maddebabe

30e november 2010

Kategori: Bilder

Hallojsan! En rätt go dag i skolan faktiskt, bara att jag har känt mig som skolans mobboffer typ. Har blivit slagen och småmobbad i stort sett hela dagen, men det mesta av det var nog på skämt. På Engelskan håller vi på att spela in en film, så på dagens lektion var vi hemma hos mig och spelade in. Kul, mysigt och så blev det några pepparkakor på det!

Har precis kollat på ett avsnitt av Ung & Bortskämd och äter pepparkakor. Men nu ska jag och min far hjälpas åt med middagen innan träningen. Jag ska försöka komma ihåg att läsa igenom fysiken sen också. Har inte pluggat ett dugg denna helgen, eller igår.


our crew

julmys?

Kategori: Bilder

Funderar på om jag och syster borde baka lite pepparkakor.. Skulle varit väldigt mysigt, och vääldigt gott! Fast pepparkaksdegen är nog godare än själva kakorna. Men ska nog äta lite middag först, magen kurrar!







puss

29e november 2010

Kategori: Allmänt

Go dag i skolan faktiskt. Vädret var mysigt, men fy satan vad kallt det var när man skulle gå hem! Dog ju typ.

Har precis tagit en dusch och har tänt en massa ljus i mitt rum nu, och lyssnar på bra musik! Härligt härligt. Ska försöka läsa igenom fysiksidorna sen, men annars är det ganska chill faktiskt. Kanske hinner jag med en film sen också.

puss

söndag

Kategori: Bilder

Nu har jag fått städat hela mitt rum, och julpyntat lite. Vi hade inte så mycket julpynt hemma, men det får införskaffas! Just för tillfället dricker jag mitt nya goda julte och äter faktiskt inte en, utan två munkar. Gud så gott!

Jag, Emma och Frida tog en promenad i snöstormen förut, upp till Tempo. Jag var väldigt sugen på choklad, så det blev en snickers! Mums. Tog sen en sväng förbi Emma och lånade två filmer: Temptation Island och King Kong. Hela min kväll är säkrad, nu vet jag vad jag ska göra.








where are you christmas?

Kategori: Musik



Nu ska jag spela en massa julmusik, och städa mitt rum! Ska leta fram lite julpynt också, och kanske till och med byta gardiner. Sen kanske det blir pepparkaksbak med mamsen! ♥
Nu är julen på gång! Och all ångest med julklappsköp har kommit den med.

puss


28e november 2010

Kategori: Allmänt

Spenderade gårkvällen med Emma, Frida och Henke. Det blev en myskväll tillslut. Sen sov jag över hos Emma. Det var helt underbart att kunna sova ut, gick upp vid elva. Igår gick jag ju upp vid åtta, så det var ju ingen sovmorgon direkt. Åt frukost och sådär, sen gick jag hem. Jag har precis gjort rent piercingen, smärta säger jag bara. Fast inte jättefarligt ändå.

Första advent idag då. Jag har ingen aning vad vi har våra adventsljusstakar, och jag tror inte vi har några ljus. Jag får rota lite uppe på vinden efter staken och kanske skicka iväg någon till affären för att köpa lite ljus. Men det får blir senare under dagen. Nu ska jag slappa och ta det lugnt, och sen ska jag försöka läsa lite ur Anne Franks Dagbok. As seg, men måste tyvärr läsa ut den.

puss

lördag

Kategori: Allmänt

Vad hände med denna dagen? Efter jag var i stan har jag inte gjort ett piss! Förut var jag sugen på en myskväll, men en har dragit sig ur och nu är jag sugen på att göra något. Typ festsugen, eller något liknande. MEN INGENTING HÄNDER I DENNA JÄVLA HÅLAN! Är bara så jävla uttråkad just nu, och har ont i magen..

So how come when I reach out my fingers, it feels like more than distance between us

Kategori: Musik


underbar

Jag har precis ätit en god middag! Har väldigt ont i magen nu, i och för sig. Dels för maten, och att jag tog en dusch förut och skulle göra rent piercingen. Det gjorde sjukt ont att dra i smycket och komma åt och göra rent överallt. Men vill man vara fin får man lida pin.

