maddebabe

30e juni 2011

Kategori: Bilder

Sista dagen på jobbet idag, äntligen typ. Ne men det har varit ganska chill och bra så, men blir jobbigt att jobba åtta timmar i sträck ute i den stekande solen. Var hemma vid halv sex ungefär, och hoppade in i duschen snabbt. Sen fick jag skjuts av jessica upp till planen så hämtade vi våra pengar oså, sen kom en killkompis och hämtade mig så kollade vi film hemma hos mig. Under kvällen började jag bli illamående och mådde förjävligt rent ut sagt, och han stack nyss. Sprang in på toan direkt, och jag är nog magsjuk alltså.. Bra där! Fyfaaan, hatar det. Jag ska nog gå och lägga mig snart och sova ut ordentligt, och hoppas på att jag mår bättre imorgon.

28e juni 2011

Kategori: Allmänt

Precis hemkommen från jobbet. Idag var det nästintill olidligt, var ju närmare 30grader i skuggan liksom.. Solbränd blev man, idag igen. På eftermiddagen kollade vi alla på fotbolls vm, sverige - colombia. Jag var hur trött som helst, och ungarna skrattade åt mig flera gånger när jag höll på att somna i soffan.. Idag lämnar alla mig förresten. Emma, frida, min syster, mammma och pappa ska åka ifrån mig. Våran familj och emmas familj + frida ska åka till värmland och jag får stanna hemma, på grund av jobb. Ärligt talat hade jag nog inte följt med ändå, var där förra året och hade väl inte superkul.. Men får umgås mycket med mig själv istället, och andra kompisar :)

puss

fotboll

Kategori: Allmänt

Fy satan vilken dag! Var ju otroligt jobbigt att gå upp imorse, som ni kanske förstod. Gick faktiskt väldigt bra med barnen och jobbet, blir bara väldigt intensivt och långtråkigt eftersom det är åtta timmar som man är där uppe. Började halv nio, och slutade halv fem. Eller det var tanken, men slutade vid halv sex istället typ. Överlag gick det bra, men att det var sol och varmt hela dagen underlättade inte. Men har fått massa färg nu iallafall, speciellt i ansiktet. Är helt röd. På slutet av dagen tog vi med alla ungar upp till sjön iallafall, så att dom fick svalka sig lite också. När jag kom hem så däckade jag direkt i soffan, har nog aldrig varit så skönt att sova faktiskt. Känns så. Nu chillar jag bara med ett kallt glas cola och lite godis, hoppas bara att jag kan somna i någorlunda tid ikväll. En powernap på en timma var kanske inte det smartaste, men men!

puss

27e juni 2011

Kategori: Allmänt

Godmorgon! Det är helt sjukt hur trött jag är, vill bara lägga mig i sängen igen och sova, sova och sova lite till. Men istället gick jag upp vid sju för att börja jobba halv nio.. Behöver inte gå förräns om 40 minuter så funderar på att vila lite till faktiskt.. Jag och en kompis ska jobba på en fotbollsskola i närheten, som fotbollsledare. Förhoppningsvis går det bra, och jag hoppas verkligen inte att ungarna ska vara jobbiga och hålla på. Jobbar från 09.00 - 17.00, så vi höres när jag kommer hem! Då ska jag berätta hur det gick till slut ;)

puss

26e juni 2011

Kategori: Bilder

Dåligt med bloggandet, som vanligt. På midsommarafton var jag ju hos morfar med släkten och åt middag och sådär, det var väldigt trevligt faktiskt! Men vid sjutiden nångång körde min farbror hem mig till rävlanda, så kunde jag städa och allt sånt. För på kvällen hade jag fest här, med alla mina kompisar. Det blev en väldigt lyckad midsommar faktiskt, och jag tror att de flesta var nöjda också.
 
