maddebabe

året 2012

Kategori: Allmänt

2012 har nog varit det mesta turbulenta året jag har varit med om. Jag har fått uppleva kärlek på riktigt, någonting av det bästa jag har varit med om. Jag ångrar ingenting. Jag har fått vara med om hjärtesorg, men det var en erfarenhet och har gjort mig till en starkare människa. Jag har varit tvungen att dra till drastiska åtgärder som har både gynnat mig, men även fått mig att må dåligt. Jag har varit med folk som har betydit mest för mig, men även förlorat vänner som inte klarade sig i det långa loppet: de var inget att ha. Jag har varit på festivaler och haft det sjukt roligt. Skapat nya kontakter som har blivit mina bästa vänner. Jag har förlorat nära och kära, som jag hoppas har det bättre nu, vila i frid ♥.
Jag har börjat tvåan på gymnasiet, det har varit jobbigt och roligt på samma gång. Jag har mått riktigt dåligt, samtidigt som jag aldrig har skrattat såhär mycket och varit såhär lycklig. 2012 var ett vemodigt år, och jag tar med mig alla erfarenheter till 2013 och blir en bättre människa. Jag tror inte på nyårslöften, tar istället vara på erfarenheterna jag varit med om.
 
Jag hoppas att kvällen blir oförglömlig och vi firar alla händelser i det gågna året, bra som dåliga, för allting kommer bli bra till slut, du ska se att allting ordnar sig! 
 

31a december 2012 - nyårsafton

Kategori: Allmänt

Godmorgon! Sovit gott? Jag har sovit okej, kunde sovit bättre. Förkyldningen har inte velat ge med sig, om möjligt är den nog värre faktiskt, men det hindrar inte mig från att få en toppendag och kväll! Om någon timma eller så, så ska jag börja lite smått med förberedelser inför middagen. Ett par vänner kommer över på nyårsmiddag, jag satsar på stort och kör på trerätters, så kanske börjar med de saker som tar längst tid (desserten). Ska nog duscha snart också, så det inte blir en massa stress som det brukar bli. Duscha tar ju en sån himla tid för oss tjejer.. Hehe. Vad har ni för planer inför kvällen? 
bilder från helgen
 
 
 

30e december 2012

Kategori:

Har sovit hur mycket som helst det senaste dygnet, men ändå är jag trött hela tiden. Somnade liksom tolv igår, och gick upp vid tio med världens förkyldning.. Lagom sådär till nyårsafton! Annars har dagen gått åt att övningsköra, handla lite inför morgonens middag, övningskört lite till, druckit te, sovit, ätit middag, storstäda mitt rum (tog närmre två timmar) och varit hos ali. Spännande dag? Nej skulle inte tro det. Men får väl ta det lite lugnt innan morgondagens festligheter! Är riktigt taggad inför nyår, det blir nog jävligt roligt! Jag ska vara med fina vänner och dansa in det nya året! <3



finisar

29e december 2012

Kategori:

Godkväll godkväll. Gårdagen bjöd på mycket sömn, var ju hemma vid halv sju på morgonen och vaknade vid fyra på eftermiddagen.. Sjukaste! På kvällen var vi ett par vänner som var hos jens och hade det trevligt. Efter alldeles för få timmar sömn så träffade jag sofia i stan och kollade runt lite innan vi åkte till henne en snabbis, och sen åkte vi vidare till rävlanda. Nu ligger vi och kollar på film och snart bli det sovdags!
puss



