maddebabe

gott nytt år allesammans

Kategori: Allmänt

Hej! Jag ville passa på att säga gott nytt år till er alla! Jag hoppas ni har en massa trevliga planer inför kvällen, det har i alla fall jag. Jag ska hem till Signe (www.signegry.blogg.se) och Nora(www.enmyrne.blogg.se). Jag ska ta med mig smällare, hihi :)

För exakt två år sedan gick min mormor bort, så jag önskar henne en jätte bra dag och hoppas att hon finns med mig under dagen, och under resten av mitt liv. Jag älskar dig, tanten <3

Nu måste jag packa min väska, jag ska gå till Signe nu. Vi ska ta en promenad när jag kommer dit, sista promenaden för 2009. Jag hoppas 2010 är minst lika bra som detta året, om inte bättre. Vad säger ni?

Puss <3

Mys mys

Kategori: Allmänt

Hejsan! Tyvärr så är jag är fortfarande sjuk...

Idag har jag varit i Göteborg med Signe och Nora, det var jätte mysigt! Men jag gick runt och hostade som en idiot.

Vi fikade på Café Vasa, på Vasagatan. Det är ett jätte mysigt och litet café. Jag försökte få en praktikplats, men hon sa att det cafét finns med på www.praktikplatsen.se ,  men det gjorde det inte. Så jag får väl ringa runt till olika cafén tills jag hittar något :)

Nu drar vi till träningen,
Puss <3

just remember to smile, smile, smile

Kategori: Allmänt

Det känns som om dagen kommer bli misslyckad. Den har bestämt sig för det. Jag är sjuk, och jag är arg. Jag vill bara lägga mig i sängen och försvinna. Eller kolla på One Tree Hill. Jag väljer nog det andra förslaget.

Puss <3

ett stort, fet grattis

Kategori: Allmänt

Hej!

Jag är död idag, jag kollade på One Tree Hill till klockan tre i natt, och jag kunde verkligen inte somna när jag väl ville! Jag försökte läsa lite ur boken "Syskonkärlek". Det hjälpte inte. Jag somnade inte förrän klockan sex... Sen gick jag upp vid nio och skulle fixa frukost till min kära syster, men jag orkade inte. Så jag gick in och väckte henne och gav henne sina presenter; Trosor och en "The Beatles" skiva.

Under dagen har jag utvecklat en förkyldning. Jag har ont i halsen och kan knappt svälja. Kanske halsfluss på gång?
På tal om ingenting så är jag väldigt nöjd med min Hits 2009 bok. Det låter dock inte så fint när man spelar på ett ostämt piano, men jag får väl nöja mig med keyboarden.

Therese kommer antagligen döda mig när hon ser att jag valde just denna bilden.



Grattis :*

kvällens sysselsättning

Kategori: Allmänt

Nu har Therese och jag startat vårat One Tree Hill maraton... Jag kommer vara trött imorgon alltså! Ååh vad jag älskar Chad Michael Murray's karaktär i OTH, Lucas Scott.
Vi ses om några ljusår.



Puss <3

091226

Kategori: Allmänt

Hejsan! Det blev en mycket lyckad dag i Göteborg med min kära syster idag. Jag har bränt ungefär 1000 kronor, gött! Men jag har även 1000 kvar ;)

Jag har köpt;

2 One Tree Hill boxar på rocks
Dumpa honom! (film) på Åhlens
House of Wax (film) på Åhlens
Hood-tröja på Gina Tricot
Vitt linne på Gina Tricot
3 par trosor på Åhlens
Present till syster på Åhlens och H&M
Hits 2009 (jag fick den av min syster)

Och jag kan ju bara tillägga att jag kommer spendera mycket tid framför TVn de närmaste dagarna, jag älskar One Tree Hill!

Nej, nu ska jag iväg och klippa syrrans lugg, helt otroligt att hon litar på mig med en sax i handen, hehe...