Ikväll vet jag inte riktigt hur det blir. Är väldigt sugen på en myskväll med vännerna, men jag har inte direkt fått klartecken från dem. De är inte helt säkra på vad de ska göra en kväll som denna. Men jag hoppas att de är sugna på mysa, precis som jag!




27e november 2010

Kategori: Bilder

Jag var med Signe igår! Vi åt hemmalagad pizza, kollade på Idol, pratade och så fixade vi med hennes blogg. Tanken var att jag egentligen inte skulle sova över där, eftersom jag skulle ta en hyfsat tidig buss in till stan idag. Men jag pallade verkligen inte att gå hem i kylan elva på natten! Så jag sov hos Signe :) Mysigt.

Tog som sagt tiobussen in till stan idag, för att pierca mig. Jag var lite nervös, för det är så många som säger att det gör jätteont. Men det kändes knappt! Visst, det gjorde lite ont. Men verkligen inte så ont som jag hade trott, och allt gick över på en sekund typ. Nu i efterhand känns det inte överhuvudtaget. Hur skönt som helst. Är supernöjd, det blev verkligen bra tycker jag! Efteråt så gick jag på stan en stund med mamma och Therese. Jag köpte ett gott julte, ett par örhängen och en mascara. En bra och mysig dag helt enkelt. Och så är vädret helt underbart!

Har ingen aning vad jag ska göra resten av dagen. Men i nuläget känner jag bara för att vara hemma och ta det lugnt. Fast jag hinner säkert ändra mig under kvällen.






26e november 2010

Kategori: Allmänt

Godmorgon allesammans! Sitter i skolan just nu och har teknik, slutar om tio minuter eller någotsånt. Idag var det rätt chill, har bara gjort ett julkort. Strax är det håltimma och vi vet alla vad det betyder, film nere på högen! Och antagligen några koppar te och lite pingis.

I eftermiddag/kväll ska jag vara med Signe! Det blir Idoltittande och massa mys, men kan inte sova över. Ska ta tiobussen med mamma imorgon, för att pierca mig! Peppad men sjukt jävla nervös asså. Jag kommer döööö! Jag vill bara ha det överstökat.

puss

 

sexigt

Kategori: Musik



Helt stört hur sexig danny jones är!

älsklingar !

Kategori: Bilder

Har precis spelat lite gitarr och softat. Nu ska jag fixa lite skön musik till iPoden också.
sötnos!


25e november 2010

Kategori: Allmänt

Hejhej. Soft dag i skolan idag. Men kallt så in i helvete! När jag kom hem så kollade jag på film och sen kom Emma och kollade en stund med mig. Var otroligt skönt att kunna ta det lugnt och bara slappa! Var så jävla trött också. Det är helt stört att det redan är fredag i morgon, veckan har gått sjukt snabbt. Riktigt gött faktiskt!

Nu ska fortsätta att kolla på tv och dricka lite te
puss

When it get's cold I'll hold your body close to mine

Kategori: Allmänt

Vad händer? Är hur pigg som helst! Antingen går jag och lägger mig och läser en bok som jag måste läsa ut inom två veckor, och jag har knappt kommit halvägs. Eller så kollar jag på en film i sängen.. Vet inte riktigt asså. Kollar jag på en film på datan så slutar det oftast med att jag gör helt andra grejer än att kolla på film. Jag får nog läsa ur den jävla boken istället. Och då kanske jag somnar lite tidigare.

Jag hoppas verkligen att min huvudvärk går över tills imorgon. Jag har haft huvudvärk sen i lördags typ. Inte skönt. Men det är så mycket som händer just nu, det kan vara därför. Typ stress, ångest och en massa skit.

puss och godnatt

aj, aj, aj!

