maddebabe

31 Mars 2010

Kategori: Allmänt

Om tjugo minutas är det dags för True Blood. Älskar't. Häftigt att vampyrernas officiella språk i den serien är Svenska. Ni som inte har sett det måste göra det! Klockan nio på ettan.

Hade ju engelska och samhällskunskap prov idag. Engelskan var jag säker på, så det tror jag gick bra. Men samhälls provet gick sämre. Fy. Jag hoppas jag får G åtminstone. Men jag kan göra mycket bättre. Jag är lite besviken på mig själv.

Jag har precis laddat ner Stay Alive. Fy mig. Jag måste verkligen sluta vara olaglig. Fanken.
På tal om filmen, är det någon av er som sett den? Jag rekomenderar den, om ni gillar skräckfilmer som inte är allt för läskiga. Det är ju inte Excorsisten direkt. Såna filmer klarar jag inte av.

Imorgon är det sista dagen i skolan, sen är det påsklov. Gud så skönt! Ska bli underbart.

puss

30 Mars 2010

Kategori: Allmänt

God morgon.

Hade riktigt ont i huvudet när jag vaknade, migrän på väg kanske. Och så har jag sån jävla mensvärk! Fy fan. Så det blev ingen skola för mig idag.

Nu äter jag frukost och ska kolla på något avsnitt ur One Tree Hill boxen, sen måste jag plugga engelska och samhällskunskap, har ju prov imorgon.

puss

29 Mars 2010

Kategori: Bilder

När jag kom hem från skolan såg jag att den sjätte säsongen av One Tree Hill hade kommit! Åh så glad jag är nu :)

Nu har jag pluggat lite engelska och spanska, ska plugga samhällskunskap också, sen ska jag kolla på One Tree Hill i min sköna säng med mjukiskläderna på! Underbart.



puss

Äntligen!

Kategori: Allmänt

På fredag eller lördag tänker jag fråga min bästaste vän Signe om hon kan följa med till stan, för äntligen har jag lite pengar. Funderar på att köpa mina vita converse. Jag ska i alla fall köpa någon fin sjal och ett par jeans kanske.

pussar

28 Mars 2010

Kategori: Allmänt

Spelade fotbolls match idag mot Sävedalen. Vinst med 5-0. Oerhört gött. Men bajs på mina jävla skavsår. Jag är så trött på den skiten nu.

När jag kom hem så grillade pappa kött, och jag gjorde rotfruktspanna och sallad till. Åh så gott, men var proppmätt sen. Kändes som jag skulle spy. Jag lär mig aldrig att äta med måtta.

Jag har samhällsprov på onsdag, om Sveriges styrelseskick, så jag var tvungen att plugga lite sånt där. Eller snarare läsa igenom alla sidor. Men jag tror det kommer gå bra. Sen var jag så sjukt trött att jag var tvungen att ta en powernap på en kvart, med sötaste Maya brevid mig. Vad skulle man göra utan husdjur? De lyser upp tillvaron.

Nu funderar jag på att checka en film. Några förslag?

puss

Earth Hour

Kategori: Allmänt

Släckte ni alla lampor nu då? We sure did. Vi stängde även av all el. Så jag och pappsen spelade kort medan mamma löste korsord. Haha.

Nu har jag fixat några gamla godingar till min iPod. Såsom: Toni Braxton - Unbreak my heart, Bruce Springsteen - Drive all night, Bruce Springsteen - Growin' Up, Dolly Parton - Islands in the stream o.s.v.

Eftersom jag ändå inte kommer kunna sova sen så ska jag nog kolla på Freaky Friday nu. Och jag får inte glömma att ställa om klockan till sommartid innan jag somnar också. Detta kommer jag glömma. Oops.

puss och godnatt

27 Mars 2010

Kategori: Bilder

Skit.

Vi mötte Västra Mark förut och förlorade med 2-1. Men vi var bättre egentligen, det var två skitmål de fick in. Och jag, den ultimata vänster backen, spelade mitt mitt. Sjukt. Första halvlek var en katastrof, men andra gick lite bättre. Men jag hatar att ha skoskav och dessa jävla plåsterna som alltid går upp! Lita inte på Compeed.

