maddebabe

31a januari 2013 - 18 år

Kategori: Allmänt

Godmorgon! Gick upp för tio minuter sedan, ingen frukost på sängen här inte (hade egentligen hoppats på det, men icke sa nicke). Jag sitter med en god kopp earl grey te, två knäckemackisar med ost och paprika och MTV. Härlig start på dagen, även om jag är megatrött. Men blir nog piggare vilken sekund som helst här :)
Idag slutar jag relativt sent, och direkt när jag kommer hem så ska jag göra tårta.. Sedan fika med familjen, och sen ska jag ut. Ingen tid för att vila, nejnej. (Kanske går hem liiite tidigare så jag kan få vila också, det lär behövas).
Fick finfina presenter nu på morgonen av mamma (och pappa). Så satans glad! :D
 
pengar och en självbiografi av mcfly! wooopa!

30e januari 2013

Kategori: Allmänt

Hej där! Sist vi hördes skulle jag iväg och sen en bio. "Filmen" vi såg hette maximerat animerat och var en bunt tecknade kortfilmer. Ärligt talat så gillade jag det inte alls. Efter filmen fikade vi med klassen, riktigt mysigt (skönt att skolan betalade hehe). Idag har jag varit "ledig" (inställd lektion och eget arbetande), hur skönt som helst! Här hemma har jag tagit det lugnt, kollat på serier, handlat inför imorgon och inför fredag, träffat signe en stund och varit hos ali. That's about it, ni har alltså inte missat så speciellt mycket. . En rolig grej med: imorgon fyller jag 18! (det är idag egentligen iofs), och ska ut med ett par fina vänner och fira!
 
yolo!
yolo!

29e januari 2013

Kategori: Allmänt

Hejsan svejsan. Jag har precis ätit frukost och om en stund ska jag ta bussen in till göteborg, vi ska kolla på någon animerad 3D film på hagabion (filmfestival just nu), sedan blir det fika med klassen och sen åka hem. Energin eller humöret är inte på topp just nu, men förhoppningsvis ändras allt det under dagen..
 

27e januari 2013

Kategori: Allmänt

Helgen, vart tog du vägen? Nu är det söndag igen, tyvärr så går helgerna alltid för fort. Så vad har ni missat? I fredags var det en lugn kväll hemma med bland annat lite plugg, filmtittande (berättelsen om pi), en slappis kväll helt enkelt. Gårdagen bjöd på det ena och det andra. Jag och farbror tog bilen in till göteborg så fick jag avverkat lite övningskörning, köpte lite grejer inför fredag, farbror klippte sig osv.. På kvällen var jag med ett par vänner och badade badtunna och hade det riktigt trevligt! När jag kom hem på kvällen/natten var det mindre trevligt då jag fick en sådan panikångest jag aldrig hade skådat tidigare.. Det var hemskt! Andnöd och helt otröstlig, som tur är mådde jag bättre på morgonen. Hela dagen har jag spenderat i soffan med laptopen och naturkunskapsboken, med flera koppar te, choklad och en orolig mage.. Fy sjuttsingen! Egentligen har jag prov imorgon, och jag har läst från och till i två veckor men förstår inte speciellt mycket av de konstiga förklarningarna i boken.. Jag skriver provet vid ett annat tillfälle istället, så kan jag reda ut lite frågetecken kring provet innan dess.. Därför blir det en hemmadag imorgon (magen är fortfarande knäpp ändå) med lite plugg, men mest soffhäng.. Nu ska jag kolla på lite grey's anatomy innan jag somnar! puss
 

war, what is it good for? absolutely nothing!

Kategori: Allmänt

edwin starr, war
 

Godkväll eller god eftermiddag, vad passar egentligen bäst? Samhällsprovet förut kändes riktigt bra, men jag vill inte heller jinxa det. Det får bli som det blir, men ett betyg får jag nog hehe. Riktigt skönt att ha det överstökat i vilket fall. Eftermiddagens sista lektion var frivillig då vi jobbar med en uppsats, så självklart gick jag hem och har sovit från 14.00 till 17.15 (!). Sjukaste. Hade jättesvårt att somna, och när jag väl somnade så sov jag som en klubbad säl, heelt borta från verkligheten och vaknade med klumpen i magen, ångesten och "mardrömmarna" var tillbaka igen.. När jag mår som bäst vaken tid, så ska sömnen och alla drömmar röra till allting.. Jaja, nya tag och blicka framåt. Idag blir det en riktigt lugn fredag då jag har massa plugg jag behöver ta tag i. Min familj är puts väck, jag ligger i soffan och ska kolla några avsnitt grey's anatomy och sedan filmen berättelsen om pi, sedan får vi se om jag läser lite naturkunskapssidor hehe.. Vad har ni för planer? 
  

