maddebabe

30 april 2010

Kategori: Allmänt

God morgon! Har precis ätit frukost: Havrefras med mjölk och jordgubbssylt och té till :) Mums.
Mår inte överdrivet bra idag, har ont i halsen och ont i magen. Bara jag inte blir sjuk. Jag hoppas det går över under dagen.

Om någon minut ska jag pallra mig upp till mitt rum och ta på mig mina kläder och göra mig i ordning inför skolan. Det kommer bli en soft dag. Har engelska lektion från tio i tio till tio i elva, lunch, musik, och sen ska vi sjunga in våren. Så jag har bara två lektioner idag. UNDERBART! säger jag bara. Men man hade ju velat att vädret skulle vart bättre, vi ska sjunga in våren så regnar det typ.

puss

29 april 2010

Kategori: Allmänt

Nu har jag besökt dagens hemsidor: Twitter, Bilddagboken, Facebook, Bloglovin' och sist men inte minst bloggen.

Imorse kände jag mig faktiskt väldigt pepp för att gå till skolan. Jag tror att mina nya kläder och skor hade mycket med det att göra. Sen är torsdagar en av mina favoritdagar i skolväg. Även om vi har kemi. På tal om kemi så hade vi ju prov idag som jag sa igår. Det gick faktiskt jättebra! Det var väldigt enkelt. Igår så läste jag bara igenom sidorna en enda gång och jag kunde alla svaren ändå. Det var en fråga som jag inte kunde superbra, men då fick jag hjälp av min kära vän Danne :) Ett minus om skoldagen är att min andra halva Signe inte var här idag. Hon är tyvärr sjuk. Jag hoppas du kommer imorgon min kära... ♥

Direkt efter skolan så tog jag en kopp te och två rostade mackor med honung på (onyttigheter på hög nivå, men bra för halsen... *hosthost*) och kollade på MTV. Sen tog jag tummen ur röva och skrev två sidor på min så kallade deckare. Nu har personen dött och det var jättesvårt att skriva alla reaktioner från hennes nära och kära. Usch, det var jobbigt. Jag kunde se allt framför mig. Det kanske är bra i och för sig, att jag har skrivit såpass detaljerat (inte om själva mordet och våldtäkten).

I tisdags fick jag TVÅ sammanbrott. Jag var väldigt nära på att börja gråta i skolan, och sedan började jag gråta på kvällen efter träningen för jag var tvungen att plugga kemi. Och det uppstod för mig hur mycket plugg jag har framför mig. Vi har minst sju stora grejer att göra innan sommarlovet (om det inte kommer fler). Geografi inlämning, Deckaren, Engelska inlämning, Matteprov, Spanskaprov, Fysikprov och Historiaprov. Det är ju liksom sex veckor kvar! Jag fattar verkligen inte vad som pågår i lärarnas huvuden. Tror de att vi har all tid i världen? Jag vill har lite fritid i alla fall. Bajs, bajs, bajs säger jag bara.

Om jag ska sprida någon glädje i detta inlägget, så är det att jag har sovmorgon imorgon. Och vi slipper teknik lektionen, för vi ska sjunga in våren. Jag kommer säkert spela in, så ni kan få se det här. HAHA, om man ens vill göra det. Låtar som Peps Perssons Oboy kommer att dyka upp.

puss

28 april 2010

Kategori: Bilder

Herre min Gud, jag har inte bloggat på tre dagar. Jag har suttit vid datorn, men har inte känt motivationen någonstans. Fy vad dåligt. Jag har i och för sig inte varit motiverad till att göra någonting, inte ens läxor.

Idag hade vi halvdag i skolan (fantastiskt) så jag och Signe sötnosen ♥ passade på att åka till Göteborg. Äntligen fick jag köpt mina converse! Men ett minus är att jag brände cirkus 1800 kr på dagens köp. Jag köpte dock billiga och nödvändiga saker, så det kompenserar det hela. Ni då? Har ni haft en bra dag?

