maddebabe

sometimes it lasts in love, but sometimes it hurts instead

Kategori: Allmänt

Sedan det senaste inlägget har jag varit med jonte och måns och suttit vid pizzan och tjötat lite i solskenet. Delade på en kebabtallrik också, gottgott! Nu har jag pluggat spanska och spelat massvis av piano, har nu lärt mig låten someone like you av adele. Den är så sjukt fin! Jag och en klasskompis ska köra den (jag kompar, hon sjunger), och förhoppningsvis lägga ut den på youtube eller något liknande. Om det nu blir så, så lär jag ju lägga ut den här. Så håll ögonen öppna. Jag slutar ju tidigt imon, men ska stanna kvar en stund så jag och mimmi kan spela igenom den och se hur det går. Nu ska jag kolla lite idol hade jag tänkt mig. pussss

your grace is wasted in your face

Kategori: Musik

Fy fan vilken dag säger jag bara. Bussen var lite sen, så kom ungefär fem minuter sent till min pianolektion (vi har bara en halvtimma på oss) så jag hann inte med så jättemycket tyvärr. Men idag var läraren snäll mot mig, och gav mig lite repetitionlåtar och han gav mig en modernare låt; what are words. Tur att jag redan kan den då, heheh.. Under lektionen så började självklart huvudvärken smyga sig fram. Den var ju inte nådig mot mig sen när vi hade ensemble och spelade MASSA hög musik. Och sen kör på det, när man ska ta i som fan när man sjunger. Så sen när jag knappt kunde gå (för att det kändes som att huvudet skulle sprängas varje steg man tog) så bestämde jag mig för att åka hem. Somnade till på bussen, och sen försvann huvudvärken. När jag skulle gå hem från bussen kom den tillbaka.. Blir så jävla trött på det, har haft huvudvärk varje dag nu typ. Nu efter att jag har sovit i två timmar så har den gått över. Kommer säkerligen komma tillbaka snart dock. Nä, nu måste jag plugga. Puss

29e september 2011

Kategori: Bilder

Två månader med älsklingen idag ♥
 
Godmorgon! Somnade vid elva igårkväll, så jag har sovit ganska länge faktiskt! Närmare åtta timmar, vilket är väldigt mycket för mig på en vardag såhär. Känner mig pigg, och utvilad för en gångs skull. Gick upp vid halv åtta och duschade, och nu sitter jag och äter frukost framför datorn; rostat bröd med jordnötssmör och sylt på, och ett stort glas apelsinjuice. Favoritfrukosten! Inte så värst nyttigt dock, men gott!

Börjar sent idag, kvart i tio. Torsdagar är nog den roligaste dagen i skolan, eftersom vi bara har musiklektioner typ. Först har jag privatlektion (apsvårt, får ju jobbiga läxor hela tiden), sen har vi ensemble och så ska vi köra igenom två låtar som vi har jobbat med. Men jag har lyckats slarva bort mina noter till den ena låten. Jaja, får väl hoppas att det går bra ändå, jag kommer nog ihåg det mesta. Så har vi kör efter det också, våran lärare är sååå skön! Så har vi en liten svenska lektion på eftermiddagen! Ha en fin dag allihopa. pusssss


I told you to be balanced, I told you to be kind

Kategori: Allmänt

Var hos läkaren igår och kolla upp huvudet, och imorgon ska jag dit igen och lämna blodprov. Inte ett jättestort fan av nålar, men men. Fick ändå ett gratis gymkort, haha! Nice! Efter läkarbesöket åkte jag hem till thomas, vi myste framför idol med lite godis och sånt.

Nu sitter jag i skolan och har engelska, och håller på att skriva en novell.. Går inte jättebra, men har åtminstone börjat. Har en vecka på oss att hinna klart den, så borde inte vara några större problem. Bara att jag har fullt upp med musikläxor och sånt. Men ska försöka hinna skriva klart den på lektionstid, orkar inte sitta hemma med det, haha! Nu ska jag fortsätta skriva, pusssss

26e september 2011

Kategori: Bilder

Igår hade jag den värsta dagen på länge. Efter a-lagsmatchen och att jag skadade knät gick det bara utför. Efter ett ex antal raseriutbrott och breakdowns så körde stefan mig till thomas, hur snällt och fint som helst! När jag väl kom till thomas var väl vi båda lite sura, av anledningar jag inte behöver gå in på. Men sen så blev det bara bättre. Kollade på one tree hill som vanligt och på filmen the switch. Därför så somnade vi kanske inte jättetidigt.