Igår gjorde jag inte så mycket faktiskt. Jag och emma hjälptes åt med att städa huset, tack för hjälpen! Sen åt jag pizza med mamma, pappa och min kusin emma. Somnade direkt efter maten, eftersom denna veckan när jag har varit sjuk har jag typ inte kunnat sova nånting så hade ganska många timmars sömn att ta igen. Så jag tog alltså en powernap på 1-2 timmar, härligt. På kvällen åkte jag med några kompisar till hindås där vi var vid stenpiren och tjötade, drack gott och rökte vattenpipa typ. Hahaha, trevligt det med. Men väldigt kallt, och så jävla mycket drag var det väl ändå inte, som jag hade misstänkt från början. När vi kom hem kollade jag på film med emma, och sen gick jag och la mig direkt. Var fortfarande helt sjukt trött. Sov från klockan ett till tolv, så elva timmars sömn! U n d e r b a r t !

Idag har jag ingenting planerat, förutom en match i kväll. Sen måste jag ladda upp inför veckan, för då ska jag jobba som fotbollsledare. Inte jättebra betalt, men förhoppningsvis blir det roligt. Kommer jobba 8timmars pass, mindre roligt..

bild från igårkväll, lånad av maria!

24e juni 2011 - midsommarafton

Kategori: Bilder

Hej bloggen! Vaknade imorse vid tio av att telefonen ringde, men somnade om och vaknade en timma senare. Har duschat och rakat benen och hela den skiten, och nu sitter jag och äter frukost. Snart ska jag göra mig iordning för att senare åka till morfar och äta middag med hela tjocka släkten, blir nog trevligt! Ska bli kul att träffa kusiner och sånt som jag inte har träffat på mer än ett år typ. Men jag åker som sagt hem senare under kvällen, för att gå på fest (om det nu dyker upp nåt). Nu ska jag fortsätta äta, och kolla på tv!
pussss






städning

Kategori: Bilder

Kom hem från borås för en timma sen ungefär. Jag köpte en eyeliner, tights och så köpte jag faktiskt lösögonfransar. Har aldrig provat det innan, får se hur resultat blir när jag använder dem. Jag hade även rätt om besöket på donken, haha.. Tjockt! När jag kom hem satte jag igång med att städa mitt rum. Det har sett ut som ett bombnedslag de senaste månaderna, och dammråttorna var inte små kan jag säga er.. Körde en storstädning, och dammsög nu på slutet. Nu är det rent och fint, och det går äntligen att vistas i mitt rum. Och det går att andas där inne nu också, haha. Mamma och pappa ska åka till morfar nu i eftermiddag, men jag tar bussen dit imon. Så jag ska spendera kvällen antingen med några kompisar, eller med min syster therese. Var längesen jag umgicks med min syster, så kanske kör på det ikväll. Lite godis och någon film blir det nog, troligtvis!

23e juni 2011

Kategori: Musik

Gammal och skön låt!




Igår satt jag hemma och var sjuk, återigen. Börjar bli seriöst trött på denna skiten nu! På kvällen spelade jag monopol med joel, emma och frida. Myspys! Jag kom åtminstone tvåa, men hade vunnit om jag inte var så korkad, haha! Har sovit värdelöst inatt, alltså typ bara tre timmars sömn. Inte okej. Vaknade vid nio imorse och duschade, man blir så jävla slapp när man är sjuk. Orkar ju inte ens duscha typ. Men är egentligen inte jättesjuk, har bara världens jobbigaste hosta och är förkyld.. Idag ska jag åka med mamma och pappa till borås för att storhandla mat inför midsommar, blir säkert ett besök på donken också.. Haha! Vad ska ni alla göra på midsommar förresten? Jag ska iallafall äta middag med familjen, och på kvällen blir det förhoppningsvis någon fest man kan gå på :)
puss

21a juni 2011

Kategori: Bilder

Hallå där. Spelade match med f19 igår, förlorade med 1-0. Inte jättesmart av mig, för nu är jag hur sjuk som helst. Jag mår varken bra fysiskt eller psykist faktiskt. Är inne i en period där jag känner att jag inte orkar nånting typ, just nu är jag svag bara. Har spenderat hela dagen i soffan, framför glee med en kopp te i handen. Självklart massvis med glass också. De senaste timmarna på kvällen nu har jag varit med emma och frida, och pratat och bara umgåtts. Vi fick även prata ut lite, och jag kände väl att det behövdes. Mysig dag och kväll faktiskt! Nu försöker jag bli frisk inför helgen och midsommarafton. Vad har ni alla planerat?

