maddebabe

I'm a lover, I'm not a fighter

Kategori: Allmänt

Hej! Dagen har varit bra, några missöden bara. Men det ordnade sig till slut.

Jag sov hos Signe från igår till idag, det var mycket mysigt som vanligt <3
Vi skulle kolla på Glee men så märkte vi att det var Robinson istället, segt.

Jag följde med Signe hem efter skolan, men sen gick vi två timmar senare. Signe skulle nämligen på sin pappas premiär och jag följde henne till bussen. Sen åkte jag och pappa till Bollebygd för att köpa lite nötter och sånt där.

Sen dess har jag försökt ändra min layout här på bloggen. Vad tycks? Det är den första jag någonsin gör, och förhoppningsvis blir jag bättre. Nu är klockan halv ett och jag tror jag är klar med layouten för idag i alla fall.

Imorgon far jag och Signe in till Göteborg, mysigt! Har inte vart där på länge nu, så det ska bli roligt.

Godnatt :)




Även Rävlanda kan vara vackert ibland

winter wonderland

Kategori: Allmänt

Galet väder! Herregud.
Det var ju rena rama snövädret idag. Jag kände mig som en av karaktärerna i Narnia, verkligen! All skog och snö.

Morgonen började inte bra. Hade en dålig start på dagen. Kände mig jätteful, vilket jag var. Jag hann inte duscha och jag har verkligen inga kläder. På lördag blir det storshopping kan jag lova. Både träningskläder och "vanliga" kläder. Det känns som om jag kommer råna mamma och pappa på pengar också. Jag behöver egentligen köpa en vinterjacka också. Jag får låna mammas så länge.

Jag var med Signe idag efter skolan, mysigt som vanligt :) Vi åt faktiskt semlor, lite måste man få unna sig. Sen pluggade vi lite, sen tog vi en behövd powernap, sen var det dags för middag. Och jag kämpade med matten efter det.

Jag har redan blivit skoltrött. Vi har fyra prov framför oss, och ett stort grupparbete inom religionen. Och vi ska praoa efter lovet. Jag fick veta min praoplats igår, Burger king! Känn glädjen alltså... Jag hoppas ni uppfattar sarkasmen.

Nu ska jag lägga mig i sängen och läsa Studio Sex av Liza Marklund.

Puss <3





Lite längtar man till sommarn ändå...

life isn't fair for the people who care

Kategori: Allmänt

How true.

Hur mår alla idag? Själv så är jag fortfarande sjuk. Jag tvivlar starkt på om det blir någon skola för mig imorgon.
Imorse kollade jag på Just Friends och Van Helsing. Snart ska jag kolla på The Hangover, kanske blir det så att jag kollar på Sorority Boys också. Min Gud, vad mycket filmer jag kollar på ändå. Vad gör man inte när man är ledig? Kanske man ska ta tummen ur röven och plugga lite sen också... Jag får se hur det blir med det.

Jag har precis laddat ner Picasa, och jag har ingen aning hur man gör collage och sådant där på Picasa. Only time will tell. Just nu önskar jag att jag hade Glee boxen, som Carro har. Tuppkam-snubben är snygg, och jag tycker synd om honom. Jag tycker också synd om Finn som tror att han är pappan till Quinn's barn... Komplicerat, right?

Puss <3



the dark feels light

Kategori: Allmänt

Hej! Nu har jag blivit sjuk. Igen.
Inget vidare faktiskt. Kan knappt andas ju.

Jag, Signe och Nora kollade på Mia och Klara igår, de är roliga med ack så sjuka. Sen åt jag och Signe kyckling wook, mumsigt. Sen blev det att vi kollade på Let's Dance, tråkigt enligt my opinion. Sedan kollade vi på The Holiday, den är så mysig den filmen! Men jag kan inte låta bli att undra om sådan kärlek finns i verkligheten som det finns i filmer. Det tvivlar jag på. Vad säger ni? Ni som har upplevt kärleken.

Kollade på Popstar to Operastar förut på youtube, när Danny sjöng. Han var väldigt duktig :) Men jag tycker all opera låter bra, jag kan inte ge kritik när det gäller opera direkt.

Danny är het, kolla bara på bilderna liksom.



