maddebabe

31a januari 2011

Kategori: Bilder

Hej där! En väldig fullspäckad dag faktiskt. Jag fyller år idag, till att börja med! Chill dag i skolan faktiskt. Sista lektionen har vi profil, och jag har idrott där vi får prova på olika roliga sporter. Idag skulle vi klättra, så vi tog bussen fem i tre till Göteborg, framme vid fyra typ. Klättrade, som var sjukt kul! Och jag var ganska duktig faktiskt. Tog bussen vid fem, och var hemma vid sex. En halvtimma senare kom Signe och Emma och fikade och pratade en massa. Sen vid nio kom Frida också, eftersom hon har tränat på kvällen. Tjejerna åkte precis hem och jag har tagit en dusch nyss! Tanken var att jag skulle hunnit med lite plugg, men har verkligen inte hunnit! Jag gör ett undantag idag, i och med att det är min födelsedag och allt. En väldigt bra födelsedag, måste jag få säga!



30e januari 2011

Kategori: Bilder

Hej där! Somnade vid tre igår natt, och blev väckt vid tio av pappa. Jag fyller egentligen år imorgon, men eftersom det är på en måndag och alla jobbar oså så firade vi mig idag istället. Så släkten kom hit, och pappa kunde inte hålla sig så jag fick en av mina presenter på morgonen. Jag fick den nya mcflyskivan (above the noise) som jag har önskat mig de senaste tre månaderna. Tack som fan mamma och pappa! Av den resterande släkten fick jag en väska, parfym, pengar och ett piercingsmycke. Piercingen var dock för liten, så kan inte använda den :(

Nu har jag suttit i några timmar och laddat ner en jäääädrans massa bra musik! Massa med partylåtar :) Jag får bara lust att ställa mig upp och dansa alltså! Men det får dröja lite.




29e januari 2011

Kategori: Bilder

Hallå hallå. Har vart i stan med emma idag, en snabbis dock. Fikade på frank's coffee efteråt, och så kom henke o axel och joinade oss. Väntade på bussen en timma, och gick till donken och till 4gott. När vi kom hem kollade jag och emma på lite kläder oså, och nu vet jag vad redan vad jag ska ha på min födelsedagsfest! Soft! Bilder har ni här nere






typ så

I've got nowhere left to hide

Kategori: Allmänt

Denna dagen har varit den jävligaste på länge. I skolan var det bajs. Det var hyfsat bra när jag kom hem, men blev om möjligt ännu sämre. Jag måste bara få det sagt: för tillfället hatar jag min pappa. Helt ärligt. Jääääääääääävla idiot faktiskt.

Jag har hyrt filmen brothers och ska kolla den med Emma och Frida ikväll, ska även tjocka mig med godis, chips och cola. Det förtjänar jag faktiskt. Aggritionerna svämmar över här! Hade ärligt talat inte velat sova hemma inatt heller, men får nog ta och göra det ändå. Ska upp och träna imon förmiddag också.. Pepp som fan, verkligen

28e januari 2011

Kategori: Allmänt

Förjävlig dag! Allt har blivit skit, typ. Skippade iallafall sista lektionen, religionen. Duktigt. Jag hatar allt för tillfället. Ikväll ska jag iallafall mysa hemma med pappa och min farbror, det blir väl hyra film och äta massa onyttigt. Japp, så blir det.



27e januari 2011

Kategori: Allmänt

Ändrade min design igår, vad tycks? I vilket fall, sov sjukt dåligt inatt! Jag gick på den första lektionen idag, sen jag gick faktiskt hem. Igen. När jag kom hem la jag mig i soffan, med täcke och allt, och började kolla på en film. Men sen gick jag med Emma till tempo. När jag kom hem så la jag mig i soffan igen, och sov i en och en halvtimma ungefär. Underbart! Men nu har jag väldigt ont i huvudet istället.. Ska sitta vid datan en stund nu, men sen måste jag verkligen läsa på religionen och göra min engelskaläxa!

puss

love and other drugs ♥

Kategori: Bilder


Det gick bra på badhuset idag, kulkul! Var inte så kul att simma en massa längder dock, men förövrigt var det kul! Har i princip bara suttit vid datorn sen jag kom hem. Jag hjälpte till lite med middagen, men annars har jag suttit här hela tiden. Jag skulle verkligen behöva plugga egentligen, men jag känner verkligen inte för det. Jag orkar typ inte bry mig längre.

