maddebabe

31a juli 2012

Kategori: Allmänt

Hallå! De dagliga ursäkterna strömmar på här.. Men jag har inte haft tid eller ork för att blogga riktigt. Jag har lov, så bloggen är inte en första prioritet just nu. Men iallafall! I lördags var jag ju på liseberg med sofia och några kompisar från stockholm. Det var regnigt men roligt. För första gången någonsin gick jag gasten! Jag har alltid trott att det skulle vara jätteläskigt och det har varit därför jag inte har gått den innan, men den var inte alls skrämmande faktiskt.. Efter liseberg gick jag bort till ullevi och träffade thomas och hans föräldrar, för att se springsteen! Han var riktigt grym faktiskt. Riktig krutgubbe, han spelade ju i närmre fyra timmar (!). I söndags slappade jag i stort sett hela dagen, vi gick på bio med familjen och såg hunger games. Igår hängde jag med henke en stund, sen mötte jag  ida i stan, som har varit bortrest i en månad ungefär. Det var riktigt mysigt och roligt att få träffas igen, och catcha up. Har ju hänt så sjukt mycket sen hon åkte! Efter stan träffade jag en kompis och kollade film osv, och kom hem för en timma sen ungefär. Där har ni min senaste vecka typ.. Har hänt lite blandade grejer alltså. Ikväll däremot ska jag antagligen träna, får se hur jag gör eftersom jag är lite småsjuk. Men efter träningen ska jag vara med signe och äta gott och kolla film och bara vara med min bästa vän! Det var ett bra tag sedan vi hade myskväll, så ser fram emot det!
pussssssss
 

ångest

Kategori: Allmänt

Besviken jag får när folk ljuger för mig och hittar på ursäkter, för att sedan hugga mig i ryggen med dessa knivar. Knivar som de har fått av kärlek och tillit som sedan används för att svika och lämna en. Det gör ont. Jag litar inte på människor längre för det har ni förstört. Jag litar inte längre på min omvärld.

27e juli 2012

Kategori: Allmänt

Hallojsan! Hur har ni haft det? Jag har haft det ganska turbulent faktiskt. Jag vill inte vara för personlig här på bloggen heller, man vet ju inte riktigt vad det är för nötter som läser hehe.. I måndagskväll tog jag som sagt en fika med en fin kille! Vi satt på condeco i två timmar och bara pratade, kändes otroligt skönt faktiskt. Sedan fortsatte vi på donken haha! På tisdagen träffade jag honom (mattias) i la stada, och käkade på Olearys innan vi åkte hem till mig och kollade film hela natten/morgonen typ. Dagen efter blev det en pizza på det, såklart. Annars har jag inte gjort så mycket i veckan, solat lite (intalade mig själv att jag skulle sola mer), varit med sofia lite, tagit itu med massa skit. 
 
Just nu sitter jag ensam hemma och bara tar det lugnt. Jag har känt mig ganska känslosam idag, och har därför känt mig ganska kreativ. Så jag har spenderat några timmar framför pianot och försökt skriva lite låtar. Det går faktiskt helt okej! Nu väntar jag in sofia här, som kommer om ett par timmar haha.. Imorgon blir det liseberg med ett par fina vänner med! pusssss
 
Jag hoppas att detta blir slutet, och att det bara blir bättre. Nu har jag satt ner foten och kan bara hoppas på det bästa. Hoppas.
 
 

23e juli 2012

Kategori: Allmänt

Hejsan! Det har gått över en vecka sedan vi sist hördes vid.. Jag ber så mycket om ursäkt! Det jag har sysslat med under tiden är att jobba, varit med vänner och grillat typ.. Det har varit väldigt mysigt faktiskt!
 
Idag har jag jobbat, från sju till tre. Fy så trött jag var imorse när klockan ringde, har nästintill sovit i tre timmar bara. Inte bra. Det resulterade i att jag var smågrinig på jobbet till en början, men sedan bara stod och gapskrattade med jennifer åt ingenting typ, haha! Om en stund ska jag iväg igen, för att träffa en kompis för en fika och sedan antagligen kolla film och mysa hos honom. Myspys :)
pussssheeeej

16e juli 2012

Kategori: Allmänt

Godmorgon! Igår blev det jobb som sagt. Var hemma igen runt tretiden, och då hängde jag hos emma med kissemissarna! På kvällen var sofia här så grillade vi och tjötade ute på altanen, trevligt! Sedan kollade vi på filmen the last song och jag däckade direkt typ.. Haha! Idag ska jag kanske träffa en kompis i stan, annars vet jag inte vad som händer riktigt. Vad ska ni göra idag? pussss
 

