maddebabe

Cheesecake ♥

Kategori: Allmänt

Har precis ätit min goda cheesecake, åh så farligt gott!

Jag gick till Signe vid tolv tiden i förmiddags. När jag kom dit kollade vi på några avsnitt ur One Tree Hill. Men sen började vi plugga religion. Det är lite mindre än två veckor kvar och vi är inte ens klara med första kyrkan. Vi ska totalt göra fem stycken. Får se hur detta slutar. Jag har sån jävla ångest. SKIT.

Imorgon fortsätter praoen, fy sjutton. USCH. Jag måste gå upp vid halv sex typ, jag kommer vara helt död. Men det är bara fem dagar kvar. STÅ UT!!!

puss

27 Dresses

Kategori: Allmänt

Har ni haft en bra kväll? Det har inte jag haft. Ganska uttråkande faktiskt.

Efter frukosten i morse for jag och mamma till allum. Jag köpte lite smått och gott på Indiska och en "I ♥ Falling in Love" tröja på Gina Tricot. McFly all the way.

När jag kom hem gjorde jag en stor städning på mitt rum, det behövdes kan jag säga. Jag bytte även sängkläder. Nu känner jag mig duktig.

Nu måste jag återgå till filmen.

Puss

Proppmätt!

Kategori: Allmänt

Gud så mätt jag är!

Har precis ätit oräkneligen många portioner tacos, men åh så gott det är. Har gjort cheesecake också, ska bli både gott och roligt att äta den imorgon. Gottegris som jag är.

Det såg inte ut som det kommer något roligt på dumburken ikväll så jag kanske laddar ner någon film, eller kollar på första avsnittet av True Blood någonstans på internet.

Vad är era planer inför kvällen?



Puss

That's why fireflies flash

Kategori: Allmänt

Nu har jag börjat små lyssna på Ron Pope igen. Jag älskar A drop in the ocean och Fireflies. Nej, det är inte samma Fireflies som Owl City's.

Jag tog tre bussen hem förut, den var helt överknökad! Jag fick sitta brevid någon random tjej, med min feta resväska och min Hemköp påse och min stora, feta vinterjacka. Men det gick bra i vart fall. Jag kom hem till slut.

Förut innan frukosten/lunchen kom Nora. Hon är så trevlig den tjejen asså. Sen lagade Signe soppa till oss tre. Soppan var jättegod! Men det såg lite konstig ut, men man ska inte döma hunden efter håren! :) Efter soppan åt vi en overkligt god cheesecake. Som tur var, var den inte jätte onyttig. Inte oerhört mycket socker i, i vart fall. Så jag ska göra cheesecake sen som jag ska äta imorgon. Haha. Cheesecake är nog den godaste efterrätten jag vet!

Snart när pappa kommer hem far vi till Bollebygd och köper lite mat, ikväll blir det tacos! Åh så gott. Men det är nog inte värt att göra någon efterätt ikväll, vi kommer nog bli rejält mätta på tacosen. Det blir man alltid.

Ikväll blir det nog så att jag ska kolla på en massa filmer. Har ni några film förslag? Vilken som helst går bra :)


Blir man inte väldigt hungrig när man ser denna bilden?


Ååh vad gott!!!

Vampire Diaries, Glamourama och påsklov

Kategori: Allmänt

Förut kollade jag och Signe på avsnitt tre och fyra ur TV-serien Vampire Diaries. Det var helt okej men ett plagiat av Twilight. Dålig fantasi. Sen kollade vi lite på Glamourama. Inte min stil av serier om man säger så. Jag gillar inte live serier eller vad man ska kalla det.

Tänkte förut på hur mycket jag längtar till påsklovet! Då har vi gjort klart denna omöjliga religionsuppgiften har gjort klart allt jobbigt har förhoppningsvis inget plugg över det lovet som vi hade nu på sportlovet. Gud så skönt! Vi kommer tillbaka till skolan vecka tio, och vecka fjorton har vi påsklov. Sjukt. Men vi har typ tre eller fyra prov där emellan. På lov så rent ut sagt älskar jag att bara sitta inne och kolla på film, käka god mat, sitta vid datorn och umgås med mina vänner. I vart fall med de vänner som jag har kvar. Hehe...