När jag kom hem käkade jag lite tacos från igår, och började kolla på An unfinished life. Hade så jädrans ont i huvudet och var helt död så jag tänkte ta en liten powernap, men två timmar senare vaknade jag. Aldrig i livet att jag kommer kunna somna ikväll. Fanken också.

Jag har totalt glömt bort vilken tid det är Earth Hour. Finns det någon vänlig själ som kan hjälpa mig??

Jag ska nog kolla på Gracie nu, en fotbollsfilm. Väldigt bra faktiskt.

Simma lugnt. Haha.



puss

Crap

Kategori: Allmänt

Just nu mår jag skitdåligt, och jag hoppas jag kan somna snart. Jag är så förbannad så det inte finns. Jag vill bara försvinna men tyvärr går inte det. Jag vill bara använda det fulaste ordet som finns, men vet inte vilket jag ska använda. RUMPA.

godnatt

26 Mars 2010

Kategori: Allmänt

Har precis käkat tacos med farsgubben och Gud vad mätt jag är nu. Varför lär man sig aldrig? Nu mår jag lite illa faktiskt.

Jag ska strax göra cheesecake som jag kan mumsa på imorgon, jätte onyttig är den inte. Jag sökte på "cheesecake för gottegrisar" haha. Ska vara 1 ½ deciliter i, men man behöver ju inte ta så mycket.

Klockan åtta är det dags för så ska det låta! Någon annan som ska kolla? Jag insåg precis hur patetiskt detta inlägget är. Detta bevisar hur ensam jag är, och hur popluär jag är. Haha. Hemma en fredag kväll, gör cheesecake och kollar på så ska det låta. This is the life.

Jag hoppas ni har en bättre fredagskväll än mig.

Imorgon är det match och jag är riktigt pepp faktiskt. Ska bli sjukt kul. Det beror i och för sig på hur bra det andra laget är.

puss

Good night, sleep tight

Kategori: Allmänt

Hej allihopa! Jag hoppas allt är bra med er.

Detta har varit en väldigt lyckad dag om jag får säga det själv. Skolan gick snabbt, vilket var jätteskönt. Sen gick jag med Signe och Nora hem, och jag och Signe gjorde våfflor. Ni har väl inte glömt att det är våffeldagen idag? Jag har även hört att i England har de en pannkaks dag, det tycker jag Sverige också borde ha. Efter våfflorna så kollade vi på filmen Precious, som jag skrev i förra inlägget. Den är så hemsk, men bra ändå. Det är en bra story.

Sen gick, eller snarare sprang, jag och Signe till träningen. Och efter kom Signes syster Agnes som var überstressad för hon hittade inga bra sockar. Hehe. Hon är så söt och snäll, Agnes :)

Det var en väldigt bra träning, även om vi bara var tolv stycken. Det var inte lika seriöst som det brukar vara, men man kan behöva att bara ha roligt på träningarna ibland. Det blev lite olika varianter av spel, en skottövning och en passningsövning. Jag fick veta att jag ska spela två matcher till helgen, kul. Jag är väldigt entusiastisk faktiskt.

Imorgon är det dags för engelska prov... Vi ska skriva en uppsats och så har vi grammatik förhör på Some och Any. Lätt som en plätt! Men man ska inte ropa hej förrän man är över backen. Just det ja, jag ska ha utveckling samtal också. Fick veta av matteläraren att jag kanske har sänkt mig i matte. Det enda jag inte kan superbra är geometri, och visst, jag fick inte jättebra resultat men jag fick i alla fall hälften rätt. Jag vill ha kvar mitt VG. Hoppas det går bättre på alla kommande prov. Jag hoppas också att jag kan nå något MVG i slutet på terminen. Spännande tycker jag, läskigt tycker de flesta.

