maddebabe

30e oktober 2012

Kategori:

Hallå där i mörkret! Denna dagen har jag varit mer produktiv än vad jag var igår då jag låg i soffan typ hela dagen, bortsett från kvällen då jag var med osckar och kollade på film. Idag har jag träffat emma en stund, skvallrat och druckit te typ. Jag har kollat på några avsnitt av grey's anatomy med hehe.. Jag har även storstädat på mitt rum, vilket var väldigt behövligt. Just nu däremot sitter jag på bussen in till götalaborg då jag och emma ska se filmen "möhippan" på bio. Det blir nog väldigt mysigt i höstmörkret! Det blir nog en kopp te innan filmen drar igång också. Ha en fortsatt mysig tisdag, pussss

28e oktober 2012

Kategori: Bilder

Halihallå där!
Helgen har varit riktigt bra, över förväntan om jag ska vara ärlig. I fredags var det en hel del stress på eftermiddagen men det blev finemang till slut. Direkt efter skolan så var det pang på, duscha och packa och sen åka till signe. Städa, diska och pynta när man väl var där. Sen blev det hets som fan, snabbt på med sin utstyrsel och göra sig iordning. Det vankades alltså halloweenfest för de som inte har förstått det vid detta laget. Kvällen blev kanon och alla var riktigt snygga i sina outfits, det bjöds på det ena och det andra. Trots sjukdomar osv så hade jag en grymt rolig kväll! Lördagen blev städning, standardpizzan och sen filmkväll med mysiga människor. Dagen idag har varit ännu mer chill, godfrukost (pannkakor) hos signe och sen bara soffhäng här hemma. Nu tänkte jag kolla på en film här i min mysiga säng och sova mig frisk. Nu när jag har lov kan jag göra det utan att få dåligt samvete iallafall.. Planerna inför imorgon är att först: kontakta läkare, och det andra: bli frisk helt enkelt. Ha en bra fortsatt söndagkväll!
pusssss
 
 
 
 
 

25e oktober 2012

Kategori: Bilder

God kväll natt! Halloweenshoppingen igår gick bra, hittade en kostym som passade bra och sådär.. När jag kom hem till lilla rävlanda så packade jag väskan och brummade iväg till signe och sov där, mysigt pysigt hehe. Imorse när jag vaknade så mådde jag sämst, har inte mått så dåligt på länge faktiskt. Men ändå pallrade jag mig till skolan och var med på de viktigaste lektionerna (enligt mig. de lektioner som var mest nödvändiga typ). Sen åkte jag hem och sov lite, sen var jag tvungen att åka in till stan och köpa det sista inför halloween. Efter besöket i la stada med min syster, så var jag med signe här hemma och pluggade och myste en del. Senare på kvällen blev det en visit till ali och grabbarna! Trevligt med lite mys såhär på en mörk höstdag. Nu ligger jag i sängen och ska precis lägga mig. Är lite tveksam över hur det blir med skola imorgon, men får se hur jag känner mig på morgonen. I sådana fall måste jag upp om fem timmar, oh the joy.. Därför säger jag godnatt nu, pussssss
godnatt
 
and break away

23e oktober 2012

Kategori: Bilder

Hejsan svejsan. Har veckan börjat bra för er? Det har faktiskt inte min gjort, men jag hänger inte läpp för det! Var faktiskt taggad för att gå till skolan i måndags, men har blivit riktigt sjuk och det var fysiskt omöjligt att gå till skolan, så jag var tvungen att stanna hemma. Idag hade jag en redovisning och ensemble, så var tvungen att gå. Mådde även lite bättre beträffande en sak, men istället har jag blivit döförkyld. Tappar rösten då och då, näsan rinner hela tiden, ont i halsen osv. Är riktigt trött att aldrig få må bra haha, är ganska komiskt ändå. På ungefär fyra månader har jag varit konstant sjuk. Har det inte varit det ena, så har det varit det andra. Verkligen hela tiden. Men som sagt, jag bryts inte ner av det.
 
Imorgon har vi resursdag, och vi ska egentligen ha någon "spaning" med några politiker, om det är någonting vi vill förändra inom kommunen förstod jag det som. Lite småtråkigt känns det, samtidigt intressant. Lite dubbelstandard där hehe.. Men jag får se hur jag känner imorgonbitti när klockan ringer, sjukdomsmässigt. Men som jag känner nu så lutar det åt att stanna hemma och sova mig frisk. På eftermiddagen måste jag dock in till stan och träffa emma och signe, och kolla efter halloweenutstyrsel. Jag hoppas att det jag har tänkt köpa passar och är värt pengarna. Det märker vi!
pusssss
 
 
 
 

21a oktober 2012

Kategori: Bilder

Hej där! Dålig uppdatering som vanligt, men har inte funnits tid till det. Men nu ska jag seriöst skärpa mig, och låta er delta i min process att vara mer hälsosam haha.
 