Just det ja, nu har jag kollat efter sommarjobb också. Jag hoppas mamma har skickat in min ansökan idag. Men man vet aldrig med den tanten ;)

Puss

For you will still be here tomorrow, but your dreams may not

Kategori: Allmänt

Hejhej. Jag hoppas att allt är bra med er. Det är det inte här. Eller jo, men det var värre imorse. Vaknade vid halv sju och mådde illa, så jag spydde. Så jag var tvungen att stanna hemma från praon idag. Men Signe var ju också tvungen att stanna hemma, eftersom vi har bott tillsammans hela veckan så hon antagligen smittad och det är kanske inte så bra om hon smittar alla på hennes praktikplats. Så det var ju lite segt. Vi måste stanna hemma imorgon med, eftersom man smittar två dagar efter man har spytt. Lite segt. Hoppas jag inte spyr helgen också, för då blir det ingen prao på måndag. Men vi får se hur det blir med det.

Jag och Signe har i vart fall fått lite plugg gjort. Det känns som om vi aldrig kommer få denna uppgiften avklarad! Den är helt omöjlig. Vi ska göra en tidning om fem kyrkor. FEM KYRKOR! Och vi är på första kyrkan. Inlämning om två veckor. FAN-fucking-TASTIC!

Signe håller på att laga kyckling soppa just nu, åh vad gott den ljuva aromen luktar! Jag är så jädrans hungrig nu så det är inte sant. Har ju i och för sig bara ätit frukost idag vid 11-12 tiden så det är kanske inte så konstigt. Åh nu kom en fin låt igång på iPoden:



Ha det bra, pussar

Huvudvärk

Kategori: Allmänt

Usch vilken huvudvärk jag har!! Jag antar att jag spelar Supermassive Black Hole på nästan högsta volym inte har någonting med saken att göra what so ever. Nein, verkligen inte.

Jag sitter här i soffan och slappar medans Signe och Hedvig (en vän till Signe) håller på att göra linssoppa. MUMS!

Praoen gick bra idag, jag börjar komma in i rutinerna. Men man får böja sig mycket och så, jag kommer få ont i ryggen asså. Och jag har redan börjat få träningsvärk i armarna av allt skrubbande och putsande på fönstren. Jag antar att det är så här när man jobbar.

Men fy attsingen vad jag var trött imorse! En av grejerna jag hatar något ofantligt är att gå upp på morgonen, för man är alltid så jädrans trött! Fy.

Idag blev det ingen tur till Rävlanda i vart fall, skönt. Då fick man lite mer tid för sig själv och sitta vid datorn eller kolla på TV, göttans. Men jag och Signe borde plugga religion egentligen, får kanske ta och göra det imorgon istället.


Gud så gott!

Är det bara jag som är hungrig eller? (:

Praktiken - del 2

Kategori: Allmänt

Andra dagen på Burger King idag. Fick lite mer gjort idag. Stället för att bara putsa fönster, sopa golvet, torka av borden och diska så fick jag preppa grönsaker och sånt där i kantiner. Fick även fixa ketchup. Det var jobbigt. Det var mer ketchup som kom utanför än i ketchup flaskorna. Fy sjuttsingen.

Jag och Signe tog 610:an hem till Rävlanda förut, gött att slippa byta buss i Landvetter. Vi tänkte träna ikväll, men fick veta att träningen är i Hestrafors! Det känns inte värt att ta halv tio eller tio bussen till Göteborg, och så kommer man fram vid elva. Och då är vi i lägenheten vid halv tolv. Och jag ska gå upp vid halv sju. Funderar starkt på att skippa träningen och ta en promenad i stan i stället. Det är ju träning på torsdag också. Får se hur det blir.

Praktik

Kategori: Allmänt

Hejhej!

Just nu är jag och Signe i Agnes lägenhet i stan. Vi ska bo här i en vecka under praon, men sista veckan bor vi hemma.

Praktiken började idag. Jag praoar ju på Burger King som sagt, jag trodde att det skulle vara mycket värre än vad det var, men det var fortfarande inte super kul. Jag fick sopa golvet, torka bord, diska och duka av. Jag tror inte jag kommer göra detta i två veckor kan jag ju säga.