20e juni 2011

Kategori: Bilder

Bloggade inget igår, men ni missade inte så mycket. Gjorde ingenting, förutom att spela match på kvällen som vi vann med 8-1. Grymt bra tjejer! Vaknade vid halv ett idag, lite småsegt. Men är ändå förkyld så går ju inte miste om något så sett, och så är ju vädret värdelöst idag med.. Har ännu en match ikväll, fast spelar som tur är hemma. Hade inte orkat om det var bortamatch. Jag spelar kanske inte hela matchen idag, eftersom förkyldningen oså. Eller så tar jag det lite lugnare på plan, men brukar aldrig fungera, haha! Ne, nu ska jag ta mig en kopp kaffe, pussssss.

lördag

Kategori: Bilder

Blev ingen restaurang för min del. Först ställde jag inte mina planer helt, och tänkte istället åka till bollebygd. Men missade självklart tåget och så var det ju typ ingen som skulle dit. Så tänkte att då åker jag till tahult istället, till killkompisen. Men då säger han att jag inte behöver vara där förräns vid tio, vilket var typ fem timmar senare. Men åkte dit vid nio istället, och fick då reda på att jag var ensam tjej bland 10 killar i 20års åldern typ.. Men inte mig emot direkt, haha! Mycket uppmärksamhet iallafall. Sen kom det ytterligare två tjejer, så det var ju inte överflödigt med brudar direkt! Fick skjuts hem av min farbror och familjen, som hade ju varit i stan då. Var lite segt att behöva åka tidigare än alla andra, men hade kunnat sova där ifall jag hade velat. Men kände inte för det helt enkelt, ville hellre sova i min egna sköna säng. Nu har jag precis käkat lite pasta, har ju inte ätit någon middag idag. Bra madde, smart av dig! Ska trycka i mig lite chips också innan det är dags för att sova. Godnatt, och sov gott alla sötnosar!

18e juni 2011

Kategori: Bilder

Godmorgon säger jag faktiskt, även om klockan är ett. Vaknade för en halvtimma sen ungefär, härligt! Igårkväll cyklade ju jag och emma upp till bråtared och kollade fotboll med några killkompisar. Mycket trevligt faktiskt! Ännu roligare var det att "vårat" lag vann. Ännu senare på kvällen kom frida och joel över, och vi slappa framför tv;n och the ring 2. Inte läskig för fem öre, men det tyckte tydligen dom andra, hahah!

Idag är det mamma och pappas bröllopsdag, och dom brukar ju aldrig fira det. Men våran farbror har bokat tid på en restaurang och sedan blir det bio. Mamma och pappa har ju ingen aning om restaurangen förstås. Men jag ska desvärre inte med på bion, för jag ska på fest på kvällen hos en killkompis. Hoppas på en trevlig kväll! Men blir nog hyfsat lugnt ändå, har ju match imorgon som vanligt. Vi har match varje söndag, en ganska så stor party breaker faktiskt..