 
Ja, vad har jag gjort i helgen då? I fredags var jag i skolan, och det kändes väldigt bra faktiskt. Var där hela dagen, och var dessutom väldigt produktiv och jobbade bra på lektionen. När jag kom hem så sov jag och gjorde allt möjligt, innan jag gick hem till ali och hade filmkväll med gänget. Mysigt mysigt, vi såg filmerna cloverfield, disturbia och american pie: beta house. På natten gick jag och en kompis runt på jakt i rävlanda, letandes efter en annan kompis haha! Sjukaste natten på länge. Igår så jobbade jag på eftermiddagen, på ett regnigt och kallt ullevi. Efter jobbet mötte jag familjen och gick på bio! Vi såg filmen taken 2, riktigt bra faktiskt. Ettan är bättre enligt mig dock snäppet bättre. Somnade till, i bilen påväg hem och likaså i soffan framför tvn med familjen, haha. Tre - fyra timmars sömn var nog inte en sådan bra idé faktiskt.. Idag däremot, har jag sovit ut ordentligt och har både hunnit med övningskörning och plugg. Efter plugget så stack jag upp till ali en sväng och kom precis hem igen. Där har ni min helg, en ganska lugn helg med andra ord, väldigt skönt med sådana med! Nu ska jag fortsätta kolla på film med familjen, puss och godnatt
 

18e oktober 2012

Kategori: Bilder

Hallå där mitt ute i natten! Klockan är närmare två, och jag har ingen aning vad jag gör uppe vid denna tidpunkten. Dygnsrytmen är inte alls som den ska.. Den senaste veckan, och med inspirerande och motiverande ord från en vän så har jag funderat på en sak, och nu har jag bestämt mig: mitt nya liv börjar på måndag. Kan börja lite smått imorgon såklart, men måndag känns bra, ny vecka liksom hehe. Jag ska satsa mer i skolan och bli duktig igen, få tillbaka motivationen på något sätt. Jag kommer känna mig mer nöjd med mig själv också, om jag presterar bättre i skolan. Jag ska lägga mig i tid och tänka på min hälsa. På tal om hälsa så ska jag äta bättre mat, mindre söta och onyttiga drycker (bara på helgen isådanafall) och kosten ska ändras drastiskt. Vill bli den sunda madeleine jag var en gång i tiden. Ska även sätta i gång med träningen på allvar. Just nu känner jag mig positiv och motiverad till allt detta, och jag ska försöka hålla det så. Jag ska alltså försöka ändra min inställning till det mesta också, vara mer positiv hehe.. Hoppas ni följer med i utvecklingen och stöttar mig ;)
 
Nu ska jag läsa lite, tills jag somnar typ. Är ju självklart inte trött.. Taggar redan efter skoldagen imorgon då jag bland annat har stresshantering (haha) och pianolektion.
pussss
 
för ungefär ett år sedan.. vart tog tiden vägen?

14e oktober 2012

Kategori: Bilder

Hejsan svejsan. Några dagar ifrån bloggandet, har inte haft något intressant att skriva faktiskt. Men skolveckan har varit bra, känns bättre och bättre faktiskt. I fredags efter skolan städade och röjde jag en massa, sen så hade jag ett par vänner över. Det var väldigt trevligt, trots att det fanns några ångestfaktorer. Men överlag; en bra kväll! På lördagen efter standardpizzan blev jag sjukt trött (inte så konstigt med endast fyra timmars sömn kanske), så sov i ett par timmar innan det var dags att tagga till inför nästa fest. Kvällen spenderades alltså hemma hos petter med massa härliga människor! En riktigt lyckad kväll faktiskt. Landade hemma i rävlanda närmare fyratiden, och har varit trött hela dagen idag i stort sett. Min produktivitet har legat på noll hela dagen alltså, har inte gjort ett piss, haha.. Nu är det dags för mig att sova och ladda upp inför en ny vecka med nya möjligheter, godnatt!
pussss
 

9e oktober 2012

Kategori: Bilder

Hej där! Igårkväll var jag hos ali och hängde med honom, osckar och olliver. Det blev det vanliga tv-spelet: FIFA. Jag börjar bli riktgt grym nu hehe.. Men idag är jag ledig som sagt, och sov ut ordentligt. Gick upp vid tolvtiden, åt frukost, städade, diskade och tvättade. That's right! Riktigt duktig har jag varit faktiskt. Efter städningen så har jag bara suttit vid datorn och tagit det lugnt, gjort en ny spotifylista bland annat, läst massa gamla blogginlägg och gått på en nostalgitripp typ.. Nu ska jag kolla på ett avsnitt av grey's anatomy sen plugga lite, och fortsätta städa. Idag känner jag mig riktigt produktiv och på bra humör, det gillas skarpt!
 