27e december 2012

Kategori: Allmänt

Ojoj, ingen uppdatering på två dagar. Så mycket ni har missat alltså (oh the irony). Det blev ingen tripp till la stada för mig igår, kände mig krasslig och vilade hellre upp mig faktiskt. Var hos ali på kvällen och kollade film och spelade fifa, såg bland annat filmen hot rod. Idag däremot har jag träffat två tjejer från klassen och tagit en snabbrunda i stan och letat efter fina underkläder haha.. På eftermiddagen firade vi therese som fyller 20 idag, och jag hjälpte göra henne fin. Alla mina kläder, t.o.m skor, mitt smink, allting haha.. Men fin blev hon! Efter sminkandet och donadet var vi ett par vänner hos ali och hade filmkväll, myspys. Det blev filmerna doom, släkten är värst och pineabble express. Bra filmer faktiskt. Kom hem från ali för en halvtimma sen, alltså halv sju (!). Har varit där över tio timmar, haha! Nu ligger jag i sängen och ska sova som ett litet barn, är dödstrött. Som tur är har jag inga planer på dagen så kan sova hur länge jag känner för det, men på kvällen ska vi antagligen dra ihop ett gäng och ha det lite trevligt :)
pusss
 
 

rust and bone

Kategori:

Ojojoj så bra filmen bra! Bra handling, skådespelare, musik, allting var bra helt enkelt. Den var ganska hemsk faktiskt, och känslosam. Djup film, helt klart sevärd. Blev lite trubbel med bussar när vi skulle hem, så snälla pappa hämtade oss vid delsjön. Jag gick förbi kusinen en stund och rökte vattenpipa och smidde planer innan jag vandrade hemåt i regnet. Nu ligger jag osminkad och med borstade bissingar i sängen och ska läsa lite innan jag somnar. Imorgon ringer klockan hyfsat tidigt då jag ska in till stan med ett par vänner och kolla vad mellandagsrean har att erbjuda.. puss och godnatt!



25e december 2012

Kategori: Allmänt

En riktigt slappisdag har det varit idag. Sov ut ordentligt (12.30), och har bara suttit framför tvn och häckat i stort sett. Har pratat med grannarna lite, planerat lite, spelat lite piano, lyssnat på musik, spelat tvspel, tagit bilder och redigerat dem. Så spännande har min dag varit haha.. Jag ska strax hoppa in i duschen och göra mig iordning för bio med emma. Vi ska se filmen rust and bone som verkar riktigt bra faktiskt! Här nedan får ni bilder på några av mina julklappisar 
Förresten, redigerar mina bilder på http://pixlr.com/Grymt häftiga effekter, dessutom är det gratis! 
 
fin ögonskugga från signe 
 
fintröjan från signe 
 
fina nagellack från både signe ♥ och emma 
läppglans från emma (victora's secret) 
 
finaste paketet 
 
favoritparfymen från mamma 
 
godaste 
 
mysigaste sparkdräkten från syster therese 

äntligen över

Kategori: Allmänt

Hej där. Julafton var helt okej, är egentligen inget stort fan av julen. Visst det är väl mysigt med snö och ledighet, men that's about it. Ogillar hela konceptet med julklappar främst, känns så himla löjligt att man ska sitta och "leka perfekta familjen" när det inte finns någon sådan som existerar, och krydda över allting med julklappar. Allt det känns som ett kommersiellt trick typ. Men trots detta var det okej, haha! Vi var med farmor, farfar, kusinerna, farbröder osv. God mat var det också, och lite snaps. Nu är jag precis hemkommen från ali där vi har kollat på film och halvsovit typ. Nu är klockan närmre tre på morgonen och det är en ny dag! Woopdidoo. Nu ska jag sova, pusss
 
lite bilder från dagen (kommer mer inom en snar framtid)
 
 
 
lillkusin!
 
keligaste katten någonsin, goa lisa!
 

julafton

Kategori:

Godförmiddag! Hade som sagt adventsmys med signe igår, fick massa fina klappar: en helt underbar grön tjockare tröja, fina ögonskuggor och vackra nagellack. Tröjan har jag på mig at this very moment, helt underbar. Just nu sitter jag i bilen med syster, kusin och fabror till farmor och farfar, det vankas julbord och kalle anka, standard svennejul haha... Senare under dagen ska jag träffa emmis och byta klappar med den sötnöten, och ännu senare verkar det som att jag får besök ;)

sneakpeak på en av julklappisarna:



nyårsafton

Kategori: Allmänt

Jag är så glad att jag vet vad jag ska göra på nyår. Utan att avslöja för mycket så ska jag vara med några av mina närmsta vänner, sofia ska med bland annat, men min älsling är tyvärr inte med..Men jag tror ändå att det kommer bli en bra kväll, och jag har planerat att ha lite nyårsmiddag innan festandet drar igång. Jag gör en jordärtskocksoppa och till dessert hallon- och chokladmousse. Det läskas i munnen redan nu, hehe.. Nyår blir nog en bra kväll hoppas jag. Lär nog bli en bättre nyår än förra året, då jag var åt helvete i landet och kollade på när det spelades dator/tvspel.. Haha, detta firandet lär bli roligare!
 
 
 

23e december 2012

Kategori: Allmänt

Konstigt, skrev ett inlägg igårkväll som har vägrats publicerats.. Oh well.
 
Fjärde advent, julafton imorgon, kunde inte ha haft mindre julkänsla än vad jag har just nu faktiskt. Är bara glad av den anledningen att vi är lediga från skolan, det är det enda positiva med julen typ. Senaste veckan; skola, julfest, doomsdaykrök, lugna dagar. Jag har haft en väldigt bra start på lovet tycker jag, varit med fina vänner och gjort det jag har velat. Grymt! Nu ska jag slå in de sista julklapparna innan jag ska till signe och ha adventsmys och julklappsutdelning! 
 
fina vännen
fina vänner
fina malin
 
stiligaste jag sett!
modellsvärd
jag vet inte ens..

21a december 2012 - doomsday

Kategori: Allmänt

Världens undergång alltså.. Inte riktigt kanske, men så som vi håller på är vi nog snart där.
Annars då? Jullov nu, underbart. Firade jullovet redan igårkväll, var på brewhouse med vännerna, hade roligt (kanske för roligt t.o.m, om man kan det). Var hemma i rävlanda närmre fyra, somnade på alis soffa, vaknade vid nio och gick hem och gjorde mig iordning för julavslutningen. Efter den fina avslutningen åkte jag in med några vänner till stan, och sen åkte jag till gothia ink och kollade när ali blev tattuerad. Riktigt nice, blev hur sugen som helst på att gadda mig med. Endast en månad kvar tills jag får göra det, sköönt. Är hemma nu, ska sova någon timma innan jag ska på doomsdaykrök..
puss!
 
lite bilder från de senaste dagarna
 
 
 
 
bobban!

little things

Kategori:

Förresten, ni borde lyssna på denna låten!
(sluta hata bara för det är one direction!)



19e december 2012

Kategori:

Godmorgon! Ny dag med nya möjligheter! Min dag började inte på bästa sätt, men inga sura miner för det. Jag var jättetrött imorse så ville ta vara på den lilla sömn jag kunde - stress som fasen. Dessutom har västtrafik ändrat tider osv, så tåget gick hela tre minuter tidigare än vad det ska. De tre minuterna är livsviktiga för mig, som alltid går i sista stunden haha. Jaja, jag kommer bara tio minuter sent ändå. Jag sitter alltså på bussen till skolan. Idag blir det en lång dag, med redovisning, volleyboll och massa annat. Slutar vid fyra och ska på möte en timma efter typ.. Lär vara helt död när jag kommer, då jag har tänkt plugga.. Åh, härliga onsdag! puss



Nu blir det julkalendermys!

clothes

Kategori: Allmänt

Hej där. Är riktigt nöjd med denna dagen faktiskt, har inte varit så produktiv här hemma som jag hade velat dock (inget plugg gjort). Jag sov i närmre två timmar förut på eftermiddagen, då blev det julkalender-tittande. Fixade så jag kunde se dieselråttor och sjömansmössbästa julkalendern vi har haft här i Sverige tycker jag. Kaspar i nudådalen hamnar rätt långt upp på listan med. Efter tittandet på råttorna så tränade jag, var fan så jobbigt idag. Vet inte riktigt varför, skyller på att jag är otränad. Senare under kvällen gick jag till ali och träffade ett par vänner och såg filmen end of watchen av de bättre på länge. Fantastiskt bra film tycker jag! Nu ligger jag i sängen och ska kolla något några avsnitt innan jag knyter mig. Vi höres imorgon, då jag hoppas att jag har fått åtminstone mer än tre timmar sömn. Puss och godnatt! 
 
 
favoritklänningen kom idag med!