Nu tänkte jag kolla på någon film, men jag är kanske lite för trött för det så det slutar med att jag sitter och zappar mellan alla kanaler. Det är inte helt fel det heller.

Sweet dreams

25 Mars 2010

Kategori: Allmänt

Är ganska trött nu. Jag och Signe har precis tagit en power nap. Lyckades inte somna dock.

Nu ska vi göra våfflor, eftersom det är våffeldagen. Vi ska kolla på Precious också. Sen blir det träning vid sju.

puss

Kläder

Kategori: Bilder

Längtar tills jag har pengar och kan köpa en massa vår och sommarkläder! Har vart inne på H&M:s hemsida och hittade en massa fint. Jag ska köpa ett par låga vita converse också.





Hittade mycket mer också, men blir så mycket att ladda upp alla bilder.

Ibland önskar jag att jag var rik.

puss

24 Mars 2010

Kategori: Bilder

Idag mår jag väldigt bra! Älskar bara tanken av att det är Grey's Anatomy och True Blood ikväll. sweeeet!

Jag ska precis äta lite mellanmål och kolla på Jersey Girl. Göttans. Sen ska jag plugga lite. Hur ser eran eftermiddag/kväll ut?

puss


Filmjölk med kanel, ingefära och krossade linfrön. Super gott!


te måste man också ha!

23 Mars 2010

Kategori: Allmänt

God förmiddag.

Sitter vid datorn i vardagsrummet och kollar på Ellen DeGeneres show. Hon är så rolig!

Ska nog kolla på Wild Child nu, funkade inte att kolla igår så jag kollade på Jersey Girl istället. Datorer kan vara knäppa ibland.

Efter filmen blir det plugg och sen ska jag städa mitt rum som jag har lovat min mor att göra. Får se om jag kommer ihåg att göra det...

Jag är så sugen på godis just nu!!! Tur att vi inte har något hemma. Är lite sugen på fil med knäckebröd, kanel och ingefära i. Det är gott. Men vi har ju självklart ingen fil hemma. Jag får väl springa upp till tempo och köpa lite.

puss

Wild Child

Kategori: Allmänt

Imorgon är det studiedag för min del! Så jävla gött asså. Ska sova ut ordentligt.

Nu ska jag kolla på Wild Child. Älskar den filmen.



puss

22 Mars 2010

Kategori: Bilder

Åh vilken seg dag det har varit! När jag kom hem från skolan somnade jag på soffan nästan direkt. Var så jäkla trött. Har sovit dåligt i natt. Vet inte varför dock.

Nu har jag ätit middag och kollar på Joey. Ska lägga in lite spanska glosor på glosboken sen, och försöka plugga lite engelska efter det. Sen ska jag nog kolla på någon film.

Vi är lediga imorgon, men måste plugga tyvärr. Jag kan åtminstone sova ut! Sen är det träning på kvällen, alltid kul. Men mindre kul när man har två stora skavsår på hälarna och inget riktigt skavsårsplåster. Jaja, vad gör man?

Sötaste Maya ligger och sover brevid mig här i soffan. Hon är för underbar!

puss

I always thought I'd end up with you eventually

Kategori: Allmänt

Äntligen är det fredag!

Denna veckan har gått väldigt snabbt känns det som. Gött. Det har inte varit så mycket plugg, det är alltid skönt. Vi hade bara spanska glosor och ett musikprov. Provet hade vi idag, vi hade ett teoretiskt prov på puls, tempo, pauser, taktart, ackord, rytm, melodi och toner. Ganska lätt faktiskt. Vi hade lite gehör på slutet också. Läraren spelade på pianot och vi skulle gissa om det var dur eller moll: superlätt.

Haha, that '70s show är på tv just nu. Det är så roligt att jag dör. Nja, nästan i alla fall. Michael Kelso är så IQ befriad alltså.

Nu har jag packat min väska, för jag ska sova hos en kompis ikväll. Vi ska nog kolla på någon/några filmer och äta lite snacks :) Jag har typ packat ner sex filmer. Vi kommer säkert se två eller något.

