maddebabe

31 augusti 2011

Kategori: Allmänt

Hallå hallå. Gick tidigare från skolan igår för att åka till läkaren, men då hade dom inte ens bokat in en tid till mig som dom hade sagt på telefon.. På eftermiddagen åkte jag hem till thomas och sov där inatt. Vaknade vid sextiden och kände mig jätteförkyld, så stannade faktiskt hemma idag. Eller ja, hemma hos thomas. Kom hem för några timmar sen. Nu har jag precis ätit tacos och sitter och kollar på filmen the social network, verkar grymt bra faktiskt! Efter filmen ska jag plugga, alltså sitta och klinka på pianot en stund. Det är helt sjukt att det är min läxa! Läxor och plugg borde ju egnetligen vara jobbigt, men detta är ju bara kul. Imorgon börjar jag vid halv tio med pianolektion och så slutar jag vid halv tre tiden, göttans!
pussss

29e augusti 2011

Kategori: Bilder

Hallå hallå. Ganska så hektisk dag faktiskt. Vaknade hos thomas vid åttatiden, sminkade mig oså och sen gick jag till bussen. Självklart var bussen sen igen, men tjötade med gustav under tiden. Som tur var gick det en extrabuss till mölnlycke, så jag kom inte försent denna gången. Började halv tio och slutade vid tretiden. Var hemma vid fyra någongång, och vid halv sex körde pappa mig till träningen. Det ösregnade hela träningen, usch! Kändes som en onödig träning, för vi spelade bara i en timma i regnet. Är redan förkyld, och nu kommer jag antagligen få feber tills imorgon. Känns inte bra, såhär i början i skolan. Så har jag sträckt min ljumske också. Men en positiv sak är att det inte blir någon fotboll för mig på onsdag, så då kan jag plugga istället. Har nämligen en svenskainlämning tills på torsdag. Känns ju sådär faktiskt.. Ska faktiskt försöka börja skriva på den nu, och försöka göra klart den imorgon. Så slipper jag sitta och skriva på onsdag, så kan jag iallafall ha en ledig kväll. Förresten, kom o tänka på en sak nu. Idag har jag och min älskling en månad tillsammans! Känns som vi har varit tillsammans mycket längre faktiskt.. Puss på dig goding! 





28e augusti 2011

Kategori: Allmänt

Igår åkte jag, signe, thomas, gustav och patrik till lager 157. Blev nästan som en liten roadtripp! Det var väldigt kul faktiskt, hittade mest massa kläder till thomas. Inte mig emot, hehe.. Till mig själv köpte jag en blå lite blus bara. Den får ni se någon annan gång. Thomas lämnade mig och signe i rävlanda, och efter några omständigheter hemma så åkte jag till thomas på kvällen. Vi köpte med oss pizza, godis, cola och så kollade vi på film på kvällen. Vi somnade rätt tidigt faktiskt, runt tolvtiden någongång. Jag kom hem från bussen för en timma sen ungefär, för jag ska snart iväg på match nämligen. Otroligt skönt att det är hemmamatch denna gången! Måste tagga ordentligt nu.
pussss

26e augusti 2011

Kategori: Allmänt

Hallå där. Kom till skolan sent idag, bussjäveln var sen och massa skit. Men när jag kom fram till skolan hade vi spanskt prov, och på engelskan efter det gjorde vi också prov. Fast helt okej, slutade ju efter engelskan. Alltså tjugo över elva, ganska så sweet. Var hemma vid tolv, och då hälsade jag på i rävlandaskolan. Jag kom hem nyss därifrån. Var kul att träffa de "gamla" lärarna igen, speciellt mina favoriter då. Nu tänkte jag sova lite, riktigt trött faktiskt. Måste vara pigg inför kvällen ju! pussssss