När jag kom hem från bussen så åt jag middag, och sen var jag tvungen att plugga kemi eftersom jag har prov imorgon på blandningar, syror och baser. Det är ganska lätt ändå, det är saker som man stöter på i vardagen. När jag väl satt i sängen och läste så fick jag en sådan dipp att jag var nära på att somna, men det kan jag inte göra för då kan jag inte somna på kvällen. Så efter plugget tog jag en kopp Tropical Tea och satte mig här vid min kära dator.

Om en halvtimma är det dags för Grey's Anatomy och jag har längtat efter det i två veckor. Jävla piss ishockey säger jag bara.

Dagens inköp:


Converse


Två baslinnen från H&M


Blus från H&M


Linne från Monki


Shorts från H&M


Jeans från Gina Tricot


Deoderant från H&M, Solglasögon från Bik Bok



Dagens fiende: Kemiboken






Dagens hjältar:


Vackra Signe, självklart


och teet!


puss och kram

25 april 2010

Kategori: Allmänt

Just nu sitter jag vid datorn och laddar upp bilder på facebook på mina söta katter :)
När jag är klar ska jag läsa lite Geografi... Så jävla tråkigt dock. Men efter plugget ska jag kolla på Bröderna Grimm.

Förut tog jag en långdusch och rakade benen och armarna, sen målade jag mina tånaglar blåa. HAHA. Rätt sött i och för sig.

Nu ska jag nog steka upp lite kyckling till lunch, och göra en mumsig sallad.

puss


finaste Maya

24 april 2010

Kategori: Bilder

Fanken vad underbart!

Gick upp vid kvart över fem, och käkade frukost. Frida kom hit vid kvart över sex och sen åkte vi till Bråtared och samlades inför matchen. Där fick vi lite frukt och juice, och körde taktik snack. Vi åkte vid sju till Borås. Vi spelade matchen vid halv nio på Borås arena, och det var så jävla coolt! Fräänt! Vi spelade mot Borås GIF (ett av seriens bästa lag) och vi spelade 0-0. Ärlligt talat så trodde jag vi skulle förlora. Eftersom de är ett såpass bra lag (det är ju vi med i och för sig) och att det var första seriematchen. Men det gick ju super! Jag är bara glad att vi inte förlorade ;)

Vi var hemma vid elva, och det kändes helt underbart. Då har man ju hela dagen framför sig. Sen vilade jag i en kvart bara, och sen kom farmor, farfar, faster, fasters man och min kusin. Vi fikade och jag och John spelade lite fotboll (som om jag inte har fått nog av det för idag). När de hade åkt hem solade jag lite, och funderar på att gå ut och sätta mig igen.

Just nu har jag på mig en klänning jag fick i julklapp av Emma, jag har aldrig använt den innan. Men jag tycker den är söt :)



puss

23 april 2010

Kategori: Allmänt

Skolan var helt okej. Hade musik, vi spelade en 60-tals låt som heter typ Da doo ron ron eller nåt.

Sen tog jag och Signe tre bussen till stan. Först hämtade vi biobiljetterna, sen fikade vi på en uteservering. Åh vad mysigt det var! Men det var så jävla kallt, men man måste passa på när det är soligt ute :)
Sedan pallrade vi iväg till bion och såg Kick-Ass!

Filmen var väldigt bra tycker jag, mycket bättre än vad jag trodde den skulle vara. Det var bara för mycket våld ibland. Men det var skitrolig. Jag skrattade jätte mycket, haha.

Vi kom hem vid halv tio typ, sedan åt jag middag. Nu måste jag sova dock, ska upp vid halv sex imorgon bitti.

puss

22 april 2010

Kategori: Allmänt

Jag kom hem från träningen för typ en timma sen, och nu sitter jag här och syndar. Jag äter nämligen chokladmuffins som jag gjorde tidigare idag. Hehe.

Jag har precis beställt två biobiljetter till mig och Signe, vi ska se Kick-Ass imorgon (med Aaron Johnson i huvudrollen, han är så söt). Det ska bli jättemysigt. Men det är synd att vi inte kan sova över, för jag har en tidig match på morgonen dagen efter. Vi ska samlas senast halv sju. Absurt!