Puss <3

o denna stress

Kategori: Allmänt

Godmorgon! När jag vaknade så såg jag att det hade kommit ett lager snö, happyface! Men det är bara 0 grader ute, det kan ju bli lite kallare tycker jag. Nu är jag stressad by the way, jag ska gå om tio minuter och låna ett busskort av en vän, och jag har inte ens sminkat mig... Sen går tåget 10.50. Jag får väl vara nöjd med att se ut som ett lik. Nu blir det ut och shoppa lite på mellandags rean, någon annan som tänker likadant?

Puss <3

bethany joy galeotti - let me fall

Kategori: Allmänt

It's october again, leaves are coming down.
One more year's come and gone and nothing's changed at all.
Wasn't I, supposed to be someone who can face the things that I've been running from?
Let me feel, I don't care if I break down.
Let me fall, even if I hit the ground.
And if I cry a little, die a little, at least I know I lived just a little.
I've become much too good at being invincible.
I'm an expert at play it safe and keep it cool.
But I swear, this isn't who I'm meant to be.
I refuse to let my life roll over me.
Let me feel, I don't care if I break down.
Let me fall, even if I hit the ground.
And if I cry a little, die a little, at least I know I lives just a little.
I wanna be somebody, I wanna be somebody, I wanna be somebody.
I wanna be somebody who can face the things that I've been running from.
Let me feel, I don't care if I break down.
Let me fall, even if I hit the ground.
And if I cry a little, die a little, at least I know I lived just a little.
It's october again, leaves are coming down.
One more year's come and gone, and nothing's changed at all...


ny design

Kategori: Allmänt

Hej! Nu har Josefina fixat min bloggdesign! Vad tycker ni ? Jag tycker den blev jättefin, jag är super nöjd! :D

Nu är min morbror och mina kusiner här, de ska hem snart tror jag. Vi har haft det jättemysigt. Vi har kollat på Harry Potter och halvblods prinsen, men vi har inte kollat klart på den.

Det känns som om det är söndag idag, helt sjukt. Och jag får sådan ångest över att jag måste fixa en praktikplats tills vi börjar skolan. Och det är 2 veckor kvar! Och jag har ingen aning om var jag vill praktisera... Jag vill ju inte praktisera ensam heller ute i Göteborg, jag är inte den sociala typen. Åh, jag blir galen. Jag får skita i att praktisera, jag får vara hemma. Eller så får jag praktisera på mammas jobb.



Puss <3

Juldagen

Kategori: Allmänt

God jul allesammans! Ja, jag vet att julafton var igår men jag hade ingen aning vad jag skulle skriva. Jag fick pengar, mascara och presentkort från mamma och pappa. Ett presentkort från farmor och farfar. Smycken från min faster med familj. Smycken och en massa filmer från min syster :) Jättebra julklappar tycker jag!

Jag och Therese (syster) ska in till Göteborg imorgon, då ska jag köpa en One Tree Hill-box på Åhlens (om det finns vill säga). Och jag ska även köpa presenter till Therese, eftersom hon fyller år på söndag. Själv fyller jag också år snart, 31:a Januari ;) Då hoppas jag att jag får andra säsongen av One Tree Hill eller "Sing it: Pop hits".

Om några timmar kommer mammas bror och våra kusiner hit, ännu ett julbord som ska ner i magen. Det blir intressant och se hur detta kommer sluta...


Och det regnar ute förresten! BAJS PÅ DET! Snön smälter ju. Jag hade ju tänkt gå ut och åka pulka... Jaja, jag hoppas det blir kallt imorrn eller snart iallafall.




God jul! :D

Hannah

Kategori: Allmänt

Idag skulle min granne, vän, Hannah Carlsson fyllt sexton år. Jag hoppas att hon har det bra var hon än är. Jag tror att vi kommer ses igen. Du var så fin Hannah, vila i frid. Puss <3


finaste <3

Skolan

Kategori: Allmänt

Hejsan! Hade halvdag idag, oerhört gött. Nu har jag precis pluggat kemi och druckit en kopp te :) Grejen är att vi ska praoa vecka 8 och 9 nästa år, men innan dess måste vi ordna en praktikplats via internet, som slumpar ut vilket ställe man hamnar på. Jag vill ju inte praoa ensam heller, jag är inte den sociala typen direkt. Då måste man ringa upp företaget man ska praktisera hos och fråga saker om t.ex lunchmöjligheter och kläder och sånt. Helst vill jag praoa hos mamma, men man fick typ inte praoa på sina föräldrars jobb. Föräldrarna får inte vara handledare iallafall. Men jag har ingen aning vad jag vill göra. Jag vill nog iallafall praktisera på ett café eller något sånt, även om man typ bara får diska :p