Nu har jag jätte ont i mina tår för jag fick ett par för små skor. Fy fanken asså! Jag hoppas det blir bättre imon. Jag jobbar från åtta till tre så det är ganska lång dag. Lite segt, men får ju gratis burgare i alla fall ;) haha

Snart är det kyckling på G för mig och sötnosen. Och ikväll kanske man kan se någon film på iPoden...



Sötnos :*

Hannah Carlsson, vila i frid ♥

Kategori: Allmänt

Idag är det exakt två år sedan min fina vän och granne Hannah Carlsson gick bort. Helt jävla sjukt. Det går inte en vecka utan att man tänker på henne. Jag kommer ihåg alla reaktioner, alla meningar, alla ord som om det vore igår. Jag kommer ihåg hur dåligt jag mådde och hur man ångrar att man aldrig tog chansen att prata med Hannah. Jag kan aldrig förstå hur dålig Emma (Hannahs lilla syster) och Frida (Hannahs bästa vän) mådde den kvällen. Jag hoppas att Emma och Frida tar hand om varandra idag.

Hannah, jag hoppas att du har det bra med din mamma och farfar var ni än är.

17 December 1993 - 21 Februari 2008

Vila i frid <3

Fanken vilken seg dag

Kategori: Allmänt

GUD, jag blir så trött på denna jävla uppgiften! Haha, Gud är det rätta ordet eftersom det handlar om Kristendomen. Ibland får jag till det :)

Jag och Signe gick upp vid tolv idag typ, ååh så gött! Sen dess har vi pluggat typ. Men vi har inte fått så mycket gjort. Vi har börjat skriva tidningen på datorn i alla fall. Det är svårt att få en bra text, en sammanfattande text. Men det ska gå. Det är tre veckor kvar i alla fall, tur det.

Plugg, One Tree Hill, Träning, Glee, One Tree Hill

Men vi kommer missa början av Glee! Träningen slutar åtta, då börjar Glee. Vi får skynda oss hem.

God morgon

Kategori: Allmänt

Eller vad man ska kalla det.

Träningen igår var intressant. Det slutade med att jag spydde. USCH!

Snart ska jag till Signe, vi måste plugga religion. FY FAN säger jag bara! Sen ska vi kolla på one tree hill.

Allt känns så jävla segt idag, har inte lust med något känns det som. Jaja.

Ha det bra, puss och kram

It feels like home to me

Kategori: Allmänt

Förut var Emma här (en kompis till mamma och mig), vi åt bullar och kollade på Allt för min syster. Det är defenitivt en av mina favorit filmer! Men den är så otroligt sorglig.

Ikväll är det fotbolls träning, men fick veta att vi ska träna inomhus istället för ute på grusplanen. Redigt gött asså, det känns inte jätte lockande att träna på is.

Nu är jag väldigt uttråkad, har ingen aning vad jag ska göra... Kanske går det något bra på TV. Annars får jag kolla på någon film som vanligt ;)

Jag kollade egenom den nya IKEA katalogen förut, det är så mycket jag vill köpa! Jag ska i alla fall köpa ett nytt skrivbord och en annan byrå.

Denna byrån har jag nu:



och denna ska jag köpa:


Jag ska köpa en TV som jag kan ha på den också. När jag har råd DVS :)


Jag ska även köpa denna spegel. Den matchar min säng också

Give me a kiss before you tell me goodbye

Kategori: Allmänt



På söndag är det exakt två år sedan Hannah Carlsson gick bort. Det känns fortfarande lika surrealistiskt. Det är helt otroligt. Jag kommer ihåg den dagen som om det vore igår. Jag önskar bara att hon kunde komma tillbaka, saker och ting hade varit mycket bättre.

Hannah, jag hoppas du har det bra var du än är.
Vila i frid käraste vän och granne.


"En ängel som alltid önskade
att få vara fri har nu blivit det.
Hon lämnade marken så vackert,
ingen kunde hindra henne.
Himlen har fått tillbaka sin ängel.
Hon flyger nu fri som en fågel.
Men här på jorden saknas en ängel"






Hannah och sin lillasyster Emma

Will you come home and stop this pain tonight ?