Nu har jag ingen aning vad jag ska göra, kanske lägga mig i sängen och kolla på någon film som vanligt? I så fall blir det Stormbreaker ;)

puss


en bild från filmen

21 april 2010

Kategori: Allmänt

Gick hem från skolan idag, hade spräng huvudvärk. Vet inte varför. Jag gick och la mig i soffan och ändå gick det inte över. Jaja.

Sen kom Signe för mig och hämtade mig, sen gick vi hem till henne och tog våran vanliga dos av te. Sedan pluggade vi lite spanska. Sen var det dags för middag: Wook med fläskkotlett och couscous för min del, och bara couscous och wook för Signe eftersom hon är en vegetarian från vegetarien. Vi har gått på två promenader med den fula hunden Sigge på våningen över Signe, haha. Sen kollade vi på True Blood, två avsnitt! Vi kunde inte hålla oss, det är bra.

Det har som vanligt varit en underbar dag med min fina vän Signe Gry

puss

20 april 2010

Kategori: Allmänt

Jag blev så irriterad när jag kom hem! Vi har beställt fröer med klassen, till våran klassresa. Det är mamma som sköter det. Men vi skulle hämta fröerna i affären men då sade de att de har hamnat fel och är i Hindås. Jag blir så jävla irriterad! Så nu ska de skicka paketet från Hindås till Emils Trädgård, från Emils Trädgård och hit. Men vafan?! Det är ju banne mig skördedax snart. Skit.

Det är träning snart, och jag är inte peppad någonstans. Träningen är på gräs, det är bra i alla fall.

Detta har varit en sån jävla dålig dag! Ursäkta mitt språk. Och så är det pissväder. Mulet och så har det snöat. Bajs.

Nu ska jag gå och byta om.

puss

Mys med Signe ♥

Kategori: Allmänt

Även om jag bara har fått två timmar sömn har jag varit piggare idag än vad jag brukar vara.

Efter skolan följde jag med Signe sötnosen hem, vi åt lite mellanmål innan middagen. Sen satt hon vid datorn samtidigt som jag kollade på Scrubs. Sedan åt vi middag: Grönsaks wook med falukorv. Ja, det låter väldigt konstigt men det smakar faktiskt inte så tokigt. Sen började det klia i mina fingrar och jag var tvungen att klinka på pianot i Johans arbetsrum ett tag, Signe följde med såklart :) Sedan kollade jag, Signe, Nora och Tove på Halv åtta hos mig. Sedan följde Signe mig hem och här sitter jag nu!

Hon tipsade mig även om en hemsida där man kan kolla på flera olika serier. Det kanske finns filmer också, har inte kommit så långt än. I alla fall: www.tvshack.net. Nu ska jag börja kolla på säsong sju av One Tree Hill. Jag har ingen aning när den släpps i Sverige och jag orkar verkligen inte vänta :P

puss

19 april 2010

Kategori: Allmänt

BAJS.

Jag har inte sovit bra alls inatt. Jag sov typ bara två timmar. Jag kunde verkligen inte somna, hur trött jag än var. Jag fattar inte varför. Gaah, jag blir så arg. Denna dagen kommer inte bli bra, även om det är superbra väder. SKIT säger jag bara.

18 april 2010

Kategori: Allmänt

Har precis duschat och funderar på vilken film jag vill se ikväll. Hmm. Jag blir galen!

Jag gick upp vid elva idag, det var så oerhört skönt att få sova ut på riktigt för en gångs skull! Igår jag gick upp vid tio, men det var för tidigt. Jag fick bara åtta timmars sömn, jag behöver mer. Till frukosten så kollade jag klart på The Rock med Nicolas Cage och Sean Connery i huvudrollerna, när Frida knackade på och erbjöd mig att följa med på en promenix i det fina, men blåsande vädret. Jag följde med, och vi tog en långpromenad. Det är så skönt att ta en promenad och få frisk luft på förmiddagen, jag älskar det.

Sen lånade jag en film av Frida och det fick bli Spy Kids! Jag älskar de filmerna, och jag är oerhört tacksam att jag har mitt barnasinne kvar. Haha, det är inte alla som har det.

