Sen drog vi ner till skolan, för Emma och hennes klass anordnade ett disco. Så vi gick dit och checkade läget och tjötade med kompisar oså. Nu har jag sagt farväl till alla nära och kära också. Detta blir det sista inlägget från Sverige! Det finns ett internetcafé/pub vid byn vi ska bo så jag kommer antagligen blogga därifrån.

So long suckers, ha det fint i trista och kalla Sverige! Vi ses om elva dagar ;)
puss

29e oktober 2010

Kategori: Allmänt

Har haft en helt okej dag i skolan idag, förutom de två sista lektionen. På engelskan försökte en lärarpraktikant tvinga mig att prata högt inför klassen (helt oförberett). Tillslut blev jag riktigt förbannad på henne alltså! Alla andra pratade, men jag ville helt enkelt inte. Hon vägrade förstå! Och på sista lektionen, Historia, så hade vi förhör. Det gick baaaaajs!

När jag kom hem så började jag packa, och jag är snart helt klar faktiskt! Imorgon drar jag, underbart.
puss

28e oktober 2010

Kategori: Allmänt

Jag har inte orkat blogga någonting idag, föräns nu. Idag har det varit en allmänt seg dag. Speciellt mattelektionen förut, jag var hur jävla trött som helst! Ögonen gick i kors, och jag somnade nästan. Helt seriöst. Så jag ligger just nu i sängen, och ska snart sova. Men först ska jag plugga lite historia.

Förut gjorde jag en packningslista inför Spanien! Jag älskar att göra såna. Idag har det tvättats för fullt och imorgon ska jag packa. Jag kommer säkert glömma någonting super viktigt, sist glömde jag solbrillorna. Inte så jävla smart direkt. De var ganska nödvändiga.

Godnatt och sov gott!
puss

Since you wanna be with me, you have to follow through

Kategori: Musik



Idag har jag inte fått något plugg gjort. Än så länge iallafall. Jag var för upptagen med att spela piano och gitarr. Det är ett ännu bättre tidsfördriv! Men efter jag har käkat ska jag plugga spanska och lite historia.

puusssss

27e oktober 2010

Kategori: Bilder

Fy i helvete vilken kass dag! Orkade inte klä mig fint idag, så det fick bli mjukisbyxan och stortröjan. Kände mig ful och som jag hade stigit direkt ur sängen. Men jag orkade verkligen inget annat. Jag hade helt enkelt en aggrodag i skolan. På gympan fick jag en hård boll i ansiktet. TVÅ GÅNGER! Det var droppen liksom. Började svära och skrika, och gick in i omklädningsrummet och grät en skvätt. Sen gick jag hem. Jag orkar inte med skiten längre. När jag kom hem köpte jag en godispåse och kollade på film, och sov lite. Nu mår jag liite bättre iallafall. Måste plugga sen också, jag orkar verkligen inte! Och jag måste tvätta en massa kläder. Ibland är livet jobbigt asså..

Big lights will inspire you

Kategori: Musik



Jag har precis gjort en supergod linssoppa/gryta! Riktigt nöjd faktiskt, och riktigt mätt nu. Det blev inget plugg förut, jag hade glömt böckerna i skolan. Segt värre. Om en kvart ska jag iallafall börja göra mig iordning inför fotbollsträningen, taggad!

puss

26e oktober 2010

Kategori: Bilder

Jag har haft en riktigt go dag iskolan idag faktiskt! Vädret har varit på topp, och humöret också för den delen. Men jag var sjukt trött den sista lektionen, och det märktes också kan jag be att få tala om. Jag skrattade och fnittrade åt princip allting. Älskar man inte bara såna dagar? När allt är roligt?

Jag kom hem för en timma sen ungefär, och har ätit lite mellis. Nu ska jag börja plugga här. Jag ska skriva om utomparlamentariska aktiviteter. Låter det inte jätteroligt? Jag har inte helt klart för mig vad exakt det är jag ska göra.. Men jag har iallafall två projekt mindre att tänka över: novellen och engelskan! Det är inlämning på fredag och jag är redan klar. Det är underbart!


myyyys

charmigt

Kategori: Bilder















sköööööööööööööööööööönt!

Kategori: Allmänt

Nu har jag skrivit klart novellen! Underbart att ha det överstökat. Nu kan jag fokusera på resten av plugget jag har denna veckan. Men först blir det middag. Sen ska jag plugga matte :(

25e oktober 2010

Kategori: Allmänt

Jag slapp sista lektionen idag, grymt skönt! När jag kom hem kollade jag lite tv, och sen tog jag en dusch. Nu ska jag börja plugga här.. Ska plugga matte (har prov imorgon) och skriva på min novell. Det blir inte allt för mycket plugg idag. Novellen är jag snart klar med och matten kan jag. Gött!

puss

sovdags!