Kategori: Allmänt



Hittills har jag mått super bra! Konstigt, har ingen riktigt anledning till det. Det har inte hänt något speciellt idag.

Nu är det officielt, nu har vi sportlov! Riktigt skönt att slippa skolan, men jag och Signe måste plugga på torsdag och någon dag i helgen. Men det ordnar vi då. Och på torsdag kväll ska vi har One Tree Hill maraton, can't wait! Men jag har ju sett alla avsnitten, but I don't mind.

Sen ska mamma och jag gå ut på en promenad, troligtvis. Får se hur det blir med det. Känner mig inte jätte pepp just nu, men vem vet, det kanske ändras.

Sen ska jag nog baka kanelbullar, älskar't! Och så ska jag nog kolla på Trubbel i Paradiset, igen. Den var riktigt bra måste jag säga! Den ska ni defenitivt se.

Puss

Valentines Day ♥

Kategori: Bilder



Glad Alla Hjärtans Dag!

Jag hoppas ni har en bättre dag än jag, jag är nämligen ensam. Så går det väl när man är singel, antar jag.
Jag ska kollar på Brudens Bäste Man nu, så jag får lite romantik där i alla fall :)

Jag har städat huset lite grann, speciellt mitt rum. Det behövdes en ordentlig städning, så nu är jag riktigt stolt!

Är det någon som har sett den nya filmen Valentines Day förresten? Jag hoppas den kommer ut på Pirate Bay eller Tanka Fett snart, så kan man se den. Hihi.

Efter jag kollat på filmen ska jag nog spela Need For Speed Underground. Typ det äldsta spelet i Need For Speed, haha!

Puss på er alla, jag hoppas ni får en underbar dag!




Långpromenad

Kategori: Allmänt

Imorse mådde jag jätte dåligt. Jag mådde illa och hade ont i huvudet. Nu mår jag bara lite illa, men jag har ingen huvudvärk i alla fall.

Jag har precis vart ute på en lång promenad i detta vinter landet. Gick på en timma typ. Lyssnade på iPoden självklart ;)

Allt vi lämnat kvar är allt vi har förlorat

Kategori: Allmänt

Vi var på "skolbio" med alla åttor idag, vi såg filmen Prinsessa. Jag tycker den var jättebra, och väldigt känslosam. Oerthört bra, verkligen. Men man märker ju vilken nivå alla människor ligger på i denna åldern. Så jävla omogna och töntiga så det är inte sant!

Jag fick se mitt resultat av engelska provet, det gick väldigt bra! Jag är nöjd i alla fall. Tre poäng ifrån maxpoängen.

Ikväll är det föräldra möte med klassen och föräldrarna, segt att åka till skolan på kvällen men det är viktigt det vi ska prata om i alla fall.

Nej, jag ska nog gå ut och ta en promenad i det vackra vädret.

Puss och kram

That fire you ignited. Good, bad and undecided

Kategori: Allmänt

Hej!

Idag mår jag oerhört bra, verkligen! Skolan var helt okej, som alltid. Vi hade engelska provet idag, det gick bra. Men jag hade främst fokuserat på länderna, så jag la inte lika mycket energi på grammatiken. Grammatiken gick inte dåligt, men jag tvivlade lite på mina översättningar. Det känns som om skolan går sämre och sämre för mig. Jag fick tillbaka mitt fysikprov idag också, jag fick bara 46 av 73. Jag blir så besviken på mig själv! Jag vill höja mitt betyg i fysik, men jag är tveksam till att det kommer gå vägen.

När jag kom hem ringde jag pappa och han sa att min iPod hade kommit! Så sen när jag kom hem satte jag mig vid datorn och började lägga in låtar från iTunes. Jag ska även lägga in filmer och bilder.

Nu måste jag plugga lite spanska.

If somebody's going to make it, then this somebody ought to be you

Kategori: Allmänt

Idag har varit en väldigt bra dag!

Skolan var helt okej, som vanligt. Inte allt för jävlig i alla fall. Men fanken så kallt det är nu för tiden!