Jag kollade precis på filmen love and other drugs, en väldigt bra film. Nu i efterhand känner jag mig bara deprimerad av att ha sett den.. Den slutar ju ändå bra, typ. Usch, fick världens dipp nu. Allt känns förjävligt! Det är nog dags att sova, det är nog det som är problemet.



26e januari 2011

Kategori: Allmänt


Hallå! För en gångs skull gick jag upp i tid, och jag hade till och med lite tid över! Då tänkte jag att jag kan skriva ett snabbt litet inlägg. Somnade vid ett igår kväll, men är ändå förvånansvärt pigg! Helt sjukt. Idag ska vi iallafall till borås badhus med alla nior, ska bli sjukt kul! Jag älskar att bada. Men är mindre kul att vi ska göra simkontroller typ, för att se om vi kan simma.. Känns ganska onödigt faktiskt. Nu ska jag borsta tänderna, sen ska jag och Emma gå iväg till skolan!

puss

25e januari 2011

Kategori: Bilder



Hallå hallå. Kom nyss hem från skolan, hade halvdag! Gött som fan. Jag tog en personlig halvdag igår, en idag och imorgon ska vi till borås badhus. Soft vecka alltså! Fan, kom precis på att jag glömde religionsboken i skolan.. Så gick det med planen om att plugga inför förhöret på fredag. Jag får plugga lite spanskaglosor idag istället, och så ska jag slappa hela dagen faktiskt. Ska träna ikväll också, inte pepp överhuvudtaget. Jag hatar fysträningen, och försäsongen. Hur tråkigt och jobbigt som helst.




24e januari 2011

Kategori: Bilder


Hallå där! Allt bra? Jag har sovit uruselt inatt, och gick faktiskt hem från skolan. Jag var med på mentorstiden, spanskan och kemin men sen kände jag att jag inte orkade mer. Jag var hur trött som helst, och hade världens mensvärk! Kändes det som iallafall. Gick med ett par kompisar hem, som skulle till tempo så jag gick med dem och köpte en godispåse, cola och en snickers. Gick hem och la mig i soffan framför en bra film. Jag har även fått sova lite. Har spenderat väldigt mycket tid framför datorn, och gick bland annat in på peace&loves hemsida. Jag vill ha sommar nu, och gå på festival och en massa grillkvällar! Och till hösten börjar jag gymnasiet. Jag känner mig väldigt pepp, på allt, på livet. Det känns helt fantastiskt och underbart! Och om exakt en vecka fyller jag sexton, härligt!









23e januari 2011

Kategori: Allmänt


Hejhej! Efter träningen igår så tog jag en långdusch, och sen körde pappa upp mig till Signe. Åt middag oså där, och sen joinade Emma och Frida oss. Då började vi sminka oss och göra oss snygga, och sen kom Henke också. Vi förfestade lite helt enkelt, och sen drog vi oss neråt till 18års festen. Jag hade det verkligen grymt kul! Det roligaste på länge faktiskt. Träffade massa gamla vänner, men även nya människor. Vi dansade sjukt mycket också, hur roligt som helst faktiskt. Jag brukar ju inte vara den som dansar i vanligt fall..

Jag, Henke och Signe var hemma vid tre någongång, och då somnade vi direkt typ. Med smink och allt. När man vaknade så mådde man ju som man förtjänade. Men ångrar det inte dock, hade ju grymt kul som sagt. Frukosten åt vi vid pizzerian, och jag fick min efterlängtade kebabrulle! När vi kom hem slöade vi framför en bra film, och sen drog Henke sig vidare till Borås. Signe spenderade i stort sett hela dagen här, och vi åt tacos bland annat. Hur gott som helst det med! Nu ska jag lägga mig i sängen framför en bra film, och bara mysa!


puss


22a januari 2011

Kategori: Allmänt


Halloj! Hade det väldigt trevligt igårkväll, på teatern. Den var sjukt bra, och hur rolig som helst! Skrattade hela tiden i stort sett, mycket roligt. Var hemma vid halv elva typ, och direkt när jag kom hem så kissade jag. Haha, trodde seriöst att jag skulle spricka. Skönt var det, att få lätta på trycket.

