maddebabe

31a mars 2010 - henrikdagen

Kategori: Bilder

Musikhistoriaprovet gick gallant! Känns som ett högt betyg iallafall, men det får vi se nästa vecka. Precis hemkommen från skolan. Stannade till vid affären på hemvägen, och köpte mig en snickers och en glass. Tyckte att jag förtjänade det. Tänkte kolla på big brother nu, och sen ska jag skriva klart det sista på religionsarbetet. Sen blir det till att slappa resten av dagen.


tänkte passa på att säga att min bästaste henrik fyller 16 idag! Pusssss ♥

dålig dag

Kategori: Bilder

En dålig dag, men ändå inte. Som jag skrev i förra inlägget vaknade jag med huvudvärk som vägrade släppa. Samtidigt har jag varit äckligt trött hela dagen, haft mensvärk, och en fuldag. Haha, as töntigt, jag vet! Men hade en dag där jag kände mig ful hela tiden. Håret, kläderna, ALLT! Det enda som har varit bra med dagen är vädret, och att jag nästan är klar med mitt religionsarbete. Nu på kvällen hade jag ett stort gräl med pappa också. Mitt humör är inte att leka med alltså, det finns inga ord som kan förklara hur förbannad jag var faktiskt. Och PMS på det. Inte kul. Det enda som hjälper mig att lugna ner mig i sådana tillfällen är att sätta mig vid pianot/gitarren och bara spela.. Väldigt skönt faktiskt. Ibland kan kramar hjälpa också, och jag känner att jag hade behövt en sån nu. Lite fysisk kroppskontakt bara. Men det får vänta tills skolan imorgon, haha!


en söt bild från bloggen lelove

30e mars 2011

Kategori: Allmänt

Hallå! Hade ställt klockan på halv sju imorse, men lyckades stänga av den.. Vaknade över en timma senare, lyckat! Men var otroligt skönt att få sova lite extra. Stefan (morbror) körde mig och emma till skolan, så att jag hann äta frukost oså. Väldigt snällt, och väldigt skönt! Något som var mindre skönt var att jag vaknade med huvudvärk, och den har suttit i hela dagen tyvärr. Så blir det när man lider av migrän. Därför skippar jag träningen ikväll. Ska istället försöka skriva lite på religionsarbetet och läsa igenom musiken inför morgondagen. Iallafall, såg nyss på filmen i taket lyser stjärnorna i soffan. Väldigt fin film! Det var otroligt skönt att bara få ta det lugnt när jag kom hem från skolan. Är helt sjukt trött på dagarna. Jag ska försöka lägga mig i tid ikväll också. Jag är helt värdelös på det. En dålig vana.. Lägger mig aldrig tidigare än klockan tolv nu för tiden.

puss


pizza

Kategori: Bilder

Fick faktiskt lite plugg gjort förut. Började skriva på min inlämningsuppgift om buddhismen. Valde den för det är den lättaste religionen.. Orkar inte med något stort och jobbigt. Efter att jag hade skrivit lite så gjorde jag pizza! Det blev en smarrig hawaii pizza, nöjd. Nu lyssnar jag på musik och spelar lite supermario, efter det ska jag läsa igenom musikhäftet! :)






såhär hårt jobbar jag när jag lagar mat

egopics

Kategori: Bilder

Utvecklingssamtalet gick bra, orkar inte riktigt gå in på det nu. Förövrigt har det varit en bra dag. Nu ska jag plugga. Ciao!











29e mars 2011

Kategori: Allmänt

God morgon! När jag vaknade nu på morgonen fick jag världens panik. Har utvecklingssamtal nu på morgonen, och tror att jag har sänkt mig i massa ämnen.. Och har massa frånvaro. Från och med nu ska jag skärpa mig! De enda gångerna jag ska stanna hemma från skolan är när jag är döende, och jag ska ligga i på lektionerna! Jag har t.ex inte varit på de senaste fyra bild lektionerna. Skärpning! Och jag måste ta itu med plugget. På torsdag har jag musikhistoria prov, och fram tills dess ska jag läsa igenom häftet varje dag 1-2 gånger. På fredag har vi religionsinlämning, och idag ska jag börja skriva på den. Man kan lämna in den på måndag också, om man inte hinner.