17e juni 2011

Kategori: Allmänt

Goddagens! Har inte gjort nånting idag, vädret har ju inte tillåtit mycket om man säger så. Har ösregnat väldigt mycket, så stannade inne och kollade film. Har suttit vid datan och tvn några timmar, sovit lite och tog en promenad med emma nyss. Om tio minuter eller så, så ska vi cykla upp till fotbollsplan och kolla fotboll med några grabbar. Blir nog gött, och självklart ska jag köpa den dagliga dosen av cola och kexchoklad som det alltid blir när man sitter där uppe. Får se om det händer något efteråt också, kan ju alltid hoppas på det bästa. Vad gör ni ikväll?

puss

i don't feel like doing anything

Kategori: Bilder

Mina kompisar dissade mig för att spela spel med sina föräldrar.. Så fick ta en promenad ensam i mörkret, lite mysigt det med faktiskt. Just nu myser jag i soffan med mina kissekatter och te o choklad, gottgott! Snart ska jag väl bege mig mot sängen också, om jag nu blir trött snart..

16e juni 2011

Kategori: Allmänt

Tjenare! Igårkväll hade jag lite kompisar här, vi satt på min altan och grillade och myste lite bara. Sedan drog vi oss in och kollade film.. Myspys! Idag däremot var vädret bättre, och då fick jag chans till att använda min nya bikini! Låg ute och solade med emma och frida ett tag, sen cyklade vi till ramsjön och jag tog årets första dopp! Men kallt var det. På kvällen gick jag och frida upp till bråtared och lattjade lite med bollen, sen skulle några killar träna så frågade om vi ville vara med, haha! Jag var värdelös, finns inte mer att säga om det.. Nu sitter jag i soffan och kollar film bara, och är på lite dåligt humör faktiskt. Ibland kan killar vara riktigt dumma i huvudet, faktiskt. Så är det med det. Ska nog gå över till frida och emma och höra om dom vill ta en promenad nu, puss !


ny bikini

Kategori: Bilder

Blev jätteglad nu på förmiddagen när jag hämtade posten, såg att jag hade fått bikinin som jag beställde i måndags. Shit va snabba dom var på att skicka hem den!

15e juni 2011

Kategori: Bilder

Igår eftermiddag åkte jag, emma och frida in till göteborg för att gå på bio. Först hämtade vi ut biljetterna, sen var vi riktigt tjocka och åt på donken. Sen köpte vi godis och sånt, och gick till bion. Vi såg filmen water for elephants, med robert pattinson och reese witherspoon i huvudrollen. När jag såg trailen var jag lite skeptisk, men filmen var helt grymt bra! Helt otroligt. Väldigt dramatisk, och hemsk men ändå hur bra som helst. Den borde ni verkligen ta er tiden till att se. När vi kom hem kollade vi film hemma hos mig, och myste med lite glass och sånt. Sa väl hejdå vid två nångång.

Jag vaknade för en halvtimma ungefär, och har jätteont i halsen och snorar som en lite bebis. Har även lite feberfrossa, inte okej. Funderar på att skippa träningen ikväll, för att istället bli friskare till a-lagsmatchen på söndag. Så gör jag nog. Tränaren kommer nog inte bli jätteglad, men min hälsa är viktigast faktiskt.

13e juni 2011

Kategori: Bilder

Hallå bloggen. Inte en sån fartfylld dag som jag kanske hade hoppats på, men blev mysigare nu på slutet. På dagen gjorde jag i stort sett ingenting. Men på eftermiddagen hade jag ett möte om mitt sommarjobb då jag ska vara ledare på en fotbollsskola, så jag kommer agera fotbollstränare. Verkar riktigt roligt faktiskt! Kommer ju jobba tillsammans med kompisar, så blir nog bra. Efter mötet var de fotbollsträning, som var helt okej. Vi var inte så många dock. Hade ännu ett möte efter träningen, men med vårat lag då. Nu på kvällen har jag bara myst med emma och frida ute på emmas altan, där vi grillade marshmallows och bara myste helt enkelt. Nu sitter vi inne hos mig och chillar framför tvn. Jaa, där har ni min dag i ord typ. Hoppas det blir bra väder imorgon, så att man kan bada och sola kanske. Har inte tagit årets första dopp än, skandal! På tal om bad och sol, så beställde jag en skitsnygg bikini från nelly tidigare under dagen. Den ska komma nån dag i veckan, kulkul! Då kommer de bilder.