Dagen i skolan gick helt okej, men jag var inte med på gympan som vi hade sista lektionen. Hade alldeles för ont i knät för att vara med. När jag kom hem så började jag få ont i huvudet (som vanligt), så jag tog en tablett och sov. Vaknade med spränghuvudvärk och känner mig helt febrig, så mår ju inte kalasbra direkt. Blir så jävla trött på att man aldrig kan få må helt bra, det är alltid någon jävla skit som ska dyka upp! Plus att det är hur stressigt som helst i skolan som sagt, så jag har inte direkt tid att bli sjuk nu. Igen. Var ju liksom hemma två dagar från skolan förra veckan av illamående också. Ibland så hatar jag bara hela världen.
Haha, förlåt för raseriutbrottet, men var verkligen tvungen. Hoppas ni alla har haft en bättre dag än mig, pussss!

söndag

Kategori: Allmänt

Jag är så trött, och har så ont. Gick ju upp vid åttatiden imorse liksom. Första matchen som vi spelade var en katastrof. Jag tänker inte ens säga slutresultatet, kan bara säga att vi förlorade. Efter matchen åkte vi till bråtared och åt lunch innan nästa samling. A-lagsmatchen gick betydligt bättre, vann med 10-0 hehe.. Men i slutet på första halvlek så skadade jag knät. Var en tjej som typ krossade hela knäskålen på mig känns det som. Hon skulle sparka på bollen (typ hur hårt hon kunde) och så sparkade hon rakt på knät i all världens kraft. Så mitt knä är blått, svullet och gör ont hela tiden. Kan ju inte ens ta på det förfan. Det är ett under att jag ens kan gå, haha! Nu la jag mig i sängen precis och ska skriva på mitt historiaarbete. Jag vill verkligen inte, det är så ointressant.
pussssss

25e september 2011

Kategori: Allmänt

Godmorgon! Åt middag med älsklingen igår. Det blev kött med ris, sallad och bearneisesås! Till efterrätt blev det en hallon och chokladmousse, haha ganska uppskattad av thomas som fick äta resten av min också! Vi kollade film också, en blomma i afrikas öken. Jag har ju sett den innan, men kunde enkelt se om den igen. Den är ju så braaa!

Jag gick upp för ungefär tjugo minuter sen, har nämligen två (?!) matcher idag och den första börjar vid elva så vi samlas om en timma. Så jag har packat väskan och sådär, och nu sitter jag och tar en kopp kaffe framför svampbob fyrkant, medans älsklingen sover. Ska väl ta och väcka honom om en stund.
pusss

24e september 2011

Kategori: Allmänt

Igår hade vi en liten släktmiddag här typ, thomas var också med. Var väldigt trevligt faktiskt! Senare på kvällen åkte jag med thomas hem, och jag var hemma i förmiddags nångång. Har sovit sen dess typ, underbart! Det är helt sjukt hur mycket jag sover egentligen.

Ikväll kommer älsklingen hit (jag har nämligen huset helt ifred) , och innan dess ska jag ha hunnit städa huset, lagat middag, och förberett desserten. Men det blir så bra så! Ska fixa några bra filmer vi kan se också, och mysa till det med tända ljus och grejer, hihi :)
pussss

22a september 2011

Kategori: Bilder

Hej! Gårkvällen var trevlig, men mådde inte helt hundra tyvärr. Huvudvärken satt kvar, men försökte göra det bästa av situationen. Jag och signe tog sjubussen in till göteborg, för att dra på förfest. Vid niotiden gick vi ett gäng till parken och där dansade vi verkligen röven av oss, haha! Var sjukt varmt bara. Vi var några som åt på donken efteråt, och sen var min älskling så underbart snäll och hämtade mig och signe i stan, körde hem signe och sen åkte vi hem till thomas. Hur underbart som helst! Jag somnade direkt när jag la mig i sängen typ, var så sjukt trött!