När jag kom hem blev det en banan, och så kollade jag färdigt på säsong fem av One Tree Hill. Det känns lite sorgligt att jag har sett klart på alla mina boxar. Nu är det bara säsong sex som fattas, och jag ska självklart köpa sjuan när den kommer ut här i Sverige.

Förut följde jag med Emma till tempo, jag köpte dock inget. Men lite sällskap är aldrig fel, eller hur?

Jag och pappa beställde ju min iPod igår, så har jag fixat och grejsat med iTunes nu. Jag har även fixat några underbara låtar! Gamla som nya. Det är helt otroligt hur musik kan lysa upp vardagen för någon. Vad vore världen utan musik, va? Lyrics says the words we can't say.

Jag lyssnar på That Girl nu och jag måste medge att jag saknar de gamla McFly låtarna lite. Självklart tycker jag att de nya är bättre och mognare, men jag saknar pojkarnas omogenhet lite också. Det är sjukt hur mycket de har utvecklats som personer och musiker!


Puss

Your sweet and pretty face in such an ugly world

Kategori: Allmänt

God morgon!

Jag har precis ätit frukost, och snart ska jag och pappa beställa om min iPod. Vi beställde en svart, men nu har jag ändrat mig och jag vill ha en blå! PEPP!!!

Sen ska jag till Signe och vi ska plugga engelsa. Vi har nämligen prov på onsdag, främst på fakta om Scotland, Wales och Northern Ireland.

Puss

But dreams just aren't enough

Kategori: Allmänt

Allt väl?

Jag sov hos Signe från igår till idag. Vi tog elva bussen in till stan, och jag fick köpt lite träningskläder inför grus-säsongen, ett fodral/skydd till min nya iPod som inte har kommit än, och lite andra kläder.

Just nu håller jag på och grejar med iTunes, och vissa låtar vägrar att spelas. Lite frustrerande.
Klockan är elva, och snart ska jag kolla på One Tree Hill. Jag såg säsong sex förut på Åhlens, jag ville verkligen köpa den! Men jag är fattig som en kyrkråtta just nu...

Någon dag på lovet ska några vänner och jag ha One Tree Hill maraton, de ska banne mig lära sig att den serien är den bästa! Någon som följer OTH? Jaja, jag älskar den i alla fall.

Godnatt mina käraste :]


Jag älskar min sötnos! <3

Time for bed

Kategori: Allmänt

Hello! How are you all?

Jag och Signe har precis, eller för femton minuter sen, kollat på Solsidan. Den var rätt rolig, men trodde den skulle vara roligare. Snart ska vi kolla på vem som åker ut ur Let's Dance. Jag hoppas Willy åker ut eller Marcus Birro. Men nu blir det sänga, och kolla vidare.

Puss

I'm coming up only to show you're wrong

Kategori: Bilder

Okej, jag är lite lugnare nu. Jag gjorde precis en polisanmälan på mobilen, och får de in en mobil som matchar min beskrivning så skickar de hit den. Nu ska jag kolla efter min box till mobilen, och kolla efter mitt EMEI nummer, så jag kan spärra hela mobilen.

Sen blir det pulka åkning med Signe och Nora.


Mina sötnosar Ebba och Maya <3

Fuck, fuck, fuck

Kategori: Allmänt

GAAH!

Jag är så jävla förbannad just nu! Idag i skolan har någon snott min mobil! Vem fan gör något sånt? Den mobilen hade jag sparat till själv, och köpt för mina egna pengar. Man ska väl kunna lägga den i sin jacka utan att riskera att den ska bli snodd? Hur dum i huvudet får man vara?!

Detta året har inte varit bra hittils. Bara motgångar hela jävla tiden!
Helvetes jävla skit!!!

I can't change the stars

Kategori: Allmänt

Strangers are perfect. You can start a live from scratch. They don't know me. They don't know my history. I can be whoever I want to be.

I am surrounded by people who take me for granted. Somewhere deep inside of me, I know that I am destined for greatness, but nobody else knows it yet.

I have given people far too many chances than they deserve. They say they'll do better, and I fall for it every time. Why am I so foolish? Why do I accept such a bad behaviour?