25e augusti 2011

Kategori: Allmänt

Hallå hallå. Sov ju i göteborg med signe igårkväll, köpte med oss lite frukost och lite chips osånt till kvällen. Låg och kollade på tv ett tag, sen somnade vi. Började skolan vid åtta och nu har vi haft musikteori. Har den skönaste läraren, så det var roligt. Jag personligen lärde mig inte jättemycket nytt, utan det var saker jag kunde sedan tidigare. Har bara tre lektioner till idag; ensemble, kör och svenska. Så jag slutar hyfsat tidigt idag, vid tjugo över två. Har en fet håltimma innan svenskan bara, annars är det rätt soft. Efter skolan ska jag hem och hämta lite kläder oså, sen ska jag hem till thomas och sova där tills imon. Myyyysigt! Älskar bara tanken av att det är fredag imorgon, och då blir det utgång med de bästa tjejerna. Taggad till tusen.
pussss

24e augusti 2011

Kategori: Allmänt

Hallå hallå. Gick tidigare från skolan idag för att åka till läkaren, när jag väl var där fick jag vänta i två timmar för att komma in.. Förstår mig inte på vissa folk ibland. Var hemma vid fem tiden, och då körde pappa mig till thomas så träffade jag honom i en halvtimma ungefär. Sen åkte jag hem igen, haha! Nu väntar jag ut tiden, eftersom jag och signe ska ta tåget till göteborg vid åttatiden. Ska sova i agnes lägenhet igen, i hennes underbart sköna säng! Och imorgon efter skolan ska jag följa med thomas hem och sova där tills på fredag, saknar min älskling nu faktiskt! 

puss

23e augusti 2011

Kategori: Allmänt

Nyss hemkommen från skolan. Tog som sagt halvnio bussen till mölnlycke, och träffade fillefjonkan på bussen! Hon började nämligen skolan idag. Dagen har flytit på bra, segt med massa håltimmar bara. Ännu mer segt att jag glömde laptopen hemma, så hade inte jättemycket att sysselsätta mig med. Idag hade jag även min första pianolektion! Gick bra, och läraren känns väldigt trevligt. Första lektionen, och jag har redan en musikläxa. Känns stabilt, haha! Jo men det ska nog gå bra, har ju förturen att kunna noter också. Efter privatlektionen hade jag håltimma (-.-) och sist men inte minst hade jag matte. Mindre roligt. Men överlag har det varit en bra dag! Fick även veta mitt schema, och på fredagar slutar jag tjugo över elva. Helt okej faktiskt ;)

Nu ska jag chilla framför tvn, och jag har ingenting mer planerat faktiskt. Ingen träning ikväll, riktigt skönt faktiskt. Jag känner mig verkligen huuuuur sliten som helst. Ska bli skönt att hoppa in i duschen om en stund.
pusssss

routine

Kategori: Bilder

Tjabba tjena. Kom hem från skolan för en timma sen ungefär. Började ju vid åtta tiden imorse, men lektionen var egenligen inställd på grund av sjuk lärare. Men ersattes med en musikteori lektion, fast egentligen hade jag ju kunnat sova minst en timma till. Irriterande. Men men, nu är jag hemma iallafall och har precis ätit middag. Är helt sjukt trött.. Men ska ändå upp och träna om en kvart ungefär. När jag kommer hem ska jag duscha, och sen hade jag tänkt decka i min säng tills imorgon nångång. Nää, men har faktiskt liiite sovmorgon imon. Går upp vid halv åtta tiden nångång skulle jag tro.

22a augusti 2011

Kategori: Allmänt

Godmorgon! Matchen igår gick inte som planerat. Vi förlorade tyvärr med 4-2, riktigt surt när vi var minst lika bra om inte bättre. Något chockerande är att jag som är vänsterback (?!) gjorde mål. Det var rätt snyggt också för den delen, skruvade den från halva plan och rakt in i krysset.. Jag är faktiskt stolt över mig själv. Det var den första matchen på länge som jag verkligen kände att jag var nöjd med min insats. Men är inte lika glad och nöjd idag dock. Jag börjar alltså tio över åtta, inte helt okej. Är sjukt trött nu. Första lektionen är musikdata, jag antar att det har med musikproduktion och sånt att göra. Det låter ju ganska kul iallafall. Sista lektionen är idrott, och efter det slutar vi. Alltså vid tretiden, och så blir det träning senare på eftermiddagen/kvällen. Jag hatar att komma tillbaka till rutinen!
pusss