Nu har jag ätit frukost, och sitter framför mtv och startar dagen ganska soft. Just nu känner jag mig lite lugnare. Allt löser sig! Nu ska jag kolla klart några saker här på datorn, sen ska jag byta om och sminka mig oså. Sen åker jag och pappa ner till skolan för att få domen av min lärare.. Nej, men ska bli intressant om det är några förändringar. Tror dessvärre att det är det :(

puss

28e mars 2011

Kategori: Allmänt

Sov fyra timmar inatt, så gick faktiskt hem idag igen.. Städade och tvättade när jag kom hem, och gick upp till tempo och lämnade en film och postade ett brev. När jag kom hem sov jag lite, sen kom henke hit efter skolan. Vi har bara kollat på one tree hill och ätit godis och chips, och druckit massa cola. Jag gjorde middag precis: pasta med pastasås. Gottit! Om en timma blir det träning också.

puss

shopping

Kategori: Bilder

Åkte med pappa till allum idag. Jag hittade ett par converse, och fyndade en tröja på bikbok. Stannade även till vid donken på hemvägen, gott! Nu är jag sjukt mätt iofs, en timma senare.. Köpte godis, chips, cola och film inne på willys också. Och så har vi hyrt film: paranormal activity. Jag har ju sett den ganska nyligen, men pappa har aldrig sett den. Det är dags för honom att bli lite rädd också..









27e mars 2011

Kategori: Musik




Blev ingen fest med laget igår. Direkt när jag kom dit var det ändrade planer. De skulle till krogen, och vi var fyra stycken som var under 18.. Så vi stannade kvar vid bråta några timmar, sen kom wille och rasmus dit ockå. Jag gick hem vid tiotiden typ. Kollade på doom med pappa och min farbror när jag kom hem.

Idag är det sommartid! Jag hoppas ni inte glömmer av att vrida fram klockorna en timme! Har precis ätit frukost, och sitter vid datorn och softar med musik för tillfället. Ska åka till partille med pappa sen, han ska köpa lite grejer till sig själv och så ska vi köpa converse till mig! Ni får se vilken färg och modell det blir när jag har kommit hem.

puss

lördag

Kategori: Bilder

Matchen gick inte jättebra, men hyfsad ändå. Blev 1-1. Fick skoskav, och en spark i ansiktet. Har nu ett rött märke över ögat, och ser ut som jag har varit i slagsmål. Mycket snyggt måste jag säga :)

Becca skjutsade hem mig för att lämna fotbolls väskan. Nu har jag också gjort mig i ordning, och ska upp till bråta snart igen för käka pizza och dricka lite öl med lagkompisarna. Inte den mest idylliska lördagen, men får se vad som händer senare under kvällen!




en glad tjej

26e mars 2011

Kategori: Bilder

Hallå hallå. Nu är det äntligen helg! Igår blev det en myskväll, var med emma o kolla film o satt vid datan bara. Skönt det med. Vädret är kanon förövrigt! Passar ju bra, i och med att jag har match sen. Riktigt taggad faktiskt, men har lite ont i foten. Hoppas det löser sig!

Kollade lite på tattueringar och så, och jag är riktigt sugen alltså. Bilderna nedanför kan jag seriöst tänka mig att tattuera in!











24e mars 2011

Kategori: Bilder

Kom hem från skolan för en stund sen. En bra dag faktiskt, och helt underbart väder! Nu hoppas jag fan att det inte kommer någon mer snö för i år! Då blir jag riktigt arg alltså.

Innan jag sätter igång med plugget (som det inte lär bli någonting av) ska jag ta en promenad runt samhället med emma. Mjukiskläderna är på, och ska hämta mina blommiga solglasögon.. Haha, fyfan vad ful jag kommer bli :D
Men vafan liksom, det är myysigt!






min mysiga klasströja!

