maddebabe

myskväll

Kategori: Allmänt

Hallå där. Äntligen färdigpackad och redo för morgondagen! Just nu sitter vi tjejer i soffan hos ida, äter chips, dricker cola och kollar på filmen 50/50, treevligt! Jag känner mig ärligt talat lite nedstämd, men kan ju ha att göra med bland annat den sorgliga filmen, haha! Men imon lär jag vara taggad som få och ser fram emot en veckas roligheter med fina människor! Puss

24e juni 2012

Kategori: Allmänt

Hejsan svejsan! Haft en bra midsommar? Det har jag haft, men en kaotisk sådan. Men allt slutade bra och vi hade roligt, det är det viktigaste! Igår var jag allmänt seg och deppig och hängde hemma hos kusinen på kvällen, där det blev det gamla vanliga: jersey shore, chips och fanta. Jag hade tänkt börja packa inför peace and love igår men det blev ingenting med det. Istället har jag racerpackat nu och jag förstår inte hur jag har tänkt att få plats med allting... Det löser sig! Ikväll ska jag och pappsen hämta upp sofia för att sen sova hos ida, så får vi skjuts till festivalbussen av hennes mor! Jag är taggad som få! Vi hördes ikväll, när vi är framme hos ida. Pusss!

22a juni 2012 - midsommarafton

Kategori: Allmänt

Hallå! Gårdagen spenderades till mestadel i borås med mamma och elin. Vi köpte lite gott och blandat inför middagen och festen som jag ska ha idag. Så himlans taggad! På kvällen igår var jag hos kusinen, och så kom ida efter en stund. Vi kollade bland annat på jersey shore och så lånade vi lite spel. Igår så satte även pappa och några grannar upp ett partytält som vi ska ha ikväll, nice! Idag har jag gjort potatissallad och städat bland annat. Om en stund ska jag duscha och sen börja göra mig iordning lite smått.. Även om vädret inte verkar vara på våran sida så är jag taggad inför midsommarfirandet!
pusssss

21a juni 2012

Kategori: Bilder

Godmorgon! Gårdagen i la stada gick toppen. Jag hittade bland annat lite kläder och så köpte vi ett tält inför festivalen. Grymt! När jag kom hem blev det en snabbisdusch, sen övningskörde jag med pappa hem till thomas. Det blev alltså lite motorvägskörning oså, roligt roligt! Jag vaknade nyss i thomas säng, helt ensam. Mongot ska ju jobba idag, så jag träffar inte honom förrens på bussen till peace & love på måndag. Det känns samtidigt bra, ibland är det bra att vara borta från varandra några dagar så man får sakna varandra. Det behövs nog eftersom vi ska umgås konstant i en vecka sen, hehe.. Idag ska jag förbereda inför morgondagen, och köpa massa olika grejer. Det ska bli roligt! Jag gillar faktiskt att vara i stora mataffärer, hehe...
pusssssss



20e juni 2012

Kategori: Allmänt

Goddagens! Vilken underbar dag det är! Man blir ju otroligt glad i detta vädret, och blir genast på bättre humör. Idag var det den sista dagen på fotbollsskolan och vi har bland annat spelat match (alla 50 ungar mot 5-6 tränare) och haft det berömda vattenkriget. Av någon anledning tyckte barnen att det var extra roligt att blöta ner mig.. Efter prisutdelning osv fikade vi ledare, och nu sitter jag på bussen in till stan! Jag ska träffa ida och köpa det sista infär midsommar och festivalen. Just idag älskar jag mitt liv, allt känns så underbart! Jag har fina vänner, en fin pojkvän, jag har ett hem, jag har en familj, jag går i skolan, jag har jobb, på fredag är det midsommar, på måndag åker vi äntligen till peace & love! Tänk vad mycket man kan vara glad för egentligen.. Iallafall, efter stan ska jag se om jag hinner träffa thomas en stund, för imorgon åker han iväg och vi ses inte förrens p&l. Sen måste jag hem och förbereda inför imorgon då det bland annat blir jobb och shopping med mamma inför midsommar!
pusssss