21a augusti 2011

Kategori: Allmänt

I fredags kväll var jag och några andra hemma hos signe som sagt. Var väldigt trevligt! Jag och thomas drog hem vid tvåtiden någongång, då pappa hämtade oss. Kollade film oså på morgonen, och sen körde han och gustav upp mig till fotbollsplanen. Skulle stå i kiosken under F19 matchen. Men jag drog faktiskt tidigare, eftersom jag skulle på restaurang med thomas och hans familj. Vi åt på en tapas restaurang, och det var hur gott som helst! Men kändes verkligen som att man gick upp typ tio kilo, haha! Sov alltså hos thomas inatt, och jag kom hem för ungefär en halvtimma sen. Har nämligen match i eftermiddag mot serieledarna. Jag är faktiskt hur taggad som helst! Men mindre taggad inför skolan imorgon.. Då börjar schemadagarna. Jag börjar 8.10, fml.

19e augusti 2011

Kategori: Allmänt

Sov hos signe i stan igår kväll. Vi myste med godis och hyrde film oså, mycket trevligt! Somnade vid halv tolv tiden nångång, och jag sov verkligen som en stock. Oerhört skön säng, nästan den skönaste jag någonsin sovit i. Jag gick upp vid halv sju och tog spårvagnen till korsvägen en timma senare. Jag var i mölnlycke vid åtta tiden någongång. Då bytte vi om inför hulesärken. Vi var lampor.. Oh my gaaaad. Haha var sjukt pinsamt, men man får ju bjuda på sig själv! Har varit hemma i en timma eller så, har bara vilat lite i min varma säng. Var ju kall och dyngblöt så en varm säng var perfekt. Om en halvtimma ska jag upp till signe, så ska vi förbereda inför kvällen. Hoppas på en kanonkväll! Älsklingen och hans kompis ska komma också, hihihihihihi.
pussss


17e augusti 2011 - skolstart

Kategori: Bilder

Hallå hallå! Gick upp vid sextiden imorse och åt och sådär. Tog tåget vid halv åtta mot mölnlycke. Upprop och så var vid halv nio tiden. Fick en massa information, och busskort typ.. Annars har vi inte gjort så mycket i skolan. Slutade vid elva, mycket skönt! Kommer sluta hyfsat tidigt imon och på fredag också. Då ska jag passa på att träffa thomas. Kanske idag med.. Har ju egentligen träning på kvällen men känner mig fan inte frisk alltså. Börjar bli förkyld och så har jag ju bihålsinflammation. Känns inte överdrivet bra att träna då faktiskt, oavsett hur sur tränaren än blir. Nu är jag dödstrött, och ska nog ta en liten powernap. pussss






16e augusti 2011

Kategori: Musik

Var ju som sagt i göteborg med felicia igår, det var väldigt trevligt faktiskt! Måste göras om oftare. Det blev en kaffe, och massa tjejsnack. Jag köpte inget dock, tyvärr. Skippade faktisk träningen på kvällen, måste ju ha någon sorts inflammation i huvudet alltså. I värsta fall är det säkert någon hjärnblödning eller tumör, men det får man ju inte hoppas iallafall! Så efter stan igår åkte jag hem, umgicks med kusinen en stund. Sen gick jag hem och duscha och sådär, och sen tog jag bussen till landvetter så hämtade älsklingen mig där. Kollade på en film som heter trust som var grymt bra! Men väldigt ångestladdad.. Se den! Kollade på lite one tree hill också. Jag har tur som har thomas, för han är lika mycket oth nörd som jag är, haha! Åkte hem till rävis i förmiddags för att ta bussen till bollebygd och till läkaren.. Men bussjäveln kom ju aldrig! Blir så in i helvetes arg. Så jag får gå med mitt onda huvud i några dagar/veckor till, skitkul. Plus att skolan börjar imorgon. Jag vill verkligen inte. Bajs på livet för tillfället. puss