23e mars 2011

Kategori: Bilder

Somnade vid tolv, halv ett igår kväll. Var ändå hyfsat pigg när jag vaknade vid sju. Iallafall, skolan gick snabbt. Hade halvdag, men slutade ändå vid halv ett typ, medans alla andra slutade vid elva.. Idioter! Kom hem nyss och ska slappa framför tvn, sen behöver jag läsa på musikläxan och plugga på spanskaglosor.. Usch och fy. Nu ska jag dricka cola o äta daim, hejdååå! Just det ja, har träning ikväll också..



22e mars 2011

Kategori: Bilder

Gick till skolan imorse, hämtade klasströjorna och det. Gick tillbaka hem för att hämta newbodypengarna. Tillbaka till skolan för att lämna pengarna, gick tillbaka hem för att kurera mig tills jag är helt frisk. Har sovit lite, och ätit. Ska nog kolla en film nu, och sen ska jag försöka plugga. Vet inte riktigt hur det blir med den saken, men iallafall. Ska försöka åtminstone.



21e mars 2011

Kategori: Allmänt

Blev ingen skola idag. Magsjuk. Usch och blä! Har legat och sovit, och kollat på film. Ska nog kolla på en till film, och äta onyttigt. Om jag får i mig nåt. Jag får dricka cola iallafall, det är bra för magen när man är magsjuk! Det enda positiva med det hela.

puss

20e mars 2011

Kategori: Bilder

Vaknade vid halv tolv, tog ettbussen in till stan med emma. Hjälpte emma med lite shopping. Vid tretiden kom frida, och vi hämtade biobiljetterna. Tjejerna shoppade lite till, och vi var nära på att missa början av filmen. Men det vi gjorde vi inte. Vi såg filmen hur många lingon finns det i världen? Den var väldigt bra, rolig och söt! Rekomenderas. Kom precis hem till ett tomt hus, och håller på att laga mat för tillfället. Hungrig som en jävla jude! Sen ska jag försöka läsa igenom lite plugg, har inte pluggat på en vecka ungefär. Behövs! Och ikväll ska jag softa framför tvn med godis, chips och cola.. Tror att vi har en daimtårta i frysen också. Det är sånt som behövs en trist söndagskväll.





lördag

Kategori: Allmänt

Tog en långdusch förut. När jag skulle raka benen provade jag såndär hårborttagningscreme. Funkade bra det med! Smörjde in mig med massa bodylotion efteråt, så nu är jag len och go. Ska iallafall ta fyrabussen till stan med emma sen. Har dock inte så mycket pengar, men är ändå mysigt att gå runt på stan och kolla när det är så fint väder!

puss

19e mars 2011

Kategori: Allmänt

Bloggade ingenting igår, men hände inte så mycket. Var med emma på kvällen, och hyrde film oså. Åt självklart massa chips och cola! Sen satt vi uppe till halv tre typ och spelade massa gamla roliga spel. Haha! Gick upp för en halvtimma sen ungefär, och är redan hur uttråkad som helst. Har frågat med emma o frida till stan, men får se hur det blir. Jag tror frida inte kan, och emma ska göra nåt annat nu på förmiddagen. Jag får väl underhålla mig med en film eller nåt så länge.

puss

17e mars 2011

Kategori: Musik

Nu vart det klart. Intagningsprovet gick bra. Efter många om och men fick jag tillslut spela, sist av alla dock. Men gjorde ingenting! Jag fick mycket bra kritik av de som lyssnade. Känns posititvt. Fick vibbar av att de gillade mig, och hela dagen har känts bra. Gehörsprovet gick bra och även det teoretiska. Inte för att vara sån, men jag tror att jag kommer in faktiskt. Men man vet aldrig. Kan ju alltid hoppas på det. Oavsett, jag spelade två låtar. Only hope och she falls asleep. Det gick bra, och inga tabbar faktiskt. Här nedan kan ni höra låtarna, i original förstås.