Puss <3

life is a maze, and Love is a riddle

Kategori: Allmänt

Hej. Dagen har varit bra, men ändå inte.
Jag vaknade av att jag hade ont i halsen, det har fortfarade inte gått över.
Det har inte hänt så mycket idag, förutom att jag gjorde ett kemiprov förut. Om atomer och molekyler. Det var ganska lätt faktiskt. Får se hur det går.

Just nu kollar jag, Signe och Tove på Scrubs. Ååh, imorgon är det fredag, underbart!

Puss och kram <3

my heart keeps beating like a hammer

Kategori: Allmänt

Hejhej! Dagen har varit helt okej, skulle kanske till och med säga att den var bra. Även om jag hade matte och fysik idag. Jag var med Signe efter skolan, vi har kollat på Definitely, Maybe och pluggat. Har druckit några koppar te också. Det hör ju till när man pluggar. Jag har sån träningsvärk idag från fotbolls träningen igår, jag gillar verkligen inte fys. Hela min överkropp värker...

Josefina, kan du skicka länken där man kan se Popstar to Operastar live är du snäll?  Man vill ju inte missa Danny liksom ;)

Just nu har jag fixat några låtar till mobilen. Lyssna på låten Help! I'm Alive av Metric, den är superb!

Tänkte precis på McFly konserten i våras, fy vad underbart det var! Definitivt min bästa resa och upplevelse hittills, åh vad jag saknar det. McFly är kärlek. Musik är kärlek.

Snart blir det att nana och kanske läsa lite ur My Sister's Keeper.

Puss och kram, godnatt <3

katolska kyrkan

Kategori: Allmänt

Deprimerande rubrik, eller hur?

Morgonen/förmiddagen började slappt genom att kolla på Underworld, det är nog den bästa vampyr serien. Bättre än Twilight i alla fall. Sen ringde Signe, så jag stack till henne och så läste vi en massa om den katolska kyrkan. Lite intressant är det, men att vi ska göra en tidning av fyra kristna kyrkor fattar jag inte. Signe lagade mat, Linssoppa, det var jätte gott! Nu vet jag vad jag ska börja laga i framtiden.

Jag kom även på att jag ska göra en uppvärmning inför idrotten imorgon, jag skulle egentligen lämnat den till läraren i fredags. Men nu har jag skickat den till henne och jag ska ge den till henne imorgon med. Hoppas jag inte får IG nu.

Nu ska jag och Therese ta en kopp te och kolla på Honungsbiets hemliga liv,

Puss <3

she doesn't give a damn about me

Kategori: Allmänt

'Cause I'm just a teenage dirtbag baby.

Älskar låten lite smått. Nostalgi på hög nivå.

Igår sov jag hos Finaste vännen Signe. Vi åt oss proppmätta på tacos, sen kollade vi kollade på Allt för min syster och The ugly truth. Ååh vad vi grät till den först nämnda filmen. Jag verkligen älskar den! Den är nog min favorit film.

På morgonen idag så gick vi på en liten promenad, skönt med frisk luft. Sen gjorde Signe sig i ordning, hon skulle på en födelsedags fest. Vi kollade på The game plan samtidigt, den är gullig den filmen. Sen skulle Signe och Nora med bussen, så jag fick gå hem. Nu sitter jag här ensam och har ingenting att göra :(

Vi hörs när vi hörs ;)

you're the only one that's on my mind

Kategori: Allmänt

Hej. Lyssnar på Untouched av The Veronicas just nu, den är bra :)

Jag och Signe har precis ätit tacos, snart är det dags för Let's Dance och sen ska vi kolla på The Ugly Truth och Allt För Min Syster.

Älskar dig finaste, tack för att du alltid har funnits där. När jag tänker tillbaka har vi varit med om mycket tillsammans. Tack för att du har delat mitt liv med mig hittils. Puss, sötnos! <3


Finaste <33

glädje tjut

Kategori: Allmänt

Hej! Idag känner jag mig oerhört glad! Kan det bero på att Olof släppte oss tjugo minute tidigare kanske? Ja, det kan det. Jag är även glad för att jag har sökt fem praktikplatser nu, skönt och ha det avklarat nu i vart fall. Jag har bland annat sökt till ett engelsktalande dagis, McDonalds och olika cafén i Göteborg. Jag och Signe ska bo i Signes systers lägenhet när vi praoar, i alla fall i en vecka. Det kommer bli mysigt tror jag :)

Imorgon är det fredag, ännu en anledning att vara glad. Då ska jag med hem till Signe och vi ska äta tacos och kolla på film. Skulle kanske fixa Alvin and the chipmunks också... Får se hur det blir med det. Det kommer nog bli väldigt mysigt i alla fall :)

Nu ska jag äta smörgås, dricka te och kolla på hästfilmen Flicka.