Vad är era planer för kvällen och helgen? :)

Nu ska jag återgå till mitt goda citrus te.



puss

Sweet dreams

Kategori: Allmänt

Nu är jag riktigt trött må jag säga.

När vi slutade skolan följde Signe med mig hem en listen stund, och jag somnade nästan i min säng medan hon pluggade lite musikteori. Sjukt trött.

Var på fotbolls träningen ikväll också, det var väldigt kul faktiskt! Även om vi gjorde en intervall övning, men vi fick ju skjuta och spela på slutet. Älskar't!

Nu har jag fixat tre filmer som jag ska se någon dag snart: Precious, Taken och Raise your voice. Jag har aldrig sett Precious, men de andra två har jag sett. Taken är bäst. Hemsk dock.

Nu blir det natti natti för min del.

puss

18 Mars 2010

Kategori: Allmänt

God morgon.

Jag gick upp vid halv sju och la fram mina gympa kläder, ska packa ner dem i väskan snart.
Just nu sitter jag i köket och käkar frukost och lyssnar på musik: Britney Spears - I Love Rock n' Roll. Är det bara jag som älskar Crossroads? Haha. Jag fullkomligt älskar chick flicks.

Jag känner mig pigg faktiskt, underligt. Känner mig glad också, eftersom det är bara en dag kvar tills det är fredag! Och imorgon kommer mamma hem från morfar i Spanien, men jag kommer inte vara hemma :(

Usch vilket tråkigt väder det är idag. Grått och dimmigt. Fy bubblan.

Back to the future breakfast

puss

Nighty night

Kategori: Allmänt

Klockan närmar sig halv tolv. Kanske är det dags att fundera på att gå till sängs Madeleine? Antagligen. Men jag är inte trött.

Jag får väl läsa lite ur My Sister's Keeper (Allt för min syster), den engelska versionen, då kommer ögonen snart gå i kors.

Ska nog bara gå i genom spanska glosorna en sista gång. Snart sitter de som bomben!

puss och godnatt

I can't stop, I can't stop loving you

Kategori: Allmänt

Sumering av dagen: sjukt bra

Skolan var helt okej, även om vi hade fysik. Vi hade slöjd och jag började sticka en handledsvärmare. Långt ord ja.

Efter skolan for jag och Signe till Göteborg för att leta present till hennes pappa och hennes kompis. Det gick ju jättebra... Hon hittade lite presenter i alla fall.

Jag kom hem för ungefär en timma sen, och har redan hunnit städa mitt rum, plugga svenska och spanska glosor. Det kallar jag skills!

Nu är det tres minutas kvar till Grey's Anatomy, och sen är det True Blood. Är det bara jag som älskar onsdags kvällar?

puss

Poesi

Kategori: Allmänt

Jag hittade min mapp med gamla dikter. Jag tänkte dela med mig lite.


Strength

You gave me the strength to carry on. You were there to comfort me. You were the reason to come home. Everything I faught for doesn't make sense, because you're not here and share life with me.


This is me

This is a girl who rather stays in and writes a song than goes to a party and get wasted.
This is a girl who rather plays football than goes shopping.
This is a girl who has her own opinion on things.
This is a girl who doesn't care what people think about her, or what they say about her.
This is a girl who has her own type of music. She's not mainstream.
This is a girl who thinks that make-up is unnecessary because you're just as beautiful without.
This is a girl who doesn't pretend to be someone she's not.
This girl is me.

Livets slut

Jag ser på dig, och du på mig. Vi känner båda, båda att tiden är ute. Nu kan vi inget göra. Vi håller varandras händer hårt, lutar oss framåt och faller långsamt ner. Vi landar och där tod livet slut, med varandras händer tätt ihop.


Hard to say

Once again we're sitting here. The silence is killing me, killing you. It's hard to breathe, the air is gone. I turn to you.
I want to say it. My feeling is burning inside, but the moment has died along with everything I once thought it was.
Let's talk about it. Don't scream, I won't cry. Keep in mind that I love you.
The words are harsh, but I need to hear them. So look into my eyes and tell me that we weren't meant to be.