Jag började "skoldagen" vid nio imorse, och thomas körde mig igen.. Han är för snäll mot mig ibland asså, vilken kille. Hade nämligen ingen vanlig skoldag, hade bara bowling och lite annan skit. Jag var sämst på bowlingen, haha! Var hemma vid ett, och sov i två timmar typ. Sen dess har jag jobbat på min film i engelskan, och nu är jag äntligen klar! Är jättenöjd faktiskt, tror det kan bli ett bra betyg, hehe.. Nu ska jag lägga mig i soffan med godispåsen, colan och kolla på lite idol hade jag tänkt. Pussss

jag och signe i kön igår!

21a september 2011

Kategori: Allmänt

Hallå hallå. Sov hos thomas igår ju, och direkt när jag gick till bussen imorse kände jag att min migrän kom tillbaka och illamåendet och magknip. Fyfan, orkar inte med mer av denna skiten nu. Tog bussen hem till rävis och var hemma i en halvtimma sisådär, och åt frukost. Sen åkte jag till skolan och var med på skolfotot och nu har jag precis kommit hem igen. Har även bokat tid hos läkaren för mina jävla problem, så ska dit på tisdag och kolla läget. Nu däremot ska jag plugga innan det blir insparksfest ikväll! Hoppas på en grym kväll. Innan festen så ska jag och signe antagligen på förfest i göteborg hos en klasskompis till mig, aaasnice!
pussss

20e september 2011

Kategori: Allmänt

Migränen tog över imorse, så jag stannade hemma. Hade så ont i huvudet så att jag kände mig spyfärdig, då pallade jag faktiskt inte att gå till skolan. Efter några piller och några timmars sömn så känner jag mig mycket bättre! Gick upp vid tolvtiden någongång nämligen, så har ju sovit ut ordentligt om man säger så. Har inte gjort så mycket som jag hade velat idag, hade egentligen behövt sätta igång med några inlämningar men det har jag självklart inte gjort. Istället har jag bara kollat på några idolavsnitt och duschat typ.. Och packat ner lite kläder och så som jag ska ta med till thomas, ska ta bussen om en halvtimma ungefär. Sover där tills imorgon, då vi tydligen har skolfoto. Jag hatar att ta skolfoto, för jag lyckas alltid bli så jävla ful, hahah! Nu ska jag kolla klart idol innan jag ska gå! pusssss

19e september 2011

Kategori: Bilder

Nämen hallå hallå. Slänger iväg ett inlägg såhär på kvällen. Skoldagen rullade på bra, slutade dagen med idrott. Var rätt chill ändå, hade orientering så vi gick runt i skogen bara. Jag var hemma vid fyratiden och hann inte göra så mycket innan jag skulle iväg på fotbollsträningen, som gick ganska bra faktiskt. Då är det alltid lite roligt! Har ju egentligen tränig på onsdag också, men då har skolan insparksfest i stan så skippar faktiskt den träningen. Sen jag kom hem från fotbollen så har jag pluggat lite vid datorn. Vi ska göra en film om oss själva på moviemaker, så jag har lärt känna programmet lite och gjort ett kärleksbildspel typ. Jag tycker den är jättefin, men gör dock så att jag saknar min pussgurka! kärlek till er alla fina!

jag är så pinsamt jävla kär i dig

Kategori: Bilder

Har precis kollat på filmen goal 3. Den var verkligen värdelös om man nu har sett de två tidigare filmerna. Nu däremot tänkte jag hoppa ner i min varma, sköna säng! Dags att ladda om inför en ny skolvecka! puss och godnatt alla fina!