14e juli 2012

Kategori: Allmänt

Hallå där! Det senaste har jag hängt mycket med sofia, och det är det jag tänker göra ikväll med.. Idag ballade min kropp ur helt! Hade feber och all möjlig skit. Svimmade vilken sekund som helst typ, och kände som att jag hade blivit misshandlad överallt. Efter ett par värktabletter och sömn mådde jag mycket bättre, konstigt värre. Nu ligger jag på luftmadrassen i sofias rum och vi ska kolla på film innan vi lägger oss och taggar inför jobb imorgon!
pusssss

Kategori: Allmänt

Jag saknar dig. Jag saknar oss

life isn't fair for the people who care

Kategori: Allmänt

mcfly, one for the radio


Hallå hallå! Haft en bra dag i solen och i blåsten? Det har jag faktiskt haft. Först tog jag en kaffe med pontus på espresso house, trevligt och bara tjöta lite faktiskt. Senare mötte jag upp måns och två andra killar och käkade på donken och jag köpte lite grejer till mig själv hehe.. Sen skulle vi egentligen tagit en glass i landvetter, men jag var för trött och åkte hem istället. Nu ska jag fixa mina naglar och om någon timme ska jag hem till sofia och mysa med chips och film! pussss
 

 
 

12e juli 2012

Kategori: Allmänt

Godmorgon! Dålig uppdatering återigen, jag veet. Men jag har jobbat i tisdags och igår. Men igår jobbade jag inte alls länge, och på eftermiddagen spelade några kompisar och jag fotboll (killarna mot tjejerna) och tjejerna vann förstås, givet! På kvällen grillade vi hos en kompis i bollebygd i solnedgången, och spelade kubb osv. Riktigt trevligt och mysigt! Sen crashade jag hemma hos kusinen och har sovit hur skönt som helst. Det var längesen jag kunde sova ut ordentligt och inte vakna med ångest på morgonen. Det var riktigt underbart. Men jag är fortfarande trött dock.. Hur som helst, nu ska jag äta upp min frukost här och sen ta bussen in till stan för att träffa en fin vän och ta en fika! pussss

9e juli 2012

Kategori: Musik

Hejsan. Jag måste få be om ursäkt för det senaste inlägget, tyvärr så vet jag inte hur man tar bort det haha...
 
Igår så somnade jag närmare halv fem, det gick bara inte att somna! Så idag vaknade jag vid halv ett ungefär, gött att få sova ut faktiskt. Efter frukosten gick jag ut i solen och satte mig, men molnen kommer ju direkt. Nu ser det ut att börja regna vilken sekund som helst också. Roligt! Nu ska jag kolla på det senaste avsnittet av true blood innan jag ska börja göra mig iordning lite smått inför ikväll. En tjejkompis fyller år så ska på middag ikväll, mys! :)
pussss
 
 

kärlekens matadorer - helvete

Kategori: Allmänt

helvete alltså. du har förstört allt. allting är en tjock, fet katastrof. du har förstört för dig själv, och du måste ta itu med din skit. helvete..

"nu blir jag säkert kär i dig, pinsamt jävla kär i dig". den svenska björnstammen kan dra åt h-vete

8e juli 2012

Kategori: Allmänt

Hallå! En kort sammanfattning om vad som hände igår bland annat blir det här. På eftermiddagen var jag på 40årsfest och 10års jubileum med släkten. Där blev det förnyelse av löften och så, riktigt fint och vackert faktiskt. På kvällen kom sofia hit så drog vi på fest! Som jag skrev sist så ska maria åka till oxford och jobba som au-pair i ett år, den lyckosen. Vid tretiden gick jag och sofia hemåt emma, och satt uppe tills solen började gå upp typ och pratade, grät och skrattade bland alla knott. Det var ett riktigt fint samtal, hon är så fin den tjejen! Idag har vi ätit pizza, fikat och gått på bio! Vi såg filmen lol som var väldigt fin, men även väldigt opassande.. Haha, synd att vi inte hade kollat upp handlngen lite mer noggrant hehe. Nu ligger jag hemma i sängen och lyssnar på musik, är allmänt bitter och sentimental. Så är läget just nu faktiskt.
 