Träning på kvällen vid sex, var väldigt taggad faktiskt, men den var inte så rolig. Vi var bara femton pers. Övningarna var inte så roliga, och de gav ingenting. Jag blev knappt svettig. Jaja, det kan inte alltid vara roligt.

Nu ska jag gå ner och kolla vad jag har för filmer och välja mellan.

puss och god kväll

Farmor och Farfar, 45 år tillsammans ♥

Kategori: Allmänt

Här kommer några bilder från igår:




farmor och farfar


farfar ser måttligt road ut.

Nu hinner jag inte ladda upp mer bilder, för jag och Frida ska sticka ner till träningen tidigare och lattja lite :)

pussar

17 April 2010

Kategori: Allmänt

Gårdagen var så otroligt rolig! Matchen gick oerhört dåligt dock. Men festen var kul. Men jag var så jävla hungrig innan jag fick mat i magen. När jag kom hem efter skolan vid två åt jag bara lite fil, och middagen var klar vid halv tio. Ingen mat på 7,5 timmar, match, bastu och tre cider var ingen bra kombination vid tillfället.

Idag har vi varit i Ulricehamn och firat farmor och farfar. Farfar fyllde 70 år och de båda firade att de har varit gifta i 45 år. Helt sjukt. Jag laddar upp bilder imorgon, har inte kameran i närheten. Det var trevligt och träffa alla människor man inte har träffat på flera år, men lite uttråkande blev det efter ett tag med alla pensionärer...

Nu befinner jag mig i sängen och jag är så jädrans trött. Ska bli underbart att få sova.

Jag hoppas ni har haft en fin dag, och att ni sover sött :)

puss och godnatt

16 April 2010

Kategori: Allmänt

Äntligen fredag säger jag bara!

Det var så jäkla underbart att få sova ut idag, jag gick upp vid halv nio. När jag gick till skolan så sket jag i väskan och jackan, eftersom jag bara hade tre lektioner idag. Och jag hade inget matrial hemma som jag behövde i skolan. Så jag gick bara med iPoden.

Ikväll så ska vi spela match, sen blir det myskväll uppe vid klubbstugan. Vi ska basta till att börja med, sen blir det lite lekar och roligt snack och sånt dära. Vi ska även grilla! Ska bli väldigt mysigt.

Nu ska jag packa min väska, så jag har det överstökat ;)

puss

15 April 2010

Kategori: Allmänt

Hejhej. Sitter i soffan och kollar på Wimbledon. Eller snarare halv kollar, sitter ju vid datorn också.

Jag känner mig så konstig idag. Vet inte om jag börjar bli förkyld eller något för de senaste dagarna har jag haft ont i halsen och idag har jag frysit och haft ont i ögonen (?) hela dagen. Usch.

Snart bär det av till träningen. Eller snarare om en och en halv timma. Och jag är så otaggad som det bara går. Fy fy fy! Men jag tänker på att det är fredag imorgon och då är det äntligen HELG! Yesbox.

Nu ska jag återgå till filmen.

puss

14 April 2010

Kategori: Allmänt

Jag känner mig så glad och duktig just nu! Jag fick tillbaka mitt engelskaprov och mitt samhällsprov idag. Och jag fick jättebra resultat, tycker jag. Jag är stolt över mig själv.

När jag kom hem från skolan så tog jag lite fil och havre fras, sen gick jag ut och la mig i solen och stekte. Men det blåser ju så kallt så jag gick in igen efter 45 minuter typ. Men sommaren kommer med stora kliv!

Ikväll är det Grey's Anatomy och True Blood. JIPPIE! :D

puss

13 April 2010

Kategori: Allmänt

Sitter och kollar på Joey just nu, han är så korkad att han är söt! Men snart ska jag byta om inför träningen, jag och Frida ska gå om en halvtimma typ.

När jag kom hem från skolan tog jag en powernap (denna är värd att kalla powernap, den var inte två timmar lång som den var en annan gång) med Maya brevid mig som vanligt :)
Sen gjorde jag middag: Kyckling med sallad. MUMS!