19e juni 2012

Kategori: Bilder

Hallå! Nu är jag hemma efter en dags jobb, och är riktigt utmattad. Jag ska nog ta en powernap nu innan träningen. Hade varit riktigt skönt faktiskt. Jag måste bara få säga hur mycket jag längtar efter fredagen, och inte allra minst måndag då vi åker till peace & love där massa bra band kommer! Bland annat mumford & sons, den svenska björnstammen, rihanna, hoffmaestro, veronica maggio, regina spektor, roxette, timbuktu, melissa horn osv! Det ska bli riktigt grymt! Men först fokuserar vi på fredagen och midsommar...
pussss


ett glas vitt med ida


älsklingsmoa/lydia ;)

18e juni 2012

Kategori: Allmänt

Godkväll! Jag har jobbat idag med, och det har gått bra. Vi hade tur som inte fick något regn eller så, för nu öser det verkligen ner. Thomas mötte mig vid fotbollsplanen, och sen gick vi till tempo och köpte lite mellanmål. Efter vi hade ätit somnade jag på honom när vi kollade på tv, haha! Jag var så j***a trött! Om en stund ska vi nog gå upp till emma och kolla på missarna, hihi! pussss

this one's for you and me

Kategori: Allmänt

bad meets evil - lighters

Hallå hallå. Nu är jag riktigt trött efter en dag med småbarnen och massa tjosan. Har fått ungefär fyra timmar sömn inatt med, så det var väl inte det bästa. Ikväll blir det en tidig kväll då jag ska upp och jobba tidigt imorgon med! Nu ska jag bara ta det lugnt i soffan och kolla på true blood bland annat. En trött, arg och besviken madde ska nu upp och hämta godispåsen med, hehe..
puss


16e juni 2012

Kategori: Bilder

Godmorgon *gäsp* ! Igår hängde jag i göteborg hela dagen nästan, med ida. Vi köpte grejer inför midsommar och peace & love som börjar närma sig med stormsteg nu! Jag köpte bland annat en långklänning jag tänkte ha på midsommarafton, lösögonfransar, miniväska, strumpbyxor osv. Jag är väldigt nöjd med mina köp faktiskt. Efter göteborgturen åkte jag till hindås med henke! Först åkte vi till axel och kollade på första halvlek mellan sverige och england med lite andra människor, sen så kollade jag på andra halvlek hemma hos linnea! Trevligt trevligt. Jag var väl hemma i min säng runt tolv - ett tiden, och gick upp halv sju idag! Mummmmms. Idag börjar nämligen fotbollsskolan, och jag ska vara ledare ihop med lite andra tjejer och killar, från laget bland annat. Just nu äter jag frukost och lyssnar på lite musik, och taggar inför en dag med småbarnen.. Jippi!
pusssss


mangeee!

14e juni 2012

Kategori: Allmänt

Godmorgon! Igår kollade jag och ida på fotboll här i rävlanda, och sen kom thomparompa. Sen åkte vi till bollebygd då björn rosenström och kapten röd spelade! Riktigt häftigt och roligt faktiskt, speciellt att se kapten röd som är såpass stora. Det var roligt att träffa roligt folk också!

Nu har vi precis ätit frukost här, och jag har kollat lite grejer inför peace&love som måste fixas. Nu däremot ska ida klippa thomas... Herregud, hur ska detta bli?! I värsta fall får vi väl raka av hela skiten :)
pusssss

13e juni 2012

Kategori: Bilder

Sämst uppdatering, men jag har haft fullt upp helt enkelt. I fredags var det ju studentfirande för frida, i lördags hade emma födelsedagsmiddag, i söndags hade jag myskväll med ida, thomas och sofia. I måndagskväll var jag hos signe i stan och firade hennes födelsedag, igår jobbade och tränade jag, och på kvällen sov jag med signe i stan. Nu är jag hemma i rävlanda igen och äter lite godis framför true blood. Där har ni mitt sommarlov hittills! Det har varit hektiskt, men riktigt roligt och trevligt. Nu ser jag fram emot midsommarafton då jag ska ha tjejmiddag och lite partaj var det tänkt, längtar! Och om mindre än två veckor drar jag, thomas, ida, gustav och sofia iväg till peace & love, det ska bli sjukt roligt! Åååh, detta kommer nog bli den bästa sommaren på länge, hehe. Nu ska jag ta det lugnt innan thomas och ida kommer hit, och senare ikväll ska vi till bollebygd då kapten röd och björn rosenström har konsert! Bra dag. pussss




pizzabakning!


8e juni 2012 - sommarlov!