Puss

Jul shopping

Kategori: Allmänt

Hej där! Dagen har varit väldigt lyckad! Började med att vi hade lucia firandet, jag gjorde inga tabbar i vart fall. Det var väldigt kul faktiskt! Dansarna var väldigt duktiga också. Sen käkade jag en massa risgrynsgröt i bamba, hehe. Sen for jag och Signe till Göteborg. Jag hämtade en sko som jag hade lämnat in på lagning. Signe köpte lite julklappar, jag med. Jag köpte även en skjorta till mig själv på bikbok, en blå/vit randig. Men shit vad kallt det var idag! Det har ju varit plus grader de senaste dagarna, så jag blev chockad att det var så kallt idag! Jag hade ju inte direkt de rätta kläderna för denna kylan ;)

Nu har jag och mamma kollat på idol, jag tror att Erik kommer vinna. Men jag vet inte vem jag hejar på, ärligt talat så bryr jag mig nog inte så mycket. Jag tycker inte vinnarlåten var så bra, den har varit bättre alla andra år.

Imorgon blir det middag hos Signe, med hennes kompisar. Vi ska byta julklappar och ha det allmänt mysigt, jag ser fram imot det! :) Vi ska nog ha ett litet julbord, och så ska vi nog kolla på en film och ha lite tjejsnack också.

Nu måste jag dra och kolla på Cirkus Möller! Puss

Genrep

Kategori: Allmänt

Hej! Skolan idag var ganska kul ändå. Hade gympa, vi spelade volleyboll, det är jättekul! Vi hade genrep inför lucian imorgon också, så det var väldigt roligt :) Jag spelar piano. Vi spelar "Don't look back in anger" av Oasis och "My love is your love" av Whitney Houston. Har ni hört dem?

Det som är så segt är att själva lucia firandet börjar klockan åtta, men jag ska egentligen börja klockan tio på fredagar, så det är segt att vi ska vara där så tidigt... Men efter lucia firandet ska jag och Signe in till göteborg och köpa julklappar! Jag ska även hämta ett par skor som jag har lämnat in på lagning. Vi kommer antagligen sätta oss på något mysigt café också, jag älskar sånt! :) Sen får man ju inte missa idol finalen på kvällen heller! Jag hejade på Tove, så hon och Calle i final hade inte varit helt fel. Men nu hejar jag nog på... Jag vet faktiskt inte. Erik tycker jag skriker för mycket, han borde ta det lite lugnare när han sjunger, men han har ju en skitbra röst iochförsig. Men jag tycker att Calle har en bra röst också, sen verkar han så go och gullig :) Men jag tror att Erik vinner faktiskt.

Ha en fin kväll, puss

Nybörjare

Kategori: Allmänt

Hejsan! Äntligen har jag (som tyckte detta var töntigt från början) skaffat en blogg! Just nu har jag försökt få i ordning designen och allt sånt där, men jag vet inte hur det gick med det... It's a working process ;) Jag har inga läsare ännu, jag vet inte om jag kommer få några heller. Men vem vet. Jag är helt ny på detta, att blogga. Jag tänkte att jag skulle skriva om min vardag och skriva in dikter och låtar, så vissa inlägg kommer självklart vara på engelska.

Vad kul detta känns, att starta en blogg! Min kompis Signe har också en blogg, det var hon som gav mig idén till att börja med detta! :) Det enda stället jag har bloggat på innan är på myspace, men där hade jag nästan inga läsare överhuvud taget, men jag hoppas det kommer förändras nu. Ni som har twitter kan även följa mig där; www.twitter.com/_madeleine_ .

Ha en trevlig kväll :) Puss