Puss

my sister's keeper

Kategori: Allmänt

Hej. Skolan idag var seg, hade en muntlig redovisning i engelskan, men det visade sig att det gick ganska bra. Varför var jag nervös över huvud taget? Vi hade slöjd idag också, jag håller på med ett pennfack med musik tryck på.

Jag har precis kollat på My sister's keeper (a.k.a Allt för min syster) med Cameron Diaz och Abigail Breslin i huvudrollen, min Gud vilken bra film! Men otroligt sorglig, jag grät väldigt mycket. Det var ingen positiv film, inget lyckligt slut heller för den delen. Men den är ändå värd att se, otroligt bra skådespel alltså. Filmen är baserad på en bok av en författarinna som heter Jodi Picoult. För tillfället läser jag den, fast på engelska. Den är bra, precis som filmen.

Nu går American Pie: Band Camp på tv, kanske man ska kolla på den och ta en kopp te... Det blir nog så.
God natt alla rumpenissar.

you caught me off guard

Kategori: Allmänt

Hej där. Idag känner jag mig inte lika pigg. Det kan bero på att jag inte åt någon frukost imorse. Lyssnar på iTunes på shuffle, det kom en otroligt bra låt upp nu förresten!
Damien Rice - Cannonball
Lyssna på den, du kommer antagligen känna igen den :)

Skolan har ändå vart rätt okej idag, men vi fick en seg uppgift i SO:n. Vi ska göra en tidning om tre kristna kyrkor. Jag tycker religion är intressant, men jag vill inte ha en sån stor uppgift. Vi ska i och för sig göra ett grupparbete, men ändå, det är fortfarande segt.

Vi hade elevval idag också, jag har musik. Vi började med en ny låt: Teenage Dirtbag av Wheatus. Videon ser du där nere. Texten är så gullig, tycker dock väldigt synd om killen.

Ikväll är det träning, äntligen! Men snart börjar grus säsongen, inget jag ser fram emot direkt. Jag hatar den hårda planen och de hårda bollarna, och vi brukar ha väldigt mycket fys ute. Jag hatar att springa intervaller!

Puss <3

skridskor

Kategori: Allmänt

Hej!
Jag kom precis hem från Sandsjön, har nämligen åkt skridskor idag med :)
Det gick bättre idag kan jag ju säga. Några piruetter blev det i vart fall.
Det är kul när man kan ha roligt samtidigt som man tränar, för man tränar ju benen och fötterna mycket när man åker skridskor. Vad har ni gjort idag?

Vi hade ju en avslutning igår inom fotbollen, vi pratade om den kommande säsongen också. Men det som var överraskande var att jag fick ett pris! Priset hette årets komet, det innebär typ årets nykomling. Jag blev väldigt chockad och glad, det var sjukt kul :)

Nu ska jag kolla på The Ugly Truth. Ha det så bra,
Puss <3


Min snöängel


Frida och Emma i det vackra snövädret


En dålig bild av mitt pris

we could be together, change the world forever

Kategori: Allmänt

Hej! Idag mår jag toppen bra! Det är konstigt, eftersom skolan började idag. Men det var soft, vi gick efter det gamla schemat så jag hade bara en lektion, gött...! Ikväll är det avslutning med fotbollen, och vi ska prata om den kommande säsongen. God mat och trevligt folk, det kan bli väldigt lyckat. Men vi ha på oss varma kläder så jag antar att det betyder att vi ska gå ut, men vad kommer att hända där ute? Jag hoppas på snöbollskrig, hehe...

Imorgon ska familjen till ön för att åka skridskor, kul! Det gick faktiskt bra att åka i onsdags, jag fick inga blåmärken i alla fall, men det betyder inte att jag inte ramlade. Min kusin skrattade åt mig, jag undrar varför...