18e december 2012

Kategori: Allmänt

Tre timmar sömn - monster.
 
Igår följde jag med mamma till partille ändå, hålla mig sysselsatt med lite roliga saker. Hjälpte lite faktiskt. På kvällen blev jag jätteglad, då mina skor äntligen har kommit! Bild kommer upp under dagen/senare i veckan. Innan jag somnade igår så var jag hos ali en stund, kunde ändå inte sova så någonting var jag tvungen att göra hehe.. Men ändå låg jag klarvaken i sisådär två timmar innan jag totaldäckade. Gick till skolan ändå, monster som sagt...! Hade labb på morgonen, svår som satan, men det gick bra. Jag kom med massa bra lösningar så jag kände mig lite smart till och med, haha! Efter labben fick jag reda på att vi hade prov i samhällskunskapen (fuck my life), men vet ni vad? Det gick också bra! Jävligt nöjd tjej alltså. Ensemblen på eftermiddagen var inställd, så jag slutade vid elva istället för ett. Jackpot. Nu är jag hemma och ska fortsätta kolla på julkalendern innan det blir någon timmas sömn innan jag ska plugga en stund. Och sen ikväll blir det träning. Positiva tankar som gäller idag! 
 
dagens lunch; mumsigt julbord!

kiss the rain - yiruma

Kategori: Allmänt

 

17e december 2012

Kategori: Allmänt

Måndagen är här. Lika jävligt varje gång. Det blev ingen skola för mig idag, vaknade med panikångest så var fysiskt och psykist omöjligt att röra sig någonstans. Fosterställning hela natten, yaay haha. Nu känner jag mig något mer uppåt iallafall. Jag kanske åker med mamma till partille, för att komma på lite andra tankar. Det kanske blir bättre då. Så jag inte sitter och vältrar mig i självömkan hela dagen.. Vi får se hur jag gör och hur jag väljer att spendera dagen. Nu blir det en kopp kaffe, och upp med humöret och positiva tankar!
 
Grattis till Hannah, som skulle fyllt 19år idag 
 
 

...

Kategori: Allmänt

Några timmar senare - inget plugg gjort. Jag har kollat på film och sovit, det är typ det enda.. Pluggandet blir av imorgon istället, då jäklar! Idag är det söndag - helg. Är aldrig roligt att plugga på helger hehe. Jag får se vad jag gör resten av kvällen, blir antagligen till att fortsätta att kolla på film och ta det lugnt tror jag :)
 
julklapp tack!

16e december - tredje advent

Kategori:

God morgon? För mig känns det så, gick upp för en timma sen ungefär, var hemma i rävlanda vid halv tre tiden igår liksom..Gårkvällen var riktigt trevlig iallafall. Jag har sovit hur gött som helst inatt, det behövdes nog för nu är alla sjukdomar som bortblåst! Helt underbart. Just nu kollar jag på rudolph the rednosed reindeer innan plugget drar igång, och julpyntandet. Ha en bra tredje advent, puss!



15e december 2012

Kategori:

Efter några dagars sjukdom är jag nu på bättringsvägen. Igår blev en heldag hemma, med en hel del tvtittande. Idag har vi kusiner tatt kort på oss alla, för att ge till farmor och farfar i julklapp. Efter fotograferingen åkte jag och emma till johan, vilket vi fortfarande är. Vi har bland annat hjälpt till att måla johan och beas garderob med UV färg (blev riktigt nice faktiskt), käkat pizza, kollat skräckfilm och groggat. En riktigt lugn och trevlig lördag med andra ord. Just nu kollar vi på ännu en film, innan det är dags att åka tillbaka till rävis. Puss!