Uttråkad

Kategori: Allmänt

Nu har jag precis kollat på filmen Flirting with forty. Han som spelar Kyle är så jädrans snygg! ;)

Jag är väldigt uttråkad nu dock, det är första dagen på väldigt länge som jag inte behöver plugga. Nu har jag ingen aning vad jag ska göra. Ska äta middag nu, sen får jag väl kolla på TV eller någon film. Har dock ingen aning vilken film jag vill se.

Jag var inne på CDONs hemsida förut, och såg att de hade rea på säsong sex av One Tree Hill, istället för 600 kr kostar den bara 350 kr. Så jag ska få pappa att betala den någon dag snart. Är det någon som vet när säsong sju släpps? Han som spelar Kyle i filmen är även med i OTH.

puss


snygg!

15 Mars 2010

Kategori: Allmänt

The sun is in the sky and it's gonna be a glorious day

God morgon! Hur mår ni så här på morgon kvisten? Eller är det bara jag som är vaken än? Nej det tror jag inte, den är ju redan halv åtta.

Ny dag, ny vecka. Hoppas dagarna går snabbt och att det är fredag snart igen. Varför går helgen så jädrans snabbt hela tiden? Tiden bara flyger förbi. Det är väl så när man har roligt.

Går till skolan snart med min vän Emma, vi går om cirkus en halvtimma. Jag tror det kommer bli en bra dag idag, solen är ute! VÅREN ÄR PÅ VÄG! Äntligen. Och jag kan använda min skinnjacka nu :)

Våran första lektion är matte, det är inte den ultimata lektionen. Första lektionen på hela veckan. På morgonen. Min hjärna kommer vara lite trög.

puss

Bedtime

Kategori: Allmänt

Hello!

Vi spelade som sagt match idag mot lerkil, vi förlorade dock med 3-2. Jag tabba mig rejält på första målet, gjorde en dålig pass till målvakten som inte hann ta den, och motståndaren kom och sköt in den i målet. Bajs.

Våran spelare Malin blev tacklad och slog i huvudet, och svimmade. Så ambulansen kom och hämtade henne. Hoppas hon mår bra snart. Turbulent match I tell ya.

När jag kom hem åt jag middag och packade upp fotbolls väskan, sen började jag kolla på Doom här i min sköna säng, men nu är jag för trött för att kolla klart på den, så kollar nog klart på den imorgon istället.

Imorgon är det måndag, och det känns faktiskt inte helt för jävligt. Det känns helt okej. Odd. Jag uppskattar nog skolan mer nu efter Burger King erfarenheten, skolan är mycket roligare. Där har man mer vänner i alla fall. Och det är så skönt att ha den jädrans tidningen avklarad också. Det enda vi har denna veckan hittils är spanska glosor och ett musik prov. Men jag måste dock plugga lite engelska, fakta om USA. Fast provet är inte förräns vecka tolv. Men det är ju snart. Kanske dags att plugga på allvar då. Vi hade ju matteprov i torsdags, och det gick så jävla dåligt! Jag tror på allvar att jag kommer få IG på det provet, och jag är ju ändå en VG elev. Men jag tycker geometri är lite svårt, jag kan bara grunderna. Jag vet vad pi är i alla fall.

Nu är jag trött och ska sova

puss

14 Mars 2010

Kategori: Allmänt

Jag sitter här i vardagsrummet och käkar två knäckemackor och en kopp te. Åh så gott! :)

I eftermiddag är det fotbolls match och jag är jätte taggad! Ska bli så kul, har ju inte spelat på väldigt länge nu. Vi ska spela mot Lerkil, det ligger vid kungsbacka ungefär. Tror jag.

Men innan dess ska jag försöka plugga lite spanska :)

puss

13 Mars 2010

Kategori: Allmänt


En av de finaste låtarna som finns!