Kategori: Bilder

Har spenderat allt för mycket tid vid datorn idag.. Men så blir det när man är tillräckligt uttråkad. Har äckligt ont i magen nu också. Jaja, ska iallafall spela lite piano och gitarr nu. Men sen däremot, då blir det tv och Grey's Anatomy. Har missat två veckor i rad.





softilerat

Kategori: Allmänt

Ligger nedbäddad i sängen och har precis kollat på film: Baksmällan. Sötaste Ebba ligger hos mig också, den godingen. Nej om man kanske skulle ta något att äta? Är sjukt hungrig. Har varit sugen på pizza i cirkus tre dagar, kanske kan man fjäska lite hos föräldrarna, så kan de kanske köpa en pommestallrik eller nåt. Eller varför inte en kebabrulle? Fyfan vad gott! :D

24e november 2010

Kategori: Bilder

Gick faktiskt hem från skolan förut. Jag har haft huvudvärk sen i söndags typ, sen var jag inte på humör för någonting. Fick tillbaka mitt historiaprov innan jag gick hem, och det gick rakt åt helvete! Fy fan alltså. KUUUUK!

Jag ringde och bokade en tid hos Tribe, för att pierca mig. Det blir på lördag förmiddag! Är sjukt taggad och nervös. Men det blir fint i slutändan iallafall. Nu ska jag antingen kolla på film eller sova lite. Kanske kollar en film i sängen, och en kopp te. Mysigt.






vintern är på gång!

Looking in your eyes, I can see forever

Kategori: Allmänt

Bra och rolig träning! Bara att jag skadade foten. Jag har haft ont i den innan, skadade den på en match för typ två månader sen. Men fick en hård boll på tån nu och den bröts. Eller, det kändes så iallafall. Nu ska jag försöka sova.

Vad tycker ni om den nya designen förresten?
puss

23e november 2010

Kategori: Allmänt

Är inne i en period där alls känns dystert och deppigt. Men det finns självklart de tillfällena då jag är jätteglad. Sista lektionen i skolan idag är ett perfekt exempel. Skrattade och flamsade i stort sett hela lektionen.

Tanken var att jag skulle göra pannkakor när jag kom hem, men vi hade ingen satans sylt! Då går det inte att äta pannkakor. Så just nu sitter jag och lyssnar på McFlys nya album Above the Noise som finns på spotify (!), dricker cola och äter baguetter. Inte det nyttigaste direkt, men väldigt gott. Ska även försöka plugga lite svenska sen, och kanske hinner jag med en film innan träningen.

puss

22e november 2010

Kategori: Bilder

Fy satan vilken seg dag! Måndagar är i och för sig alltid sega. Första dagen på veckan, jobbiga lektioner, senaste dagen plus att jag har haft ont i huvudet och varit trött hela dagen. Vi hade samhäll nästsista lektionen, och det var jävligt svårt att hålla ögonen öppna. De andra måste fan trott att jag var drogad eller något.

Har inte gjort så väldans mycket sen jag kom hem. Har slappat en stund framför tvn, ätit middag, pluggat lite. Pluggade fysik förut och efter det fick jag världens dipp och var tvungen att ta en powernap på sisådär en halvtimme, och vaknade vid klockan sex. Helt underbart! Jag hoppas bara att jag kan somna ikväll. Nu ska jag fortsätta att plugga lite svenska och spanska, sen kanske jag lägger mig i sängen framför en film eller något.
några år gammal, och ganska så äcklig faktiskt!

21e november 2010

Kategori: Allmänt

Hade det väldigt trevligt igår kväll! På kvällen duschade och bastade vi, sen åt vi middag och så var det olika aktiviteter med både damlaget och herrarna. Det blev bland annat mycket dans och annat. Det slutade med att jag fick en smäll och började blöda näsblod. Jaja, det var en väldigt rolig kväll iallafall!

Vi sov hos Signe och Agnes kusin Anton inatt, jag gick hem vid halv ett tiden i förmiddags. När jag kom hem åt jag frukost och kollade på film och bara slappade. Passade på att sova lite också. Jag är sjukt trött och har väldigt ont i huvudet, men det börjar gå över nu.