Sedan gick jag ut på gräsmattan och tog fram filt och kudde och hela kitet, men det var iskallt. Så jag gick in istället.

Jag hoppas ni får en trevlig kväll :)

puss

I'm just following the road for a walk in the sun

Kategori: Allmänt

Underbara dag!

Skolan var helt okej, fick inga läxor i alla fall. Men jag blev så irriterad idag!!! Jag och Signe satt och solade på en lucka typ, en lucka till en källare. Precis ovanför där vi satt så är det ett fönster, och då ska självklart någon idiot kasta vatten på oss! Jag blev så jävla förbannad, och att jag har PMS är inte till deras fördel. Tur att det var så varmt idag, att vattnet torkade så snabbt.

Efter skolan gick vi hem till Signe och vi satt och solade på Nora och Toves balkong hela eftermiddagen. Helt underbart. Det känns som om det är sommar, seriöst.

Sen när pappa kommer hem så ska vi beställa biljetter till Peace & Love festivalen i sommar! Jag är taggad till tusen för att se The Kooks. Och jag ska gå med bästaste vän Signe, självklart :) <3

Wonderfuuuuul!

puss

12 April 2010

Kategori: Allmänt

God morgon sunshines! Idag börjar skolan, och det känns faktiskt helt okej. Till skillnad från igår. Jag tror att vädret har lite med det att göra, det är ju rena rama sommar vädret idag! Det var det igår med, och det ska tydligen vara det hela veckan. Helt sjukt underbart!

Äter frukost just nu: Mareld-te och filmjölk med kanel, ingefära och krossade linfrön i. Jag har ett glas vatten brevid mig, och en ibumetin. Jag har spränghuvudvärk! Konstigt, jag har haft konstant huvudvärk de senaste tre dagarna. Jag får kanske ta och prata med skolsyster idag eller imorgon om det inte går över. Eller vad kan hon göra åt saken egentligen? Jag får ta med mig några tabletter till skolan istället.

Nej, nu måste jag fortsätta med frukosten, sen måste jag packa gympaväskan och göra mig i ordningen.

Hasta la vista, muchachas

11 April 2010

Kategori: Allmänt

Nu är jag så jädrans trött! Imorse gjorde jag inte så mycket, åt frukost och kollade på TV. Sen bar det av för match, då kom Frida och Signe och vi promenerade upp i solskenet! Det har verkligen varit underbart väder idag, det känns som sommar.

Vi vann matchen med 5-2. Det var ingen jätterolig match, eftersom det andra laget inte var så bra. Men men.

Idag är det sista dagen på lovet, och det känns verkligen förjävligt. Fy attsingen. Så jag ska gå och köpa godis snart, och sen ska jag kolla på någon film som vanligt :)

puss

Everybody likes to party on a saturday night

Kategori: Bilder

God kvällens! Har haft en riktigt bra dag idag. Jag sov hos Signe gummsan från igår till idag, gick hem rätt tidigt idag faktiskt. Sen kollade jag på Alvin & the Chipmunks. De är så söta att jag kan dö! Sen var jag riktigt uttråkad och hade ingen aning vad jag skulle göra, men blev glatt överaskad av ett samtal från min älskade vän Signe. Hon och Nora skulle nämligen åka till en vän i Hindås och frågade om jag ville följa med. Och det gjorde jag. Vi pratade lite skräckfilmer, sen kollade vi på He's Just Not That Into You a.k.a Dumpa Honom! Helt plötsligt var klockan halv tolv. Så jag, Signe, Nora och Karin promenerade till stationen och Karin gick hem. Vi andra tog tåget hem till Rävlanda. Där inträffade några komiska händelser.

Nu är jag så jädrans pigg, så jag ska kolla på en mysig tjejfilm i sängen: P.S I Love You. Jag har sett den filmen så många gånger att jag har tappat räkningen, men jag fullkomligt älskar den! Boken är ännu bättre dock.



sweet dreams
puss

I hear the ticking of the clock...

Kategori: Allmänt

Hej hopp! Jag hittade tyvärr inte så mycket i stan förut, men ett plus i kanten är att jag fick cirkus 800 kr över. Göttans.