Jag låtsas, förnekar och ljuger för alla andra och för mig själv när jag säger att jag mår bra och ler mot världen. Jag är värd mer respekt. Jag förtjänar bättre än så. Jag är ingen slagpåse. Jag mår inte okej. Jag är inte okej.Jag är sårad, sviken, arg, ledsen, förkrossad och all möjlig skit. Men tiden läker alla sår.
 

7e juli 2012

Kategori: Allmänt

Godmorgon! Igår hängde jag till mestadels i stan med elin, då jag fick bytt min tungpiercing. Jag har gått med läkstaven ett år ungefär så det var på tiden, haha! Jag fick även köpt ett par jeans och en mysig tjocktröja. På kvällen hängde jag hos kusinen med cola, chipspåsen, godis, vin och kattungar. Gårkvällen kan bara beskrivas som kaos. Brustet hjärta och en stor besvikelse beskriver det också ganska bra. Iallafall, jag sov hemma hos emma och har bara sovit sisådär fyra timmar, inte okej.. Om någon timme ska jag bege mig hemåt för att duscha och göra mig iordning inför firande med släkten! Och senare under kvällen ska jag på avskedsfest typ, för en kompis som åker till england ett år för att jobba som au-pair! Får se om jag gör ett litet inlägg senare under dagen/kvällen, det beror på hur mycket tid det finns till det. pusssss
 

godnatt!

Kategori: Allmänt

Hejsan hejsan! Sedan vi sist hördes av har jag hunnit åka hem, kolla på senaste true blood avsnittet, duscha och varit på möte med fotbollen. Mötet kändes väldigt givande, och jag känner mig riktigt taggad för höstsäsongen faktiskt! Efter mötet åkte jag till landvetter där thomas och axel hämtade mig. Det enda vi har gjort typ är att äta middag och kollat på filmen poppers pingviner! Thomas har somnat och jag tänker försöka göra detsamma nu. Ha en fin helg! puss

5e juli 2012

Kategori: Bilder

Godmorgon/förmiddag! Ingen uppdatering de senaste två dagarna, men det beror på tidsbrist och att jag inte har gjort så mycket annat än att jobba. Igår var jag tvungen att sluta tidigare, för att jag hade feber, frossa, migrän, var förkyld och kände mig svimfärdig.. Ingen jättebra kombination skulle jag väl inte påstå direkt. Pappa hämtade mig och sofia, och släppte oss hemma hos familjen blom. Jag somnade direkt när jag la mig i sängen, underbart! Älsklingen jobbar och jag är därför helt ensam i deras hus, heheh.. Jag ska duscha snart, och sen ska jag ta bussen hem! Hörs ikväll tror jag, pusssssss
 

2a juli 2012

Kategori: Bilder

Godkväll! Fy, nu är jag riktigt trött faktiskt. Jag har verkligen inte haft en enda lugn stund sen jag slutade skolan för lite mindre än en månad sen.. Det har varit studenter, födelsedagar, matcher, träningar, jobb, festivaler och så jobb nu igen. Dock så är det inga klagomål, för jag älskar att hålla i gång! Förr i tiden älskade jag att inte ha några planer, bara chilla och inte göra någonting i princip. Nu blir jag uttråkad efter fem minuter typ. Men just idag hade det varit skönt att bara fått sova hela dagen. Men men, det är så det ska vara, pang på rödbetan bara! Jobbet idag gick förvånansvärt fort. Fyra timmar kändes som en, riktigt skönt faktiskt. Sen var mina sju timmar gjorda. Jag har jobbat med "gamla" jobbarkompisar, samt lärt känna några fler som verkar riktigt goa faktiskt! Det blev lite kaos på slutet, men det löste sig tror jag nog.. Haha, jag är för trött för att bry mig nu iallafall. Jag la mig precis i sängen efter lite kvällsmat, och jag är otroligt trött. Nu ska jag sova i 9 timmar innan jag ska upp igen! Jag har lite grejer jag ska ta itu med innan jag åker in till jobbet också.. Jaja, allt löser sig till det bästa!
pusssssss, godnatt
 

denna fina buketten fick jag av älsklingen på våran 11månadersdag! Älskar dig finaste <3

1a juli 2012 - home sweet home

Kategori: Allmänt

Halojsan! Nu är jag hemma efter en veckas skoj i borlänge och peace & love. Allt som allt: jag har haft en grym vecka med underbara människor! Nu ska jag packa upp det viktigaste ur alla väskor, sedan äta chips och kolla på true blood innan jag går och lägger mig och taggar inför jobb imorgon och resten av veckan.. Bilder och annat kommer upp i veckan! pussss