Tack alla fina som var med och förgyllde helgen!
puss

20e november 2010

Kategori: Bilder

God morgon! Somnade inte föräns vid halv två någongång igår kväll. Vaknade vid nio i morse, av ett sms som var mindre kul. Somnade sedan om och vaknade vid halv tolv, helt jävla underbart! Jag fullkomligt älskar att sova, när man är dödstrött. Somnade med sminket på igårkväll, så tog en dusch och schampoonerade håret och tog bort sminket. Nu sitter jag vid datorn och äter frukost: krossat knäckebröd med filmjölk, krossade linfrön, kanel och ingefära och så självklart ett glas med apelsinjuice till det, och temuggen fylld med Earl Grey! Snart måste jag ta tag i vad jag ska ha på mig vid lagavslutningen, och vad man ska ha med sig. Men det är ett senare problem.

puss

trött

Kategori: Allmänt

Åt som sagt uppe på en restaurang här i Rävlanda förut. Jag åt biffstek med bearneisesås, sallad och pommes. Hur gott som helst! Sen gick vi till Tempo och köpte godis, och kvällen spenderade vi framför Idol hemma hos mig. Drog hem till Emma efter det, där vi pratade och kliade varandra på ryggarna, haha! Somnade ju nästan. Men nu befinner jag mig i min egna säng och ska sova har jag tänkt. Imorgon väntar en fullspäckad dag, och jag behöver verkligen sova ut och återhämta mig efter denna jobbiga veckan!

puss och godnatt

When you love someone but it goes to waste. Could it be worse?

Kategori: Allmänt

Kom precis hem från skolan. Jag. Har. Skrivit. Provet. Känns underbart skönt, nu är det frihet som gäller. Provet i sig gick inte överdrivet bra. Jag blandade ihop all information med alla frågor. Jag skrev iallafall på alla frågor, men vette fan om det är rätt asså.

19e november 2010

Kategori: Bilder

God morgon allihopa! Äntligen är det fredag. Sitter just nu i skolan, har teknik. Segt som fan! Men sitter ju vid datorn, så det är ju chill. Efter tekniken har vi en håltimma på en och en halv timma, så då blir det ner till högen och plugga ännu mer inför historiaprovet. Eller så kommer jag sova. Jag tror på det sista alternativet.

Det ska bli hur underbart som helst med helg! Denna veckan har det varit otroligt mycket med plugg, men har bara pluggat på en enda grej: historian. Men sen när vi har gjort provet är det frihet! Ikväll ska jag vara med Emma och Frida, vi ska antagligen på restaurang här i Rävlanda. Haha, sen blir det Idol på kvällen. Imorgon har vi en heldag med fotbollslaget, en sorts avslutning. Är inte helt säkra på vad vi ska göra. På eftermiddagen har vi olika aktiviteter utomhus, kommer ju fan frysa ihjäl! Men sen ska vi väl basta, äta middag, ha prisutdelning och festa typ. Herrlaget joinar oss också. Vi får se hur trevligt det blir. Känner mig inte sådär jättetaggad just nu faktiskt.

let's get cracking!

Kategori: Bilder

Vad gör jag? Jag har inte fått något plugg gjort än så länge. Nu måste jag flytta arslet från datorn och börja läsa på historian. Men jag kommer ärligt talat inte plugga så överdrivet mycket, ska läsa igenom alla sidor en gång. Och sen läsa på de bitarna jag tycker är svårast.


bokhelvetet!







18e november 2010

Kategori: Bilder

Go dag! Förutom att jag har haft ont i magen och haft huvudvärk hela dagen, inte lika gött. Var förövrigt osminkad idag, skönt som fan! Bra för huden också, höhö.

Kom hem för en stund sen, och nu chillar jag vid datorn och dricker varm choklad! UNDERBART! Så jädrans gott. Lyssnar på go musik också. Men snart måste jag börja plugga.. Har ju historiaprovet imon. Jag kommer faila totalt. Men men! :D



puss

naglar

Kategori: Bilder

Är på ganska bra humör just nu faktiskt. Ingen särskild anledning egentligen. Det känns ganska fantastiskt om jag ska vara ärlig, för allt har varit piss på den senaste tiden.

Jag har precis tagit bort gammalt nagellack, och nu ska jag måla de guldiga!


jag behöver verkligen en kamera. kanske till jul?