12e juni 2011

Kategori: Bilder

God morgon! Har blivit myckte sämre på att blogga, men känner att jag inte orkar typ.. I fredags slutade vi ju skolan, och på kvällen var vi på nåt som kallas för hemliga resan. Var hemma vid halv ett på kvällen typ, och då var tanken att vi skulle ha lite efterfest hos mig, men blev istället lite mys typ. Min kusin har nämligen varit bortrest, så jag har fått låna hennes lägenhet i en vecka ungefär. Var hemma vid tvåtiden igår på förmiddagen, och sov till klockan fem typ. Hur trött som helst! Det är helt galet.. Sen på kvällen gick jag till filippa och maria på fest, vilket var mycket trevligt! Men det blev lite mycket vin för min mage, tyvär.. Var hemma vid halv tre nångång. Nu på morgonen vaknade jag av att jag fick ett sms av min fotbollstränare som vill att jag ska spela match idag, så det är bara att tagga till!

10e juni 2011

Kategori: Bilder

Idag var det skolavslutning! Vaknade vid sju i min kusins lägenhet, sprang hem och duschade och gjorde mig i ordning. Vid halv nio var jag och emma nere vid skolan. Nu i efterhand känns det jättekonstigt att vi inte kommer gå på rävlandaskolan mer, men det känns mest skönt faktiskt. När jag kom hem åt jag lite smörgåstårta med mamma, och sen deckade jag på soffan fram tills nu! Haha, har ju i och för sig inte sovit jättebra i natt så jag hade några timmars sömn att ta igen. Om en timma ungefär kommer emma och signe hit, så ska vi fräscha till oss inför "hemliga resan" som några lärare och elever anordnar för oss som slutar nian. Mysigt!

slappdag

Kategori: Bilder

Efter att jag hade ätit lite förut, så somnade jag som vanligt. Hur länge sov jag nu, kan det ha varit runt tre timmar? Tror fan det. Inte bra nånstans.. Men är ändå ledig imorgon eftersom systrami tar studenten. Så kan ändå sova ut någorlunda. Får se vad som händer imon kväll, kanske är med lite kompisar eller nåt. Och på fredag slutar vi nian, kan inte förklara hur skönt det känns alltså.. Ska bli helt underbart att slippa denna skiten faktiskt. Längtar till gymnasiet, och hoppas att det blir så mycket bättre.

väldigt graciös bild från dagen.. bild lånad av signe

8e juni 2011

Kategori: Bilder

Igår åkte jag till hindås med fridolf, så kollade vi fotboll när herrarna spelade! Efter ett tag kom ebba och några andra också, trevligt trevligt. Dock så förlorade hindåslaget. Var hemma vid nio typ, och somnade vid halv elva nångång. Helt underbart att sova så länge, men kände mig jättetrött ändå. Vaknade med världens svullnaste ögon, haha! Kanske är pollen också, men vad vet jag. Hade ingen vanlig skoldag idag, utan var med och dömde när låg- och mellanstadiet hade brännbollsturnering. Till sist spelade femmorna match mot lärarna, och då fick jag vara med i läraranas lag. Gick väl bra oså, men vi förlorade.. Kom hem för en stund sen och har bara hunnit ta en svalkande dusch. Jag skippar nog kvällens träning också, har så jävla ont i nacken. Har legat helt konstigt de senaste nätterna, så har hur ont som helst. Får väl underhålla mig med nåt annat ikväll istället.