Kategori: Allmänt

Jag har precis tagit en kik i min kalender, och har konstaterat att det är sjukt mycket som ska hinnas med innan lördagen! Det är matteprov, spanskaförhör, historiaförhör, svenska inlämning, engelska inlämning, träningsdagbok och praoupgggift. Jag ska hinna med att träna på tisdag kväll också. Och så måste jag tvätta och packa kläder inför lördagen. Men sen ska jag vara borta i elva dagar, och det räddar hela min vecka. Även om det känns sjukt långt borta! När jag kommer tillbaka till Sverige ska jag vara neger, det är mitt mål. Jag ska steka hemma på takterassen i La Siesta, steka på stränderna också för den delen, och käka gott och dricka gott. Det ska bli helt, jävla underbart att komma bort från alla problemen i Sverige och inte minst från detta bajsvädret! Men jag hoppas ni alla andra får ett bra höstlov här hemma ;)

Nu måste jag sova, ska upp vid sju imorgon bitti. Dröm sött!
puss

24e oktober 2010

Kategori: Bilder

Kom hem för drygt två timmar sen. Jag har nu kommit på hur mycket jag avskyr att åka bil i långa sträckor! Det är förjävligt och uttråkande. Min iPod dog också.

När jag kom hem så pluggade jag och sen så tog jag en dusch. Jag satte mig precis vid datorn och nu lyssnar jag på spotify. Jag gjorde en ny spellista igår, den fick heta softich. Det är ju riktigt soft musik!

Jag försöker ladda upp för en ny vecka. Vi har otroligt mycket denna veckan i skolan, men sen är det lov iallafall! Och på lördag åker jag till Spanien! Det ska bli helt underbart :)






Ser det inte underbart ut?

23e oktober 2010

Kategori: Allmänt

Hejhej! Igår åkte vi hemifrån vid fem tiden hit till Stockholm. Men först stannade vi på Godislagret och köpte en fet, jävla godispåse. Det blev våran färdkost. Efter ett stopp på McDonald's var vi framme vid tio tiden.

Idag har vi varit inne i Stockholm centrum och kollat på gatorna och bara kollat runt. Sen satte vi oss på ett café och mös, och sen drog vi hem igen. Nu lyssnar vi bara på musik och har det gött :)

puss

plugg

Kategori: Allmänt

Förut tog jag en långdusch, det behövdes verkligen kan jag säga! Mitt hår var alldeles fett. Jag passade även på att raka benen och göra en ansiktsmask. Efter duschen satte jag mig här vid datorn och började plugga. Och nu har jag skrivit färdigt praouppgiften i samhällen! Den ska lämnas in på måndag och det känns jäkligt gött att ha skrivit klart den. Nu kan jag fokusera på resten av plugget. Nästa vecka har vi svenska inlämning, engelska inlämning, matteprov och spanska förhör. Vi har säkert någonting mer, jag har inte koll på allting.

21e oktober 2010

Kategori: Allmänt

Hejhej. Vi hade sovmorgon idag, för det skulle inte vara en vanlig skoldag. Istället hade vi en höstpromenad på ungefär en mil. Men det blev snarare en vinterpromenad, för sen började det snöa. Sinnessjukt! 2 ½ timma senare var vi klara! När jag kom hem så kollade jag och Emma på film och har bara softat. Men sen måste jag packa väskan, eftersom vi åker till Stockholm för att hälsa på lite släkt. Jag måste även försöka plugga lite, men jag vet inte hur mycket av det som blir av. Nu ska vi fortsätta kolla på Top Model här, vilket jag tycker är aptråkigt...!

puss

äntligen hemma

Kategori: Bilder

Jag kom hem från skolan för en stund sen. Skoldagen gick bättre än väntat, och det gjorde historiaförhöret också. Jag svarade på alla frågorna och det kändes riktigt bra faktiskt, för att inte ha pluggat så mycket. Direkt när jag kom hem så åt jag havregrynsgröt med äpplemos, och självklart en kopp te till det. Perfekt mellanmål! Jag äter inte det så mycket längre dock, tyckte det var äckligt förut. Men det är väl något man lär sig att tycka om med åren.

Om drygt en halvtimma ska jag och Emma ta bussen mot Mölnlycke, eftersom Emma rider där. Men idag ville hon ha med mig och jag tacka för en gångs skull ja. Hon ska hoppa på ridningen idag, och hon vill att jag ska filma henne så hon kan få se hur det ser ut. Haha, hon är väl söt den ungen.

Nu ska jag äta färdigt här, och kanske ta en banan också. Jag kanske slänger iväg ett inlägg när jag kommer hem ikväll.

puss

20e oktober 2010

Kategori: Allmänt

God morgon allesammans. Idag känns allting bättre, antagligen för att jag har fått sova och känslorna har svalnat lite. Oavsett, det känns bättre nu iallafall. Blir så irriterad på mig själv! Jag fick för mig att vi började klockan åtta idag, så jag gick upp vid halv sju. Men sen kollade jag på schemat och såg att vi började tjugo över åtta. Segt att ha gått upp en halvtimma för tidigt. 30 minuter är kanske inte så mycket, men på morgonen gör det en jävligt stor skillnad. Jag kunde ju ha sovit en halvtimma extra. Seeegt.