Kategori: Bilder

Hallå där! Nu kan jag äntligen säga att jag har sommarloooov! Det känns riktigt underbart faktiskt.
Gårdagen igår var väldigt hektisk då jag och frida åkte in till mölnlycke för att se på alla fina vänner som tog studenten. Sedan blev det racershopping med fridolf och signe. Sen tåg till mölnlycke, för att thompa skulle hämta upp oss. Sen tog vi bilen till hindås där vi firade ebba på hennes mottagning (massa god mat), sedan åkte vi vidare till linneas mottagning (massa god mat) och sist men inte minst åkte vi vidare till filippa och maria och firade twinsen (massa god mat där med, och en gudomlig jordgubbstårta)! På kvällen var jag någorlunda trött, och proppmätt. Allting såg ju så smaskigt ut, så man kunde inte låta bli att äta heller, heheh... Idag var det en ny dag, och jag har haft skolavslutning som sagt. Efter "skolan" åkte jag in till stan för att möta upp signe och malin, då vi skulle på presentjakt till fridas student och till emmas middag som hon har imorgon: stress! Men nu sitter jag här hemma och har precis duschat, och ska nu välja kläder inför fridas mottagning här om en stund. Där har ni min intressanta dag i ord. pusssss


vackra tvillingar, grattis !

6e juni 2012

Kategori: Bilder

Hallå där. Det känns redan som jag har tagit sommarlov, antagligen bara för att jag knappt har varit i skolan denna veckan. I måndags var det bara betygsnack, och i tisdags tömde vi ut skåpen bara. Idag var det ju nationaldagen så då var det självklart ingen skola, och imorgon tar hulebäcks treor studenten så då är det heller ingen skola! Riktigt underbart faktiskt. Men på fredag är det slut på riktigt, då har jag gått ut ettan och har redan gått på gymnasiet ett helt år! Det är helt sjukt hur fort tiden går egentligen. Jag hoppas tvåan och trean också går fort, så är det snart min tur att gå på bal och ta studenten osv. Längtar som in i bomben!

Igårkväll var det studentfest här i rävlanda, och det var olliver som firades! Innan festen drog igång så var emma, frida och joel hos mig och vi förkrökade och gjorde oss iordning. Festen var bra, men hade faktiskt förväntat mig mer. Men det var trevligt folk (samma gamla goa), och det bjöds på dans och musik. Det var bra helt enkelt. Senare under natten tog jag bussen till thomas som hämtade mig i landvetter!
Dagen idag däremot, har varit väldigt seg. Den har inte bestått av speciellt mycket utan bara av att ligga i sängen, kolla på film och serier, ätit pizza, sovit, gosat med kattungar och lagat mat typ.. Sådana dagar är riktigt goa ibland också faktiskt! Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på några avsnitt av true blood innan jag somnar för kvällen! pusssss


4e juni 2012

Kategori: Musik

Hallå där. Kom precis hem ifrån skolan, och det har varit en ganska lugn dag då vi bara har fått reda på betygen typ. På matten gick det inte alls som jag hade tänkt mig, men ändå helt okej. Nu ska jag sikta in mig på nästa år, och tagga till och jobba stenhårt! Jag måste peppa mig själv nu!

Matchen igår gick skit, och jag gick därifrån med en utvisning. Riktigt pinsamt faktiskt, men jag kan faktiskt säga att domaren var nog den sämsta någonsin och han var riktigt orättvis. Men nu tar vi nya tag och blickar framåt. Det första jag ska göra nu är att ta en powernap, och sen ska jag skriva lite på en uppgift. Sen är jag klar för ettan, och ska bara till skolan imorgon då vi ska lämna böcker osv. Men som sagt, nu ska jag sova framför one tree hill och tänka på bättre saker, pusssss


3e juni 2012

Kategori: Bilder

Godmorgon! Redan juni, nu är sommaren här alltså. Tråkigt att vädret inte är helt och hållet på våran sida dock. Men, idag är det iallafall lite bättre (blåser riktigt kallt iofs).

I fredags firades Ida som hade tagit studenten, grattis tjejen! Sedan hämtade thomas upp mig och sofia så åkte vi till landvetter och myste lite. Igår åt jag och älsklingen middag på restaurangen sunwall och sedan var vi på bio och såg filmen what to expect when you're expecting, sjukt rolig! Jag kissade nästan på mig faktiskt, hehe.. Nu har vi ätit frukost här, och ska kolla på en film innan jag ska packa väskan och bege mig mot borås för att spela fotboll! pussss


igår på sunwall!