sleepytime

Kategori:

En skum dag som bjöd på det ena och det andra, likadant med humöret. Upp och ner hela tiden. Riskettan var intressant och nödvändig, men förhoppningsvis visste man om risker och så innan.. Usch, gillade inte delen om trafikolyckor. Fy, riktigt emotionellt blev det där ett tag. När jag väl kom hem har jag bara tagit det lugnt och planerat inför framtiden lite smått. Men nu ligger jag i sängen och är dödstrött, ska bli underbart att få sova! Klockan ringer vid sex imorgonbitti så det är dags att säga godnatt!

...godnatt...

tolv timmar mörker

Kategori:

Hallå hallå. Sov en liten stund förut iallafall, behövdes eftersom jag gick upp fyra (?!) imorse.. Nu är jag påväg till mölnlycke igen, ska gå på riskettan som sagt. Det blir nog spännande :)
puss



13e december 2012 - lucia

Kategori:

Glad lucia på er!
Igår efter träningen fick jag en släng av feber och illamående, men tack och lov gick det över imorse så jag kunde vara med på luciatåget. Vi skulle egentligen sjungit en gång till, men det blev inställt så jag slutade vid nio! Nu är jag hemma och andas lite innan jag ska tillbaka till mölnlycke och körkortsspecialisten! En helt okej dag faktiskt.. Nu ska jag sova en stund tror jag, puss



luciastress

Kategori: Allmänt

Hallå där! En trött och sliten Madeleine som skriver nu. Jag kom hem från skolan för en timma sen ungefär, lååång dag med håltimmar och skit. Gjorde middag när jag kom hem, stekt ägg och en mumsig sallad. Denna veckan har jag börjat mitt nya liv och har inte ätit någon skit alls i stortsett (kärleksmumsen räknas ju tyvärr också bland skit). Därav den nyttiga middagen.
 
Jag har precis letat upp lucianattlinnet inför morgondagens luciatåg, fick panik när jag inte hittade det först. Dum som jag är så har jag ju inte tänkt på det tidigare liksom.. Men nu är den framme iallafall! Jag tänkte kolla på julkalendern nu innan träningen börjar, sen måste jag verkligen sova! Klockan ringer vid fyra imorgonbitti, ajajaj, ska vara i skolan vid sju (?!) för att repa inför luciatåget.. Livet som estetare är hårt ibland alltså. Efter skolan ska jag ju göra riskettan, så är hemma runt åttatiden imorgon. Alltså, dagen blir över tolv timmar lång (6.00-19.00). Men jag klagar inte, är riktigt taggad inför riskettan och att börja med körkortet på riktigt!
 

12e december 2012

Kategori:

Godförmiddag! Idag är det datumet 121212, tänk att det inte kommer ett sådant datum nästa år (finns ju inte 13 månader för de som inte förstår). Förra lektionen höll jag tal i engelskan, vilket gick inte lika bra som jag hoppats på. Jävla nervositet som spökar hela tiden! Men jag fick fram budskapet iallafall. Just nu sitter jag och kollar på idrottslektionen, är tyvärr sjuk så kunde inte vara med.. Jag slutar skolan vid fyra idag, sen ska jag hem och plugga lite hade jag tänkt :)
puss

11e december 2012

Kategori:

Godmorgon! Klockan ringde vid sex, det var nog första gången någonsin som jag var pigg vid den tiden. Hoppade in i duschen, och nu sitter jag med en kopp kaffe och kollar på julkalendern. Lugn och skön morgon med andra ord! Nu taggar jag inför en kort dag i skolan, 8.00-13.00!
puss



liten maddebebe

insomnia

Kategori:

Borde sova, är inte trött, kan inte släppa ifrån mig boken. Fasen vilka i-landsproblem. Jag ska vara tacksam över att jag har ett hem och en säng att sova i, att jag har lyxen att kunna läsa, har pengar att köpa böcker för, mat på bordet, tillgång till vatten, en familj och massa mer! Världen är ett ganska ruttet ställe faktiskt. Godnatt






charmig

jeane blush

Kategori: Allmänt

Good evening. Blev en del pluggande när jag kom hem, men fattade inte vissa uppgifter så skippade faktiskt dem för idag. Men har iallafall pluggat engelska, sång och piano! Inte allt för jobbigt alltså. Annars har jag bara tagit det lugnt hemma, kollat på grey's anatomy och läst lite ur 50 shades darker. Jag har precis fyndat en klänning på nelly inför nyår! Bild nedan. puss och godnatt!
 
endast 199 kr
jeane blush/sofi beading dress

is this the real life?

Kategori:

Queen - bohemian rhapsody

God eftermiddag! Morgonen började sämst som sagt, men efter lite kaffe och leenden lyckades jag vända den dåliga känslan helt och hållet. Nu sitter jag på bussen hem, och när jag kommer hem ska jag ta itu med massa skolsaker; leta upp en bok, skriva lite recensioner, skicka in uppgifter jag har varit lite sen med osv. Duktig tjej här. Sen om exakt allt blir av, är en annan fråga hehe.. När jag kommer hem hoppas jag att mina vackra jeffrey campbell har anlänt! puss



dagens räddare i nöden

10e december 2012

Kategori: Allmänt

Godmorgon godmorgon. Detta var nog den segaste morgonen att gå upp på faktiskt. Har sovit okej många timmar, men fy sjuttsingen vad jobbigt det var att kliva upp ur sängen! På tåget sov jag hela vägen, känner mig fortfarande som en zombie. Men jag skrev en uppsats nu på engelskan, så jag blev lite piggare av att använda hjärnan lite. Nu ska jag kolla på julkalendern! puss

9e december 2012

Kategori: Allmänt

Glad andra advent! Julen är inte min favorithögtid, men julkänslan börjar smyga sig på ändå. Idag har jag inte gjort alls mycket, ändå har timmarna bara flygit förbi. Vaknade av att pappa väckte mig relativt tidigt, någon timma senare åkte vi iväg till borås och handlade lussebullsingridienser bland annat. Jag övningskörde också, brabra. Har brottats med luciadegen här hemma, men till slut blev de klara och goda. Ätit middag har jag också gjort, pratat med emma med, och sist men inte minst; myst med familjen framför beck. Det tycker jag är en bra söndag faktiskt. Nu ligger jag i sängen och tänkte kolla på de missade avsnitten av julkalendern innan jag entrar drömlandet! puss
 

sinister

Kategori:

Hejhej! Bion var väl bra, men först och främst skitläskig! Nu är vi hemma igen och jag är just nu i alis källare och filosoferar lite över livet och bekymmerer. Jag borde sluta genast! puss och godnatt



8e december 2012

Kategori:

Godkväll! Hur har eran helg varit hittills? Min har varit extremt lugn och lite tråkig faktiskt.. Har bara kollat på grey's anatomy sen två igåreftermiddag typ.. Haha sjukt, men så jävla bra serie! Just nu dock är jag påväf in till göteborg med ali, mattias och sofia för att se på bio, det blir skräckfilmen sinister. Trailern var riktigt äcklig så vet inte riktigt vad jag ger mig inpå här.. Jaja, men det är kul att skrämma sig själv ibland (jag är riktigt sjuk när det gäller sånt)!



dessa skönheterna beställdes häromdagen, tack mamma och pappa för den tidiga julklappen!

baby it's cold outside

Kategori:

Nu sitter jag på bussen till skolan och kollar ut på det vackra landskapet.. Jag är på exceptionellt bra humör idag, känns riktigt skönt! Åh du underbara fredag!





fancy byxor idag (mjukisbrallan)