I bet that you look good on the dancefloor

Kategori: Allmänt

Det har inte hänt så värst mycket idag. Var i skolan som vanligt, och när jag kom hem slappade jag lite och sen åkte jag och pappa till Bollebygd och handlade. Åt middag när jag kom hem, och sen så pluggade jag på historiahelvetet. Har precis tagit en dusch också. Där har ni min dag. Nu ska jag kolla på Grey's Anatomy.

puss

17e november 2010

Kategori: Bilder

Godmorgon! Jag har inte alls sovit bra inatt, somnade inte förän tolv-halv ett någongång igår. Har typ legat och vänt på mig hela natten. Blääää. Gick upp för en stund sen, och just nu sitter jag i soffan och äter frukost och kollar på Vakna! Med the Voice. Idag är det onsdag, alltså den värsta dagen på hela veckan. Det som gör att det är den värsta dagen är våra lektioner som vi har idag, iallafall historia lektionen med världens seegaste lärare och så har vi fysik, sista lektionen! Och när jag kommer hem måste jag plugga en massa historia inför provet, men man kan ju hoppas på att vi får tid på lektionen idag. För att plugga alltså.

Ha en underbar dag!
puss







HAHAHA!

Kategori: Bilder

Träningen gick bra förut, det var väldigt roligt att komma tillbaka! Det var en toppenträning helt enkelt. Gjorde faktiskt några snygga mål också ;)

Ligger just nu i sängen, och har duschat och sådär. Fick veta en grej ikväll, som bara är så skrattretande. Alltså fyfan, så jävla roligt! Typ. Skrattar gör man iallafall, åtminstone jag.

Är inte trött överhuvudtaget, men måste verkligen sova! Hade varit gött o kolla på en film eller något iochförsig. Kanske gör det istället, och somnar till den.


från crawfordcup 2007

16e november 2010

Kategori: Allmänt

När jag kom hem förut så fixade jag lite mellanmål, samtidigt som jag skrev ett träningsschema till gympan. Sen kom Frida hit och tjötade lite. Och nu har jag faktiskt pluggat historia den senaste timmen! Jag har precis ätit också, nu är jag sjukt mätt. Nu chillar jag lite på det faktiskt, sitter här och lyssnar på musik. Är supertaggad inför träningen ikväll också, har inte tränat på två-tre veckor..
puss

Nobody said it was easy. Oh, take me back to the start

Kategori: Musik



Jag var sjukt sugen på glass och chokladsås förut. MEN, duktig som jag var så gjorde jag istället havregrynsgröt. Inte lika gott dock. Efteråt så storstädade jag mitt rum, det var väldigt behövligt kan jag säga. Sen satte jag mig faktiskt och läste en massa gymnasiebroschyrer. Läste att Porthälla har öppet hus på torsdag, så ska försöka komma ihåg att gå på den. Läste även på en broschyr att Plusgymnasiet redan har haft ett öppet hus, så nu får jag vänta till den 22:a januari. Jippie! Den kommer jag ju verkligen inte glömma av. Jag måste också ringa till Hulebäck och anmäla mig till att komma till öppet hus där. Jag trodde det bara var att komma.. Men jag måste iallafall ringa och anmäla mig innan den 19:e, alltså innan fredag. Jag kommer totalt glömma bort det! GAAAH, all panik med gymnasieval alltså. Nu har jag ångest över allting i mitt liv, jag är inne i en sån period känns det som. Där allt lyckas bli fel, ingenting vill lösa sig typ. Och jag ångrar att jag åkte med till Spanien, det var inte ens roligt. Alltså förlåt mamma, pappa och morfar, men det är inte kul att vara ensam ungdom med er. Jag önskar att jag hade stannat hemma i Rävlanda på höstlovet, jag gick miste om mycket här hemma.

puss

15e november 2010

Kategori: Bilder

Hejhej. Dagen har varit allmänt seg. Hade sega lektioner, och så var det den längsta dagen på hela veckan. Sista lektionen hade vi elevval, och jag har bytt från musik till dans. Jag har ingen rytm i min kropp överhuvudtaget, men ändå var det jätteroligt att dansa! Att bara få göra bort sig totalt och röra på kroppen, bara släppa loss. Det var grymt kul! Som ni kanske förstår, så mår jag bättre idag. Igår var det den värsta dagen på länge, antagligen på grund av söndagsångesten.