Jag är sjukt trött nu, och klockan är bara halv tio. Snart.
Idag har jag, syster, systers pojkvän och hans kompis vart på bio och sett Alice i Underlandet. Effekterna var häftiga, eftersom vi såg den i 3D. Men det kändes som filmen inte gick ut på något. Lite konstig handling. Jag hade förväntat mig mycket mer. Men Johnny Depp var bäst, som alltid :)

Kom hem vid åtta typ, började kolla på melodifestivalen men orkade inte kolla klart. Det är bara dåliga bidrag kvar, eller inte dåliga men det är ingen låt som utmärker sig speciellt. Pauline skulle gått vidare, då hade jag kanske kollat på hela programmet.

Imorgon ska jag spela match, fick en chock när jag fick reda på att jag skulle vara med. Men jag får räkna med att Tobbe (tränaren) är arg på mig. Jaja. Måste även plugga lite innan.

Nu ska jag nog kolla på I am Legend eller Across the Universe. Har aldrig sett den sistnämnda så det kanske blir den.

puss

12 Mars 2010

Kategori: Allmänt

Idag fyller finaste Danny Jones 24 år. Hoppas han får en bra dag ! :*

Nu är det äntligen fredag och jag och Therese kollar på 17 Again. Haha, den är så rolig! Men roligast är ju Ned. Sen ska jag och pappa åka och handla mat och sen ska vi äta pizza. Länge sen nu.

Imorgon blir det bio och jag är verkligen pepp! Alice i underlandet verkar så sjukt bra.

Inget plugg nu, gött! Denna veckan har varit den värsta på länge. Skönt att den är över. Några veckor kvar och sen är det påsklov. Haha, känns som vi har lov hela tiden. Riktigt gött faktiskt.


jag älskar dig <3

I'm such a sinner, you're such a star

Kategori: Allmänt




Älskar låten!

Nu har jag fixat några nya låtar, inkluderat denna. Påminner så mycket om 2009. När vi åkte till Stockholm för att se Green Day i globen. Jag ska se dem live i år igen, fast på Ullevi i sommar. TAGGA!

Nu är jag och Signe klara med denna jädrans tidningen! Det känns så otroligt skönt att ha det avklarat. Nu kan man fokusera på något annat i alla fall. Det blev såklart ingen träning för mig, eftersom tidningen drog över på tiden. Nu är tränarn arg på mig.

Imorgon är det fredag, åh så gött. Och vi har sovmorgon! Det behövs kan jag säga.

Jag älskar tanken av att vi har tre inlämningar tills imorgon, och jag är klar med alla! Underbart.

Nu känns allt så jädrans bra. Allting.

Imorgon fyller Dannyboy år, 24. Helt sjukt. Det är helt otroligt hur mycket han har mognat egentligen, om man ska jämföra från Room on the 3rd floor tiden. Jag älskar den mannen. Happy birthday honey. Även om det är imorgon ;)

Snart blir det sängen och kolla på några avsnitt av Vampire Diaries på TV6 play.
Vi hörs imorgon.

puss


Åh, sånt här väder vill jag ha just nu!



så snygg! Grattis i förskott <3

Almost there!

Kategori: Allmänt

Idag har jag vart i skolan och sen gick jag och Signe raka vägen hem till henne. Sedan dess har vi hållt på med tidningen som är snart klar! Jag längtar till helgen som fan, inget plugg! Och så ska jag se Alice in Wonderland med Therese, hennes pojkvän och hans kompis. Vi ska se den i 3D. Och jag har två gratis biljetter, fett nice.

Imorgon är det fredag. Fy vad gött

puss

Skolan

Kategori: Allmänt

Ett snabbt inlägg från datorsalen i skolan. Vi har religion nu. Vi ska hitta information om amishfolket, men måste ha Signe dator till det. Ska nog göra en annan läxa istället.