Nu ska jag göra mig i ordning för skolan. Jag hoppas ni har en bra dag.

puss

och....tillbaka på ruta ett igen

Kategori: Allmänt

Träningen sög balle. Eller jag gjorde. Fy i helvete vilken dålig träning! Jag fick inte alls ut mina frustrationer, om inte så blev jag bara ännu mer irriterad och förbannad. Just nu orkar jag inte göra ett piss och orkar inte bry mig om någon eller någonting. Jag känner mig bara så sjukt, jävla förbannad! Jag vet inte riktigt var dessa känslor kommer ifrån. Jag har väl egentligen ingenting att vara arg för? Nu ska jag iallafall sova, jag vill bara få denna dagen överstökad. Jag hoppas att morgondagen inte blir lika förjävlig.

För dig ska jag göra det tusen gånger om

Kategori: Musik



Fick ett riktigt utbrott förut. Allt kändes verkligen skit. Men nu har jag pluggat lite, och spelat en jädrans massa musik på piano och gitarr och fått sjunga ut lite, och jag mår helt plötsligt lite bättre. Nu känns det helt okej ändå.

Snart är det dags att göra sig i ordning inför träningen. Nu är jag taggad igen. Jag hoppas jag får ut lite aggressioner ikväll.

puss

skit

Kategori: Allmänt

Just nu mår jag piss. Bara så där. Nu sket sig allt ännu en gång. Vilken chock. Nu ska jag äta middag och sen plugga. Är inte alls lika taggad inför träning längre. Helvete

19e oktober 2010

Kategori: Allmänt

Hejhej. Imorse åkte alla niorna in till Göteborg, för att gå på gymnasiemässan. Jag tycker att det var väldigt roligt och intressant att få lyssna på elever och lärare från alla de olika skolorna. Vissa fastnade jag mer för. I nuläget är jag säker på vad jag kommer att välja, men det är en lång tid kvar och jag kommer säkert hinna ändra mig innan dess. Men det hoppas jag inte.

Jag kom hem för en timma sen ungefär, och har läst igenom historia sidorna en gång. Men jag måste läsa dem några gånger till, så att det fastnar ordentligt. Samtidigt som jag pluggar så sitter jag och mumsar på toffifee. Det är farligt gott alltså! Måste käka riktig mat snart. Även om jag är sjukt trött och bara vill lägga mig i min mjuka, sköna säng så måster jag verkligen fortsätta plugga nu. Och jag får heller inte glömma bort fotbollsträningen ikväll. Det ska bli jätteroligt, men just nu vill jag bara sova !

puss

Jag hör hur mina vänner ropar, alla synder är förlåtna

Kategori: Musik



Efter filmen åt jag middag och sen så har jag faktiskt pluggat matte. Nu ska jag försöka skriva på min novell också som ska lämnas in nästa vecka. Jag vet inte hur detta kommer gå egentligen. Läxor och prov bara radar upp sig på en hög och jag orkar knappt bry mig om att plugga. Jag känner inte för det, jag vill inte och jag orkar inte. Jag vet inte vad det är med mig nu för tiden.

Jag har funderat lite mer på gymnasium och så nu. Jag ska främst kolla ut Hulebäck, Hvitfeldtska, Porthälla, Cybergymnasiet och Plusgymnasiet. Något av dem är jag hundra procent säker på att det blir. Antagligen blir det Hulebäck. Men vi får se vad jag säger imon när jag kommer hem. Jag kanske har ändrat min uppfattning helt och hållet. Jag ser fram emot morgondagen som fan! :D

puss

18e oktober 2010

Kategori: Bilder

Fy fan vilken jädra skit dag! Jag gick faktiskt hem från skolan idag med. Jag måste verkligen skärpa mig, jag kan inte bara sticka hem så fort det blir lite jobbigt och missa en massa i skolan. Jag mådde förjävligt rent ut sagt, börjar bli förkyld och har ont i halsen, och så var jag ledsen och bara mådde piss. Utan direkt någon anledning. När jag kom hem så pluggade jag historia och svarade på faktafrågor, jag läste även igenom fysiksidorna. Sen tog jag en välbehövd powernap på en tjugo minuter ungefär. Jag har precis druckit te och ätit en knäckemacka och kollar på film samtidigt. Jag behövde en dag för att få plugga lite och ta hand om mig själv faktiskt. Snart ska jag ta en dusch och så ska jag plugga ännu mer... Fyfan alltså.