Vaknade vid halv elva imorse, och åt frukost oså. Sen packade jag ner lite grejer som jag ska ta med till Signe sen. Har suttit vid datan sen dess, och nu ska jag byta om till fotbollskläder. Dags för träning nämligen, opepp. Men resten av dagen blir förhoppningsvis grymt kul!

puss

21a januari 2011

Kategori: Bilder


Tja! Bra dag i skolan, faktiskt. Ganska kul också för den delen. Har skrattat mycket, och bara mått bra. Varför ska man må dåligt egentligen? Är jävligt tacksam för att jag har såpass bra vänner iskolan, och så är det fredag idag också! Ikväll ska jag och några andra på teater i stan, och se föreställningen kött. Den ska tydligen vara väldigt bra och är en ungdoms/sex inspirerad pjäs. Något för mig kanske?



20e januari 2011

Kategori: Bilder


Bloggade ingenting igår, men ni missade inget speciellt. Efter skolan åkte jag till Bollebygd, till ungdomsmottagningen faktiskt. Efteråt så handlade jag och pappa, och på hemvägen tog vi en svängom förbi pizzerian. På kvällen satt jag vid datan och fixade med musik oså, nu har jag satt ihop en egen skiva! Inte med egna låtar då, utan en blandskiva.

Seg dag i skolan idag, och har haft huvudvärk hela tiden. Det var jävligt gött att få komma hem! Signe följde med hem, och väntade här. Hon sprang iväg för en stund sen, till bussen. Vi kollade lite på topmodel, inte min grej asså.. Så jag var osocial och läste en tidning istället. Iallafall, har inte jättemycket plugg idag! Bara en liten engelskagrej, att skriva dagbok. Så ska ta itu med det, och sen är det frihet!


muuums

18e januari 2011

Kategori: Allmänt


Trots att jag bara har sovit i drygt fyra timmar av magsmärtor så har det ändå varit en helt okej dag. Skippade dock mattelektionen i skolan, istället låg jag nere på högen helt ensam och tog en powernap på en halvtimma. Härligt. Sen gick jag till spanskan, som var den sista lektionen.

När jag kom hem fixade jag lite käk, och sen har jag typ suttit vid datan hela dagen. När jag istället skulle behövt plugga både religion och fysik. Men det blev helt enkelt så, hittade väl roligare saker att underhålla mig med. Åkte till träningen vid sju, för att ha ett möte först. Kändes ganska onödigt, för vi fick ingen ny information eller så. Bara saker som jag har hört innan. Jag var inte taggad inför träningen för fem öre, vi hade massvis av kondition och lite styrka och spel på slutet. När vi körde intervaller/kondition så klarade jag inte så mycket, var tvungen att gå ut och spy. Det händer allt för ofta, men jag antar att det är bra ändå. Ett tecken på att man tar ut sig.

Ska kolla lite viktiga saker här på datan, men innan jag lägger mig ska jag läsa igenom fysiken och läsa igenom religionen, inte alla sidor dock, de är för många. Men jag ska läsa igenom det jag kan sämst.

puss och godnatt

17e januari 2011

Kategori: Allmänt


Måndag igen.. Fyfan vilken dag, helt meningslös och tråkig. Men det är väl så med måndagar. Vädret har varit förjävligt idag, regn och skit. Hur halt som helst! Iallafall, eftersom det var närmare 10 plusgrader så tog jag min skinnjacka till skolan, jag har saknat den! Hade onödiga lektioner hela dagen, inställda lektioner och jag skippade den sista lektionen. Vi hade profil, och jag visste inte helt säker var jag skulle vara. Skulle egentligen haft idrott, men dom sa att vi inte skulle ha det denna veckan utan det börjar nästa vecka istället. Men då sa läraren att vi skulle kolla på när dom andra hade lektion, helt meningslöst så jag gick hem med Signe och Emma istället. Signe följde med mig hem, och vi har ätit mellis och druckit kaffe/te och kollat på den romantiska komedin going the distance, hur mysig och fin som helst! Nu har jag precis ätit middag, och ska försöka få lite plugg gjort..

puss

16e januari 2011

Kategori: Bilder


Jag hade det väldigt trevligt igår. Jag tog sjubussen till hindås för att träffa Henke, och jag fick vänta på honom en liten stund, för han kom med en tio minuter senare buss. Vi gick hem till honom och spelade lite gitarr, och softade vid datan. Sen gick vi till pizzan och käkade, gott! Hyrde film osådär sen, kollade på from paris with love. Grym film ! Kollade lite på bad boys också. Will Smith är lite småsnygg sådär alltså...! Tog två bussen hem och somnade direkt typ. Bra kväll!