15e augusti 2011

Kategori: Allmänt

God morgon! Spelade match igår mot holmalund, vinst med 3-1! Så jävla gött. Förlorade sist mot dom nämligen. Första halvlek gick kasst för mig, men andra gick betydligt bättre. Efter matchen följde jag med thomas hem, och har sovit här inatt. Han åkte nyss iväg till mölnlycke, och jag väntar hemma hos honom under tiden. Jag ska ändå iväg till göteborg med felicia om lite mer än en timma. Blir nog en ganska snabb tur till stan, har ändå träning på kvällen.. Inte taggad alls faktiskt, känner mig inte helt kry. Känns som jag har typ öron- eller bihålsinflammation. Usch och fy. Tränar ändå, men få se hur mycket jag orkar. Jag måste nog boka en tid hos läkaren i veckan, och fixa mitt problem. Vad det nu kan vara. Fyfaaan, och på onsdag börjar jag skolan. Undrar hur detta kommer bli, med gymnasiet och allt. Vill verkligen inte börja skolan igen, med allt plugg och skit. Men förhoppningsvis blir det ju roligare, när jag får hålla på musik och det jag tycker är roligt för en gångs skull!

puss


13e augusti 2011

Kategori: Bilder

Hallå hallå. Har inte bloggat på ett tag, inte orkat helt enkelt. Har inte gjort skitmycket faktiskt, varit med pojkvännen lite och varit med kompisar typ. Just det, har även färgat håret! Bilder får ni se en annan gån. Idag har jag, kusinen och therese varit i partille och haft ytterligare en tjejdag. Åt sushi och kollade vad shoppingen i allum hade att erbjuda. Jag fyndade bara ett par solglasögon. Har varit hemma en timma eller två, och har bara grillat med famlijen. Ikväll ska jag nog inte göra så mycket, bara vara hemma och ta det lugnt med familjen. Var ett tag sen vi hade familjemys, eller det var snarare länge sen sen jag var på med familjemyset. Imorgon blir det seriepremiär, hemmamatch mot holmalund. Är riktigt taggad faktiskt, och har varit det i några dagar. På kvällen får vi se vad som händer. Kanske åker med thomas hem, kanske inte.

10e augusti 2011

Kategori: Allmänt

God förmiddag, eller snarare god morgon för mig. Gick upp för en timma sen ungefär. Hoppade in i duschen, sen gick jag över till emma och pratade med henne en stund. Men nu sitter jag framför tvn och äter frukost! Vad ska man göra idag då? Vädret är kasst, ösregnar och är förjävligt. Så jag stannar inne och kollar på film, och ikväll blir det träning. Vill verkligen inte!!! Men tyvärr måste det göras.. Usch. Ska iallafall gå upp och köpa godis om en stund, och tycka synd om mig själv lite. Dels för att jag har världens mensvärk (och har haft det de senaste tre dagarna), och för att jag inte har träffat min pojke på länge.. Ska träffa honom imon igen, men sen åker han bort tills på söndag.. Och sen börjar ju skolan typ. Fyfaaaaaan.

8e augusti 2011

Kategori: Bilder

Thomas sov hos mig från lördag till söndag. Igår slappade vi hela dagen framför one tree hill typ, men senare på kvällen tog vi bilen in och gick på bio! Vi såg harry potter och dödsrelikerna del 2, grymt bra! Måste ses, helt klart. Definitivt den bästa harry potter filmen, lite sorgligt dock att nu är det slut.. Skulle egentligen tagit bussen hem från landvetter efter bion, men då la bilen av.. Mitt på motorvägen liksom. Plus att thomas precis har haft den på lagning. Vilka inkompetenta idioter det finns, som inte ens kan sköta sitt jobb. Så jag spenderade ännu en natt med min älskling! Blev en massa true blood tittande, haha! 