godnatt då

Kategori: Bilder

Soft dag. Efter träningen gjorde jag som jag hade planerat, gick och lämnade ut newbody paket. Fast alla som hade köpt var självklart inte hemma, så får dela ut imon med. Självklart så missade jag också premiären av greys anatomy. Jag får hoppas att jag är hemma så att jag hinner se reprisen på söndag, har nämligen match. Nu på kvällen har jag inte gjort så värst mycket, slöade framför tvn och kollade på bad boys. Ligger nu i sängen och har tagit några roliga bilder. Har upptäckt att det kanske är dags att måla om mina naglar.. Och svaret till varför jag är uppe såhär sent är att jag har sovmorgon till tio ungefär. Ska försöka hinna med tolvbussen till mölnlycke för att göra intagningsprov imorgon. Kan ju ta en senare buss om jag känner för det. Göttans!








godnatt!

take my lips, and make them yours

Kategori: Bilder

Nationella gick rakt åt helvete. Jag har tur om jag ens får G.

Förövrigt har det varit en bra dag. Soligt och vackert! Efter provet tog jag, emma och signe en promenad upp till tempo i solskenet. Jag köpte min efterläntade cola och några klubbor att suga på. Var inte med på gympan, har lite ont i foten från matchen i söndags fortfarande. På fysiklektionen jobbade vi med vårat arbete om hållbar utveckling. Har kommit ganska långt faktiskt. Iallafall, nu tänkte jag kolla klart på paranormal activity innan träningen. Sen när jag kommer hem ska jag försöka pallra mig ut genom dörren och dela ut newbody paket och samla in lite pengar. Sen ska jag spela massa piano, och öva inför intagningsprovet imorgon på hulebäck. Hoppas verkligen det går bra!



16e mars 2011

Kategori: Allmänt

God morgon. Kan börja med att säga att jag vaknade med världens panik. Har nationellt prov i fysik nu på morgonen, och jag kommer garanterat få IG. Jag hatar fysik, och fattar typ ingenting. Jag kommer säkert få hjärnsläpp och inte skriva ett skit.. Plus att mamma fyller år idag, och jag har varken haft tid eller pengar för att köpa en present till henne, så det får tyvärr vänta. Det enda som är bra med dagen är att det ser ut att bli jättefint väder idag med!

puss

15e mars 2011

Kategori: Bilder

Finns inte så mycket att skriva om dagen egentligen. En bra dag. Plus att solen joinade oss, härligt härligt. Solbrillorna fick alltså hänga med. Efter skolan toppade mamma mitt hår, och hon toppade emmas hår också. Gött att få ha det överstökat. Men mitt hår var faktiskt inte så slitet som jag trodde att det var. Ikväll ska jag, emma och frida åka till mölnlycke för att kolla när fridas bror spelar fotboll. Det blir nog mysigt, men lite kallt ändå. Innan dess ska jag äta, kolla på paranormal activity, försöka plugga, och öva på mina låtar som jag ska spela på intagningsprovet på torsdag. Där har ni min dag i ord.


henke på dagens engelskalektion

14e mars 2011

Kategori: Musik




Tänker fortfarande på det tragiska som har hänt.. Usch, det är så hemskt! Känns som hela världen är deprimerad just nu.

Efter matchen igår så lade jag mig i soffan och kollade på bröllopsfotografen. Då fick pappa uppdraget att massera och klia mig, underbart! Det är något av det skönaste som finns. Haha, stackars han som blir min blivande pojkvän, han lär få fullt upp med att klia och massera mig! Somnade vid ett, halv två någon gång. Jag var inte så trött, plus att jag smsade lite. Det resulterade i att jag var väldigt trött idag. Plus att jag bara hade ätit två smörgåsar på morgonen, och skippade lunchen i bamba. Det fick bli snickers och cola när jag kom hem.. Nyttigt värre. Nej, men jävligt gott! Det är det viktigaste nästan. Skippar träningen ikväll för övrigt, har så fruktansvärt ont i mina fötter från matchen igår! De är svullna och har märken överallt, från alla stämplingarna. Ser lite roligt ut faktiskt. Ska försöka plugga lite istället, men lär ju inte bli något av det som vanligt.