18e september 2011

Kategori: Musik

Efter kalaset igår så körde pappa mig till min älskling. Kom hem nyss typ. Vi har bara myst en massa och kollat på fotbollsfilmer, haha! Och one tree hill såklart. Det är helt perfekt att han också tycker det är skitbra. Nu tänkte jag plugga lite på mitt svenskatal som jag ska ha imorgon, och sen ska jag bara ta det lugnt med chips, cola och film. Måste också erkänna att jag redan saknar thomas.. Helt sjukt egentligen. pussss


16e september 2011

Kategori: Allmänt

Tjatja bloggen! Haha! Sitter hemma hos signe just nu, med goa brudar. Det vankas pizza, god dricka och gott sällskap. Kan bli bra det här.

Var hemma vid ett i förmiddags, tog en snabb tur in till göteborg efter skolan. Direkt när jag kom så gick jag och la mig och sov typ fram till fyra.. Sen duschade jag och gick upp till signe typ. Tänkte sova här inatt, men blir en ganska tidig morgon för min del. Vid elvatiden ska jag åka till min kusin och fira honom, sen på eftermiddagen/kvällen ska jag träffa killen!
pussss

15e september 2011

Kategori: Bilder

Hallå där. Skulle egentligen hålla tal i svenska idag, men hade inte alla grejer med mig så fick sluta tidigt. Lycka! Har varit hemma ett tag, och har fixat med min bloggdesign. Vad tycker ni? Jag är inte helt och hållet nöjd än, vill få bilder och videor i bloggen bli centrerade.. Så om någon vet hur man fixar det så får ni jättegärna höra av er till mig! Nu har jag faktiskt ingenting planerat resten av dagen, bara kolla igenom lite spanska grejer. Det känns otroligt skönt faktiskt. Imorgon däremot så har jag lite mer saker planerade. Slutar ju tidigt som vanligt, och på kvällen ska jag hem till signe på tjejkväll typ. Mysigt värre! Förhoppningsvis kommer några tjejer från hennes nya skola, så blir kul att träffa lite nytt folk. Annars så har jag inte jättemycket planerat inför helgen. På lördag ska jag fira min kusin, och på söndag så blir det kanske match. Får se hur det blir med den saken. Ska väl försöka klämma in lite tid med thomas också. Sov där efter matchen igår (som vi vann förresten!), och så körde han mig till skolan imorse. Så jag har hunnit träffa honom en liten stund iallafall. puss och hej



jag vill att bilden ska bli centrerad, men har ingen aning hur man gör.. Hjälp mig tack!

14e september 2011

Kategori: Allmänt

Hallå hallå. Började klockan åtta imorse med musikkomp, kul men lätt. Spelade piano nämligen, men känns redan som jag kan den biten.. Sen hade vi kör och engelska, och nu har vi håltimma innan historian börjar. Slutar efter historian och då ska jag hem och ladda upp inför kvällen match mot olsfors. Astaggad! Fick ju inte spela så mycket i söndags, så jag är extra taggad idag typ. Måste vinna!! Känns dock som att vi kommer göra det också, brukar alltid vinna mot olsfors ändå så. Nu ska jag fördriva tiden med jag vet inte vad. Kanske låna någon bok på biblioteket som jag sysselsätta mig med.

puss

sudda bort bad-minded tjommar

Kategori: Musik

Har inte gjort så mycket sen jag bloggade förut. Har kollar på star wars 4, och precis kollat igenom mitt svenska tal. Det ska ta minst tre minuter att prata igenom det, och det tog åtta minuter. Lär ju bli kortare tid när jag har den riktiga redovisningen. När man är nervös och allt sånt, fy fasen. Jag hatar att hålla tal! Men något positivt är att vi är bara tio stycken i en grupp, som man ska prata inför. Hellre det än helklass. Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på det senaste avsnittet av true blood. Här har ni en skön låt sålänge!

13e september 2011

Kategori: Bilder

Orkar egentligen inte blogga, men gör det ändå. Försov mig imorse så min farbror som sov hos oss fick skjutsa mig till skolan, så jag hann i tid. Dagen har varit ganska seg, med håltimmar och tråkiga lektioner osv. Men nu är jag hemma, nästan tio timmar senare! Thomas var ändå i mölnlycke, så han skjutsade faktiskt hem mig. Jättegulligt, verkligen! Nu har jag pluggat en snabbis, och ska fortsätta med det lite senare också. Men först ska jag äta och ta det lite lugnt, och sen ska jag sätta mig ner med mitt svenskatal och öva på det. Sen blir det väl en lugn kväll med familjen skulle jag tro, puuuussssssss!