Sen är det bara fysik och syslöjd kvar, sen far vi hem till Signe för att plugga religion och matte. Och kanske lite engelska.

puss

10 Mars 2010

Kategori: Allmänt

God morgon! Hur mår ni alla en dag som denna? Själv är jag lite trött faktiskt. Sitter och äter en smörgås och drick en kopp te och zappar mellan TV kanalerna. Måste göra mig i ordning för skolan snart. Ska gå om en halvtimma typ.

Jag ska hem till Signe efter skolan, då ska vi göra klart hela tidningen och plugga en massa matte... Undrar hur detta provet kommer gå asså.

puss

I find it kinda funny, I find it kinda sad

Kategori: Allmänt

Äntligen kväll!

Var i skolan idag, vi hade elevval. Just nu spelar vi en låt som heter Higher Ground av Red Hot Chili Peppers. Usch, jag gillar den inte! De som har dans som elevval ska dansa medan vi spelar den live.

Jag och Signe gick hem till henne efter skolan och forsatte med plugget. Nu har vi skrivit färdigt tidningen! Så oerhört gött. så JÄVLA gött!!! Imorgon ska vi fixa designen och layouten, och på fredag är det inlämning. Måste plugga matte som fan imorgon med, har ju prov på torsdag. Och på torsdag måste jag skriva en uppsats om skolan i Australien och göra klart ett reportage om praoplatsen. Och jag ska försökta träna fotboll på torsdag kväll, har inte tränat på en vecka nu. Jag vill ha kvar min plats i laget.

Nu har jag precis ätit en apelsin och tagit en kopp te, och nu kollar jag på Desperate Houswives. Har inte sett det på länge. Jag har missat mycket märker jag. Åh, imorgon är det Greys Anatomy och True Blood. Det ser jag fram emot! :)

puss

8 Mars 2010

Kategori: Allmänt

Hejsan! Hur mår ni allihopa? Själv mår jag bra. Det är ovantligt, eftersom det är måndag.

Skolan började idag, det kändes helt okej faktiskt. Inte för jävligt som de flesta tyckte. Jag föredrar skolan framför Burger King, som jag har sagt innan.

Idag är första dagen på länge som jag kan slappna av någorlunda efter jobb/skola. Jag och Signe har ju pluggat alla andra dagar på grund av religions arbetet. Men nu har jag pluggat lite matte eftersom vi har prov på torsdag. Fy, detta provet kommer gå åt pipsvängen känner jag. Anledningen till att Signe och jag inte pluggar idag är för att hennes syster Agnes fyller år idag. Men imorgon fortsätter vi, och kommer förhoppningsvis bli klara med alla kyrkor. Men på onsdag och torsdag måste vi fixa med layouten och hur tidningen ska se ut. Vi har gjort ett korsord i slutet av tidningen, så man ska få den rätta känslan. Haha!

Skulle egentligen spelat den första träningsmatchen imorgon, men jag var ju tvungen att tacka nej p.g.a arbetet, och nu tror jag att tränaren är ganska sur på mig. Jag förstår honom, till viss del. För jag hade ju hellre spelat fotboll om jag ska vara ärlig. Jag hoppas bara att jag får fortsätta spela i A-laget, att han inte ger min plats till någon annan för att jag har missat några träningar p.g.a skolan. Det hoppas jag verkligen inte! Men när detta arbetet är klart ska jag försöka att vara med på varje träning och visa att jag är engagerad.

Nu håller jag på att konvertera filmen The Greatest till MP4 format, så jag kan se den på iPoden! Snart är det dags för lite nyare filmer tror jag. Några tips?

puss

7 Mars

Kategori: Allmänt

Idag har vart en ganska bra dag faktiskt. Vaknade vid elva och sen gick jag till Signe för att plugga på tidningen. Vi började med den protestantiska kyrkan idag.

Har ett matteprov på torsdag, hoppas jag hinner plugga ordentligt.

Imorgon börjar skolan, har ju inte vart där på tre veckor eftersom vi hade lov vecka sju, sen hade vi praktik vecka åtta och nio.

Nu ska jag och pappsen kolla på Ladder 49.