puss


13e mars 2011

Kategori: Allmänt

Somnade vid halv fyra igår kväll. Gick upp vid elva imorse. Slappade framför tvn o datan. Packade väskan oså, och gick sen upp till bråtared för att åka iväg till match. Vi vann matchen med 1-0. Men blev så irriterad på dom i det andra laget, för dom sparkade på mig hela tiden haha. Har sjukt ont i mina fötter nu. Eller har ont i hela kroppen förresten :(
Nu ska jag försöka plugga lite fysik, men lär inte bli något av det.. Det blir nog en kväll framför datan och tvn istället!

puss

myskväll

Kategori: Bilder

Blev en slappdag hela dagen. Vaknade ju sent, vid ett. Har suttit mest vid datan, men tog en dusch förut också. Efter duschen gick jag upp till tempo med tjejerna för att köpa cola och grillchips. Kom hem för en stund sen, och ska snart över till emma för att äta tacos med frida och henne! Det blir säkert någon film sen också. Det blir mys! :)





osminkad och nyduschad!


12e mars 2011

Kategori: Allmänt

Jag var inte taggad alls inför fest igår faktiskt.. Det var tråkigt. Dålig musik och så var det inte något roligt folk där typ. Ärligt talat så var jag helt off och en bitterfitta :)

Fick en chock nu på morgonen. Fick veta att det var tre tjejer som omkom i en bilolycka här i närheten, och en tjej som överlevde. En av dom tjejerna har gått på min skola, och bodde i närheten av mig. Käns helt otroligt och ofattbart, även om jag inte kände henne så bra. Känns bara helt sjukt, det blir så nära på ett sätt. När man bor såhär så känner alla verkligen alla.. Verkligen jättetragiskt! Sådana här saker borde inte ens få inträffa! Vila i frid tjejer

puss

11e mars 2011

Kategori: Allmänt

Ännu en bra dag. Skolan gick snabbt, och det var helt okej att vara där faktiskt. Ändå hade vi prov på morgonen, och religionsförhör sista lektionen. Somnade till lite dock, på religionen.

Har precis tagit en långdusch, och just nu håller jag på att måla naglarna. Ska ner och äta middag snart, som pappa har gjort. Sen ska jag försöka hitta något att ha på mig ikväll. Till sist springer jag över till emma med frida och signe för att göra oss iordning. Hoppas verkligen på en bra och rolig kväll, är lite festsugen faktiskt!

puss

10e mars 2011

Kategori: Bilder

Bra dag i skolan, om det inte vore för det satans vädret. Jag får seriös damp på det! Aggrition. Fick bland annat tillbaka mitt spanskaprov, VG+ iallafall. Nöjd ändå.

Torsdag idag, fredag imon. Då blir det fest i landvetter på kvällen. Hoppas på en bra kväll, och för tillfället är jag taggad. Men hoppas att det blir roligare än sist. Nu ska jag slappa framför tvn, och ikväll ska jag på klassmöte. Inte taggad alls, men måste göras!





9e mars 2011

Kategori: Bilder

Kass dag! Eller den har väl varit bra så, inga större felsteg. Men för det första, vad fan händer med vädret?! Jävla pungväder, seriöst. Man blir bara på så dåligt humör. Smsade min tränare nu, och sa att jag skippar träningen. Tänker fan inte vara ute o träna i snöoväder, och så är det massa äcklig slask på marken. På vägen hem från skolan så kom en fet lastbil och körde i en pöl av slask typ, och jag fick allt över mig. Nu är jag arg, irriterad och allt vad det heter. Så jag tänker stanna hemma från träningen och tycka synd om mig själv och äta daim. Så det så!



puss

8e mars 2011

Kategori: Musik

Tjenixen! Go dag, tror det är vädret som gör det fan.. När jag och emma gick till skolan imorse, i solskenet, fick solbrillorna hänga på! Underbart väder, verkligen. Efter skolan var jag hemma i 45 minuter typ, slängde i mig mat och stresspackade väskan, för att sen gå upp till fotbollsplan för att åka iväg till matchen. Förlorade med 3-0. Men vi var lika bra, bara att de fick in några skitmål tyvärr. När jag kom hem slängde jag i mig middag, och har faktiskt läst igenom religionen! Duktig tjej. Och jag känner mig faktiskt ganska trött, så det kanske kan bli en tidig kväll idag?