12e september 2011 - måndag

Kategori: Allmänt

Inte bloggat nånting i helgen, så kanske är läge att berätta vad ni har gått miste om. I fredagskväll kom thomas hem till mig, ganska sent iochförsig.. Runt halv två tiden, men men. På lördagen tog vi bara det lugnt i soffan och kollade idol osv. På kvällen gjorde jag mig iordning för fest, och sen så åkte jag till bollebygd och förfestade med några fina vänner. Sen drog vi vidare till madde som fyllde 18! Fast jag drog hem ganska tidigt, eftersom jag hade match på söndagen. Helt i onödan dock, eftersom jag bara fick spela de sista tio minuterna och på en position jag aldrig har spelat på förut. Men det viktigaste är att det gick bra, och vi vann med 2-1! Nu har vi en chans att gå upp en division, får se hur de sista två matcherna går.

Jag åkte hem till thomas efter matchen, vid niotiden nångång. Somnade vid elva och vaknade nio, underbart! Började nämligen senare idag eftersom musikteorin var flyttad, och svenskalektionen var frivillig typ. Vi jobbar med ett tal, och jag är i princip klar så det blev sovmorgon för mig istället. Hur skönt som helst! Nu ska jag har historia klockan elva, men verkar osäkert om vi ens ska ha någon lektion.. Ovärt att vara här om vi inte har historia.. Utan bara matte och idrott. Förvirring någon? Aja, slutar vid tre och då ska jag plugga. Oså träning ikväll. Seg dag.
pussss

9e augusti 2011

Kategori: Allmänt

Bloggade ingenting igår, men kände inte att det var nödvändigt. Direkt efter skolan åkte jag hem till thomas. Sen åkte vi ner och köpte pizza och godis och åkte hem till gustav och käkade och höll han sällskap typ. Killarna retade mig medans jag spelade spel typ, jättekul.. Sen åkte vi hem till thomas och låg i sängen och kollade på one tree hill, och käkade godis som vanligt, haha! Han skjutsade mig till skolan imorse också, så jag fick sova ut lite extra. Slutade ju tidigt idag som vanligt, så direkt när jag kom hem la jag mig i sängen och sov. Så jävla skönt! Nu är jag hungrig som ett as dock, ska fixa lite käk snart.

Ikväll händer det ingenting speciellt, ska bara vara hemma med familjen och kolla film tror jag. Får se om thomas kommer hit på kvällen kanske. Imorgon däremot så ska jag fira en kompis som fyller 18! Men blir nog en ganska så lugn kväll för min del, har nämligen match på söndag mot typ det bästa laget i serien. Värt att riskera det genom att må dåligt, haha. Nääääe, nu behöver min mage maaat!
pussss

it's like i'm falling in love ♥

Kategori: Bilder

Tog tåget in till göteborg med therese förut. Hon skulle hälsa på sin pojkvän robin på hans nya skola, och jag skulle träffa upp kusinen för att följa med henne och pierca naveln. Träffade nog den skönaste piercaren någonsin, och han var ju helt klart grym på det han gör. Efter hon piercade sig så drog vi och käkade thai buffé, ni kan ju bara ana hur proppmätt jag var efter det.. Älskar asiatisk mat, hur gott som helst. Var hemma vid halv åtta, då pluggade jag lite och städade lite. Nu är mitt rum rent och fint inför att älsklingen kommer hit imon. Har inte setts på några dagar, har saknat honom hur mycket som helst! Men innan han kommer hit så ska jag självklart till skolan, men börjar inte förräns vid tio så det är rätt okej. Har bara roliga lektioner imorgon typ; piano lektion, ensemble, kör och svenska. Svenska är väl inte det roligaste ämnet, men det funkar ändå. Nu hade jag tänkt att jag skulle lägga mig i sängen och kolla på film; aladdin! Var ju ett tag sen man såg den om man säger så, haha! Grym film! Nu fattas bara min älskling 


puss och godnatt alla fina!