Jag ser faktiskt fram emot imorgon, då ska vi på gymnasiemässa i Göteborg. Som det ser ut nu ska jag kolla ut Hulebäck och Hvitfeldtska. Det kommer ju vara så sjukt många andra gymnasium också! Jag ska kolla igenom lite mer ikväll, om det finns något annat som inte ligger för långt bort med musikinriktning.

puss


mina älsklingar!

kärlek ♥

Kategori: Bilder



Jag har precis städat mitt rum, välbehövt kan jag ju säga. Jag hade spillt stearin på min byrå så jag fick verkligen skrapa bort allting! Det hade legat och stelnat där i en vecka typ.. Men nu är jag klar iallafall! Just nu sitter jag i mitt fräscha, nystädade rum med tända ljus och lyssnar på underbar musik. Ett smakprov har ni där uppe. Jag laddar inför en ny vecka med bland annat gymnasiemässa, höstpromenader och läxor. Fy i helvete för skolan ibland asså! När jag lyssnade på fin, sentimental musik fick jag inspiration till att skriva en liten minidikt.

I'm not used to this feeling.
I feel all warm and bubbly inside.
This is a feeling you've acclompished.
I smile every day of the week, just because of you.
I think I'm starting to fall in love, falling in love with you.



17e oktober 2010

Kategori: Allmänt

God morgon! Igår sov Signe över här, mysigt. Eftersom mamma och pappa inte var hemma så passade vi på att sova i deras dubbelsäng. Men jag har dock sovit apdåligt! Jag har haft ont i halsen och varit täppt i näsan, och frysit typ. Det kändes inte sådär jättebra faktiskt. Det känns som någon har huggt mig i halsen med en kniv! Precis så känns det när jag sväljer.

Nu har vi precis ätit frukost här, och kollar klart på Pearl Harbor. Vi var helt enkelt för trötta för att kolla färdigt den igår kväll. Idag blir det en chill dag tror jag. Vet inte riktigt vad vi ska göra faktiskt. Vi måste iallafall gå upp till affären och köpa halstabletter och mat.

puss

You know that everybody wants to party on a saturday night

Kategori: Bilder

Idag har jag varit riktigt duktig! Har både städat hela huset och gjort middag. Idag blev det fläskkotletter med ris, sås och sallad. Det blev väldigt gott faktiskt.

Det visade sig att jag inte alls ska träffa Coffe ikväll, seegt. Men det kommer fler tillfällen. Istället ska jag träffa Signe, Frida, Maria och Filippa. Det blir nog myskväll med godis och film :) Sen sover Signe här.

puss

Klart!

Kategori: Musik


Härlig remix!

Så! Jag har precis städat färdigt hela huset. Jag hoppas mamma och pappa blir glada när de kommer hem imorgon. Om jag inte hinner stöka ner det tills dess förstås. Samtidigt som jag städade så spelade jag självklart musik på hög volym. Annars går det inte. Speciellt när man är ensam hemma. Man måste ju passa på liksom. Vad är era planer för eftermiddagen och kvällen?

puss

16e oktober 2010

Kategori: Allmänt

Hade det väldigt trevligt med tjejerna igår kväll. När Frida och Signe hade gått hem så satt jag och Emma uppe till klockan tre typ, och kollade störda klipp på facebook och youtube. Haha! Så jag somnade vid halv fyra någongång, har bara sovit i fem timmar sisådär. För jävligt. Jag har sovit skitdåligt, det var som att jag vilade typ. Jag somnade inte helt. Jag får ta en powernap sen eller nåt.

Mamma och pappa är inte hemma, och då ska jag passa på att städa huset. Annars vet jag inte var dagens planer är. Det blir väl att chilla, och ikväll ska jag kanske träffa Coffe :)

puss

15e oktober 2010

Kategori: Bilder

Igår hade vi öppet hus på skolan, så jag promenerade ner till skolan och jag och Josse visade vad vi gör på uppehållsrummet. Så det enda vi behövde göra var typ att sitta och chilla och göra pärlarmband. Nice! Sen gick vi runt i olika klassrum och tjötade med folk. Efteråt så gick jag med Henke och Fredrik hem till Fredrik. Där softade vi och spelade musik och sjöng typ. Jag vågade dock inte sjunga, låter förjävligt..

Idag har jag däremot vart i skolan förstås, vi hade bland annat muntlig redovisning i engelskan där vi pratade om våran prao. Det känns som att det gick apdåligt. Jag var stressad, nervös och bara hade det jävligt jobbigt att uttala orden. BAJS! Efter engelskan hade vi historia. Jag var hemma vid halv fyra, slängde i mig en knäckemacka och en kopp oboy. Tio minuter senare så promenerade jag och Emma upp mot stationen för att hoppa på tåget mot Göteborg, där Frida väntade på oss. Anledningen med resan var att vi skulle åka till 4gott för att köpa godis, men tjockisar som vi är så åt vi självklart på donken också! Cheeseburgare in my ♥

Vi var hemma vid halv åtta igen. Sen så kom Emma, Frida och Signe hem till mig och vi hade myskväll och åt våra feta godispåsar och kollade Idol. Jag är från och med du nu kär i Olle. Vi har även spelat lite gitarr och sjungt lite. Myyyyyysigt ♥

puss

höst

Kategori: Bilder

Jag börjar tycka om hösten mer och mer! Men vintern är nästan mysigast, iallafall när det är snö ute. Nu längtar jag till julen och till snön. Och alla snöbollskrig. Mysigt.




soligt men kallt, underbart!