Det är synd att detta programmet bara kommer visas i England, det hade varit sjukt kul att kolla på! Danny ska sjunga opera.. Haha! Hoppas det går bra för honom :)
Här är reklamen till programmet: Popstar to Operastar

god förmiddag

Kategori: Allmänt

Hej! Har varit vaken en timma typ, helt underbart att kunna sova ut på morgonen! Men jag bävar för fredagen, då börjar skolan. BAJS!

Snart ska jag, mamma, morbror och kusinen till morfars ö och åka skridskor :) Jag har inte åkt skridskor på ungefär tre år, så det blir kul och se hur detta slutar. Antagligen med en jädrans massa blåmärken. Jag tror inte ens att jag har ett par skridskor, jag får låna Thereses. Sen kommer hon hem med mina nya One Tree Hill boxar, gissa vem som kommer sitta bänkad framför tvn till helgen...?

Det har snöat mycket i natt, mysigt!!! :)



Puss <3

poetry

Kategori: Allmänt

I want to fall in love.
I want someone that loves me,
someone who loves my ups and downs.
Love doesn't happen to someone like me.
Am I not feminine enough?
I'm athletic, and I don't have the same
interests as the most girls have.
I don't wear make-up all the time,
I'm not thin.
Am I not good enough?
I want love.


tisdag

Kategori: Allmänt

Hejhej. Idag har jag slappat, som vanligt. Jag började kolla på Hur man blir av med en kille på tio dagar, men sen så orkade jag inte se klart den. Så jag tog en powernap på ungefär två timmar, gött som fan. Har vart ensam hela dagen typ, Therese är hos sin pojkvän, mamma har jobbat och pappa med.

På kvällen har jag tränat i alla fall, det var kul som vanligt! Vi spelade hela tiden.
Måste bara påpeka att det är väldigt mycket snö ute nu! Über mysigt, verkligen! Ibland undrar jag om vintern är min favorit årstid... Den slår nästan sommaren, i alla fall när det är snö ute.

Nu kollar jag på Pearl Harbor, jag älskar den filmen! Men det är så sorgligt när Danny dör i slutet...



Puss <3

20 frågor

Kategori: Allmänt

1. Brukar du avge något nyårslöfte?
- Nja, ibland.

2. Läser dina föräldrar din blogg?
- Nej, de vet nog inte ens att jag har en blogg.

3. Om du måste välja; Vilken dokusåpa hade du ställt upp i?
- One Tree Hill antagligen

4. Vilket är ditt favoritplagg i garderoben?
- Oj! Ingen aning

5. Hur ska du fira jul i år?
- Antagligen med släkten som vanligt

6. Tråkigt eller mysigt att det blir mörkt tidigt nu?
- Både och

7. Har du ringt polisen nångång?
- Nej, har lyckligtvis inte behövt det

8. Har du firat jul utomlands någongång?
- Nej.

9. Den fulaste klädestrenden i år enligt dig?
- När man har tofsar på benen. Är det en klädestrend?

10. Om du fick välja att leva i en annan tid, när skulle du välja?
- Jag gillar tiden jag lever i nu!

11. Vad anser du om gayäktenskap?
- Varför inte? Go for it.

12. Vad är det löjligaste du har gråtit över såhär i efterhand?
- Ingen aning. Jag gråter inte över löjliga saker

13. Har du fått skit för något du bloggat om?
- Nej. Jag tror i och för sig inte att det är så många som läser min blogg

14. Skulle du kunna/vilja jaga (allt inräknat, skjuta, döda)?
- Nej tack!

15. Vad har gjort dig mest arg denna månaden?
- Det har inte gått så mycket på denna månaden. Så, ingenting?

16. Hur skulle du beskriva din klädstil?
- Haha, blandad.

17. Vad heter du i mellannamn om du har ett/flera?
- Elin, Louise

18. Vilket nordiskt land tycker du har finaste språket?
- Svenska isåfall.

19. Ett tråkigt jobb med bra lön eller ett roligt jobb med dålig lön?
- Roligt jobb med dålig lön! 

20. Vad ska du göra imorgon?
- Slappa och träna

sjukling

Kategori: Allmänt

Hejsan. Idag har varit en riktig slappdag, oerhört skönt faktiskt. Jag har kollat på A walk to remember och fixat med låtar och lagt in på mobilen. Just nu lyssnar jag på Moonlight Sonata av Beethoven, den är så vacker och avslappnande! Ibland bara älskar jag klassisk musik.