7e september 2011

Kategori: Allmänt

God morgon typ, klockan är snart halv ett.. Var uppe igår ganska länge, kollade på idol och filmen alpha dog bland annat. Också en av de bästa filmerna någonsin. Vaknade vid halv tolv imorse, eftersom vi har studiedag idag. Det var helt underbart att få sova ut! Nu kollar jag på star wars med therese, och senare under dagen så ska jag få lite plugg gjort.

6e september 2011

Kategori: Allmänt

Whaaaa, det är helt galet att det redan är september! Konstaterar det först nu typ, hehe.. Gick upp vid sextiden, och tog mig en välbehövlig dusch. Nu sitter jag och äter frukost; kaffe och havrefras! Om någon minut så ska jag börja göra mig iordning för skolan, tar tåget om en halvtimma. Måste bara få säga att jag var sjukt trött imorse (som alltid) och funderade nästan på att stanna hemma och sova. Fy skam! Var hemma förra onsdagen p.g.a sjukdom, sen har jag missat några lektioner eftersom jag har varit hos läkaren vid två tillfällen. Plus att vi har studiedag imorgon, så det är ändå rätt värt att gå till skolan idag. Nej, nu ska jag dricka upp mitt kaffe här. Hoppas ni alla får en bra tisdag!
pusssss

i put my new shoes on...

Kategori: Bilder

Kvällen har spenderats framför tvn, med en stor och härlig tekopp. Började med idol, och sen kollade hela familjen på filmen en blomma i afrikas öken (desert flower). Jag kan helt ärligt säga att det är en av de bästa filmerna jag någonsin har sett, om det nu inte var den bästa.. La mig i sängen alldeles nyss, och ska försöka sova nu. Klockan är ställd på kvart i sex, lagom kul.. Men först måste jag bara visa ett par ursnygga skor som jag har hittat inför hösten, dem ska jag köpa när mina pengar rullar in! Annars kan man ju höra med föräldrarna, om de vill bidra med en slant.. Godnatt alla fina!
899 :- från scorett (vagabond)

weekend

Kategori: Bilder

I fredags åkte jag och thomas in till stan och åt sushi, sen gick vi på bio och såg apornas planet: revolution. Den var grymt bra faktiskt, trots den dåliga kritiken. En helmysig kväll med min älskling! I lördags var jag med emma och thomas, vi hyrde film och satt och tryckte i oss massa chips och godis, gottgott. Jag passade även på att vaxa (!) thomas bröstkorg, haha. Blev väldigt bra resultat faktiskt. Sen åkte vi hem till thomas och myste framför one tree hill. Och igår var jag med signe och fikade massa gofika! Chokladtårta, kakor, donuts, godis o massa skit. Hur gott som helst! Och så kollade vi på en bra och mysig film; the kids are alright.

Idag har jag varit i skolan.. Blev lite fail när vi hade första lektionen när det bara var jag och en till som dök upp. Jaja, vi fick lektion ändå och nu kan vi mycket mer än resten som inte var där. Man får se det positivt. Har inte gjort så mycket annat, har pluggat lite oså.. Eller aa "pluggat", jag har rättare sagt klinkat lite på pianot och sjungt lite. Det är min jobbiga läxa, ganska chill ändå eller? Heeeelt okej för min del. Nu ska jag fortsätta att kolla på star wars med systern. Pussssss 


2a september 2011

Kategori: Bilder

Igår kväll åkte jag med thomas till hans bror för att vara hundvakt. Var jättemysigt! Köpte med oss den fetaste godispåsen och myste i soffan i stort sett hela kvällen, med luna! Johan och Bea var självklart också med. När jag kom hem från skolan duschade jag oså, och nu har jag sovit i ungefär två timmar. Så jävla skönt alltså. Sova är nog min största hobby här i livet. Om en timma eller så, så ska jag och älsklingen ta bussen in till stan för att käka ute på sushirestaurang. Helt sjukt att han inte har ätit det innan, det som är så underbart gott! Ska väl börja göra mig iordning lite smått om en stund här..