En annan bra sak som jag fick veta idag, är att vårat historiaprov har blivit flyttat till fredag istället för onsdag. Gott! Så istället för att plugga idag, ska jag faktiskt chilla framför en bra och meningslös film.
denna blir det idag!

nattedags

Kategori: Bilder

Sitter i mamma och pappas rum och kollar på Beck och käkar cashewnötter och dricker cola. Gott! Men nu börjar jag faktiskt bli lite sömnig, så ska ge det ett försök till att sova. Jag hoppas alla har haft en bra helg och ser fram emot en ny vecka..




godnatt!

Would you feel better, would you feel anything at all?

Kategori: Allmänt

Tog en rejäl portion med vaniljglass och mängder av chokladsås, underbart gott! Jag typ tröstät på grund av att det är söndag, och att det är ännu en vecka kvar till helg. Jag tyckte att jag förtjänade det. Nu mår jag bättre på alla sätt och vis, jag tror det är glassen som gjorde det. Det är föresten det enda jag har ätit idag, mindre bra. Men jag har helt enkelt inte känt mig hungrig.

Usch, jag kommer ha jättesvårt att somna ikväll. Fyfaan! Det är inte bra att gå upp halv ett på en söndag, jag kommer vara som en zombie iskolan imon. Nu ska jag iallafall slappa framför tvn och kolla på scrubs innan jag ska försöka sova.

godnatt

14e november 2010

Kategori: Allmänt

När jag kom hem förut tog jag en dusch och satte mig vid datorn och chillade. Sen gick jag hem till Emma och pratade lite med henne och Frida. Nu har jag pluggat historia den sista timmen, nu har jag läst igenom alla sidorna en gång. Det är iallafall något! Nu känner jag mig bara helt slut i både kroppen och mentalt, hur trött som helst. Och besviken.
Nu ska jag bara slappa, och kanske kolla någon go film.
puss

Gårdagen

Kategori: Allmänt

Jag spenderade kvällen/natten i Hindås igår, med trevligt folk. Det var jag, Signe, Anna, Antonia, Jessica, Maja och Joanna. Vi åt god mat, pratade och umgicks, kollade på film och på kvällen så bastade vi med Majas bror och hans kompisar. Haha, mysigt! Satt i bastun i typ tre timmar, sen duschade vi och gick hem till Jessica. Jag och Signe sov där. Vi var inte hemma föräns vid fyra någongång, och vaknade vid halv ett i förmiddags. Gött och sova ut, men nu är jag sjukt trött och vill bara fortsätta sova. Men självklart måste jag plugga inför mitt gigantiska historiaprov som jag har på onsdag. Fy i helvete.
puss

13e november 2010

Kategori: Bilder

Det blev en mysig fredagskväll igår. Jag kollade på Idol med två vänner och chillade. Men frustrationen har ännu inte gått över helt.

Somnade inte föräns vid halv två igår natt, och vaknade vid halv nio imorse. Jag har alltså bara sovit sju timmar. Jag tog en dusch, och sen gick jag upp till affären och laddade på mitt fritidskort. Signe och jag tog tåget in till stan vid elva. Äntligen har jag fått köpt mina vinter boots! Jag älskar dem, de är så snygga! Kom hem för en timma sen ungefär, har smörjt in skorna i olja typ och sprayat lite på dem. Nu käkar jag godis och lyssnar på musik, och snart ska jag packa ner lite kläder och sånt. Jag och några andra ska hem till en kompis i Hindås, och sen ska vi sova hos en annan kompis. Det blir nog en väldigt mysig kväll tror jag!
bootsen!