8e oktober 2012

Kategori:

God förmiddag! Hoppas alla har återhämtat sig efter helgen, lugn som fartfylld. Har ni det bra en grå dag som denna? Vad hände med vädret förresten? Det var ju jättesoligt och vackert för bara ett par timmar sedan..
Nu är jag påväg hem efter en lugn dag i skolan. Har bara haft engelska (kollade på filmen alive), kör och naturkunskap så det var en skön måndag. Jag fick höra idag att vi är lediga imorgon, så är riktigt glad för det hehe. Jag har varit glad hela dagen faktiskt, och varit pigg (är i vanligt fall den tröttaste människan som någonsin har vandrat på denna jord). Allting har känts bra idag helt enkelt. Nu när jag kommer hem ska jag nog sova en stund, börjar bli trött nu bara för att jag skrev att jag var pigg precis, sen ska jag ta det lugnt bara. Plugga lite smått, kolla på film, läsa en bok osv. Ha en fortsatt fin måndag!
puss



6e oktober 2012

Kategori:

Hejhej! Hur mår ni alla en solig lördag som denna? Jag har det bra iallafall. Idag sov jag ut ordentligt, riktigt skönt faktiskt. Idag pratade jag och emma om att åka in till göteborg en snabbis men det blev inte så på grund av tidsbrist. Nu har jag tagit en dusch och väntar på att min farbror kommer hem så vi kan vi åka ut och övningsköra en stund. Sen ska jag storstäda rummet och ikväll får jag besök! Det blir en lugn lördag alltså, ganska skönt ändå. Nu ska jag fortsätta kolla på mia och klara, hehe..
pusss

the love you give to me will free me

Kategori: Musik

sexual healing, ben harper
 

Godkväll. Eller snarare natt egentligen. Idag har jag kollat på grey's anatomy hela eftermiddagen typ, älskar den serien hehe. Har inte sett de senaste säsongerna och har missat massa, så ser om serien från början nu. Efter massa tv-tittande och efter middagen hängde jag med osckar och tjöta skit, bara var helt enkelt. Sen joinade emma oss så kollade vi på filmen what to expect when you're expecting, osv. Nu ligger jag i sängen och kollar på lite mia och klara haha! Somnar vilken sekund som helst. Vi hörs imorgon då det är lördag och jag längtar till kvällen redan..
pusssss

5e oktober 2012

Kategori: Bilder

Hejsan svejsan. Detta har varit den konstigaste veckan på länge.. Skolan har rullat på helt okej, när jag väl har varit där. Igår och idag hade jag en sådan migrän och feberfrossa så jag stannade faktiskt hemma. Jag har inga planer för kvällen alls, får se vad som händer.De flesta vännerna är upptagna.. Men får se vad som hittas på som sagt, kanske är det så att en killkompis kommer hit senare ikväll med. Iallafall, imorgon åker mamma och pappa till morfar i spanien, så jag och min syster har huset för oss själva. Underbart! Kanske firar det med film/myskväll imorgon? Vi får se, vi får se.
pussssss
 
bild från förra helgen

2a oktober 2012

Kategori: Bilder

Hejsan hejsan. Allt bra? Jag hade en kass dag i skolan och mådde dåligt faktiskt, så gick hem.. Men missade bara en lektion, och det kan jag lika gärna göra hemma. Nu däremot, har jag nog gjort ett av de jobbigaste samtalen i mitt liv. Men fy vad stolt jag är över mig själv! Därför ska jag ta en kopp te och mysa i soffan med antingen film eller bok :)
pusssss
 
såhär glada var jag och måns i skolan tidigare idag 

1a oktober 2012

Kategori:

Godkväll godkväll. Haft en bra helg och en bra måndag? Min helg har varit bra, jobbade i fredags kväll och på lördagen var jag i borås med pappsen och övningskörde en del. På kvällen åt jag hemlagad pizza (mozarella, soltorkade tomater och pesto, standardpizzan) med de fina tjejerna emma och signe. Efter pizzan gjorde vi oss iordning för lite chillkrök hos en fin vän. Natten spenderade jag med en fin vän i ballebygd. Söndagen spenderades till mesta del i soffan hos ali, men spelade även fotboll. Idag däremot har jag varit i skolan en stund, varit hemma och sovit och ätit och nu är jag påväg hem från jobbet. Idag var det riktigt hemskt att jobba.. Regnade och blåste som in i helvete, ursäkta mitt språk men var verkligen förbannad haha. Och människor så långt ögat kunde nå.. Hade ingen bra dag helt enkelt, trött och lättirriterad uppenbarligen.. Nu ska jag försvinna in i musiken ett tag till, innan bussen når lilla rävis! pusss