i'm a junkie over you

Kategori: Musik



Träningen gick bra, eller hyfsat iallafall. Gjorde inte så mycket förutom att spela. Som sagt, lugn träning på grund av matchen imon. Har precis duschat färdigt iallafall. Det blev en långdusch där jag rakade benen, armhålorna och sånt. Det är en del av priset som man får betala för att vara tjej. Körde med sånna där skrubbhandskar också, så man blir len och mjuk. Och lite babyolja och bodylotion på det. Nu är jag som en gigantisk bebis :)

Sitter för tillfället framför datan, äter godis och dricker cola, och ska sedan försöka läsa lite spanska. Har prov imorgon, och för första gången på länge känns det som jag kommer faila på det. Fattar inte så värst mycket faktiskt.. Sen har jag ju inte pluggat heller, och lär inte göra det ikväll heller. Bra madde, bra inställning!

puss

7e mars 2011

Kategori: Allmänt

Blev en mysig kväll igår, filmen var jättebra.

Idag är det alltså måndag. Ännu en lång vecka i skolan framför mig. Sov dåligt inatt igen, och skippade därför bildlektionen där vi inte gör något vettigt för att ligga nere på högen och ta igen min dåliga sömn. Skönt. Sen gick jag på alla lektioner, och när jag kom hem sov jag lite till. Har precis ätit middag och nu har jag börjat hugga in på godispåsen istället.. Har träning ikväll också! Jag gillar min variation där alltså. Men ska bli kul med träning, blir förhoppningsvis inte så jobbigt heller eftersom vi har match imon. Det blir nog mest spel och skottövningar, inte så mycket löpning som sätter sig i benen. Kulkul!

puss

6e mars 2011

Kategori: Bilder

Det blev en mysdag igår. Min kusin emma kom hit på eftermiddagen, och på kvällen åkte jag och mamma och lämnade henne. Sen var jag med emma och frida hela kvällen. Kollade på film, åt chips och cola, och pratade typ. Men jag somnade i fridas soffa och hade därför stora problem med att sova sen.. Somnade alltså vid halv fem någongång, och vaknade vid ett. Jag har bara kollat på film nu på förmiddagen, och ska snart börja göra mig iordning. Ska nämligen på bio med frida och emma ikväll, vi ska se filmen min låtsas fru. Ska tydligen vara väldigt bra, sen så är ju adam sandler med i den och han är ju en utav de bästa.



5e mars 2011

Kategori: Bilder

Vaknade först vid sju, för att pappa skulle hämta datorn på mitt rum. Tack som fan för den. Sen vaknade jag vid nio för att mamma och pappa pratade, högljutt. Somnade sedan om och gick upp vid elva. Har ätit frukost oså nu, och tagit ett välbehövligt snack med min pappa och min syster. Jag ska snart börja byta om inför träningen också. Känner mig grymt taggad faktiskt, träningen i onsdags gick värdelöst så jag hoppas på att få ta igen det idag. Plus att solen skiner! Våren är påväg, underbart.



it's good night

Kategori: Allmänt

Blev en bra kväll trots allt. Henke var här vid åtta, och jag och familjen åt lite pizza innan dess. Jag hade även hyrt film och köpt cola och chips till henke och mig, som plan b typ. Men istället åkte vi till axel i hindås, där coffe, hellström och max var. En myskväll med lite god dricka, spel och film. Myspys. Kom nyss hem och ligger just nu i sängen med den överblivna colan och grillchipsen, och ska chilla ett tag med musik. Tills jag blir trött iallafall. Får inte heller glömma av att ställa klockan på elva imorgon, ska upp och träna vid halv ett nämligen. Utomhus.. Brukar vanligtvis träna inomhus på lördagar. Jaja, blir nog rätt kul ändå. För en gångs skull känner jag mig lite taggad inför ett träningspass, och jag är redigt taggad inför årets första träningsmatch på tisdag mot örby. Det blir på konstgräs så jag får använda mina nya grässkor, yaay!

puss och godnatt

friday

Kategori: Bilder

Bra dag i skolan ändå. Började vid åtta, och trodde att vi hade ett prov i hemkunskap. Jag hade fel, gött! Engelskaprovet gick bra tror jag, och religionsförhöret med. Och dagen har gått snabbt, och det är ju alltid bra.