två armand som jag gjorde häromdagen

6e juni 2011

Kategori: Bilder

Hallå hallå. Bloggade ingenting igår, men drar det idag istället. Igår vid fyratiden gick jag, emma och frida upp till signe för att fira hennes födelsedag! Vi var några tjejer i början som gjorde ansiktsmasker, fixade naglarna och så fick vi en grymt god drick som heter frozen strawberry daiquiri. Senare under kvällen kom resten av tjejerna, och då blev det trerätters middag med massa prat och gott att dricka. Gjorde även en sjukt rolig lek som hette maffian, haha! Ännu senare under kvällen kom det lite fler folk, och det blev väldigt mycket dans. Men inte för min del då, är ingen som dansar så mycket, om jag inte har druckit riktigt riktigt mycket, haha! Jag och några andra sov hos signe, och vi gick väl upp vid elva nångång för att diska och städa typ.. Usch, tråkigt men nödvändigt! Satt och åt frukost i solen, och jag kom nyss hem iallafall. Har packat fotbollsväskan, och ska iväg till samlingen om en timma ungefär.. Ser inte fram emot att spela match i denna kokande värme, men förhoppningsvis ska det gå bra :)
pusssss











4e juni 2011

Kategori: Allmänt

Hallå hallå. Har ingen ork eller lust till att blogga egentligen. Men gör det ändå, ett litet kort och gott inlägg bara.

Har ju varit på klassresa nyligen, finns inte så mycket annat att säga förutom att det var lyckat. Kom hem igår, och på kvällen kollade jag fotboll med några kompisar och sedan drog några av oss vidare till en kompis för lite krök/fest. Väldigt trevligt var det! Somnade i en fotölj där, och var hemma vid tolv någongång på förmiddagen. Solade när jag kom hem, tills det var dags att duscha och gå över till emma för födelsedagsmiddag med tjejerna. Myyysigt och hur trevligt som helst, mycket lyckat! Sen gjorde jag, frida och emma iordning oss för att dra vidare på 18års fest. Det var ganska trevligt, men jag var inte heller jättetaggad innan. Så får ju skylla mig själv lite där, att det var lite segt och så. Kom hem nyss, och ligger nu i sängen och bara softar. Imorgon ska jag sova ut ordentligt, har typ två dagars sömn att ta igen..
puss


2a juni 2011

Kategori: Allmänt

Godmorgon. Sov kasst inatt. La mig i sängen vid elva, vaknade vid halv två igen. Låg och smsade till typ fyra.. Fick reda på olika saker och blev väl inte jätteglad precis. Somnade alltså med en klump i magen och var irriterad, men mest på mig själv. Ibland är jag ju så dum, men detta kunde jag i och för sig inte veta i förväg.

Just nu sitter jag och äter frukost, och ska försöka packa ner det sista inför klassresan. Ska ändå bli skönt att komma bort lite, även om det bara är ett dygn typ. Sen har jag hela långhelgen planerad, och det känns ganska skönt det med. Det blir nog till att festa ganska mycket, och att vara med goa kompisar! Inga bekymmer typ. Vi höres när jag kommer hem imorgon,
puss goingar!

1a juni 2011

Kategori: Bilder

Nu är det officiellt, nu är det sommar! Till och med vädret är med oss. Idag var det en chill dag i skolan, inget viktigt direkt. Får bara veta betygen i stort sett, sen får vi rast typ. Blev jätteglad när jag fick veta att jag har höjt mig i svenska, och har kvar mitt vg i matte och i fysik (?!). Trodde seriöst att jag skulle sänka mig i flera ämnen, men ser ut som att jag behåller betygen och att jag höjer mig i vissa ämnen. Glad chey!

När jag kom hem från skolan började jag packa väskan inför klassresan imorgon. Inte för att vara sån, men jag är inte jättetaggad för klassresa just nu, men det kommer väl! Det enda negativa egentligen är ju att det ligger på långhelgen, helst att resan hade legat på skoltid.. Hehe. Tog en powernap på en timma efter packningen, och sen åkte jag iväg på en fotbollsträning som var ganska så slapp. Blev ju knappt svettig, och då känns det inte som någon idé att ens träna. Nu ligger jag i sängen och äter jordnötsringar (fruktansvärt gott) och ska slappa framför film hela kvällen tills jag somnar. Men först kanske man ska försöka packa färdigt hela väskan..