7e december 2012 - friday

Kategori: Allmänt

Äntligen är det helg, och jag är på ett strålande humör trots att jag är megusförkyld och småfebrig! Tyvärr måste jag åka till skolan en stund ändå, för jag har en privatlektion som jag verkligen inte kan missa! Jag har precis kollat på julkalendern och druckit lite kaffe, och så har jag äntligen startat med körkortet! Jag bokade riskettan nu på morgonen, så ska dit den trettonde december.. Efter den utbildningen blir det några lektioner, halkan och sen så blir det prov helt enkelt.. Mitt mål är att ta det runt min födelsedag, inte senare än februari iallafall.. Motivationen är på topp!
puss

she doesn't have any wings

Kategori:

Åh herreguttan vad sliten jag är. Är helt öm i kroppen och är riktigt trött. Men, är jävligt glad faktiskt! Igår hade jag den värsta dagen på länge, panikångestattacker hela tiden, hela dagen var en panikångestattack rättare sagt. Jag ville bara begrava mig under täcket och inte komma upp till ytan igen helt enkelt. Lite sömn så vänder humöret, och idag är jag hur glad och energisk som helst! Ja vad det är roligt att vara bipolär haha, jag vet aldrig vart jag har mig själv, ännu mindre mina vänner.. Ironiskt hur livet blir ibland.

Skola från 9-16 idag, sedan blev det en tripp till götalaborg med felicia, köpte de sista julklapparna! Är så nöjd att jag var ute i god tid, nu behöver jag inte bekymra mig över den skiten haha.. Nu är jag alltså påväg hem och ska svänga förbi ali och signe en stund innan jag måste hem och plugga piano!
puss



6e december 2012

Kategori:

Godmorgon! Sov alldeles för få timmar inatt, men ååh vad skönt jag har sovit alltså. Jag var inte jätteglad när alarmet väckte mig imorse.. Nu sitter jag på bussen till skolan, lyssnar på lite julmusik och har precis kollat på julkalendern hehe.. Mysig och lugn start på morgonen! Jag hoppas bara att denna satans förkyldningen ger med sig under dagen! Dagen ser ut såhär:
~skola
~plugg
detta är typ det enda jag måste göra idag.. Åhå vilken lycka! puss






5e december 2012

Kategori:

Godmorgon. Är megusförkyld idag, så stannade hemma från skolan faktiskt.. Har sovit ett par timmar till men känner mig fortfarande helkass. Usch och blä! Har precis kollat på julkalendern och nu blir det greys i vanlig ordning, sen blir det väl plugg som vanligt..
puss

McSteamy

Kategori:

Göttar mig i soffan med lite grey's anatomy och kaffe innan julklappsinslagning och pluggandet börjar! Mysig tisdag, dessutom är det härligt mycket snö ute. Känner mig om möjligt mer ensam nu i vintertider, haha..
puss / forever alone-madde



4e december

Kategori:

Kort dag i skolan, slutade kvart i ett. Helt underbart! Därför har jag varit produktiv och köpt julklappar (1100kr fattigare), har endast en person kvar att köpa till! Fan vad gött det känns, och att jag kommer ha mer pengar över än vad jag trodde. Grymt. Nu är jag påväg hem från stan, och ska hem och kolla på julkalendern sedan plugga i vanlig stil..
puss!

3e december 2012

Kategori:

Redan december.. Året har flygit förbi! Känns inte som det var alls längesen jag var i flen med dåvarande pojkvän och firade nyår och träffade härliga människor.. 2012 har varit det värsta året på länge, jag välkomnar 2013 med öppna armar!

Helgen såg ut såhär: i fredags åkte jag och signe in till stan och mötte hvitfeldtskamänniskorna, och drog på någon lokalfest. Blev standard fyllekäk på burger king såklart. Signe och jag drattade hem vid tretiden. I lördags blev det soffläge hela dagen, kollade på julkalendern och åt lussebullar och pepparkakor osv. Igår söndag var det soffläge igen, så brukar mina helger se ut nuförtiden.. Men på kvällen var jag hos ali en stund också, soffläge där med alltså.. Nu är jag påväg hem från skolan (tidig dag) och ska hem och plugga gärnet, men först kolla på julkalendern!
puss



den bästa jullåten!