Nu har jag och Signe gjort pizzabullar som väntar i ugnen, är så jädrans hungrig nu! Efter maten ska vi kolla på Coyote Ugly, förhoppningsvis kommer Nora ner och kollar med oss också :)

puss

9 April 2010

Kategori: Allmänt

God morgon! Jag är uppe rätt tidigt för en gångs skull, har ju lov nu så har gått upp vid halv elva tiden nästan varje dag. Jag ska ju som sagt träffa Signe i stan idag, så jag tar bussen som går klockan elva.

The sun is in the sky and it is gonna be a glorious day! Äntligen får man lite solsken, underbart. Då får man inte glömma att ta med solbrillzen till Göteborg sen ;)

Nu ska jag ta mig och äta lite frukost, sen ska jag göra mig i ordning.

puss

8 April 2010

Kategori: Allmänt

Förlåt att jag inte har bloggat på hela dagen, har varken orkat eller hunnit.

Jag började dagen med att äta frukost (dah) och att kolla på American Pie 7: The Book of Love. Sen satte jag mig vid datorn och kollade på True Blood på SVT play, jag uppfattade nämligen ingenting eftersom det fanns ingen text och att det var en massa människor runt omkring mig som pratade. Sedan tog jag tummen ur röven och målade det sista av väggarna. Skönt att ha det avklarat.

Träning på kvällen. Men vi samlades tidigare eftersom vi skulle ta lagfoto inför en katalog som skickas hem till alla här i Rävlanda. Själva träningen gick jättebra i alla fall. Den var lite jobbig i början när vi gjorde intervaller, men sen sköt vi lite på målvakterna, och sen spelade vi bara.

Jag har precis pratat med min älskade vän Signe ♥, vi ska nämligen träffas i stan imorgon och shoppa vår - och sommarkläder. Oh the joy! Äntligen har jag pengar.

Nu ska Therese och jag kolla på The Gameplan, med en kopp te till det.

puss

7 April 2010

Kategori: Allmänt

Min vän Emma har precis åkt hem, bland annat så kollade vi på Taken. Jag fullkomligt älskar den filmen. Fast jag stör mig på allt våld, och det är så orealistiskt att pappan skulle överleva allt det han gjorde. Vad har ni för er idag?
Idag ska jag nog måla sista lagret på väggen, sen är jag klar med det. Jag målade inte igår nämligen.

Ikväll är det Grey's Anatomy och True Blood. Jag blev så irriterad förra veckan att inte Grey's gick p.g.a av något kriminal drama. Haha, vad patetiskt. Mitt liv består av serier. Jag måste gå ut och skaffa mig ett liv.

puss

6 April 2010

Kategori: Allmänt

Eller ja, egentligen är det den sjunde eftersom klockan är cirkus kvart i ett.

På morgonen hade mamma några vänner här, sen ringde Signe <3 och frågade om jag ville följa med på en promenix runt samhället. Tackade såklart ja, har ju inte träffat sötnosen på nästan en vecka. Men vi ska träffas på fredag också, det blir en shoppingdag i Göteborg.

På kvällen så vart det fotbollsträning, som jag verkligen inte var taggad för. Vi fick veta på träningen i torsdags att vi ska öka tempot när det gäller löpning och intervaller, så det gjorde vi idag. Till en början var det inte så jobbigt, men när vi kom till sista momenten och skulle göra idioten två gånger så... Fy sjutton vad jobbigt det var. Jag var jättenära på att spy efteråt. Usch.

När jag kom hem satte jag mig i soffan, tog en varm kopp Earl Grey te och käkade en apelsin. Fy bubblan vad gott!

Nu ska jag sova, dröm sött!

puss

5 April 2010

Kategori: Allmänt

Gick upp vid halv tio imorse. Jag älskar att sova ut! Det är helt underbart att ha påsklov.
Fick ett sms av Frida som frågade om jag ville följa med ut på promenad med hon och Jonna. Fick skita i frukosten, och käka efteråt istället.

När jag kom hem sen så tog jag en snabb dusch, käkade lunch och sen åkte vi till Härryda för att kolla på herrarnas match. Fy vad tråkig den var. De var inte bra.