14e oktober 2010

Kategori: Bilder

Jag gick hem från skolan förut. Jag är inte sjuk direkt, men mådde inte så bra helt enkelt. Psykist. Sen så var jag sjukt trött. På vägen hem så blev jag äckligt godissugen, men hade inga pengar. Och jag orkade verkligen inte gå hem och hämta pengar, köpa godis och sen gå hem. Nej fy fan, jag är alldeles lat för det. Istället bakade jag chokladmuffins när jag kom hem, med musik på högsta volym! Nu ska jag dricka te, äta muffins och kolla på Kungarna av Tylösand. Sen blir det plugg, tyvärr.


puss

If you want love, we'll make it

Kategori: Musik



Var som sagt hos Vårdcentralen i Bollebygd förut, det gick bra. Sen åkte jag och mamma hem och jag, mamma och pappa gjorde tacos tillsammans! Mysigt :) Nu är jag mätt som ett jävla svin också. Najs.

Jag har precis skrivit rent min praouppgift i svenska, detta kommer gå bajsdåligt. Läraren är alltid på mig att jag ska hålla en jämn nivå och jobba hårdare så når jag MVG, men jag orkar verkligen inte jobba hårdare. Jag orkar inte, och vill ärligt talat inte. Jag har det jobbigt som det är. Nu räcker det fan. VG är ju inte direkt katastrof.

Nu ska jag plugga lite spanska också, men sen blir det tv dags!

puss

13e oktober 2010

Kategori: Allmänt

Hejhej. Idag var skolan oerhört seg och tråkigt. Plus att vädret har sugit snopp och det har varit askallt hela dagen. Jag har dock inget emot att det är kallt, men det är så tråkigt när det är grått och mulet. Kom hem för en stund sen och har precis ätit rostat bröd och apelsinjuice, gott! I eftermiddag ska jag och mamma till vårdcentralen och sen på kvällen ska jag kolla på Grey's Anatomy. Vi får se om jag kollar på Kungarna av Tylösand också, jag kanske kommer vara alldeles för trött för det. Det är dagens planer. Jag ska försöka klämma in lite plugg också.

puss

12e oktober 2010

Kategori: Bilder

Hallå hallå! Har ni haft en bra dag? Det har jag iallafall. Skolan var helt okej idag, har inte direkt hänt något speciellt. Men jag älskar detta höstvädret! Älskar när det är kallt och kyligt samtidigt som det är soligt och fint. Hösten är underbar. Iallafall dagar som denna. Efter skolan så slappade jag i soffan och kollade på film, The Greatest Game Ever Played. Sen så gjorde jag en stor och god middag, kyckling med ris, sallad och mango chutney sås. Det har blivit mycket av det den senaste tiden. Men det är så fruktansvärt gott! Muuums! Snart ska jag göra mig i ordning inför kvällens fotbollsträning. Fyfan för att träna från klockan åtta till halv tio. Så jävla dålig tid! Det är alldeles för sent, man hinner ju knappt sova någonting. Men vi spelar tvåmål hela träningen, det väger nästan upp det hela.

Här kommer några mysiga höstbilder på mig. Höhö...






Älskar solskenet. Och feting jackan, och feting halsduken!

11e oktober 2010

Kategori: Allmänt

Idag började alltså skolan igen. Det kändes faktiskt helt okej! Blev dock lite stressigt imorse, men läraren var försenad så det gjorde inte så mycket. Idag har jag varit sjukt glad! Vädret har en stor, bidragande effekt till det. Och underbara vänner också för den delen. Signe drog till läkaren efter halva dagen, och Emma har varit i New York och kom hem idag så hon har självklart inte varit i skolan. Så jag fick hänga med Henke och lite annat folk. Mina vänner är underbara helt enkelt ♥

Har varit hos Emma sen jag kom hem från skolan typ. Har pratat en massa om hennes resa och så. Jag är så avundsjuk på den rumpungen, det är ju fasen andra gången hon är i New York! Själv får man dras i kalla, tråkiga Sverige. Men inte länge till, för då blir det ett soligt Spanien istället! Fy fan vad jag längtar. Ska bli så nice att komma till värmen, verkligen.

I got music coming out of my hands, my feet and kisses

Kategori: Musik



Så go låt!

Tell me are you feeling strong, strong enough to love someone?

Kategori: Bilder

Jag är sjukt glad. Jag vet inte riktigt varför faktiskt. Det är bara en glad, spirande känsla i hela kroppen. Jag får lust att ställa mig upp och bara börja dansa och sjunga. Rocka järnet helt enkelt. Nej, men vet faktiskt inte vad detta kommer ifrån. I och med att det är söndag också, så är detta en sensation i sig.