Har inga planer än så länge, men vi får se vad som händer. Kanske träffar nån kompis. Jag ska iallafall äta pizza idag, det är vad jag vet. Typ fjärde eller femte gången på en vecka nu. Det är så vi gör det.


puss

4e mars 2011

Kategori: Allmänt

God morgon. Somnade vid halv ett igår nångång. Gick upp vid halv sju, och jag känner mig ganska pigg faktiskt. Och glad. Det känns som att det kommer bli en bra dag. Även om vi har prov i konsumentkunskap, engelska och ett religionsförhör. Men inte ens det ska få förstöra min dag! Sitter och äter frukost för tillfället, framför mtv. Jag ska snart börja göra mig iordning inför skoldagen!

puss

torsdag

Kategori: Bilder

Fick lite plugg gjort förut faktiskt. Läste igenom religionen en gång, och konsumentkunskapen. Ekonomi och sånt är inte min grej. Får panik när jag tänker på att man ska växa upp, skaffa jobb och betala sina egna räkningar. Jag kommer hamna hos kronofogden direkt.. Just det ja, kom även på att vi har engelskaprov imorgon. Bra där madde, väl förberedd..

Åkte med mamma till bollebygd förut. Köpte massa onyttigt: pizza, cola, godis, choklad och annan skit. Gott! Men det är ju bara så underbart, även om det är riktigt onyttigt och dåligt för kroppen. Men bra för själen :)
Nu softar jag med musik och godis, och kollar på bloggen tattoologist och blir riktigt sugen på att tattuera mig. Önskar bara att man hade åldern inne, men sen så! Då jävlar ska jag skaffa mig en massa fina, söta små tattueringar!











3e mars 2011

Kategori: Musik

Studiedag idag, sov ut ordentligt. Gick upp klockan tolv, hehe.. Kommer aldrig i livet kunna somna i natt, men jag har ju iofs inte lagt mig i tid någon kväll i veckan. Har slappat framför en film sen dess, och ska försöka plugga nu. Religion och konsumentkunskap, trååååk! Har typ slutat bry mig om skolan, så jag får se om det blir något plugg överhuvudtaget.

Här har ni min goa spotifylista, inför sommarn! sommaren kommer bli ball!

puss


2a mars 2011

Kategori: Musik

Stannade hemma från skolan idag. Vaknade med världens mensvärk och jag var hur trött som helst. Jag har verkligen sovit kasst de senaste nätterna! Gick upp vid sju och somnade om och vaknade vid halv tolv typ. Gott! Har spenderat stor del av dagen framför tvn och datorn. Har fixat med spotify och gjort en grym spellista med massa sköna sommarlåtar! Längtar efter våren och sommaren sjukt mycket! Tänk er en mysig sommarkväll, solnedgång och det är varmt i luften. Någon har med en akustisk gitarr och spelar en skön låt, och massa mysigt folk. Kanske sitta under en filt och mysa med någon speciell? Låter inte  det underbart?! :D



1a mars

Kategori: Bilder

Nu är det mars, och i praktiken är det ju vår. Men inte riktigt än, om man kollar ut genom fönstret.

Var sjukt trött i skolan idag! Har typ sovit fem timmar på två dygn, och det visade sig idag kan man säga. På slöjdlektionen låg jag nere på högen och sov i en och en halvtimma typ. Underbart. Efter skolan gick jag och emma upp till tempo och jag köpte pucko, bullar och lite godis. Har precis ätit middag och ska hugga in på godsakerna nu..