6e augusti 2011

Kategori: Bilder

Sov hos signe från torsdag till fredag, och igår åkte vi in till stan och lunchade bland annat! Signe köpte med sig sin mat, och jag köpte min sushi så satte vi oss i slottskogen och käkade där. Väldigt mysigt, bara att det började regna mot slutet. Signe kollade lite på shoppingen, och sen åkte vi hem till henne. Jag lånade lite kläder av signe, som jag ska ha ikväll. Vi ska nämligen spela match, och på kvällen ska vi basta, grilla, dricka och umgås (som jag har förklarat tidigare). På kvällen igår käkade vi chips och kollade på film oså. Nu ska jag fixa iordning min mat som jag ska ha med till senare.
pussss





4e augusti 2011

Kategori: Bilder

Hallå hallå. Emma kom till mig igårkväll, tanken var att vi skulle kolla film. Men då ringde några killkompisar, så vi cyklade och träffade dom en stund. Sen cyklade vi hem igen, och kollade film. Vi såg filmen boys don't cry.. En jättebra film, men var otroligt hemsk och tragisk. Efter filmen var vi helt deprimerande, och kändes som man ville ta livet av sig typ, haha! Emma sov hos mig, och vi somnade inte förräns vid fyra tiden nångång tror jag. Vi låg och skrattade och pratade om en massa skitsaker. Vaknade vid tolv, och senare åkte vi med signe och agnes till bollebygd. Nu är vi hemma hos signe, och ska göra middag och efterrätt och bara mysa hela kvällen! Jag ska sova här iallafall, och imorgon förmiddag åker jag och signe in till göteborg och lunchar och kollar på stan en stund. Myspys! Hoppas bara att det blir fint väder också.

jag och signe ♥
emma och signe ♥


3e augusti 2011

Kategori: Musik

Jag är verkligen kass på att blogga alltså.. Har inte orkat helt enkelt, inte hunnit heller för den delen. I måndagskväll tränade jag (första gången på hundra år kändes det som). Senare på kvällen pallrade jag mig upp till signe och emma, städade och diskade och hjälpte till där. Sen när vi var klara kom fyra killkompisar och joinade oss. Hade en väldigt trevlig kväll faktiskt! Igår på förmiddagen städade vi undan hos signe, sen gick vi och åt pizza! Var hur gott som helst faktiskt, har nog aldrig suttit så bra. På eftermiddagen åkte jag hem till thomas och har sovit där tills idag, myspys. Har inte gjort så mycket annat idag, förutom att träna nu på kvällen. Det gick bra, och var inte riktigt lika jobbigt som i måndags, hehe..

Just nu sitter jag ensam hemma och ska vara det tills imon förmiddag.. Sitter med min temugg i högsta hugg, och lyssnar på musik samtidigt som jag kollar på tv.. Hur nu det går ihop. Planerna inför imorgon är att ta en tripp till bollebygd med emma, signe och agnes! Vi ska köpa mat och massa gott, har satsat på att göra en trerättersmiddag imon.. Haha, får se hur det blir med den saken!

1a augusti 2011

Kategori: Musik


Jag har inte bloggat på ett par dagar, tvärr. Men jag har mest varit med thomas, signe och emma. I lördags satt vi hemma hos signe och myste med hennes syskon och deras flickvänner/kompisar. Igårkväll gick jag och emma upp till signe och slaggade där. Satt uppe på altanen och pratade och drack te, myspys! Jag har varit hemma en timma ungefär, och har bara duschat och fixat lite ny musik till iPoden. Vid tre ska jag ta bussen till mölnlycke, och till optikern. Ska göra ett syntest inför körkortstillståndet. När jag kommer hem sen, blir det träning direkt. Idag börjar dom "hårdare" träningarna också.. Inte jättepepp direkt, men kommer ju kännas skönt efteråt iallafall!
puss