Klockan närmar sig halv tio och jag borde egentligen tänka på att börja göra mig i ordning för sängen, men jag är inte trött överhuvudtaget. Jag ska nog kolla på en film nu tror jag faktiskt, men i sängen. Så om jag blir trött så kan jag ju somna liksom. Naaaajs.

puss

10e oktober 2010

Kategori: Musik

Vi hade det jättetrevligt igår kväll. Vi åt mycket sötsaker, såsom chokladmuffins, kladdmuffins, macarones och hallonpaj. Men fyfan vad mätt man blev! Vi pratade och umgicks. Väldigt trevligt. Jag sov över hos Signe sen, vi somnade inte föräns vid tre någon gång.

Vi gick upp runt tolv i förmiddags, helt underbart att kunna sova så länge! Sen tog Signe, Nora och jag en promenad och vi gick förbi mig så gick jag hem. Har bara suttit här vid datorn sen dess. Har fixat lite ny musik till iPoden också. Måste bara säga att det känns väldigt underligt att komma tillbaka till skolan imorgon, nu när vi har praoat i två veckor. Men det känns samtidigt bra, att få träffa alla kompisar och komma tillbaka till rutinerna igen.

Ni bara måste lyssna på McFly's nya låt! Jag fullkomligt älskar den! :)



puss

vinter !

Kategori: Bilder

Denna jackan köpte jag igår:


BikBok, 999 kr



Nilson, 899 kr

Dessa skorna ska jag nog köpa nästa gång jag åker in till stan, det får bli vinterskorna!

9e oktober 2010

Kategori: Bilder

Gick upp vid elva imorse och tog en dusch och schamponerade håret. Rakade även benen. Nu är jag smooooooooth. Eller, nu är jag *Madeleeeeeeeeen*! Haha, så kul man kan ha egentligen. Idag hade jag turen att vara ensam hemma. Mamma jobbar, pappa är hos farmor och farfar och Therese är hos sin loverboy.

Jag har bara slappat på förmiddagen, och glott på tv princip hela tiden. Men den senaste halvtimman har jag lyssnat på en massa musik och gjort chokladmuffins! Just nu är muffinsen i ugnen. Jag och några andra ska ju hem till Nora ikväll, därav bakningen. Är det bara jag som tycker att själva smeten är godare än muffinsen? Så är det med allt man bakar tycker jag. Man känner sig lite busig som går och stoppar ner fingarna i smeten och slickar upp det, det blir ju nästan inget kvar sen!









friday night

Kategori: Allmänt

Det har varit en riktigt rolig dag, men väldigt hektisk. Var hemma vid halv tre-tre någongång och slappade och passade även på att ta en powernap på tio minutas. Gjorde iordning mig lite, och promenerade sedan upp till station för att hoppa på fyratåget där Frida väntade på mig. I stan så köpte jag bland annat en jacka och en fet godispåse. Vi åt bland annat på McDonald's, självklart! Ingenting slår en hamburgare, pommes frites och en kall cola när man är riktigt hungrig, ingenting! Vi var hemma igen vid halv åtta. Jag skyndade hem för att lämna grejerna och byta om till mjukiskläder, och sen cyklade vi upp till Maria och Filippa i all hast. Vi spenderade våran fredagskväll hemma hos Maria och Filippa, kollade på Idol och käkade chips och godis och bara myste. En mycket trevlig dag och kväll, med andra ord. Nu ska jag sova så jääävla gött, är helt död! Imorgon blir det alltså sovmorgon, och på eftermiddagen ska jag hem till Signe och Nora på kafferep av någotslag. Det blir ett litet avsked, eftersom Nora ska åka bort i två månader och segla vid Atlanten, den griisen! Fyfan vad gött alltså. Så jag ska baka chokladmuffins imorgon och ta med hem till dem.

sov gott
puss

8e oktober 2010

Kategori: Bilder

Idag var det den sista dagen på Björkelid. Det känns skönt att ha slutat men samtidigt har jag trivts så jäkla bra! Men det ska bli skönt att komma tillbaka till skolan, och träffa alla kompisar. Jag och Jessica fick en bukett blommor med oss hem också, från personalen.

I eftermiddag ska jag och Frida ta tåget in till Göteborg, så ska jag köpa mig en vinterjacka. Mina skor får vänta ett tag till, en jacka är mer nödvändig just nu. För tillfället har jag bara en skinnjacka, och man vet aldrig hur kallt det kan bli här i Sverige. Så jag vill vara förberedd med en feting jacka! Ikväll blir det Idol också.

puss

If you're for real and not pretend, then I guess you can hang with me

Kategori: Musik



Tog en powewalk förut som sagt, jag gick effektivt på en timma typ. Det är så skönt att bara kunna ta en promenad i skogen/samhället och bara ta med iPoden och bara njuta av den friska luften. Grymt. Skönt att få svettas lite också. Gick en sväng förbi biblioteket och lånade en bok: Anne Franks Dagbok. Jag lånade den angående en terminsuppgift i historian, vi ska göra en bokrecension om en bok som utspelar sig mellan åren 1800-1950 talet. Nu ska jag bara läsa bokhelvetet och göra en recension och jämföra med dagens samhälle. Oh the joy..

