maddebabe

9e juni 2013

Kategori: Allmänt

Hejsan! Det har varit ett par riktigt bra dagar det senaste, i torsdags spelade jag ju match. Vi åkte på storstryk, 9-1, men deras A-lag spelar ju faktiskt i allsvenskan, så det var inte jätteförvånande. Efter matchen så åkte jag, Ali och Oskar in till la stada och picknickfestivalen, där vi käkade god mat, drack god dryck, och var i goda vänners sällskap. Efter picknicken tog vi några öl ute, innan vi åkte hem till rävis igen. Igår fredag tog jag det lugnt mestadels, och på kvällen grillade jag och några vänner. Sedan hade vi tvspelskväll/shottävling. Vi spelade - jag fick shotta varje gång jag förlorade en match. En minst sagt rolig kväll! Igår tog jag det lugnt hemma på förmiddagen/eftermiddagen, på kvällen var jag med Oskar och grabbarna och spelade kubb - standard nuförtiden haha.. På natten skulle jag hämta Ali i landvetter efter jobbet, slutade med att vi var i Mölnlycke halva natten och körde omkring. Somnade väl runt sex imorse. Gick upp för en timma sedan, och har gjort allting klart som har med skolan att göra! Så underbart skönt, har jobbat ikapp allting som jag låg efter med och det känns fantastiskt! Nu när jag är klar med det, så har jag inte så mycket för mig idag. Jag ska grilla med pappa, och ikväll ska jag kolla på fotboll uppe vid planen. 
 
Här är några bilder från de senaste dagarna. 
 
 
 
 

6e juni 2013 - nationaldagen

Kategori: Allmänt

God förmiddag! Någon som tänker samma som jag, och ska på picknickfestivalen idag? Först ska jag spela match, sen tror jag att det blir en tripp in till göteborg. Annars då? Igårkväll var jag på 18årsfirande för Jessica, det var trevligt! Men det blev en tidig kväll för mig, med tanke på matchen idag. Nu sitter jag med en kopp kaffe och frukost och försöker tagga till inför matchen, det går sådär alltså.. Vi möter ett riktigt bra lag idag, så vi får se hur det går! Träningsvärken sen i tisdags har inte släppt riktigt än heller, kommer väl vara helt död ikväll hehe..
 

4e juni 2013

Kategori: Allmänt

Halihallå! Vilken underbar dag jag hade igår; först hade jag endast en kvarts lektion så då passade jag på att ta bilen fram och tillbaka. På eftermiddagen hade jag en sånglektion, och det sista nationella provet och jag fick godkänt! Jag blir så glad för minsta lilla nuförtiden haha. Efter skolan så mötte jag upp Ali och Mattias i stan, där vi käkade lite och sedan drog oss vidare till Slottskogen. Det var en helt underbar dag med massa sol, frisbee, fotbollssparkande, pingviner och nya människor. Efter slottskogen åkte jag till Andreas och myste med öl, fifa, film och massa flummande och pussar. Och idag hade jag bara en lektion där vi hade betygsnack, så det var ingen lång dag direkt. På hemvägen åkte jag förbi bollebygd och köpte med mig sushi till lunch, hur gott?! Nu ska jag börja tagga till inför kvällens match, bara vinst som gäller! Dock kommer det nog bli ganska varmt i denna stekande värmen.. OCH ett stort grattis till fina Emma som fyller 18 idag, hurra hurra hurra! 
 
 
 
 

3e juni 2013

Kategori: Allmänt

Nämen hejsan juni! Nu är det äntligen officiellt sommar, som jag har längtat. Slutar skolan den 11e juni, och har endast två dagar kvar i skolan - idag och imorgon! Denna veckan ska jag skriva klart de sista två arbeten, sedan är jag klar med allt som har med skolan att göra för denna terminen! Det känns helt underbart.
 
Godmorgon förresten! Sitter i soffan och är helt död, alldeles för få timmar sömn i bagaget.. Börjar klockan åtta också, den är skön! On top of that, så var tåget inställt nu på morgonen med. Så det blir bil till skolan istället, för att ha en lektion och sedan ha tre timmar håltimma, åker nog hem däremellan faktiskt. Och imorgon har jag en kort skoldag, då jag slutar vid elva redan. Jag får ta igen sömnen i veckan istället. Nej, nu borde jag ta och göra mig iordning, ha en bra dag! pusss