Idag däremot måste jag plugga.. Har pluggat på spanskaglosorna, men ska även läsa igenom religionen. Söndagar är till för att plugga på.. Ikväll ska jag försöka ta en liten promenad också. Men nu känner jag att jag behöver äta något, svälter ihjäl!





15e januari 2011

Kategori: Allmänt


Har börjat träna på lördagar nu, och fyfan alltså! Dagens träning var inte att leka med. Styrka och kondition.. Jag mådde illa, kände mig svimfärdig, hade ont i huvudet och så känns det som att jag håller på att få öroninflammation eller nåt. Illamåendet var för att jag hade tagit ut mig såpass mycket, så det är ju bra iofs. Men ändå, inte förjävla go känsla.

Ikväll ska jag träffa min kompis, och vi ska väl kolla någon film eller nåt :)
Men imorgon måste jag verkligen plugga! Jag har religion, fysik, spanska och engelska till nästa vecka. Dags att sätta igång kanske?

puss

14e januari 2011

Kategori: Allmänt


Halloj! Började lite senare idag, hela tjugo minuter! Bananas. Emma kom hit vid halv åtta, så hjälpte jag henne att locka håret. Vi höll på att komma försent dock, vi började tjugo över åtta och klockan åtta prick så står jag i pyjamasen. Mindre bra, men vi hann iallafall. Anledningen till att vi började lite senare var för att vi skulle till Hulebäck, som jag skrev i gårdagens inlägg. Men på eftermiddagen hade vi tyvärr vanliga lektioner, jag hade helst bara dratt hem och sovit eller nåt!

Vi skulle egentligen haft ett religionsförhör idag, men läraren kände sig väl snäll och flyttade det till onsdag istället! Gött. När jag kom hem från skolan tog jag en extrem lång dusch och rakade benen och sådär. Sköööööönt.



time för mys !

Kategori: Bilder


Riktigt uttråkad nu faktiskt, så ska nog kolla en film eller nåt. Eller så sitter jag och zappar mellan alla oändliga kanaler.. Imorgon är det fredag iallafall, och då blir det fredagsmyyyyyys!




haha, puss!

13e januari 2011

Kategori: Musik


Hejhej! Ganska bra dag idag faktiskt, bara att jag vaknade med världens huvudvärk. Men bortsett från det, en bra dag. När jag kom hem från skolan åt jag lite mellis, och sen tog jag en lång varmdusch och sedan en liten powernap på det! Härligt härligt. Vilade säkert bara i en kvart eller så. Efter det så pluggade jag på religionsfanskapet. Gick över till Emma och pratade en snabbis med henne, och gick sen hem för att äta middag. Efter middagen skrev jag på min engelskaläxa, skriva dagbok för en dag. Har precis spelat lite piano också. Jag ska ju välja estetprogrammet på Hulebäck, musik. Så jag har tänkt lite på intagningsprov oså, och nu har jag en låt spikat! Känns oerhört skönt, att slippa fundera på det. Låten är She Falls Asleep av McFly.


här har ni låten !



I traded my dreams for this mess of memories

Kategori: Bilder


Sedan förra inlägget har jag hunnit göra min dagliga träning (100 situps), middag, pluggat religion, kollat tv och tagit en långdusch. Ska försöka lägga mig lite tidigare idag också.. Har ju lagt mig vid tolv två dagar i rad nu, jag kan åtminstone ge det ett försök. Kommer antagligen misslyckas dock. Jag får läsa lite ur Linas Kvällsbok, så kanske jag blir tröttare. Mysigt iofs, den boken är ju så bra!



12e januari 2011

Kategori: Bilder


Klockan ringde tio i sju, klickade på snooze. Trodde jag iallafall. Ungefär en timme senare går jag upp, slänger på mig kläderna och sminket och går till skolan med Emma. Jag skippade frukosten, och tänkte att jag äter i bamba sen vid lunchen. Men nej, då serveras självklart blodpudding och potatisbullar. Vidrigt! Tog en portion med sallad istället.. Jag är iallafall glad att jag inte gick hem på grund av hunger/trötthet. Jag var sjukt trött på fysiklektionen! Men nu har jag klarat av den värsta dagen!

När jag kom hem så satte jag mig framför top model faktiskt, med en kopp te och smörgås. Gott! Äntligen lite mat i magen. Och nu så sitter jag här och lyssnar på musik. Är väldigt glad faktiskt, och pepp på livet. Allt löser sig! så känns det just nu. Överraskande nog, eftersom vi har ett fett religionsförhör på fredag. Men ändå, mår kalasbra!