Jag måste bara säga att jag längtar så in i helvete till höstlovet och till Spanien! Ska bli gött att få komma ifrån tråkiga och gråa Sverige och ligga och steka på en strand vid medelhavet och bli neger. Fy fa-an vad gött!

All the good girls, are home with broken hearts

Kategori: Musik



Jag pratade med min handledare idag, och hon gick igenom omdömen och så med mig. Jag har tydligen skött mig jättebra!  Jag var redigt nervös innan asså, trodde hon skulle säga att jag var dålig och massa sånt, haha. Jag har fått höra många roliga kommentarer idag. Vissa gamlingar har helt sjukt humor. Det tror man inte, man räknar med att de ska vara halvt döda. Men det är de inte, serrö.

Har varit hemma i en timma eller två. Har kollat på Kungarna av Tylösand och ätit upp resten av Geishan. Herregud, jag har ätit 1kg geisha på mindre än en vecka. Tjockisvarning på mig där! Men ska faktiskt ut och gå nu, och när jag kommer hem ska jag försöka komma ihåg att göra situps också. Jag måste sluta käka godis och såntdär hela tiden. Men det är ju jävla gott!

Så nu blir det en lång powerwalk/joggingtur, sen blir det dusch och middag på det. Nice!

7e oktober 2010

Kategori: Allmänt

Godmorgon! Gick för en halvtimma sen typ. Just nu sitter jag framför tvn (Vakna! Med The Voice) och äter frukost. Idag måste jag gå till jobbet, det är bara två dagar kvar och nu skiter jag ifall huvudvärken kommer tillbaka. Jag ska bevisa att jag är duktig de två sista dagarna, jag har iofs vart duktig alla andra dagar också. Men ni fattar vad jag menar.

När jag kommer hem i eftermiddag ska jag kolla på gårdagens avsnitt av Kungarna av Tylösand, för mamma kom och störde mig igårkväll och det känns inte jätte passande att kolla på ett sånt program med sina föräldrar.. Det blir nog en powerwalk i eftermiddag också.

puss

I'm picking up good vibrations

Kategori: Musik



Tog en kort promenad förut med Frida. Pratade med henne ett tag efteråt också, sen gick jag in och åt middag. Idag fick det bli pasta och köttfärssås. Mums. Nu är jag mätt som ett svin dock. Just nu sitter jag i vardagsrummet med tända ljus och lyssnar på go musik! Ikväll blir det med andra ord en soft kväll, med mycket tv tittande. Ikväll börjar nämligen Grey's Anatomy, och vi får ju inte glömma Kungarna av Tylösand sen också.

Du är så fin ♥

6e oktober 2010

Kategori: Allmänt

Vaknade imorse vid halv sju, hade huvudvärk idag med. Så det fick bli att stanna hemma idag igen. Denna jävla huvudvärken vägrar ju ge med sig! Vad fan kan det bero på? Ringde till jobbet och sa att jag inte kände mig helt kry, och gick och la mig i sängen igen. Vaknade sen vid klockan tolv. Helt underbart att sova så länge! Men direkt när jag reste mig upp och skulle gå ner för trappan och fixa lunch så kommer huvudvärken igen. Det måste vara en hjärntumör eller något sånt..

Nu har jag slappat framför tvn och kollat på en film: American Pie: The Book of Love. De filmerna är helt jävla störda och förnedrande, men tycker att det är jävligt kul att kolla på dem ändå. De är helt blåsta, människorna i filmerna. Nu slappar jag framför datorn och ska ta mig något att dricka.

puss

5e oktober 2010

Kategori: Allmänt

Ligger just nu i min underbart sköna säng, dricker te och äter geisha, och ska kolla på någon go film. Eller så blir det lite one tree hill. Anledningen till varför jag är hemma är att jag har sjukt ont i huvudet (antagligen migrän) och ont i magen. Nej, det är inte mensvärk. Jag vet helt enkelt inte varför jag har så ont i magen, antagligen för att jag har ätit något konstigt. Det kan absolut inte vara all skit jag har ätit den senaste tiden, verkligen inte..

puss

When you smile, the whole world stops and stares for a while. Cause you're amazing just the way you are ♥

Kategori: Allmänt

Jag gillar honom. Så är läget nu för tiden.

Har klinkat på pianot en hel del nu på kvällen, och på gitarren. Har lärt mig en ny cover: Free Falling av John Mayer. UNDERBAR LÅT! Jag har laddat upp ett klipp när jag spelar den på min youtube, men det är en länk ni aldrig kommer få tillgång till. Jag måste tillägga att jag har väldigt ont i magen, men denna gången inte av att jag har ätit för mycket, utan att jag gjorde hundra situps på raken. Tjoff, bara sådär. Ajaj min mage, men det är ju iofs en positiv värk. Nu måste jag sova dock, men är inte trött överhuvudtaget. Jag får läsa ur en intressant bok eller något, tills jag somnar. Eller så fastnar jag vid facebook, som det brukar bli.

puss

fy faaaaaaaaaaan!