25e januari 2013

Kategori:

Äntligen fredag! Och dagen börjar med prov, härligt! Jag skippade faktiskt den första lektionen idag för att plugga lite mer, både på gott och ont egentligen (missar en halvseriös lektion, får mer kunskap). Detta är nog den första gången i gymnasiet som jag känner mig bra förberedd inför ett prov, det ska nog gå bra det här! Nu ska jag fortsätta läsa ett tag till på bussen!

24e januari 2013

Kategori:

Godförmiddag! Efter åtta timmars sömn är jag på mycket bättre humör, och ingen ångest som igårkväll.. Sjukt vad sömn kan göra med en. Jag har precis varit på möte och nu är jag påväg till skolan och ska ha idrott (fotboll, wiie) och sen svenska. När jag kommer hem blir det råplugg och ikväll blir det träning, vi ska göra styrka och spinning. Jag har redan världens träningsvärk och det lär inte bli bättre efter kvällens träning haha, men det kostar att vara fit ;) fast har lååångt kvar att gå! Förresten så är det exakt en vecka kvar tills jag fyller arton, woopa!


haha, alltid egobilderna på bussen!

helt utmattad

Kategori: Allmänt

...Ja, ni läste rubriken..
 
Efter idrotten i förmiddags gick jag faktiskt hem. Jag har legat på soffan och kollat på grey's anatomy varvat med naturkunskap-plugg, Efter allt pluggande så tränade jag, och det var det jobbigaste på länge! Hatar när fys- och styrketräningen drar igång. Idag var det ganska lätt jämfört med hur det brukar gå till, det visar bara på hur dåligt tränad jag är haha. Jag hoppade över det sista momenten på grund av illamående, svimfärdig och ett labilt psyke. När jag kom hem exploderade jag över en småsak och sprang upp i duschen och storgrät.. Mina känslor och mitt humör går upp och ner hela tiden, är så trött på det. Jag känner mig uppgiven, uppriven och övergiven.. En jädrans massa "given" där, hehe. Just nu vill jag bara begrava mig i min säng, med täcket över huvudet och aldrig komma upp till ytan igen. Men icke sa nicke, plugga lite innan man måste sova var det ju.. jag är i helvetet
 
 
en varm brasa hade inte varit helt fel nu
 

23e januari 2013

Kategori:

Godförmiddag! Humöret har ändrats drastiskt sedan vi sist hördes, idag är jag hur glad som helst! Vädret ute är helt fantastiskt, även om det är några grader för kallt dock.. Igår var jag ju ledig, och då tog jag mig förtjänt av en välbehövd sovmorgon! Resten av dagen fick jag inte så mycket gjort som jag borde dock, lite plugg bara.. På kvällen var jag hos ali och tjötade ett tag, i vanlig ordning.Jag/vi planerade inför lite partaj nästa vecka (fyller 18, woop)! Nu sitter jag på bussen in till skolan, har idrott första lektionen. Känner mig lite småkrasslig så kanske åker hem efter den lektionen, har typ tre timmar håltimma annars också.. Vi får se, vi får se.


bra musik förgyller bussresan!

ilska

Kategori:

Är så sjukt förbannad just nu. Från mölnlycke till Landvetter var det en väldigt berusad man i 25årsåldern bland den knökfulla bussen, när han hoppar av i Landvetter slår han ner en kille i 14årsåldern, och försöker sedan ge sig på en klasskompis till mig. Blir riktigt upprörd och förbannad av idioter som det finns där ute i världen. Är samtidigt arg över att jag satt trängd inne i bussen och inte kunde göra något åt saken. Som tur är fanns det vänliga själar där utanför som hjälpte killarna. Usch, såhär arg har jag inte varit på länge! Iallafall, skolan har gått bra idag. Nu ska jag hem och plugga och senare kommer signe över på en kopp te och lite skvaller.