When I listen to music, I feel hope and peace. It feels like nothing bad can ever touch me. But then I step outside to reality, and I realise life isn't like in the fairytales. Life isn't like the TV shows, where everything is perfect, and everyone's dreams come true. Life is not like that. Life can be cruel and wicked. Mostly to people who deserve it the least. But when I write poetry, I am writing about a better life, a better world. I am writing about a dreamland, where everyone can have what they want. Where they can pursue their dreams and thoughts. Especially joy, happiness and love. I wish life could be like this, a fairytale. But I realise that I can't change life, I can't change the stars.

But hold your breath, because tonight will be the night that I will fall for you

Kategori: Allmänt

Som ni kanske har märkt så är mina rubriker oftast en mening från en låt. Vore kul om ni kunde lista ut vilken. Denna är väldigt enkel dock.

Hur mår ni idag? Jag hoppas att ni har haft en fantastisk dag, och kommer ha en ännu bättre kväll. Min dag har inte varit jättebra, men den förbättrades när Signe kom och hälsade på mig en timma efter skolan. Igår på fotbolls träningen skadade jag mitt knä, jag måste ha fått någon spark eller något sånt för knäet är svullet och blått nu i alla fall. Nja, inte jätte farligt men jag kände inte direkt för att gå till skolan idag. Vad tänker jag med egentligen? Imorgon ska jag gå till skolan i alla fall.

Imorgon på träningen är det meningen att vi ska ut och springa i snön, jag känner mig inte jätte pepp på det så jag kanske drar ut och åker pulka istället. Det är jobbigt det med, att springa upp och ner för en backe.

Vad tycker ni om min nya layout förresten? Josefina, jag var verkligen inte missnöjd med den du gjorde åt mig, men jag behöve lite variation kände jag. Jag kommer säkert tröttna på min egna när som helst nu. Jag måste verkligen ordna en header. Det är ett problem jag får fixa i framtiden.

You're so hypnotic on my heart

Kategori: Allmänt

Hejhej.

Näringsläraprovet gick förvånadsvärt bra, lite för lätt om man frågar mig. Jag hoppas jag får MVG i alla fall.

Vi hade elevval idag, roligt som vanligt. Vi började med en ny låt: Pink - So What.
Bra låt, väldigt uttjatad bara.

Jag har pluggat fysik och spanska nyss, har fysik prov imorgon på värmelära. Fysik är nog det svåraste ämnet för mig, så jag bävar inför morgondagen...

Det blir träning ikväll, jag tvivlar på att vi ska spela ute i snöstormen idag, så det blir nog i gympahallen. Men innan dess ska jag kolla på One Tree Hill :)



iPod

Kategori: Allmänt

Jag och pappa beställde nyss en iPod nano, 16 GB, 5:te generationen, svart.
Sjukt. Jag beställde gravyr också, och så ska jag köpa ett skydd på Mac forum någon dag. Kanske på fredag eller lördag, måste in till stan ändå. Nu är jag pepp asså! Måste ta denna energin och förflytta mig till fysikboken, sen blir det one tree hill banne mig!


sjukt

So slow down, you've always got your head in the clouds

Kategori: Allmänt

Hej! Hur mår ni alla? Jag mår ganska bra faktiskt, bråkade lite mamma med förut men... Men nu är vi sams igen.
Jag började plugga hemkunskap/näringslära när jag kom hem. Blev klar nu typ, tre timmar bara där liksom. Jag måste verkligen plugga fysik sen också, har prov i värmelära på onsdag. Fysik är inte min starka sida, och läraren säger att jag kan höja mig, men jag vet inte hur det ska gå. Jag hatar fysik, och tycker det är jättesvårt. Jaja, det ordnar sig alltid.

Jag fyllde år igår ju! Blev glad över mina sms jag hade fått på morgonen och att min farbror sjöng för mig över telefonen, verkligen vackert. Jag blev verkligen jätteglad för mina presenter. Jag fick grejer som dessa:

One Tree Hill säsong 5
Stor marsmallow
1500 kr (ska köpa en iPod)
2 par raggisar
Te
Piercingar till näsan
Hits 2009
2 par tröjor från H&M
Ansiktskräm
En massa choklader (hade en Marabou Sensation också men den är i min mage nu)





Jag fick 2 liknande tröjor i svart och en i lila