Puss

The Greatest ♥

Kategori: Bilder

Har precis kollat på drama filmen The Greatest med Pierce Brosnan, Susan Sarandon, Carey Mulligan och Aaron Johnson i huvudrollerna. Nu har jag en rejäl huvudvärk av allt gråtande. Men nu känner jag mig rätt deprimerad. Det var en fin film, men åh så hemsk.

Idag har jag pluggat med Signe, nu är vi klara med katolska och ortodoxa kyrkan. Imorgon drar vi igång med den protestantiska kyrkan. Får skriva en massa fakta om Martin Luther.

Ska egentligen träna imorgon, men tror tyvärr inte att vi hinner det. Vad gör man?

en bild ifrån filmen:


puss och godnatt

I think I'm gonna lose it, lose it, lose it

Kategori: Allmänt

We could be together, change the world forever. Make it all together

Idag var sista dagen på Burger King, gött som fanken. Men jag tror inte det är sista gången jag träffar folket där. Det kändes dock väldigt gött när jag satt på tåget hem.

När jag var hemma kom Signe efter ett tag och hon lånade min dator för att lägga in låtar på sin iPod, sen tog vi en promenix till kråkslottet och startade plugget. Och nu är vi klara för dagen klockan tjugo i elva. Sweet. Några punkter kvar på sakramenten, sen är vi klara med katolska kyrkan. Men vi har två stora kyrkor kvar, och två små kyrkor. Men jobbar vi så här bra resten av veckan så tror jag vi klarar det gallant! Och förhoppningsvis får jag tid att plugga på andra läxor. Vi har ju ett matteprov som vankas nästa vecka. Fy bubblan.

Snart blir det bedtime och vi vet ju alla vad det betyder, one tree hill! Åh, jag måste köpa den sjätte säsongen, då är min samling fulländad. Jippie. Men det är sorgligt att Lucas och Peyton inte kommer vara med mer, det var ju de som gjorde serien. Eller de var en oerhört viktig del av serien i vart fall. Det var ju Lucas & Peyton, Peyton & Lucas. Det ultimata paret.

Haha, detta visar att jag har för mycket fritid. Eller hade. Jag har inte kollat på OTH på ett tag nu. School's taking over my life

Just det ja, en film jag gärna vill se är The Greatest. Aaron Johnson är med i den, men han dör. Fy. Jag älskar tragedi filmer, men jag älskar inte själva tragedierna. Död. Vem älskar det? Vem hatar inte det? Vad händer med världen egentligen. Nu måste jag sluta tänka tycker jag. Jag har varit vaken alldeles för länge, det blir en massa knas istället.

Nu är jag sömnig och sugen på att kolla på min favorit serie, och på att träffa min favorit person: Signe Gry <3

puss


Trailern till The Greatest

Sjukt trött

Kategori: Allmänt

Min varma, sköna säng låter och ser ganska inbjudande ut. Åh vad könt det hade varit! Att få sova ut.

Igår på Burger King erbjöd de mig ett jobb där, fast på helgerna. Kul. Men jag får se, fotbolls säsongen börjar ju snart. Men kan kanske sommarjobba där. De sa även att jag var den bästa praktikanten de har haft ;)

ÅH JAG ÄR SÅ JÄVLA TRÖTT!!! :(

puss

God morgon

Kategori: Allmänt

Eller kanske inte jätte god morgon. Är så sjukt trött idag. Jag hatar att behöva gå upp kvart i sex på morgonen nu när vi praoar. Fy sjutton. Men har bara denna veckan kvar som tur är.

Igår kom jag hem vid typ halv fem, sen kom Signe och vi tog en kopp te och sen åkte vi hem till henne för att plugga på religionsarbetet. Från och med torsdag måste vi jobba varje dag! Ända tills torsdag nästa vecka. Rackarns. Men idag blir det ingen religion, istället behöver jag plugga matte eftersom vi har matteprov samma vecka vi kommer tillbaka till skolan.

Nu måste jag gå och göra mig i ordning innan bussen går. Ha en fin dag.

puss