Jag är fortfarane förkyld, har vart det i över en vecka nu! Jag antar att det inte hjälpte att spela den där cupen i lördags... Vi vann ju, så det gottgör det hela tycker jag ;)
Men jag har bihålsinflammation i vart fall, men det kanske jag skrev i mitt förra inlägg. Mensvärk har jag också, livet kan vara för jävligt ibland alltså.

Det är sorgligt att jag redan har kollat färdigt på mina två säsonger av One Tree Hill, jag ska nog köpa säsong tre och fyra i veckan, det kostar ju i och för sig 500 spänn eller 600, men det är värt det.


One tree hill <3

söndag

Kategori: Allmänt

Hej alla där ute!

Hur har ni det i kylan? Om ni nu har snö där ni är.
Själv så är jag förkyld och jag tror jag har bihålsinflammation, inte så jätte gött.
Jag har fixat med iTunes idag, ändrat albumnamn och lagt till bilder och så.  Ska ju köpa en iPod vid månadsskiftet, vid min födelsedag. Fyller år den 31 Januari.
Jag har hyrt film idag, så jag ska kolla på den snart. Angus, thongs and perfect snogging. Man måste älska brittisk humor, och språket också för den delen.

Åh, denna killen sjunger ofantligt bra! Kolla upp honom! Tyler Hilton ;)
Jag har fastnat för hans låt "Glad". Lyssna på den!




Puss<3

ett nytt år med nya chanser och nya möjligheter

Kategori: Allmänt

Hej!

Det är helt absurt att det är ett nytt år. Det har gått så ofantligt snabbt!
2009 har defenitivt vart det bästa året i mitt liv hittils, men även ett av de sämsta. Jag har upplevt saker jag aldrig trodde var möjliga att uppnå, jag har även förlorat något av det viktigaste i en människas liv; vänner. Men jag har hittat nya vänskaper också och jag har insett vilka som är mina äkta vänner.

  • En av de mest minnesvärda händelserna under 2009 var i våras när jag var på träningsläger i Danmark med damlaget. Vi var där under en helg bara. Vi bodde i jättemysiga stugor och tränade och spelade matcher, det var sjukt roligt! Vi spelade även in en låt, en egen "hejar-låt" av något slag...

  • Den mest minnesvärda händelsen var defenitivt när vi åkte till London för att se mitt favorit band McFly live! Det var helt magiskt! Det var precis som jag hade tänkt mig, men hundra gånger bättre. Det kändes som en dröm. Jag träffade en ny vän, Josefina, i kön. Eller jag visste vem hon var, men hade aldrig pratat med henne IRL. Innan konserten började sprang vi runt och köpte en massa tröjor, men tyvärr så träffade jag henne inte efter konserten...

  • Vårat F17 lag spelade på Gothia Cup i somras, det var skit skoj! Vi hade inte den bästa inställningen, vi tänkte att vi bara skulle ha kul och spela lika bra som vi alltid gör. Och vi vann första matchen, och nästa match osv. Vi kom på åttonde plats över mer än 100 lag. Det är sjukt! Det var en otroligt upplevelse som jag sent kommer att glömma. Man lärde ju känna alla spelare på ett annat sätt, man kände sig starkare som ett lag.

  • Vi åkte till Stockholm för att Green Day live i Globen. Vi bodde hos mammas kusin under tiden, hon var verkligen jätte snäll :) Men när vi åkte till Globen fick vi veta att konserten hade börjat tidigare så vi missade typ två eller tre låtar. Sjukt? Ja. Man brukar ju börja konserter senare, inte tidigare. Så jag blev förbannad! Men det gick över direkt när jag fick se Billie Joe Armstrong stå på scenen, han är så snygg ;)

  • OCH familjen och jag har varit i Spanien för att hälsa på morfar, åh vad jag älskar den gubben! :) Vi var där på höstlovet så det var fortfarande sol och värme där, tillräckligt mycket sol för att få en solbränna i alla fall ;) Det blev många besök på restauranger, och många besök vid havet. Det var helt underbart!

2009 har defenitivt varit det bästa året i mitt liv...!

Puss<3


Filippa, Frida och Maria på båten till Danmark


Innan McFly konserten, utanför Apollo Hammersmith


På väg till en match


Green Day konserten


Utsikten från morfars radhus i Spanien