11e januari 2011

Kategori: Bilder


Somnade hyfsat tidigt igår, släckte lampan oså vid halv tolv. Somnade säkert vid tolv någongång. Inte jättetidigt direkt, men tidigare än vanligt iallafall. Har ju lagt mig vid två-tre tiden nästan varje natt nu på lovet. Gick upp vid halv sju i morse, var ganska pigg faktiskt. Men var sjukt trött på de sista lektionerna.. När jag kom hem slängde jag i mig en smörgås och en kopp kaffe, och har faktiskt pluggat lite religion. Ska strax åka med mamma och Therese till Bollebygd, och ikväll blir det träning. Inte jättetaggad dock, nu när jag vet att vi kommer dra igång med lite mer fys och styrka. Usch !



hard work work

Kategori: Bilder


Tog en lång dusch förut och rakade benen, armarna och ja.. Nopprade ögonbrynen och sådär, och slutade med att smörja in mig. Nu är jag redo för skolan, haha! Nä men det var skönt, och behövligt. Jag har också hunnit med att aktivera mitt bankkort, tillslut fattade jag hur jag skulle göra! Skönt. Jag har precis ätit middag också. Det är sista kvällen på lovet, och jag ska nog mysa framför en film. Frågan är vilken bara, och hade helst inte varit ensam..


såhär mysigt kan det vara att spela fotboll!

10e januari 2011

Kategori: Bilder


Vaknade sent idag, vid elva typ. Emma kom hit och vi kollade på tv samtidigt som jag käkade frukost. Sen dess har vi bara spelat tv-spel och suttit vid datorn, och pratat tjejsnack typ..

Imorgon drar skolan igång.. Fy fan alltså! Har ju ett religionsförhör/prov på fredag också, på tjugo sidor. Och jag har inte läst igenom nånting överhuvudtaget. Men tänker fan inte plugga när jag har lov! Jag får läsa lite under de dagar som jag har kvar.

Just det ja, kom ihåg att jag inte har laddat upp någon bild på piercingen, men här har ni en dålig mobilbild iallafall!


puss


sweet, sweet tunes

Kategori: Musik





















9e januari 2011

Kategori: Bilder


God morgon! Idag gick jag iallafall upp i tid, inte klockan ett som igår.. Har sovit uruselt men ändå, då kanske jag somnar tidigare ikväll istället. Jag måste ha legat väldigt konstigt, för jag har världens nackspärr. Ska hem till Signe sen, så dår får hon massera lite..

Hade en skitdag igår, har blivit lite väl mycket av dem. Det hände väldigt mycket igår, och allt bubblade över. Allt är inte som det ska här hemma, problem mellan kompisar, och killproblem. Men egentligen inte. Jag överreagerade också. Det blev lite mycket helt enkelt. Kom ju hem helt mörbultad också, och helt körd i kroppen och i huvudet. Så det är väl en del utav anledningen. Men idag mår jag super iallafall!

Har ingen aptit på morgonen, men jag har druckit lite kaffe iallafall. Jag ska försöka pressa ner lite mat också, innan jag går hem till Signe.




8e januari 2011

Kategori: Allmänt


Igår tog jag sjubussen till hindås, för att träffa kompisen. Sen kom Emma, Frida och tillslut kom Linus också. Efter många om och men så drog vi hem till nån brud där hon hade hemmakrök typ. Det var väl kul oså, men när man själv sitter där nykter och ser hur packade alla är och hur de beter sig så blir det ju inte jättekul. Var hemma vid halv två någongång, och somnade ganska snabbt därefter.

Vaknade kvart i ett, av mamma o pappa som undrade när jag skulle gå upp i och med cupen. Jag trodde det var helt lugnt, men nejnej. Samlingen var ju halvtvå, och jag ligger och sover. Upp snabbt som fan och packa väskan och äta frukost. Men när vi väl ska åka så får vi inte upp garageporten, massa is ivägen! Men min farbror gav mig skjuts istället.