Kategori: Bilder

Nu är jag så jävla mätt! Jag tror jag spricker vilken sekund som helst! Iallafall, det blev en långpromenix förut på en timma och en kvart typ. Och jag gick ganska snabbt. Så det blev en timmas powerwalk, sisådär. iPoden följde självklart med. Jag hoppas att ingen gick bakom mig, eller i närheten av mig, stackars dem isåfall. Jag sjunger som en kratta och jag tog i för kung och fosterland, så jag hoppas för deras skull att ingen hörde mig, haha ;)

Tog en dusch när jag kom hem, och sen väntade middagen på mig. Det blev en av mina favoriter: kyckling, ris, en fet sallad och mango chutney sås! Gottgottigottgott! Men fy i helvete vad mätt jag är nu. Behöver inte äta än på några timmar i vart fall. Men det blir nog inte så mycket av det, en eller annan geisha blir det. Det kan jag lova. Ska försöka göra lite situps sen också, om jag kommer ihåg det. Troligtvis inte.

puss

shopping

Kategori: Bilder

4e oktober 2010

Kategori: Bilder

Hejhej. Jag var helt död imorse när jag skulle upp! Nåja, helt död var jag kanske inte. Lite liv fanns det allt. Men det var jävligt jobbigt att resa sig upp ur den varma, mjuka och sköna sängen. Åt frukost och sånt där, och kollade på Vakna! med The Voice. Sedan bar det av för ännu en dag med jobb på Björkelid. Vad finns det att säga? Dagen har rullat på bra. Det är vardagen liksom.

Förra veckan var helt katastrofal, om man ska tänka i nyttighet. Varje morgon åt jag vitt, rostat bröd med jordnötssmör och sylt (?!) och en godispåse på eftermiddagen. Idag blir det ändring på det! Imorse blev det lite bättre iallafall, 92% havrefras och te. Lunchen var dock inte så bra idag. Åt kanelbullar, risifrutti och en pucko. Shame on me. Men satans vad gott! Men nu ska jag ta tummen ur röven och ta en powerwalk, eller åtminstone en lång promenad. Med iPoden också, självklart. Har fan inte tränat på över en vecka! Att vi vann 1kg Geisha var i lördags underlättar inte heller, att veta att jag har en massa godis som väntar på mig när jag kommer hem sen.. Haha nej, men jag ska försöka hålla mig borta i vart fall.


Ge mig sommarvärme!

Mysigt

Kategori: Bilder

Kollade på fotboll här uppe i Rävlanda förut med Signe, Henke och Fredrik. Det var trevligt men fy satan vad kallt det var! Självklart så glömde jag mina stora, tjocka vantar hemma. När jag kom hem så tog jag en lång, varm dusch för att värma mig och så passade jag på att raka benen och under armarna. Jag har precis ätit middag och nu befinner jag mig i sängen och ska kolla på en film och äta geisha! Det blir mys på egen hand ikväll, när man inte har någon hos sig ;)

puss

Just the way you are ♥

Kategori: Musik





Denna låten är helt underbar! Texten är så fin, och det är precis detta man vill höra från en kille. Alla killar som läser detta: spela denna låten för era älsklingar!

3e oktober 2010

Kategori: Allmänt

Hej allesammans! Förlåt för en kass uppdatering denna helgen. I fredags stannade jag faktiskt hemma från jobbet, var så jädrans förkyd! Jag kände att det inte var så bra att gå där på ålderdomshemmet och vara en smittorisk för alla gamlingar. Så jag tog det säkra före det osäkra och stannade hemma. På kvällen tog jag tåget in till stan och mötte upp Nora och Signe som var på ett café (Two Little Birds) där Signe praoar. Spenderade kvällen där, och så var det kulturnatta. Det kom två tjejer och spelade några låtar, ena tjejen sjöng och den andra kompade med en akustisk gitarr. Det var väldigt mysigt och behagligt att lyssna på. Tog halv elva bussen hem, och sen sov jag hemma hos Signe i hennes föräldrars stora, mysiga dubbelsäng. Eftersom de inte är hemma.

Igår åkte Signe, Emma, Frida och jag till Liseberg. Ingen av oss har varit på Liseberg så mycket i somras, så vi tänkte passa på nu när det var sista helgen de hade öppet innan de stänger. Så det blev en heldag på Liseberg! Vi hade det jättekul och mysigt. Och jag och Signe vann stjärnvinst! Vi vann 2kg Geisha som vi fick dela på. MUMS! Kom hem kvart i åtta typ, hoppade in i duschen. Gjorde mig sedan i ordning, gick över till Emma och Henke och tjötade med dem, och sen tog vi niobussen till Hindås. Vi träffade Coffe och några kompisar till honom. Vi kollade på film och pratade och bara hade det allmänt mysigt.

Puss på dig sötnos!