21a januari 2013

Kategori:

Godmorgon! Somnade runt ett tiden igår, så jag har sovit lite över sju timmar inatt, underbart och ganska många timmar för att vara mig.. Ändå var jag jättetrött imorse, men det var iallafall den första natten på långe utan "mardrömmarna". Men nu när jag har fått lite frukost (havrefras med fil, krossade linfrön, kanel och ingefära) och te i magen är jag människa igen. Nu är jag påväg till la escuela för att ha kör den första lektionen, och sen på eftermiddagen har vi naturkunskap och mentorsamtal.. Oså är vi ju lediga imorgon, så skönt så skönt. Men den dagen ägnas till mestadels åt plugg.. Nu kör vi!


söta mange!

wisdom

Kategori: Allmänt

bildbomd med lite visdom och inspiration, roligt som bra
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 

sunday bloody sunday

Kategori: Allmänt

Skumt, gjorde ett blogginlägg förut men det vägrade pucliceras alltså.. Blogg.se är inte så samarbetsvillig just nu. Vi gör ett nytt försök istället! Övningskörningen förut gick kanon om jag får säga det själv, körde i närmre tre timmar och känner mig säkrare och säkrare att köra i statstrafik. Härligt väder var det ju dessutom! Direkt när jag kom hem gick jag ut på en powerwalk som sagt. Härligt friskt väder och underbar musik, vad kan gå fel? Rävlanda är ganska vackert faktiskt, om man hittar guldställena att vandra på. Nu har jag precis ätit lite middag (blomkål och broccolisoppa, kommer fisa hela natten men det är snuskigt gott) och ska byta om nu, innan jag går upp till kusinen en stund och sen ska jag till ali verkar det som. Pluggandet får komma imorgon istället ;)
 
rävlanda är vackert, sa ju det
 
 

20e januari 2013

Kategori: Allmänt

Godmorgon. Äntligen söndag.. Hoppas du kan känna igen någon ironi i den meningen.. Helgen går så satans snabbt nu när skolan har börjat! Sad but true. Igår så gick jag och signe upp vid tolvtiden och åt en god frukost, sen så gick vi över till emma och lämnade/hämtade lite grejer och snickisnackade lite.. Nu har ju jag och signe börjat våra nya liv och då ska vi iallafall gå ut på minst tre powerwalks i veckan, så igår tog vi en härlig promenad på en timma i det vackra landskapet. Men fytusan vad kallt det var ute! Efter promenaden åkte familjen till bollebygd och köpte lite gott (nyttigt gott för mig dock) inför lördagsmyset, och hyrde film och så. Medan de andra åt pizza åt jag en smarrig soppa.. Och självklart stod det godis, chips, läsk och ostbågar som jag inte fick ta av.. Självdisciplinen sätts på spel nu, jag ska fan besvisa för mig själv att jag är stark! Istället satt jag där med min 80% mörka choklad, grönsaker och dipp, och vatten.. Men det är gott det med! Efter filmmyset fick jag feberfrossa och mådde skit rent ut sagt, så nu har jag sovit i sisådär tio timmar och mår hur bra som helst. Helt galet vad sömn hjälper egentligen. Men istället har jag drömt jobbiga drömmar (samma drömmar som jag har drömt konstant det senaste halvåret), så lite ångest har jag just nu.. Men det försvinner nog under dagen förhoppningsvis. Nu sitter jag och äter frukost, och om en stund blir det övningskörning med farbror! När jag kommer hem blir det en härlig vinterpromenad och plugg.. Vad har ni för planer idag? :) puss
 
fil med müsli, krossade linfrön, kanel, ingefära och en kopp kaffe såklart. sötaste muggen någonsin 

fin kväll

Kategori: Allmänt

Hej där! Efter en skön skoldag (endast två lektioner, varav en hade vi bara frulletime och avslappning och den andra var pianolektion) med humöret på topp, och en exceptionellt bra kväll trots några om och men, ligger jag nu i sängen bredvid signe och ska nanipana.
 