Nu är jag äntligen hemma dock. Har sår över hela knäna, blåmärken lite överallt, och träningsvärk i stort sett i alla mina muskler. Känns det som iallafall. Skulle egentligen åkt o träffat Henke och några kompisar till han ikväll, men orkade verkligen inte. Hur trött som helst! Ska nog lägga mig i mor och fars säng och kolla på någon go film istället.

puss

7e januari 2011

Kategori: Bilder


Hade en riktigt pissdag igår, verkligen. Det enda som var bra var att vi kom till final i cupen, men vi vann ju inte ens. Vi var helt värdelösa den matchen, förlorade med 6-0. Kände mig värdelös hela dagen. Iallafall, kom hem vid halv elva nångång och då gick jag över till Emma och var där stort sett hela kvällen/natten. Somnade direkt när jag kom hem, var hur trött som helst!

Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, ska antagligen träffa Henke ikväll. Men tills dess ska jag väl bara ta det lugnt, som vanligt. och tvätta. Kulkul..


myyyyyysigt!

6e januari 2011

Kategori: Allmänt


Fy i helvete, tröttast på länge! Somnade vid halv tre nångång i natt, och gick upp klockan sex. Tungt! Jag var hur trött som helst. Vi har ju som sagt haft cup idag, därav zombien. Vi vann gruppen, gööttttt! Och jag gjorde faktiskt mål, överraskande! Kulkul. Vi fick veta att vi ska tillbaka vid fyra, så vid tolv åkte vi hem. Sen dess har jag sovit. Det är underbart. Hur skööööööööööönt som helst! Att sova är något bland det bästa som finns, verkligen. Är väl hemma rätt sent ikväll, kan jag väl gissa på. Och gissa vad jag ska göra då? Soooooooooovaaaa

puss

5e januari 2011

Kategori: Allmänt


Vaknade vid halv ett idag, naaaaajs! Skönt som fan faktiskt. Efter frukosten gick jag över till Emma. Vid halv tre tog vi bussen för att fixa lite grejer, men det sket sig. Åkte hem och var hemma vid tre, och då åkte vi med mamma till Bollebygd! Haha, så jävla ovärt egentligen. När vi kom hem så gjorde jag och pappa middag (mest jag). Det blev kycklingfilé med rotfruktspanna och massa massa sallad! Väldigt gott faktiskt. Jag slängde ihop en god sås också.

Kvällens planer är att slappa som vanligt. Men måste gå upp tidigt imon för en cup, och vi ska samlas vid halv åtta. Så jag ska nog packa väskan ikväll, så kan jag passa på att sova så länge som möjligt imon.. Jag är riktigt taggad faktiskt!

puss

4e januari 2011

Kategori: Allmänt


Bloggade ingenting igår, men gjorde ärligt talat inte så mycket. Jag var med Signe hela dagen! Vi låg i sängen och kollade på tv/film stort sett hela tiden. Mysmys, kan inte göra så mycket annat när jag är sjuk nämligen..

Idag däremot gick jag upp väldigt tidigt, klockan nio! Jag brukar ju sova till tolv typ, så kändes väldigt skumt. Anledningen är att jag skulle till tandläkarn, och hade tid vid tio. Sen fixade vi lite grejer vid banken oså också. Men nu är jag hemma och har hoppat i myskläderna, och ska mysa järnet som vanligt. Ska lägga mig i sängen och sova lite, och kolla film. Och myyyyyysa! Men nu ska jag käka lite lunch, sen ska jag kolla någon go film. Eller lite one tree hill.

pussen!

2a januari 2011

Kategori: Allmänt


Var på bio igårkväll, med ett gäng kompisar. Vi såg action/skräckfilmen Devil. Hyfsad film, men trodde den skulle vara bättre. Efter några omständigheter hemma, så följde jag med de andra hem till Henke och kollade på film. Var hemma vid två någongång, och somnade direkt typ. Det blev ju en mysig kväll ändå!

Just nu sitter jag ensam hemma, och mår inte jättebra. Känner mig illamående och febrig typ.. Vi har fotbollscup på torsdag och lördag, jag hoppas jag mår bättre då iallafall!

puss

1a januari 2011

Kategori: Allmänt


Shit, nytt år och nya möjligheter. Underbart!

Hade det jättetrevligt igår, ett minus dock är att Emma och Frida inte kunde följa med på festen på kvällen. Men vi hade det mysigt hos Johanna istället :)

Vi drog som sagt vidare till Landvetter/Önneröd igår kväll. Kände ju inte till allt folk, men många roliga typer fanns det där! Det var många man kände igen iallafall. Överlag så hade jag en jättebra nyårsafton med massa fina vänner!

puss