12e november 2010

Kategori: Allmänt

Hade en pissdag i skolan idag. Jag var ledsen, irriterad och förbannad helt enkelt. Av olika anledningar förstås, men det finns en grej som mals sönder i skallen på mig. Och jag får typ inte prata om det. Frustrerande är vad det är! Signe och Emma följde med mig hem efter skolan. Vi satt och drack te och pratade, vi hade det bara allmänt chill. Signe skulle dra vidare till sin kusin, och jag och Emma gick och köpte godis. Nu ska jag äta middag, det blir enkelt idag: makaroner och falukorv. Sen ska jag kolla Idol med Emma och Henke, och självklart godispåsen. Eftermiddagen och kvällen blev iallafall bättre än skoldagen, och det är ju tur det.

puss

11e november 2010

Kategori: Bilder

Hade halvdag i skolan idag, gött som fan! Jag och Signe tog tolvbussen till stan. Först gick vi till Da Matteo och fikade, där Signes kompis Lovisa praoar. Tog en kaffe och en asgod chokladmuffin där, sen gick vi vidare. Jag hade dock inga pengar, så jag kunde inte köpa något. Men Signe hittade ett par fina grejer! Jag kollade iochförsig inne på Nilson, om de hade mina skor kvar som jag har tänkt köpa. Och det hade dem! Så imon ska jag antagligen åka in och köpa dem, och snälla mamma och pappa ska ge mig pengar för skorna och fritidskort. Behövligt. Det var ju flera minusgrader idag, och mina små fossingar frös ju fan ihjäl! Dags att skrota conversen för iår, och satsa på ett par rejäla boots.


sött!

Hemma

Kategori: Allmänt

Efter en sjukt, jobbig och tråkig dag ligger jag just nu i sängen och ska sova. Kom hem för en timma sen typ. När jag kom hem gick  jag och pratade med Emma och Frida, och sen tog jag en välbehövd dusch. Imorgon är det dags för skola också. Men fick veta att vi har halvdag, så det är ju rätt okej ändå.

puss

uttråkad

Kategori: Bilder

Nu är jag sjukt, äckligt mätt! Fyfan, mår illa bara av tanken på mat.. Är jävligt uttråkad också, för den delen.

Jag har i stort sett packat ner allting, förutom sådana grejer som man inte kan packa ner innan man precis ska åka. Typ necessär, smink och tandborste. Känns underbart att åka hem imorgon! Men jag ser inte fram emot flyget hem, även om det inte ens är fyra timmar. Men det är så jävla tråkigt asså. Jag ska ladda iPoden så jag kan åtminstone kolla på någon film eller så på flyget. På flyget hit kollade jag på Kick-Ass. Grymt bra, rolig och fylld med action!








som ni ser, är jag sjukt uttråkad. Nu ska jag därför göra mig i ordning för sängen!
puss och godnatt!


ringar !

Kategori: Bilder

Här kommer bilder på alla vackra ringar jag har köpt på marknader!










min personliga favorit!

The last day

Kategori: Allmänt

Morfar gick igenom lite säkerthets grejer oså med mig förut. Eftersom jag, Signe och Agnes ska åka hit nästa sommar och bo här i en vecka eller så! Ska bli sjuktroligt! Men samtidigt lite läskigt att åka till ett land så långt bort från sin familj. Jag är helt okej med att vara borta från mina föräldrar och min syster, men det kommer bara kännas väldigt konstigt att vara så långt ifrån varandra.

Snart är det dags för den sista middagen här i Spanien. Ikväll ska vi ut och äta på en kinesisk restaurang. Jag älskar asiatisk mat! Ikväll blir det nog friterade räkor och kyckling för min del.. Antagligen :D

puss

9e november 2010 - ¡En España!

Kategori: Allmänt

Blä. Vädret är inte superbra idag, det var det inte igår heller. Ibland är det strålande sol, men sen så kommer de jävla molnen! Det finns inte mycket annat att göra här, än att sola. Så vad ska jag göra liksom? Idag är det iallafall den sista dagen här. Ganska skönt faktiskt, men det kommer jag nog få ångra när jag kommer hem till ett snöigt (?!) Sverige.. Planet går vid halv fyra imorgon, så är hemma i lilla Rävlanda runt åtta, halv nio tiden imorgon kväll. Sen på torsdag är det dags för skola igen.. åh, glädje!

puss

7e november 2010 - ¡En España!

Kategori: Allmänt

Hejhej. Gick upp vid tio idag, har alltid vaknat innan dess så idag var jag riktigt utvilad! Efter frukosten gick jag upp och solade, men självklart kommer en jädrans massa moln ivägen! Skiiiiiit. Vi har tre dagar kvar här i Spanien, och jag vill passa på att bli ännu brunare, så kan dendära solen komma fram någongång?!

puss

6e november 2010 - ¡En España!