Vi var ett gäng på ca tio personer som åt middag vid pasta + förut, det var grymt gott och bättre sällskap får man leta efter. Efter att pasta alla carbonaran och en irish coffe slank ner i magen, vandrade vi vidare för att hitta ett ställe att ta en öl på. Men småttingar som vi är, så kom vi inte in till en början haha. Emma, frida och filip åkte hem till slut och jag och signe och några andra finisar tog en öl eller två på källaren. Fina människor, grym musik och för lite tid. En kväll som började jättebra, blev lite upp och ner där emellan, och slutade kanon. En riktigt bra fredag med andra ord. Förlåt för ett konstigt blogginlägg, skyller på lite smått feber och lite öl som sprudlar här inne någonstans. Nu ska vi nanipana som sagt, puss
 

18e januari 2013 - freitag

Kategori:

Godmorgon! Fy sjuttsingen vad jobbigt det var att gå upp imorse, missade bussen av den anledningen med.. Mindre bra, men kommer "bara" 15 minuter sent och vi äter ändå bara frukost den första halvtimmen. Haha, bortförklaringar hela tiden från min sida! Nu sitter jag med osckar på bussen och myser med musik, ska nog vila ögonen en stund innan jag kommer fram till skolan.. puss!


jag och osckar i somras!

night time

Kategori: Allmänt

Sedan vi hördes sist har jag varit på ett möte (ganska givande, och fick mycket klarhet till saker och ting), varit hos ali och pratat med pappa och min syster nu. Haha, älskar alla dessa deep-talks, leder de ens någonvart? Nu ligger jag i sängen däremot, och ska sova riktigt underbart. Imorgon börjar jag vid niotiden, då blir vi serverade frukost av våran lärare! Ibland älskar man mental träning. Efter skola är vi ett par vänner som ska ut och äta, sedan får man se var och hur kvällen slutar. Så skönt med helg. Sov så gott, pussar och kramar
 
jag lovar att jag har ett högerögonbryn (vänster på bilden)

17e januari 2013

Kategori: Allmänt

Skumt, skrev ett inlägg igår på eftermiddagen men det publicerades aldrig.. Jaja, får hoppas att det fungerar korrekt nu istället!
 
Igår efter skolan blev det lite solande (underbart med värme nu i kölden), pluggade en massa på eftermiddagen/kvällen och sen så gick jag till ali och hängde med honom och mattias (standard). Efter ett tag kom signe med, och vi spikade upp mål och gjorde upp planer angående våra nya och hälsosamma liv! Idag är alltså dag 1 på riktigt, har ju försökt de senaste två veckorna att hålla mig borta från all skit men har väl inte varit till 100 % om jag ska vara ärlig. Men idag har jag följt det helt och hållet, och det är ju en bra början iallafall!
 
Idag hade vi estetdag så vi skulle bara åka till en skola och promota estetlinjen, och vi fick rävlandaskolan. Jajemänsan, mina områden. Efter spelandet stannade jag kvar en stund och pratade med alla gamla goa lärare, insåg först då att jag faktiskt saknar en del av dem haha! Här hemma har jag ätit lunch, och pluggat en massa piano. Nu jävlar ska det bli förändring här, jag ska fan engagera mig i skolan mer och bli fit, och hälsosam förstås! ;)
puss
 
lunch: fullkornspasta med tomatsås
 
kollade på en av mcfly's konsertDVDer när jag kom hem, hihi

16e januari 2013

Kategori:

Halkan igår var skitkul! Det är det enda jag kan säga om det typ..

Nu är jag påväg till skolan, har bara stresshantering nu på eftermiddagen. Så var det med det. I eftermiddag blir det plugg, sen fotbollsträning! puss


retard

köraköraköra bil

Kategori:

Körlektionen/körlektionerna förut gick helt okej, men var statskörning och körning i snö för första gången så trots de två momenten gick det bra! Just nu är jag vid stora holm där vi ska göra halkan och väntar.. Är nästan lite rädd faktiskt, haha! Pappa hämtar mig efteråt, så då blir det övningskörning hem med.. Mycket köra bil idag, men det är kul! När jag kommer hem blir det sist men inte minst: plugg.. Massvis med plugg.. Fytusingen!