När jag kom hem var jag så jävla trött så jag somnade i min sköna säng med Maya hos mig som vanligt. Hon är verkligen den sötaste katten jag någonsin har sett! Åh vad jag älskar henne. Efter sovstunden fortsatte jag måla i mitt rum, så nu har jag målat klart alla väggarna som ska vara vita. Men imorgon ska jag måla på sista lagret så är jag helt klar med det.

Lyssnade nyss på One For the Radio med McFly och tänkte på konserten i London förra året och tänkte på hur underbart det var. Det känns fortfarande helt orealistiskt. Att vi verkligen flög till London, England, för att få se planetens bästa band. Sjukt. De öpnnade konserten med just One For the Radio och jag kommer ihåg den känslan jag fick och hur mina tårar började rinna ner för mina kinder. Jag blev helt varm inombords när jag såg de med mina egna ögon, i verkligheten. Åh vad jag saknar det. Jag hoppas jag får se de live i år igen.

På tal om McFly, så var jag tvungen att ta ner alla mina bilder som jag hade sparat ihop i cirkus 5-6 år för att jag skulle måla väggen. Och de ska tyvärr inte upp igen, för jag vill ha ett mer moget och sofistikerat rum. Men jag ska nog rama in turnéaffischen och biljetten och sätta upp på någon av väggarna. Och jag har självklart sparat alla bilderna i en söt liten låda som jag kan ta fram när som helst.




kärlek

3 April 2010

Kategori: Allmänt

Efter frukosten gick jag, mamma och pappa ut på en lång promenix. Underbart. Det har varit fantastiskt väder idag, det är så skönt att vara ute i naturen då.

Efter promenaden åkte jag och mamma och köpte färg till mitt rum. När vi kom hem hittade jag pappa på mitt rum som snickrade ihop min nya byrå. Sen slängde jag och mamma ut min systers garderob, sen baxade vi in min garderob in på hennes rum. Nu känns mitt rum ganska tomt. Sen började jag måla i mitt rum, nu har jag en vit vägg och tre orangea väggar. Vad tänkte jag?

Nu slötittar jag på Harry Potter och fången från Azkaban med mamma och pappa, men vi ska nog kolla på en annan film snart.

puss

2 April 2010

Kategori: Allmänt

Idag har mamsen och jag varit på Ikea i Kållered. Vi köpte bland annat en ny byrå till mig (en svart), en spegel till mitt rum och sängkläder. Vi köpte lite smågrejer också.

När vi kom hem började jag städa i mitt rum och tömma ur min gamla byrå och göra plats för den nya. Jag är så pepp, för vi ska måla om mitt rum. Det ska bli vitt och så ska jag ha en fond vägg. Ingen aning vilken tapet jag ska välja, får kika lite.

puss

I would have given you all of my heart

Kategori: Allmänt

Jag och mamma har precis kollat på Stay Alive. Gillar den filmen något otroligt. Men Elizabeth Bathory var helt twisted. Bitch.

Lyssnar på en massa bra musik just nu, blir inspirerad till att gå och sätta mig vid keyboarden och klinka lite. Jag älskar musik något ofantligt.

Jag kan inte låta bli att älska tanken på att det är påsklov och att det äntligen är vår. Någon dag i veckan ska jag åka in till stan och shoppa vårkläder! Jag hoppas jag kan köpa ett par converse också. Antingen vita eller gråa låga. Jag måste köpa en consealer också. Ibland önskar jag att jag kunde skita ut pengar. Synd att de inte växer på träd.

Nej, nu ska jag gå och spela She Falls Asleep på pianot, Tom Fletcher är ett geni.



puss

1 April 2010

Kategori: Allmänt

En månad närmre skolavslutningen. I can't wait.

Har ni åkt på några aprilskämt än? Inte jag faktiskt.

Jag har precis gjort en GI-kladdkaka som jag ska äta efter middagen. Eller så äter jag den ikväll efter träningen.

Nu är det påsklov, och det känns underbart. Äntligen säger jag bara

puss