Kategori: Allmänt

Idag har vi akt till en stad som heter Altea. Vi har bara slappat pa stranden och atit mat typ. Gott! Jag somnade i bilen pavag hem, annu godare!

Morgondagens planer ar antingen att aka till stranden eller bara vara hemma och steka pa terassen. Helt okej alternativ faktiskt.

puss

jadu

Kategori: Allmänt

Längtar faktiskt hem. Jag vill hem till människorna jag älskar och tycker om. Jag vill tillbaka till säkerheten därhemma. Blir också irriterad, när jag sitter vid datorn och hoppas på att någon rolig filur ska vara online på facebook, så är självklart personen i fråga inte online. Skiiit!

Med det sagt, jag saknar er!

mcfly !

Kategori: Allmänt

Satte mig precis vid en krog har i centrum, direkt nar jag kom in sa spelade de McFly! Tva latar i rad, forhoppningsvis fortsatter de. Underbart! :D

5e november 2010 - ¡En España!

Kategori: Allmänt

Jag och mamma kom hem för ungefär en timma sen. Det var inte så lyckat på marknad. Till och börja med så hade jag alldeles för lite kläder på mig. Jag frös halvt ihjäl. Så det första jag köpte på marknaden var en go, mysig kofta. Anledningen till varför det inte var så lyckat, var att jag inte hittade lika mycket som jag hade hoppats på. Jag köpte iallafall tre parfymer, tre ringar, rökelser, nagellack och koftan. Jag tror det var allt. Helt okej ändå. Kläderna här är skitfula iallafall, så något sånt blev det inte. Förutom koftan, som är en vanlig, grå hederlig mysig kofta.

Vädret är som sagt inte på topp idag, så det blir till att ligga i soffan och kolla på film hela dagen. Jag gillar't!

puss

4e november 2010 - ¡En España!

Kategori: Allmänt

Hejhej allihopa! Det har egentligen inte hant sa mycket har i Spanien. Jag har solat en massa! Jag kopte sololja (kokosolja) harom dagen, inget smart drag. Nu har jag en rejal solbranna pa brostkorgen. Det svider och kliar sa in i helvete!

Igar var vi pa en marknad, ingen jattestor marknad. Men jag hittade en massa fina presenter till mina fina vanner, jag saknar er sa in i banken! LOVE ♥

Jag hittade aven valdigt fina smycken till mig sjalv och tva par solglasogon. Ni far se dem nar jag kommer hem. Och imorgon ar det dags for marknad igen, fast bara jag och mamma denna gangen. Pappa och morfar ska ivag och fiska. Efter shoppingen sa ska jag och mamma ta en tripp till havet och bada! :)

Ha det fint!
puss

1a november 2010

Kategori: Allmänt

Hejhej! Idag har vädret varit underbart här i La Siesta (ligger i Torrevieja), bortsett från vinden. Annars har det varit närmare 30 grader! Idag har jag i stort sett bara legat uppe på solterassen och stekt hela dagen. Förutom när vi gick upp till "centrum" för att handla lite mat och jag satte mig vid en krog där de har internet. Fast nu sitter jag vid morfars dator, men hans internet är aaaaaaaaaaslångsamt! Men som tur är har han en gitarr som jag kan spela på under tiden som jag väntar.

Vi har nyss käkat middag, jag gjorde linssoppa/gryta som jag gjorde tidigare under veckan. Den blev jättegod, men nu är jag sjuktmätt. Det känns helt knasigt att i fredags gick jag runt i kalla Sverige med mina vänner och idag sitter jag här i solen och steker. Det är typ vinter hemma, och här är det fan sommar! Det är konstigt asså.

Imorgon ska vi iallafall åka någonstans, jag tror vi skulle åka till havet men jag är inte helt säker. Jag följer med iallafall. Och på onsdag och fredag ska vi på marknad! Vi får se vad jag hittar för billig skit. Jag ska kolla efter parfymer, nagellack, en massa smycken och föroppningsvis presenter till mina vänner :D

puss