15e januari 2013

Kategori:

Godmorgon! Just nu sitter jag på bussen mot mölnlycke, två körlektioner som väntar som sagt. Det blir nog en kaffe direkt när jag kommer fram, är hur trött som helst. Blää! Förresten, jag har aldrig kört i snö faktiskt, så vi får se hur det går.. Håll er undan från vägarna ;)

14e januari 2013

Kategori: Allmänt

God natt. Idag var jag faktiskt hemma från skolan. Alldeles för få timmar sömn, och vaknade med en förkyldning och feber. Ett stort no no på den alltså. Istället har jag kollat på serier, druckit te, pluggat körkortsteori och naturkunskap. Hujedamig, vad ska det bli av med allt egentligen? Nu på kvällen tog jag en sväng förbi ali, och nu är jag hemma igen. Jag ska kolla på det fjärde avsnittet av gengångare, sen ska jag sova hur gott som helst och bli redo för en spännande dag! På förmiddagen ska jag ha dubbel körlektion (är så glad att jag har en bra handledare, återigen), sen så väntar halkan! Känns både roligt, men skrämmande.. Sov så gott, kramisar
 
lite bilder från helgen
 
 
 
vi hittade ett fult huvud i borås med, vilka nötter det finns där va?

13e januari 2013

Kategori: Allmänt

Godkväll! Ingen uppdatering på hela helgen, ursäkta ursäkta. Tjejmiddagen i fredags var riktigt trevlig, var kul att få träffa alla "gamla" klasskompisar igen. På kvällen kom det lite fler människor med, roligt roligt. Jag och signe gick hem till mig närmre tvåtiden, sov ut ordentligt och lördagen bjöd på soffhäng hela dagen. Hann sola med, that's it. Riktigt lugnt och skönt faktiskt. På kvällen kollade jag, emma och signe på film och pratade en massa. Idag däremot har jag övningskört i typ tre timmar, nött det jag är sämst på hehe. Jag och stefan körde runt i borås, en väldigt mysig stad faktiskt. Om man hittar guldklimparna då.. Här hemma har jag ätit middag, och pluggat en jävla massa. Nu tar jag paus och kollar på serien gengångare (les revenants). Riktigt sevärd, så.. se den.. haha. puss
 

Zzzzzz...

Kategori: Allmänt

Phew, är riktigt trött nu. Skolan var ganska lång, men inte speciellt jobbig. På bussen hem träffade jag kusinen, så gick vi och solade. Vill känna mig någorlunda fräsch under vintern, haha! Ska ju börja träna mer och bli mer hälsosam, då kan man ju lika gärna se bättre ut ;) Höll på att somna i värmen, är fortfarande trött så ska nog ta en powernap innan jag ska duscha och iväg på tjejmiddag. Trevlig fredag med andra ord! puss
 
man blir ju glad av att kolla sig själv i spegeln i skolan..

11e januari 2013

Kategori:

Godmorgon. Med magont och det faktumet att jag är galet trött, är jag påväg till skolan. Blä känner jag för det just nu, vill bara ligga i min älsklingssäng hela dagen. Tur att vi ska kolla på film den första lektionen, kanske man kan placera sig längre bak och blunda i några sekunder? Det tycker jag låter jättebra! Nu ska jag fortsätta kampen med att hålla ögonen öppna, puss

hujeda mig

Kategori: Allmänt

Hej hej. Ojoj vilken lång dag det har varit. Började vid nio och slutade närmre fyra i eftermiddags, blev en timmas tupplur på soffan faktiskt, vilket inte var det smartaste. Men det var helt fysiskt omöjligt att hålla ögonen öppna, om man nu inte vill sätta tandpetare mellan ögonlocken för att hålla dem öppna. Egentligen hade jag tänkt ta en powerwalk när jag kom hem, men icke sa nicke! Hade tänkt sola för en gångs skull med, men icke sa nicke där med! Istället hade jag en lång diskussion med mamma och pappa innan jag gick till ali och såg på harry potter och de vises sten, det var ett par år sedan man såg den sist. Äntligen ligger jag i min egna säng, och är trött för en gångs skull! Whoopdidoo! Godnatt ♥
  

10e januari 2013

Kategori:

Godmorgon.. Vaknade helt på fel sida imorse, vaknade till en mardröm liksom. Var nog inte så bra att kolla på skräckfilm igårkväll hehe. Men nu känns det lite bättre, även om jag är sjukt trött. Jag har en redig träningsvärk från gårdagens fotbollsträning, satsade allt på styrkeövningarna haha. Men det är gött, mer träning kommer det bli. Ska antagligen köpa gymkort inom snar framtid med. Förresten så bokade jag halkan igår, det är nära nu!
Ha en härlig dag, och imorgon är det fredag!


mums

övningskörning

Kategori:

Hejhej. Jag har precis övningskört, fick massa bra kritik från tjejen jag körde med, även om jag är ganska missnöjd. Jag fick bokat två lektioner inför nästa vecka och klartecken till halkan! Så det bokas direkt när jag kommer hem! Nu väntar jag på pappa i mölnlycke, då det blir övningskörning hem också. Sist men inte minst blir det träning ikväll med, rolig och intressant dag med andra ord! Puss

9e januari 2013

Kategori:

Igårkväll var jag hos ali en stund, träffade gamla men även lite nya människor. Trevligt trevligt. Idag skulle jag egentligen börjat skolan vid elva med idrott, men jag skulle ändå inte vara med på idrotten för jag är fortfarande sjuk.. Isåfall skulle jag ha haft håltimma i över två timmar efteråt, det kändes lite onödigt.. Så jag skippade idrotten faktiskt, och är påväg till skolan nu för att ha stresshantering och körlektion efter det! Är riktigt taggad på att köra faktiskt.


dagens frukost

i wanna dance with somebody

Kategori: Allmänt

Har haft en sån jäkla bra dag som jag sa tidigare. Har haft sån energi, borde ligga och vara död efter en timmas sömn egentligen. Har kännt mig riktigt positiv faktiskt, och extremt glad. Efter skolan var jag och signe hos ali en stund, innan vi vandrade hemåt och drack te och mellis, hehe. Jag har pluggat lite piano medan signe pluggade sociologi och allt möjligt. Har suttit och flummat, blivit biten på osv. Jag har även bokat körlektion inför imorgon! Jag ska köra med en tjej som verkar riktigt mysig och trevlig, det blir nog bra det här. Nu ska jag kolla film tror jag, se klart på filmen crazy, stupid, love. Ryan Gosling är den sexigaste och finaste mannen som finns på denna jord, typ så ja...
puss
 

if you loved me, why did you leave me?

Kategori:

kodaline - all i want

Nu är jag påväg hem från skolan igen, efter endast en lektion. Riktigt ovärt, men skönt med en mjukstart. Har varit riktigt glad hela dagen, var så roligt att träffa alla igen! Faktiskt roligare än vad jag hade trott, haha. När jag kommer hem ska jag träffa min finis som är hemkommen från madrid, sen ska jag plugga piano och ta det lugnt resten av dagen. Jag börjar vid elva imorgon, så behöver inte få så dåligt samvete om det blir en sen kväll igen.. Bara det inte blir lika sent som igår (somnade halv fem-ish) så är jag nöjd.
puss

8e januari 2013

Kategori: Allmänt

Nu är det officiellt, idag börjar skolan.. Whoopdidoo! Efter endast två timmar sömn och en huvudvärk som heter duga, är jag påväg till skolan och är redo för en härlig dag med vänner och mitt nya jag! Ska bli mer ambitiös och ha stenhård disciplin och bli mer hälsosam. Det är de främsta målen, åstadkommer jag något mer så är det också okej.leona lewis "nya" album, hur mysig som helst!

i can't hear you, it's too dark in here

Kategori: Allmänt

Ännu en sömnlös natt i rävlanda - what did I expect? Så blir det när man har varit ledig. Ska försöka stänga ögonen om en stund, som tur är börjar jag inte förrens kvart i tio imorgon, så går upp vid sju. Som ni kanske märker så har jag bytt bloggdesign. Jag tröttnar så jävla lätt haha.. Det får bli denna tills vidare alltså. Vad tycks?
 

7e januari 2013

Kategori: Allmänt

Fy sjuttsingen, somnade vid sjutiden imorse (!). Blir så arg på mig själv, fan också. Jag får dygna idag, för lär ändå inte kunna somna förrens jag ska ta bussen till skolan haha.. Just nu är jag på ett riktigt dåligt humör faktiskt. Haft en dålig dag, varit uttråkad, inte gjort ett piss, ingen orkar göra något, dryga människor, osv osv.. Men jag blickar framåt och skiter i allt det där från och med nu. Nu ska jag kolla på film med familjen och spela lite spel som super mario och bubble shooter haha!

boredom

Kategori:

Filmkvällen med emma förut var riktigt mysig. Vi såg filmerna "cockpit" och "bridesmaids", två riktigt roliga filmer. Emma gick hem och skulle sova, medans jag inte kunde sova eller var trött någonstans. Vad gör man då? Jo man går till ali! Har varit här ett tag, tröttheten börjar smyga sig på lite försiktigt. Under tiden underhåller vi oss med fifa och musik!



dance our tears away

Kategori: Allmänt

Hejdär. Chilldagen har fortsatt i samma riktning, bara legat på soffan hela dagen haha. Men har även städat som sagt, och gjort finmiddag till mig, mor och far. Enkelt men gott: fläskkotlett med rotfruktspanna, och lite creme fraiche till! Mumma. Om en stund kommer emma över, då det blir att kolla film och ta det lugnt! Här kommer lite fler bilder från nyår (vissa borde inte visas):
 
 
 
 
 
 
 

6e januari 2013

Kategori: Allmänt

Märker att antalet läsare sjunker efter dålig uppdatering, jag ska bli bättre!
Igår tog jag det lugnt på förmiddagen, städade lite, kollade på film osv. På kvällen åkte vi till bollebygd och köpte lite gott, sen så var vi några stycken som bara slappade framför tvn hemma hos mig. Nu har jag städat lite hemma, duktig tjej, och nu sitter jag med en kopp kaffe framför datorn och kollar serier bland annat. Där har ni mina två senaste dagar i ord rätt och slätt. Om två dagar börjar skolan igen, känns som ett rent helvete att komma tillbaka faktiskt.. Men innan dess har jag två dagar av ledighet! puss
 
 
 

easy skanking

Kategori:

Hallå där! Efter mötet träffade jag fina matilda och myste i hennes säng ett tag, haha. Sen när jag kom hem till rävlanda gick jag till ali direkt, har varit här sedan dess typ.. Japp, så är läget nuförtiden. pussss


finis <3

4e januari 2013

Kategori:

God förmiddag! Inget inlägg igår - gjorde ingenting på hela dagen. Vilade bort det mesta av febern och förkylningen.. På kvällen träffade jag ali, osckar och mattias och kollade film i vanlig ordning. Mysigt mysigt! Somnade närmre två inatt, "tidigt" för en gångs skull, då jag har somnat vid femtiden det senaste.. Gick upp vid tolv, och stressade upp till bussen. Jag är just nu påväg till ett möte, som jag känner mig en aning kluven/vemodig över.. Men det går säkert bra! Ikväll kanske jag ska träffa en killkompis med, som jag inte har träffat på långe och catcha upp lite :)



2a januari 2013

Kategori: Allmänt

Ojojoj, skäms på mig. Missade att blogga den första dagen på det nya året.. Men skyller på att jag var upptagen igår med att äta pizza och sova på soffan, och vara döförkyld.
 
Min nyår var jättebra! Vi började med trerättersmiddag hos mig med tjejerna, jag är väldigt nöjd om jag får säga det själv. Lite stress blev det, och lite andra känslor, men riktigt nöjd. Jordärtskocksoppan jag gjorde till förrätt blev riktigt god, med tanke på att jag inte har gjort den tidigare. Efter middagen kom osckar, mattias och david så förkrökade vi lite till innan vi åkte vidare till den riktiga festen hos carl i bollebygd. Jag hade en grymt rolig natt med mina vänner, men var många som fattades dock. Det bjöd på många skratt, och till och med lite tårar från olika människor haha, men "tyvärr" inga skandaler som hände,, Hehe. Igår hörde ni ju lite kort om min dag, låg mest på soffan och var febrig och förkyld. Tillståndet har inte förändrats kan jag be och få tala om. Det blir soffläge hela dagen idag med, förutom senare på kvällen då jag ska kolla på fotbollsträningen. Annars är det luuugnt.
pusss